• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri bursalı arkadaşlar önerilerinizi beklyorum!!!

yaramaz262

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2008
58
0
96
Bursa
hint ipekten boydan taş işlemeli kumaş aldım.bilirsiniz hani kendiliğnden modeli oluyo zaten de düz boydan bi elbise diktireceğim.fakat güvenebileceğim bi terzi lazım.çünkü bu kumaşları astara monte etmek zor.önerilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler:lepi:

canım sallamamak değil de kozahanın oralarda bir yerde bir han var içerisi tamamen gelinlik diken terzi dükkanlarıyla dolu ben de nişan için diktirmek istediğimde bakmış sonra güvenemeyip hazır almaya karar vermiştim oraya bir bakabilirsin ulucaminin orda

çok güzel moda evleri var ucuz terzilere güvenme derim kumaşın çok güzel üzülürsün canım olmazsa
altıparmaktaki moda evlerine bakabilirsin canım

kızlar sonunda verdim kumaşımı.kozahanda nurten modaevi var.daha önceden de oraya diktrmiştik bi kaç şey ve çevremzdekiler de orasyla çalışır. dikişi çok güzel. ben sadece tereddt edyordum kumaşım farklı olduğu için.ama benm kumaştan istedğim şeklde dikmiş gözmle gördüm süperdi.aynı modelden dikeceği için içim rahat...tavsyem olsun;)

Back
X