bursanın en iyi doktoru aranıyor

valla canım benim sorun yoktu ama eşim doktora gitmedi,isteğe bağlı çekmiyorlardır zaten değimi?doktorun sevk etmesimi gerekiyor??benim arkadaşım burtomda çektirdi ve hiç iyi anlatmadı açıkcası,napayım ben şimdi

mesela PEMBE MAVİ hakkında bilgisi olan var mı? tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

Acıbadem'in doktorlarına giden var mı aramızda mesela?

Pembe Mavide NiLgün hanım var sanırım soyadı KArayılanoğlu ydu..

İyi,konuşkan ,iLgiLi bi doktor..

canım spermiyogram çok önemli böyle bi durumda daha spermiyogram yokken senin rahim filmi çektirmen çok saçma olur , spermiyogramı tüp bebek merkezlerinde çektirebilirsiniz detaylı analiz olur krugere göre,
rahim filmine gelince isteğe bağlı çekiyorlar çünkü burtom özel , ssk karşılamıyor, ben anestezili çektirdim çok memnun kaldım anestezi dediğim 15 dk lık kısa anestezi bir iğne vuruyorlar 10 dk sonra uyanıyosun herşey bitmiş sonucuda aynı gün 1 saat sonra veriyorlar

zaten bu ay tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum eşimide razı edersem güzel olur,sanki rahim filmide çektirirsem daha bi rahatlıycakmışım gibi geliyo ne bileyim,seninde bebişini kucağına almayı nasip etsin canım,senin doktorun kim?

eşini bir şekilde razı et, ben çok kızıyorum bu durumlara altı üstü bi örnek verecek hepi topu olayı bu kadar asıl eziyeti zaten kadın çekiyor, eşin yaptırsın testi bi sorun yoksa sen gönül rahatlığıyla rahim filmini çektirirsin ,
canım bende çikolata kisti vardı , ilk dr.um medical ahmet yılmazdı tabi bu arada birsürü dr.a göründüm ama ahmett beyde devam ediyordum ki hormon tahlillerimi yaptırmak için fakülteye gideyim dedim boşuna para vermeyim diye, bebek istiyorsan sorgusuz sualsiz tüp bebeğe yönlendiriyorlar zaten, orda tahlilden sonra bana direk aşılama önerisinde bulundular bende tamam dedim 2 aşılamam oldu ama olmadı, sonra orda bölüm başkanı var barış ata, onunla oturduk konuştuk ameliyata karar verdim ve kendisi ameliyatımı yaptı sonra doğal yoldan gebe kaldım zaten ,bugünde ordaydım keseyi görmeye gittim 3. aya kadar barış bey yapıcak takiplerimi ki en önemli dönemler tahliller taramalar vs. herşeyi o yapıcak , ama çok yoğun kendisi sonra kendime bi dr. bulmam lazım , keşke barış bey dışarıda çalışıyor olsada gitsem çok memnunum çünkü,
sonuç itibariylede 1.5 sene sonra geldi bebiş Allah kucağımıza almayıda nasip etsin darısı başınıza inşallah

ah canım millet sokaklarda doğuruyor birde bırakıp kaçıyor umrunda olmuyor,bizim gibilerde çırpınıyor bir evlat sahibi olabilmek için,herşeyde vardır bir hayır işte napıcaksınkısmet allahım kimseyi aratmasın.ne güzel şanslısın ki iyi bir doktora denk gelmişsin ve rabbim yüzüne gülmüş canım inşallah sonuda güzel olur kucağına alırsın bebeğini
benim doktorumda çok iyiydi ama artık 2. bir doktor istiyorum sanırımda ziya beye gidicem hakkında çok güzel şeyler okudum inş iyi olur rabbim benimde yüzüme güler
zahmeti kadınlar çekiyor ama erkeklerde sanırım gurur yapıyor,artık o evreyi geçtik bu mesele iki kişinin meselesi oturup konuşucam ve ikna edicem,aslında onların işi daha kolay ama anlamıyorlar

mesela PEMBE MAVİ hakkında bilgisi olan var mı? tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

Acıbadem'in doktorlarına giden var mı aramızda mesela?

canım ben pembe maviye gidiyorum çok memnunum.
doktorları ve doğum ekibi çok deneyimli. zaten hepsi zübeyde hanım doğumevinden geçmişler, birlikte kurmuşlar hastaneyi.
sgk ile anlaşması yok o yüzden çok kalabalık değil. zaten özellikle bu şekilde çalışıyorlar. gidince en iyi hizmeti alıyorsun.
benim doktorum ismail bey. çok ilgili, nazik, güleryüzlü biridir.
tüp bebek düşünenler için nevin hanımı tavsiye ederim.

Acıbadem de çok iyi ama aşırı pahalı. en az 7 bin liraya patlıyor. ama eğer durumun iyiyse düşünebilirsin. orada Aylin hanımı duymuştum. Özellikle tüp bebek alanında çok iyiymiş.

pembe mavide necdet kırker var ben ilk doğumumu onda yaptım o zaman zübeydedeydi şimdi ordaymış çok iyi ve bilgili bir doktor ben çok memnun kalmıştım kendi alanında tüp bebek tedaviside var.gönül rahatlığıla tavsiye ederim

çok teşekkürler, ben tüp bebek tedavisi olmayacağım.
sadece hamilelik öncesi bi gidip görüşmek istiyorum... ancak içime sindiririm.
ilk bebeğimde öyle olmuştu... 4 doktor değiştirdim, 10. haftaya 5. doktorla girdim. onunla devam ettim..
şimdi de öyle doktorlarla anlaşamazsam diye tedirginim, o sebeple başlıyım diyorum görüşmelerime :)

ilginiz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkürler... bi bakıyım önerilerinizi inceleyip görüşeyim.

ziya bey jimere geçmiş galiba öyle duydum doğrumu acaba arkadeşlar?

ziya beyle bugün telefonda görüştüm arkadaşımı götürücem ona ben hamileliğimde 3. doktorumdu
kıyas edilemez hali davranışları ama burdan birinede tavsiye ettim memnun kalmamış çok üzüldüm bi git dene gör
konur hastanesinin karşısında muaynanesi çok iyi biri 100 lira ücreti ama 2. gittiğinde fiyatlarında düşme oluyor allah ziya çetinden razı olsun
kızımı bana verdi

bende önyargılıydım canım ama bu aralar ismini çok duyuyorum ve gitmeyi kafama koydum,yoğun olduğunu biliyorum peki yeteri kadar vakit ayırabiliyormu hastalarına acaba,birda ben henüz hamile kalamadım bu yüzden gidicem ve çok soru sorarım her soruma cvp alabilirmiyim acaba?birde zübeydehanım doğumevine yakınmı canım?oraları hiç bilmiyorum ondan soruyorum

Jimerde CENK AŞKALLİ'ye gider varmı çok iyi olduğunu duydum
-
cenk bey şeker gibi adamdır,fakat ne yazık ki cerrahlıgından emin degilim,en azından benim cevremde onun yanında ne kadar sezeryan olan varsa biraz sorun yasadı(tuvaletini kacırma,bel agrısı vs gibi kalıcı sikayetler).Gozleri oldukca bozuk acaba ondan mı diye dusunduk ablamla ama belki de sadece ilk zamanların tecrubesizligidir ve simdi cok daha iyi bir doktor olmustur bilemiyorum.

internetten araştırdım biraz çok iyi olduğunu yazmışlar ama aslında kafam çok karıştı elimde bir sürü çook iyi olduğunu düşündüğüm doktor listesi var hastane olarak aklımda jimer ve medikabil var ve bu hastane doktorlarından birini istiyorum ama hangisi ?? :44: :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…