ben burtomda anestezili çektirdim, tam olarak hatırlamıyorum ama sanırım 400 liraydı, anestezisiz istersen 250 olması lazım, senin hormon testlerin, usg görüntülerin ve eşinin spermiyogramında sıkıntı yok değilmi? çünkü rahim filmini bu testlerden sonra yapılır nispeten diğerlerine göre zahmetli bir işlem olduğu için
valla canım benim sorun yoktu ama eşim doktora gitmedi,isteğe bağlı çekmiyorlardır zaten değimi?doktorun sevk etmesimi gerekiyor??benim arkadaşım burtomda çektirdi ve hiç iyi anlatmadı açıkcası,napayım ben şimdi
canım spermiyogram çok önemli böyle bi durumda daha spermiyogram yokken senin rahim filmi çektirmen çok saçma olur , spermiyogramı tüp bebek merkezlerinde çektirebilirsiniz detaylı analiz olur krugere göre,
rahim filmine gelince isteğe bağlı çekiyorlar çünkü burtom özel , ssk karşılamıyor, ben anestezili çektirdim çok memnun kaldım anestezi dediğim 15 dk lık kısa anestezi bir iğne vuruyorlar 10 dk sonra uyanıyosun herşey bitmiş sonucuda aynı gün 1 saat sonra veriyorlar
zaten bu ay tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum eşimide razı edersem güzel olur,sanki rahim filmide çektirirsem daha bi rahatlıycakmışım gibi geliyo ne bileyim,seninde bebişini kucağına almayı nasip etsin canım,senin doktorun kim?
ziya bey jimere geçmiş galiba öyle duydum doğrumu acaba arkadeşlar?
eşini bir şekilde razı et, ben çok kızıyorum bu durumlara altı üstü bi örnek verecek hepi topu olayı bu kadar asıl eziyeti zaten kadın çekiyor, eşin yaptırsın testi bi sorun yoksa sen gönül rahatlığıyla rahim filmini çektirirsin ,
canım bende çikolata kisti vardı , ilk dr.um medical ahmet yılmazdı tabi bu arada birsürü dr.a göründüm ama ahmett beyde devam ediyordum ki hormon tahlillerimi yaptırmak için fakülteye gideyim dedim boşuna para vermeyim diye, bebek istiyorsan sorgusuz sualsiz tüp bebeğe yönlendiriyorlar zaten, orda tahlilden sonra bana direk aşılama önerisinde bulundular bende tamam dedim 2 aşılamam oldu ama olmadı, sonra orda bölüm başkanı var barış ata, onunla oturduk konuştuk ameliyata karar verdim ve kendisi ameliyatımı yaptı sonra doğal yoldan gebe kaldım zaten ,bugünde ordaydım keseyi görmeye gittim 3. aya kadar barış bey yapıcak takiplerimi ki en önemli dönemler tahliller taramalar vs. herşeyi o yapıcak , ama çok yoğun kendisi sonra kendime bi dr. bulmam lazım , keşke barış bey dışarıda çalışıyor olsada gitsem çok memnunum çünkü,
sonuç itibariylede 1.5 sene sonra geldi bebiş Allah kucağımıza almayıda nasip etsin darısı başınıza inşallah
geçen hafta aramıştım hala özel muayenehanesi vardı, :26::26:
cnm ben ziya beye gidiyorum muaynanaesinde çalışıyor hala .
canım sendemi gidiceksin?
yok tatlım ben gitmicem en azından şimdilik , araştırmadayım
mesela PEMBE MAVİ hakkında bilgisi olan var mı? tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Acıbadem'in doktorlarına giden var mı aramızda mesela?
ziya beyle bugün telefonda görüştüm arkadaşımı götürücem ona ben hamileliğimde 3. doktorumdu
kıyas edilemez hali davranışları ama burdan birinede tavsiye ettim memnun kalmamış çok üzüldüm bi git dene gör
konur hastanesinin karşısında muaynanesi çok iyi biri 100 lira ücreti ama 2. gittiğinde fiyatlarında düşme oluyor allah ziya çetinden razı olsun
kızımı bana verdi
-Jimerde CENK AŞKALLİ'ye gider varmı çok iyi olduğunu duydum
-
cenk bey şeker gibi adamdır,fakat ne yazık ki cerrahlıgından emin degilim,en azından benim cevremde onun yanında ne kadar sezeryan olan varsa biraz sorun yasadı(tuvaletini kacırma,bel agrısı vs gibi kalıcı sikayetler).Gozleri oldukca bozuk acaba ondan mı diye dusunduk ablamla ama belki de sadece ilk zamanların tecrubesizligidir ve simdi cok daha iyi bir doktor olmustur bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?