evrım hanım benım bır arkadasımın komsusu o da tavsıye ettı. kk da da cok tavsıye edılıor ama yani sezaryen olacafım icin ben iyi bir kesici cerrahh arıorum. normal dogumu ii olan bır doktor degıl. normal dogum zaten doktorun mudahalesıyle alakalı degıl
ama sezaryen icin tecrubeli biri lazımm.
ıste herkes bırılerınde kotu bir deneyım yasamıs oluo maalesef.
ya evett kader kısmet. aslında yasayacan varsa bısekılde hangi doktor olursa olsun yasıyosunn...
yani tabkı arastırıp icine sınen birine karar veriıp cok karıstırmıycaksın. yoksa cıkılmıo isin icinden . bakalım benim biraz daah zamanım var bursa ıcın. eylul basında gelıoruz ins. rabbım hakkımızda hayırlısını versin.
senın kızında mas. kucukmus daha. sana bıraz zor olur ama ıkısı gusel buyurler ıns. rabbım sag salım kavustursun hepimizi ins
amin canım inşallah. evet ilk başlarda biraz zor olur belki ama ilerde güzel olcak kısmetse.annemle aynı sitedeyiz kızımın bakıcısı var çalıştığım için.tayinden dolayımı geliyosunuz bursaya.
oo iimis o zamn. anne yakısa super..
aslında tayin degil ama ısle alakalı. esımın isi ve proje geregi 3 senedir yurt dısı gorevındeyız. 1 sene ıngıltere 2 sene almanya.
cok sukur bıtıyooo. aslında esklıyız ama bursaya yeni yerlesicez ins... tr doncem ıcın cok mutluyum bakalım ins hersey gusel olur...
Kızlar arkadasım bursa medıkalde kı ahmet beye gıdıyordu kasık agrılarım var dıye gıttı cumartesı gunu normal dedı pazartesı dayanamıyorum cok agrım var deyıp gıttı yıne normal dedı ve salı gunu acılden zubeydeye gıderek 32 haftalık erken dogum yaptı mart ayında. Bebek bır ay kuvezde kaldı sut vermeye gıt gel ne cektı. Bebegı daha yenı 4 kıloya ulastı. Erken dogum belırtılerını gormedı doktoru.
Ben ekım ayında cekırge doruk evrım aydında dogum yaptım. 32 haftalık erken dogum olacaktı doktorum fark ettı ve 2 kere cıger gelıstırıcı ıgne yaptı ve kasılmatı onleyınce ılac kullandırttı ve dogumu onledık 40 haftalık epıdural normal dogum yaptım fıyatı 1575 tl. Dogumhanede de 5 tane resım cekıldı hıc yatmadım cok guzel bı dogum gecırdım bebegım 2 aylıkken de spıral taktı evrım hanım 112 tl ye elı cok hafıf tavsıye ederım.
evrim hanım bizim bir tanıdığımızı canlı canlı uyuşmadan sezeryan yapmış ve içeriye eşi ailesi falan girmiş fena karışmışlardı ben pek iyi şeyler duymuyorum onunla ilgili ama herşey herkesin kendi tercihidir.
kesinlikle tabikide şans işi.. ama ben kendi adıma dorugu hiç düşünmemiştim.
ayy valla kızlar hakkaten zor. ama en hayırlısı icin dua edıp doktorumuza guvencez artık napalım.
yani hala kafam karısık ama bıraz vaktım var. sız gıdın bakalım yorumlarınızı takıp ederım ben. bakalımm ne olucak. cenk beyden olumsuz bır yorum okumadım ben sımdıye kadar. ahmet beyden okudum malesef. ama medıcalparkında yeni dogani ii diolar.
dourugunda ole. hepsi bir arada olanııı olsaydı.
kızlar ya çay, kahve falan içiyormusunuz
canım ya bende kansızlık var. o yuzden kestım cayı kahveyi. pekmezli sıcak su iciorummkan olsun die.
ama ıkı bardaga kadar acıksa cayın ıcmeye bisey demıo doktorlar
nadirde olsa içiyorum açık çay. ben her akşam 1 kaşık pekmez yiyorum yatmadan önce
bende sabah ac karnına ılık suya karıstırıp ıcıne lımon sıkıorum. pekmezli limaonla yada c vıtamını ile yersen etkısını daha ii gosterıo
emılımı hızlanıomus aklında olsun
ben kahveyi çok sevidiğim için ahmet bey bana haftada 1 kere içebilirsin çay içmemeye özen göster ama günde 1 bardak çok açık içebilirsin demişti bende pekmez yiyem artık faydalıysa :)
ben kahveyi çok sevidiğim için ahmet bey bana haftada 1 kere içebilirsin çay içmemeye özen göster ama günde 1 bardak çok açık içebilirsin demişti bende pekmez yiyem artık faydalıysa :)
bebeğin kilo alımında faydası var diye okumuştum bir yerde. çayı çok nadiren içiyorum kahvede daha 1 kere içtim hamileliğimi öğrendiğimden peri. birde ben pancar yemeye çalışyorum kızlar kan yapsın diye.birde semizotunda çok kalsiyum var aklınızda olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?