Amin canim. Seninde yeni egitim ogretim yilin hayirli olsun. Iyi derslerOldu canım başladım bende ptesi günü. Aynı okulda devam ediyorum. Yeni eğitim öğretim dönemin hayırlı olsun uğur getirsin inşallah
Çok teşekkür ederim canım aynen başladık bakalımAmin canim. Seninde yeni egitim ogretim yilin hayirli olsun. Iyi dersler
Sorma canim ya bir an once baslasa keske benimde, ama az kaldi 1 haftalik hapim var sonrasi Allah kerim. Hadi insllh senin yumurtalardan haber geldi mi canimÇok teşekkür ederim canım aynen başladık bakalımhadi artık senin süreç de başlasın ben heyecanlanıyorum burda
Az önce geldi canım yarın transfer 3.gün embriyosu olacak. Bakalım hakkımızda hayırlısı sende bir an önce başlarsın inşallah hayırlısıylaSorma canim ya bir an once baslasa keske benimde, ama az kaldi 1 haftalik hapim var sonrasi Allah kerim. Hadi insllh senin yumurtalardan haber geldi mi canim
Rabbimin izniyle insallah tutar canim. Rabbim yardimcimiz olsun. Dualarim seninle. Peki Iki tane mi transfer yapilacak canim.Az önce geldi canım yarın transfer 3.gün embriyosu olacak. Bakalım hakkımızda hayırlısı sende bir an önce başlarsın inşallah hayırlısıyla
Evet canım inşallah iki embriyo diye konuştuk ama tabii yarın embriyoların durumuna göre de belli olacak o. Kalan olursa da dpndurtacağız. Allah razı olsun canım en çok ihtiyacımız olan şey dua. Rabbim hepimizin gönlümüze göre versin.Rabbimin izniyle insallah tutar canim. Rabbim yardimcimiz olsun. Dualarim seninle. Peki Iki tane mi transfer yapilacak canim.
Amin canim benim. Sen icini ferah tut Allah biliyor cektigimiz sıkıntıları, mutlaka mukafatini vericek. Dualarim seninle canimEvet canım inşallah iki embriyo diye konuştuk ama tabii yarın embriyoların durumuna göre de belli olacak o. Kalan olursa da dpndurtacağız. Allah razı olsun canım en çok ihtiyacımız olan şey dua. Rabbim hepimizin gönlümüze göre versin.
Allah razı olsun aynı şekilde benim de dualarım sana bana isteyen herkese. Rabbim en iyisini bilir en güzelini verir. Verse de şükür vermese de herkesin bir imtihanı var bu hayatta. Sadece az bir stres bir de yeniden negatif görme korkusu ama nasipten ötesi de yok diyerek teselli oluyorumAmin canim benim. Sen icini ferah tut Allah biliyor cektigimiz sıkıntıları, mutlaka mukafatini vericek. Dualarim seninle canim
Canim naptin oldu mu transferin. Bugun okulumuzda 39 yasinda bir hocamizin hamile oldugu haberini aldim. Hem cok sevindim hem de ne bilim icim bir burkuldu istiyordu o da ikinci cocugu olacak. Nasip canim nasip insllh artik bizde evlat mujdesi aliriz. Rabbim dualarimizi kabul eder insllh. Insllh bebisin ya da bebislerin sana tutunurAllah razı olsun aynı şekilde benim de dualarım sana bana isteyen herkese. Rabbim en iyisini bilir en güzelini verir. Verse de şükür vermese de herkesin bir imtihanı var bu hayatta. Sadece az bir stres bir de yeniden negatif görme korkusu ama nasipten ötesi de yok diyerek teselli oluyorumRabbim hayırlar versin pozitifleri paylaşalım inşallah
Canım perşembe günü oldu tranferim. İki embriyo transfer edildi iyiyim çok şükür . Bugün ara ara sağ tarafa bi sancı girip duruyor ona da nasip diyoruz bekliyoruz. Ptesi okula döncem inşallah bakalım hayırlısıyla en azından evdeki kadar stres olmam. Senin ilaçlar ne durumda canım ?Canim naptin oldu mu transferin. Bugun okulumuzda 39 yasinda bir hocamizin hamile oldugu haberini aldim. Hem cok sevindim hem de ne bilim icim bir burkuldu istiyordu o da ikinci cocugu olacak. Nasip canim nasip insllh artik bizde evlat mujdesi aliriz. Rabbim dualarimizi kabul eder insllh. Insllh bebisin ya da bebislerin sana tutunur
Okudugum kadariyla o sancilar hayra alametCanım perşembe günü oldu tranferim. İki embriyo transfer edildi iyiyim çok şükür . Bugün ara ara sağ tarafa bi sancı girip duruyor ona da nasip diyoruz bekliyoruz. Ptesi okula döncem inşallah bakalım hayırlısıyla en azından evdeki kadar stres olmam. Senin ilaçlar ne durumda canım ?
Herşeyin hayırlısı canım belli mi olur belki de tedaviye gerek kalmaz bu süreçte her zaman umuda devamOkudugum kadariyla o sancilar hayra alamet) hadi insllh canim cok umutluyum olucak tutacak senin. 5 hapim kaldi canim muhtemelen persembe ya da cuma hastalanmam lazim. Cok zor olucak sehir disindan gelip gitmesi ama herseye katlanicam artik. Su son bir haftada bir ton hamile haberi aldim oynatmama azkaldi yani canim. Bir an once bende surece baslasamda umudumu o tarafa kaydirsam cokk iyi olacak.
Notr olmak en guzeli zaten canim tevekkul ediyorsun bir yerde yani Allahtan gelecek neyse onu bekliyorsun masallah arkadasim sana.Dua edelim canim bol bol,bende senin icin dua ediyorum surekli aklimdasin insllh tutacak Allahin izniyle. Insllh bebislerin tutunuverecek insllh.insllhHerşeyin hayırlısı canım belli mi olur belki de tedaviye gerek kalmaz bu süreçte her zaman umuda devamher zaman olumlu ya da olumsuz bir his olurdu içimde bu kez yok ne bende ne eşimde. Bakalım hayırlısı diyoruz. İnşallah en kısa zamanda sende hamile kalırsın da kendine sevinirken başka hamile haberleri seni artık etkilemez canım. Sadece hep sağa doğru yatmaktan sağ tarafım felç oldu resmen. İğne yerlerim de düğüm düğüm ama alıştık mu alıştık o da ayrı Rabbim aynı dertleri tekrar yaşatmasın. Ben senin sürecinin güzel geçeceğine inanıyorum canım sende hep güzel bak umutsuz olma
İnşallah tutsun da bu kez bebişlerimizin gelişim süreçlerini konuşalımNotr olmak en guzeli zaten canim tevekkul ediyorsun bir yerde yani Allahtan gelecek neyse onu bekliyorsun masallah arkadasim sana.Dua edelim canim bol bol,bende senin icin dua ediyorum surekli aklimdasin insllh tutacak Allahin izniyle. Insllh bebislerin tutunuverecek insllh.insllh) amin canim bir an once bende tedaviye baslasam super olacak ama hayirlisi boyleymis bekleyelim bakalim. Umut ederek
Ayy insallah canim ya insallah.İnşallah tutsun da bu kez bebişlerimizin gelişim süreçlerini konuşalımartık sıra bizde inşallah Rabbim bizim gibi olan herkese nasip etsin gönlümüzden geçenleri. Tekrar bu aşamaları yaşatmasın hayırlısıyla Ayy ne güzel olur İkizlere hamile kalsak da artık tek konumuz gelişim süreçleri olsa alışverişler paylaşılsa Ayy inşallah yaa
İnşallah tutsun da bu kez bebişlerimizin gelişim süreçlerini konuşalımartık sıra bizde inşallah Rabbim bizim gibi olan herkese nasip etsin gönlümüzden geçenleri. Tekrar bu aşamaları yaşatmasın hayırlısıyla Ayy ne güzel olur İkizlere hamile kalsak da artık tek konumuz gelişim süreçleri olsa alışverişler paylaşılsa Ayy inşallah yaa
Valla tek duamız şimdilik buolucak insllh olacak
Insllh canimValla tek duamız şimdilik buinşallah da olacak canım uğurlu gelsin inşallah 2017 nin son ayları bize 2018 e keyifle. , sevinçle girelim
İnşallah canım inşallah hepimize herkeseInsllh canimInan buna cok ihtiyacim var. Rabbim hayirlisiyla isteyen herkese versin insllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?