Bursa'dan 2011 ocak annesi olacaklar, hangi doktora gidiyorsunuz?

selam arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum 1.5 yıllık evliyim artık cocuk düşünüyoruz.Ama öncelikle bir doktora gitmek istiyorum bir problem olup olmadığını öğrenmek için ve bursanın yabancısıyım nerde hangi doktor var bilmiyorum bana yardım eder misiniz ? :uhm: durumum orta halli suan özele gidemem

arkadaşlar bende araniza katılmak istiyorum beni bilgilendirir misiniz doktorlar hakkında çok sevinirim yardımcı olursanız

merhaba ocak 2011 annelerı bende 26+3 gunluk hamıleyım bende anadolu hastanesıne gıdıyorum ama pek memnun degılım buranın yabancısıyım pek arastırma gıbı luksum olmadı basta baska bı doktor arıyorum ama kaqrar veremıyorum jımere gıttım tulın hanımı soledıler fakat nasıl bı doktor bılmıyorum bılgısı olan varmı anadoludakı zeynep hanımı duyan varmı cevap beklıyorum ,kızlar bırde burada bedava bebek bakım kursu okudum nerede acaba ?

arzu0661 bende başta anadolu hastanesine gittim zeynep hanıma ama doktor çok ilgili değildi.telefonla ulaşamıyodum bi soru sormam gerektiğinde kendisi telefona çıkmıyodu sekreterine soylüyodum o doktora soleyip bana açıklama yapıyodu saçma sapan bişeydi.bende bıraktım.şuan çekirge dorukta fatma hanıma gidiyorum ve çok memnunum

gamze_25 cok tesekkur ederım cevabın ıcın evet bende memnun degılım pekı gıttıgın yerde muayene ucretı ve dogum fıyatları nasıl bılgılendırırsen sevınırım ıyı gunler

mrb .. bu topik iyi düşünülmüş ama
aktif değil .. bende 5 haftalık gebeyim ama hiç doktora gitmedim
gidemedim 2 gündür pc başında kafayı yedim .. içime sinen doktorlar
çok pahalı oluyor mesela biri jale gürlüler acıbadem de
biri gülin okan özel muayenesi var 100 lira
anadoluda zeynep yılmaz hem 4 aralığa kadar doluymuş hemde
yukarıda olumsuz şeyler yazıyor zeynep için..
dorukta sevil hanımı düşündüm o da 75 lira
kısaca hala bi doktor bulamadım
yani bu kadar mı zor iyi bir doktora gitmek
için servetmi ödemek gerek yada biz mi çok takıntılıyız
ama bir can ve doğum bu tabi hafife alınmaz zaten
endişelerimiz yerinde gibi geliyor bana .. şimdi dorukta en son
çare fatma hanım için randevu istiycem 30 lira demişlerdi

edit yine kayboldu ..
şimdi görüştüm dorukla.. fatma hanımda 60 liraymış ..
evrim hanımdan randevu aldım

arzucum doktorun muayenesi 60 lira ssk ya geçmio ayrıca yazdığı reçeteyi de ssk karşılamıyo.doğum fiyatlarıda normal 800 sezeryan 1200 dü galiba epidural olursa +200 lira oluyomuş.

gamzecım tesekkurler cevabın ıcın bransım beden egıtımı atamam olmadı sınava gırdık bakalım beklıyoruz sen kac haftalıksın ben 26. haftamdayım seker yuklemesı yapılacaaktı bana kasım 9da randevum vardı zeynep hanımda sen bu testı yaptırdınmı ne kadar tutuyo bır bılgın varmı ?

kızlar bence herkesin isteği farklı.....
maddiyat önemli...gven önemli ben dr dan elektirik alırım sen almazsın
ben erkek dr isterim sen kadın....
bence her dr hastasının iyiliğini ister.....
doğru diyalog önemli olan...

mrb arkadaşlar doruk hastanesine gidecekseniz sevil pakeri önerebilirim iyi bir doktordur. Benim doktorum Serbülent Orhaner son derece kaliteli bi doktor. doruğun hemen alt tarafınnda soranus tüp bebek merkezi var. Zübeydeye gidecekler için Bülent kayhan çekirge sigortada Faruk Dinçşahin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…