- Konu Sahibi kelebek2011
-
canımm çok üzülşdümm zaten şimdiye kadar çok harcama yapmışsınız bide acıbademde doğum pahalıya malolucak
canım istersen benim doktorumla bi görüş derim ben özel muaynanesine gidiyorum aylık 100 tl ama doğumu ssk çekirgede düşünüyorum ve elimden geldiği kadar yardımcı olurum dedi
tabi başka hastanelerde var anlaşmalı olduğu doruk jimer medical filan yine de sen bilirsin
eğer görüşmek istersen özelden yaz yerimseniben
Allah yardımcın olsun cnm olumunekankayizsmile
buarada rapunzel bende kent meydanının orda oturuyorum delikafadulden
bursalı anneler toplanalım diorus ama daha bişii planlamadık :sm_confused:
sihirim ne zor bır durumda kalmışsın canım ya
ama jale hanımın her zamankı halı dıyeyım ben bu olaya eltımde jale hanıma gıdıyordu .onu da boyle yuz üstü bırakıp gıtmıştı.
o kadar üzüldü kı kız başka bır doktora sevk ettı
acıbadem çok pahalı canım ya
daha da varmış doğumununa
offffffffffff
ıkı uçu .......deynek
hunny:
canım beklı çok yakınızdır ay ne güzel olurdu komşu olsak
buluşma olursa bend egelırım tabıkı o zamana kadar doğurmazsak
rabbım hepimizin yavruları sağlıcakal kucağımız almayı nasıp etsın
sihirim çok üzüldüm
acıbadem çok pahalı ben de o yüzden dr değiştirmiştim
sen de biran önce doktorunu ayarla canımcımmm
sihirim doktorum kadın yada erkek olması fark etmezse arkadaşım orada dağom yaptı çokta memnun kaldı senın için sorarım doktorumun adını
canım bend e aynı doktoru sana soyleyecektım çok ıyı bır doktor :)
o muahanesıne gıtmıştı ayretten sende gıdeceksen numarasını isteyeyım senın için canım
bazı kışıler yok erkek doktor olmasın dıye tutturdukları için yazdım canım yoksa sağlık için ha kadın olmuş ha erkek
Merhaba sitede dolaşırken 2011 bursa annelerini görünce girdim benimde doğumum şubatın ilk haftası olacak inş. dr.yalçın gürel şevket yılmaz araştırma hastanesinde çalışıyor,özel muaynaneside altıparmakta çok ilgili iyi bir dr.ben kontrollerim için muaynanesine gidiyorum testler için hastaneye gidiyorum dr.yalçın bey'e gitmek isterseniz tel verebilirim .
kızlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim
biz ataevler tarafını beğendik birkaç ev baktık.o yüzden giremedim kaç gündür.
sihirim üzülme cnm inş herşey yoluna girer.
bebeklerimiz her üzüntümüğzü sevincimizi hissediyo lütfen onları düşünelim
bebelerimizi üzmyelim dimi
kelebek diyet nasıl benim şeker iyi çıktı.
bursalılar burda toplanmıs benım haberım yok nasılsınız kızlarrr
sende soylemedın ya hıc kıs ben dırek fırıyorum ocak annelerıne bakmıyorumkı dıger sayfalara neyse gecte olsa yakaladım sızı=)
kızlar slm... ben dün dr a gittim.gayet memnun kaldım.yarım saate yakın oturup sobet ettik dr la.ayrıntılarıyla herşeyi anlattı bana.ultrason muayenesinide okadar uzuzn uzun yaptıki bu güne kadar hiç bu kadar uzun sürmemişti.kalabalık yoğunluk yoktu.uzun uzun sıra beklemedim.dr o odadan çıkıp diğer odaya koşturmuyodu.bu arada doğumumun sezeryan olcağını söledi.bebeğim biraz iriymiş.haftasına göre 10 gün falan önde gidiyomuş.şeker için sana gebelik şekeri diyemem ama kendine dikkat et tatlıların sedec tadına bak dedi.umarım böle devam eder.bebeklerimiz sağlıkla kucağımıza gelirler.
canımm çok sevindim senin adına kaydirigubbakcemile5
maşşallah bebişine :ecrin_bebek:
şekerinde yüksek değil
inş cnm rabbim sağlıcakla kucağımısa almayı nasip eder opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?