evet meslekdaşmışız:) dün kesemizi gördük 1 cm di:) daha bebeği göremedi 10 gün sonra tekrar çağırdı kalp için.doktor bana 4 hafatalık olduğumu söyledi ama sat a göre 6 haftam doldu 7 ye girdim nasıl hesaplayacağım bilemiyorum
evet meslekdaşmışız:) dün kesemizi gördük 1 cm di:) daha bebeği göremedi 10 gün sonra tekrar çağırdı kalp için.doktor bana 4 hafatalık olduğumu söyledi ama sat a göre 6 haftam doldu 7 ye girdim nasıl hesaplayacağım bilemiyorum
çok sevindim canım, gözün aydınselaam kızlardoktora gittik her şey yolundaymış çok şükür 9+4 olmuşuz ikitane kistim varmış ama onlar kaybolur dedi doktorum..bebişimiz uslu uslu duruyodu bekledik baştan hiç oynamadı sonra elini ayağını falan kıpırdattı çoook güzeldi poposunun üstünde falan zıpladı 15inde 2li testimiz var :18: doktorumu çok seviyorum yaa çok içten çok samimi hem de çok moral veriyor her şeyin doğalını öneriyor folik asit yerine ceviz fındık ye semiz otu ye dedi ilaçtan çok midem bulandığı için.. baya muhabbet ettik bugün
hayırlı uğurlu olsun, aramıza hoşgeldinmerhaba bursa anneleri ben de bu ay aranıza katıldım..benim bir kızım var bir de bu ay kızımın kardeşi katıldı rabbim izin verirse aramıza yeni bir hamilelik heycan dolu birlikte güzel paylaşımlarımız oluur umuyorum
benim de kese görüldüğünde 5 haftalık dedi bana dr, ama ben sata göre 6 haftalık hesaplıyordum kendimi :26:evet meslekdaşmışız:) dün kesemizi gördük 1 cm di:) daha bebeği göremedi 10 gün sonra tekrar çağırdı kalp için.doktor bana 4 hafatalık olduğumu söyledi ama sat a göre 6 haftam doldu 7 ye girdim nasıl hesaplayacağım bilemiyorum
6+1 mişsin şimdi benim de 5 gün geriydi şimdi 2 gün geri arayı kapatmış biraz meleğim ama doktor çok normal böyle olması dedi kafaya takılcak bişey değil yani canımsen hangi doktora gidiyosun?
ben bişey soracaktım size
benim oğluşum bir haftadır yan duruyordu, son iki gündür de duruşunu değiştirdi ve ayakları aşağıda başı yukarıda yani ters duruyor ve tekmelerini çıkış yolunda hissediyorum, buda benim canımı yakıyo, sizlerde de böyle bir durum oldu mu, normal mi bu durum , ne yalan söyliyeyin tırstım biraz....
hayırlısı olsun canım, haber ver bizeBugun kontrolumuz var minik kizim hala donmedi sanki.belki bu hafta belkide haftaya dogum gununu ogrenicez galiba
Bugun kontrolumuz var minik kizim hala donmedi sanki.belki bu hafta belkide haftaya dogum gununu ogrenicez galiba
Bence bunu doktoruna sormalısınmrb kızlar sizlere birşey sormak istiyorum. biz daha önceden tatil planımızı yapmıştık ve hamilelik bebeği düşünelim artık nasıl olsa hemen olmaz dediğimiz anda oldu:) çok şükür mutluyum. bulantım kusmam gibi hiçbir şikayetim yok. 10 gün sonra alanya için rezervasyonumuz var. kendi aracımız ile gşdecektik. sizce gitmeli miyim yoksa gitmemeli miyiz? kafam çok karışık bana yardım edin
döner dönerkaçıncı haftadan sonra her hafta gitmeye başlanıyor? normal doğum mu sezaryan mı olucak belli mi canım?
Bence bunu doktoruna sormalısınherhangi bir risk yoksa zaten o da git diyecektir...
Ayyy hadi hayırlısı, walla ben bile heyecanlandımYine ayniydi canim sezeryan tarihimizi aldik bi terslik cikmazsa 13 agustos35ten sonra her hafta gidiliyo canim
Ayyy hadi hayırlısı, walla ben bile heyecanlandım
13 Ağustosta benim de orda olma ihtimalim var, orda olursam görmeye gelirim seni
Heyecanlanmakta haklısınSagol canim beklerim tabiheyecan var biraz da korku.rabbime sukur bebegimin gelisimi gayet iyi.normal tarihten 2 hafta once dogcak Allahin izniyle ins.senin nasil gidiyo bulantilarin varmi.benim hic olmamisti
Heyecanlanmakta haklısınİnşallah doğumda da herşey yolunda gider Peki neden sezeryana karar verdi dr.? Henüz dönmediği için mi?
Benim bulantılarım çok şiddetli olmasa da var, yemek düzenim alt üst oldu, ve aşırı bir uykuya düşkünlük oldu
Bakalım 8-10.haftadan sonra bulantılarım artacak mı:26:
Ederim canım tabiki, korkma senDonmedi canim mecburen sezeryan olcak.ins canim dua edermisin benim icin.uykulu olman cok normal hormonlarin degisiyo.ins bulantin cogalmaz calistigin icin cok zorlanirsin.tabi herseyin hayirlisi olsun ins
oooYine ayniydi canim sezeryan tarihimizi aldik bi terslik cikmazsa 13 agustos35ten sonra her hafta gidiliyo canim
ne demek sorumluluk alamam bu kişi sana doğum yaptırıcak o zamanda böyle düşünürse napıcaksın? kimmiş o doktor çok merak ettim.:26:doktoruma sordum fakat ben bişey diyemem dedi. sorumluluğu almazmış. düşük riski her zaman var dedi. bu tatilde olacak diye birşey yok evde de olabilir sen bilirsin dedi.
Ederim canım tabiki, korkma senEvet inşallah çoğalmaz bulantım, bu ayar iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?