Tüp Bebek Merkezleri Bursa'da Tüp Bebek Yaptıranlar 2017

Ohhh keyfin bol olsun canım ne güzel yapmışın. En güzeli takmamak kafaya okul meşgul eder seni. İnşallah canım Allah razı olsun yaa Rabbim hepimize en güzel şeyler nasip etsin pozitifleri görelim inşallah sırayla :)

Amin canim amin. Bu ay seninki tutsun birdahaki ay da benimki insllh. Bebislerimiz olsun. Allahim nasip etsin tummmm istiyenlere

Amin canim amin. Bu ay seninki tutsun birdahaki ay da benimki insllh. Bebislerimiz olsun. Allahim nasip etsin tummmm istiyenlere
İnşallah bütün duamız bu Rabbim cümlemize hayırlı , sağlıklı evlatlar nasip etsin ikiz ikiz olsun inşallah

İnşallah bütün duamız bu Rabbim cümlemize hayırlı , sağlıklı evlatlar nasip etsin ikiz ikiz olsun inşallah
Canim benim yasim 29. Istesem doktor iki tane embriyo koyar mi acaba. Internette 35yas altina tek koyuluyor yaziyor birdaha gidince sorim doktoruma bakalim

Canim benim yasim 29. Istesem doktor iki tane embriyo koyar mi acaba. Internette 35yas altina tek koyuluyor yaziyor birdaha gidince sorim doktoruma bakalim
Benim 29 yaşımdan beridir bu 5 tedavi olacak şuan da 33 ün hep 2 embriyo koydular devlet de özel de tek koyulmadı. Sende rica et kaç yıldır bekliyorum de yaparlar.

Benim 29 yaşımdan beridir bu 5 tedavi olacak şuan da 33 ün hep 2 embriyo koydular devlet de özel de tek koyulmadı. Sende rica et kaç yıldır bekliyorum de yaparlar.
iyiki sormusum sana canim, tamam soylerim doktoruma 2 hatta 3 bile koyabiliyorsa koysun Allah nasip ederse Insallah ikiz olur da benim bir daha ugrasip durmam . Baksana zor oluyor yillarca

Canim senin bu 5.tup mu olacak.

Canım benim 5.tedavim bu hep iki embriyo koyuldu ama tutmadı. Nedenini hiç söylemediler bizde çok sormadık o stresle. Meğerse sol taraf berbat durumdaymış histereskopi yapıldı ilk kez ve burda ortaya çıktı. Ama hep soluma yapıldı işlem sağ tarafta apandisit dikişi var denerek Oysaki sağ pırıl pırıl ama işlem hep sol hep sol. Hani kısacası nasip yine sıfırdı bakalım bu kez nolacak. 3 embriyo koydurma olayına gelince ben giremem o olaya çünkü bebekler 12 haftalık olunca devlet 3 e izin veemediğinden en yakında olan bebeğin kalbine zehir enjekte ederek sonlandırıp gebeliği ikiye düşürüyorlar. Ben o riski istemiyorum.evet şans artıyor ama yaa 3 üz tutarsa? Ne Dr U kandırırım alınmasına izin veririm diyerek ne de Allah'ın vereceği cana kıyma gafletini kendimde bulurum. Çok düşündüm ama olmaz 2 koysun tutarsa ikiz süper olur ama tutmasa da nasip yaa Rabbim içimizi biliyor sonuçta. Senin de hakkında hayırlısı olsun inşallah

Amin canim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. Yok canim eger Allah verirse o cana nasil kiyilir. Allah korusun kesinlikle bir cana bile isteye kiyilamaz. Senin dedigin gibi iki koydurmak en mantiklisi insllh tutar bu yolda mucadele eden herkesin bebisleri.

Günaydın canım amin inşallah geldim şimdi hastanedeyim. Yumurta toplama belli olacak sanırım birazdan :)

Gunaydin Hadi insllh canim. Bana da haber et
4 tane falan 19 mm e ulaşan vardı diğerleri henüz 16 mm civarıydı Dr 4-5 tane 19 mm için 8-9 tane 16mm yi harcayamam ctesi tekrar gel kontrole iğnelere devam o zamana kadar o 16 lar da büyüsün ptesi toplayalım perşembeye falan da transferi yaparız muhtemelen dedi. Yani beklemeye devam alıştık demi

Oyyy oyy iyi bak ne guzel bir suru yumurtan var olasilik cok yuksek. Hadi insllh dualarim seninle canim

Oyyy oyy iyi bak ne guzel bir suru yumurtan var olasilik cok yuksek. Hadi insllh dualarim seninle canim
İnşallah canım Allah razı olsun ben de aynı temennileri sana ediyorum emin ol. Rabbim hepimize pozitifler nasip etsin bu tedavide. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bu kez . Bu arada benim Dr un facebook adresini takip et istersen canım bilgilendirme videoları falan paylaşıyor. Kistler , başka şeyler kısa kısa videolar. Op. Dr . Murat Erdemir face te çıkıo.

Canim facebook kullanmiyorum cok oldu dondurali. Ama youtube da videosu falan varsa mutlaka izlerim. Cok sagolasin

Canim naptin toplandi mi yumurtalar. Okul bugun basladi ya yogunluktan yazamadim
Günaydın canım kusura bakma dün çok telaşlıydım yazamadım bende yumurtalar sabah toplandı ama eşimden iki kez Sperm aldılar tese olabilir Sperm bulamazsak dediler öğlene kadar bu stresle bekledik. Çok şükür yumurtaları dölleyecek kadar canlı bulundu. Yarın arayıp ne durumda bilgilendirecekler. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sen nasılsın ?

Cok sukur canim ilk asamayi atlatmissin. Hakkinizda hayirlisi olsun, Rabbim muradimizi versin Insllh. Ben ilac kullanmaya devam ediyorum canim bir yandanda okul basladi okula devam. Senin gorevlendirmen oldu mu

Son düzenleme:
Cok sukur canim ilk asamayi atlatmissin. Hakkinizda hayirlisi olsun, Rabbim muradimizi versin Insllh. Ben ilac kullanmaya devam ediyorum canim bir yandanda okul basladi okula devam. Senin gorevlendirmen oldu mu
Oldu canım başladım bende ptesi günü. Aynı okulda devam ediyorum. Yeni eğitim öğretim dönemin hayırlı olsun uğur getirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…