Bursalı annelerrr

Gec dollenme olmus olabilir canim bazen olurmus boyle.bazen benimde uymazdi ultrason sonucuyla sat haftasi.cok sukur simdi bebegim ilerde gidiyo

6+1 mişsin şimdi benim de 5 gün geriydi şimdi 2 gün geri arayı kapatmış biraz meleğim ama doktor çok normal böyle olması dedi kafaya takılcak bişey değil yani canım sen hangi doktora gidiyosun?

kızlarr ben cmtesi kemal köroğluna gittim güzel ilgilendi ama cinsiyet konusunda bişey demekten çekindi kızaa benzetti ama ağğzından çıkmadı bi türlü hep ima etti. cuma günü tekrar gel bakalım kesinleşsin dedi şimdi yine merakla cumayı bekliyorumm

çok sevindim canım, gözün aydın inşallah hep böyle iyi gider...

hayırlı uğurlu olsun, aramıza hoşgeldin senin doktorun kim peki? hamileliğin nasıl geçiyor, ilki nasıldı, anlatsana biraz

benim de kese görüldüğünde 5 haftalık dedi bana dr, ama ben sata göre 6 haftalık hesaplıyordum kendimi :26:

6+1 mişsin şimdi benim de 5 gün geriydi şimdi 2 gün geri arayı kapatmış biraz meleğim ama doktor çok normal böyle olması dedi kafaya takılcak bişey değil yani canım sen hangi doktora gidiyosun?

ben doruk yıldırımda nuray boyar a gidiyorum ama kese göründüğüne göre 5 haftalık olması gerek. hatta karından ultrasonda 6 haftalıkta görünürmüş. bana 4 haftalık dedi. anlam veremedim

ben bişey soracaktım size
benim oğluşum bir haftadır yan duruyordu, son iki gündür de duruşunu değiştirdi ve ayakları aşağıda başı yukarıda yani ters duruyor ve tekmelerini çıkış yolunda hissediyorum, buda benim canımı yakıyo, sizlerde de böyle bir durum oldu mu, normal mi bu durum , ne yalan söyliyeyin tırstım biraz....

Canim bence korkulacak bisey yok bebekler son haftalara kadar rahatlikla pozisyon degistiriyolar.28.haftada kizim basasagi donmustu doguma az kaldi ve kizim yan duruyo.donmeleri normal korkulacak bisey yok ama icin rahatlasin istiyosan doktoruna sor

Bugun kontrolumuz var minik kizim hala donmedi sanki.belki bu hafta belkide haftaya dogum gununu ogrenicez galiba

Bugun kontrolumuz var minik kizim hala donmedi sanki.belki bu hafta belkide haftaya dogum gununu ogrenicez galiba

döner döner kaçıncı haftadan sonra her hafta gitmeye başlanıyor? normal doğum mu sezaryan mı olucak belli mi canım?

mrb kızlar sizlere birşey sormak istiyorum. biz daha önceden tatil planımızı yapmıştık ve hamilelik bebeği düşünelim artık nasıl olsa hemen olmaz dediğimiz anda oldu:) çok şükür mutluyum. bulantım kusmam gibi hiçbir şikayetim yok. 10 gün sonra alanya için rezervasyonumuz var. kendi aracımız ile gşdecektik. sizce gitmeli miyim yoksa gitmemeli miyiz? kafam çok karışık bana yardım edin

Bence bunu doktoruna sormalısın herhangi bir risk yoksa zaten o da git diyecektir...

Yine ayniydi canim sezeryan tarihimizi aldik bi terslik cikmazsa 13 agustos 35ten sonra her hafta gidiliyo canim
Ayyy hadi hayırlısı, walla ben bile heyecanlandım
13 Ağustosta benim de orda olma ihtimalim var, orda olursam görmeye gelirim seni

Ayyy hadi hayırlısı, walla ben bile heyecanlandım
13 Ağustosta benim de orda olma ihtimalim var, orda olursam görmeye gelirim seni

Sagol canim beklerim tabi heyecan var biraz da korku.rabbime sukur bebegimin gelisimi gayet iyi.normal tarihten 2 hafta once dogcak Allahin izniyle ins.senin nasil gidiyo bulantilarin varmi.benim hic olmamisti

Sagol canim beklerim tabi heyecan var biraz da korku.rabbime sukur bebegimin gelisimi gayet iyi.normal tarihten 2 hafta once dogcak Allahin izniyle ins.senin nasil gidiyo bulantilarin varmi.benim hic olmamisti
Heyecanlanmakta haklısın İnşallah doğumda da herşey yolunda gider Peki neden sezeryana karar verdi dr.? Henüz dönmediği için mi?
Benim bulantılarım çok şiddetli olmasa da var, yemek düzenim alt üst oldu, ve aşırı bir uykuya düşkünlük oldu
Bakalım 8-10.haftadan sonra bulantılarım artacak mı:26:

Donmedi canim mecburen sezeryan olcak.ins canim dua edermisin benim icin.uykulu olman cok normal hormonlarin degisiyo.ins bulantin cogalmaz calistigin icin cok zorlanirsin.tabi herseyin hayirlisi olsun ins

Donmedi canim mecburen sezeryan olcak.ins canim dua edermisin benim icin.uykulu olman cok normal hormonlarin degisiyo.ins bulantin cogalmaz calistigin icin cok zorlanirsin.tabi herseyin hayirlisi olsun ins
Ederim canım tabiki, korkma sen Evet inşallah çoğalmaz bulantım, bu ayar iyi

Yine ayniydi canim sezeryan tarihimizi aldik bi terslik cikmazsa 13 agustos 35ten sonra her hafta gidiliyo canim
ooo hadi hayırlısı sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım çok yaklaşmış tarihiniz biz de o günleri görebilcek miyiz acaba
doktoruma sordum fakat ben bişey diyemem dedi. sorumluluğu almazmış. düşük riski her zaman var dedi. bu tatilde olacak diye birşey yok evde de olabilir sen bilirsin dedi.
ne demek sorumluluk alamam bu kişi sana doğum yaptırıcak o zamanda böyle düşünürse napıcaksın? kimmiş o doktor çok merak ettim.:26:
Ederim canım tabiki, korkma sen Evet inşallah çoğalmaz bulantım, bu ayar iyi

benim de bulantım hep vardı ama kusma boyutunda değil hiç kusmadım sadece biraz iştahsızlık ve biraz bulantı oluyordu yemeğimi falan yapabildim soğan falan kavurabiliyodum yani şimdilerde biraz azaldı gibi ama yine de var inşallah senin de artmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…