Bursa'dan 2011 ocak annesi olacaklar, hangi doktora gidiyorsunuz?

sihirim ne zor bır durumda kalmışsın canım ya
ama jale hanımın her zamankı halı dıyeyım ben bu olaya eltımde jale hanıma gıdıyordu .onu da boyle yuz üstü bırakıp gıtmıştı.
o kadar üzüldü kı kız başka bır doktora sevk ettı
acıbadem çok pahalı canım ya
daha da varmış doğumununa
offffffffffff
ıkı uçu .......deynek

hunny:
canım beklı çok yakınızdır ay ne güzel olurdu komşu olsak
buluşma olursa bend egelırım tabıkı o zamana kadar doğurmazsak
rabbım hepimizin yavruları sağlıcakal kucağımız almayı nasıp etsın

teşekkür ederim cnm.bu gün jale hn konuştum ve netleşti.dr arıyorum.tecrübe ve desteğinize ihtiyacım var kızlar.öle kötüyümki.çok korkuyorum ya ters bi durum olursa dr umda yok erken doğum durumu falan olursa diye.benim ilk üç ay sürekli kanamam vardı zaten rahmimin şeklinde bi değişiklik varmış ve erken doğum riski var demişti.bu yüzden haftalık iğneler vurunuyorum.ama bu sefer devlet hast. düşünüyorum.ama bana çekirge uzak kalıyo.şevket yılmaz daha yakın incirli cad.oturuyorum.eğer buluşma ayarlarsak bende gelcem kızlar önümüzdeki haftadan sonra olsun ama.hem bana moral olur :))

cnm sende çok sağ ol.evet tam dediğin gibi o deynek.jale hn beni acaip üzdü.bu gün evde oturamadım üzüntüden ,boğulcak gibi oluyorum.inşallah vijdanlı biriyle devam ederimde hayırlısıyla sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım.tabii hepimiz için temennim.önümüzdeki hafta netleştirmem lazım bu konuyu.

sihirim çok üzüldüm
acıbadem çok pahalı ben de o yüzden dr değiştirmiştim
sen de biran önce doktorunu ayarla canımcımmm

sihirim doktorum kadın yada erkek olması fark etmezse arkadaşım orada dağom yaptı çokta memnun kaldı senın için sorarım doktorumun adını

sihirim çok üzüldüm
acıbadem çok pahalı ben de o yüzden dr değiştirmiştim
sen de biran önce doktorunu ayarla canımcımmm

evet cnm acıbedemi hiç düşünmüyorum.tüp bebeğimi kürtajımı orda yaptırdım zaten.ama doğum için aklımdan bile geçmedi.eğer düşünseydim zaten şahin beye giderdim o benim dr umdu.kısmetse pazartesi dr işini halledip salı gününe randevu alıcam ve yeni dr uma başlıcam.
inşallah iyi birini seçerim.ilgili birisi ve vijdanlı birisi olur.

sihirim doktorum kadın yada erkek olması fark etmezse arkadaşım orada dağom yaptı çokta memnun kaldı senın için sorarım doktorumun adını

ah be canım öle bi lüksüm olamadı benim.kadın erkek ayrımı yapmak gibi.tüp bebek tedavilerinde insanın gözü görmüyo kadını erkeği.en iyisi olsunda fark etmez diyosun.gerçi rabbime şükürler olsun dr a muhtaç kalmadan oldu bebeğim.ölede kucağıma alırım inşallah.cnm bende şevket yıklmazda yalçın gürel diye birini duydum bilgi sahibi olanınız duyanınız varsa yardımlarını bekliyorum.belki arkadaşının druda odur.öğrenebilirsen sevinirim.

canım bend e aynı doktoru sana soyleyecektım çok ıyı bır doktor :)
o muahanesıne gıtmıştı ayretten sende gıdeceksen numarasını isteyeyım senın için canım

bazı kışıler yok erkek doktor olmasın dıye tutturdukları için yazdım canım yoksa sağlık için ha kadın olmuş ha erkek

Merhaba sitede dolaşırken 2011 bursa annelerini görünce girdim benimde doğumum şubatın ilk haftası olacak inş. dr.yalçın gürel şevket yılmaz araştırma hastanesinde çalışıyor,özel muaynaneside altıparmakta çok ilgili iyi bir dr.ben kontrollerim için muaynanesine gidiyorum testler için hastaneye gidiyorum dr.yalçın bey'e gitmek isterseniz tel verebilirim .

kızlar içimi öle rahatlattınızki anlatamam size.yarın akşam 6:30 a randevu aldım.ama yinede hep içimde bi korku vardı.ama sizin yazdıklarınızı okuyunca çok mutlu oldum.cebinden aradım drlada konuştum.
herşey için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.ilgilendiniz yalnız bırakmadınız.çok korkmuştum ortada kaldım diye.

cnm seninde yazman çok iyi oldu.içim ferahladı.kısmetse yarın akşam tanışcaz yalçın beyle.senin bebeğinde hayırlı olsun.sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inş.

kelebek senin diyet nasıl gidiyo.bende diyet yapıyorum.100 lük şeker yüklememi yaptırdım.ve 1. saat tokluk üst sınıra yakın çıktı.bu yüzden hamur işi ve tatlıyı kestim.ama çok zor varya.tatlıyı zaten çok severdim şimdi yiyememek acaip kötü.kahvaltı yapamıyorum resmen.bal ve tahin pekmez yerdim şimdi öle kalakaldım.peynir ekmeğe talimallah kolaylık versin,sen neler yapıyosun diyetinde neler var.ben daha drla görüşmediğim için çok bişiyde bilemiyorum.cokacimcoook

kızlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim
biz ataevler tarafını beğendik birkaç ev baktık.o yüzden giremedim kaç gündür.
sihirim üzülme cnm inş herşey yoluna girer.
bebeklerimiz her üzüntümüğzü sevincimizi hissediyo lütfen onları düşünelim
bebelerimizi üzmyelim dimi
kelebek diyet nasıl benim şeker iyi çıktı.

teşekkür ederim cnm.bayağ rahatladım zaten.yarın drlada görüşünce herşey hallocak.size kolay gelsin.ev taşımak aramak çok zordur herhalde.allah gönlünüze göre versin

bursalılar burda toplanmıs benım haberım yok nasılsınız kızlarrr

iyidir cnm bayağdır var bu topik de ama suhan filan hiç uğramıonuss aklinialirimsmile
bu arada sana özelden mesaj atmıştım canım geldimi acaba??

sende soylemedın ya hıc kıs ben dırek fırıyorum ocak annelerıne bakmıyorumkı dıger sayfalara neyse gecte olsa yakaladım sızı=)

sende soylemedın ya hıc kıs ben dırek fırıyorum ocak annelerıne bakmıyorumkı dıger sayfalara neyse gecte olsa yakaladım sızı=)

ay ne bilem kıss bilmiyorumkismile
neyse suhana bari söyliyim oda kısmasınn aklinialirimsmile
geç oldu ama güç olmasın dimi ama olumunekankayizsmile

kızlar slm... ben dün dr a gittim.gayet memnun kaldım.yarım saate yakın oturup sobet ettik dr la.ayrıntılarıyla herşeyi anlattı bana.ultrason muayenesinide okadar uzuzn uzun yaptıki bu güne kadar hiç bu kadar uzun sürmemişti.kalabalık yoğunluk yoktu.uzun uzun sıra beklemedim.dr o odadan çıkıp diğer odaya koşturmuyodu.bu arada doğumumun sezeryan olcağını söledi.bebeğim biraz iriymiş.haftasına göre 10 gün falan önde gidiyomuş.şeker için sana gebelik şekeri diyemem ama kendine dikkat et tatlıların sedec tadına bak dedi.umarım böle devam eder.bebeklerimiz sağlıkla kucağımıza gelirler.

sanada mrb şirinem...burası pek bi sakin.azcık canlandıralım dimi.bursalılar bu kadarmıyız .ocak annelerinde var daha kızlar galiba.orayıda okuyorum ama yazmıyorum ben.

canımm çok sevindim senin adına kaydirigubbakcemile5
maşşallah bebişine :ecrin_bebek:
şekerinde yüksek değil
inş cnm rabbim sağlıcakla kucağımısa almayı nasip eder opuyorumnanaktan

canımm çok sevindim senin adına kaydirigubbakcemile5
maşşallah bebişine :ecrin_bebek:
şekerinde yüksek değil
inş cnm rabbim sağlıcakla kucağımısa almayı nasip eder opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım.inşallah hunnycim.az kaldı zaten heycan yavaş yavaş tırmanıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…