bursanın en iyi doktoru aranıyor

pembe mavide feride hanım benim doktorum 12 günlük bebeğim var, acayip tatlı ilgili sakin bir doktor tavsiye ederim

türkan yavuz eğer jimerdeki doktorsa kesinlikle tavsiye ederim süper acayip ilgili bir bayan...

hamileliğimde çok doktor araştırdım cenk bey için kasap eli ağır dediler ondan gitmedim çünkü doktorun dokunuşu davranması çok önemli benim için çok canım tatlıdır benim muane zor olurum
ama ziya çetin bana bi sezeryan yaptı hemen ayaklandım ve bi daha hiç yatmadım

canım doğum evine çok yakın daha üst sırasında çekirge dorukla yan yana sayılırlar 50 metre var aralarında
ziya her soruna karşılık alırsın her aradığında ulaşırsın evini ara cebini ara her yerden bulabilirsin ve çok iyi bi doktor
benim huyumu biliyor canım çok tatlı çok nazik davranıyor çok bilgili ilgili eşim çok seviyor her şeyi onada tek tek anlatıyor biz çok seviyoruz eşini ziya beyi çok iyi insanlar

inşallah bende memnun kalırım canım saolasın
telefon numarasını yazabilirmisin

Jimer Hastanesinde Recep Doğanlar a gidiyorum çok ama çok memnunum...gata çıkışlı emekli asker ve harika bir doktor çok ilgili ben sormadan herşeyi anlatır ayrıca çok disiplinli..hastalarının takibiyle yakından ilgileniyor yeme içme konusunda bile uyarılarda bulunuyor...ayrıca gece saat kaç olursa olsun cep numarasından ulaşılabiliyor...her kontrol sonrasında kendisi de söylüyor zaten gecenin kaçı olursa olsun arayın beni bilgilendirin diyor...Hastane konusunda zaten fazla söze gerek yok temizliği personeli ilgi ve alakası mükemmel...Doğumu bu hastanede yapacağım için içim çok ama çok rahat

Ben de bursaya yeni taşındım. 5 aydır henüz burdayım. Daha önce de yazmıştım bu topikte sizlere.

hepinizin ilgili fikirlerinizi, yorumlarınızı okudum. çok güzel dile getirmişsiniz kendinizi. çok güzel anlatmışsınız memnuniyetlerinizi ve şikayetlerinizi.

benim bi sorunum var aslında. birkaç aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama henüz olamadı maalesef.
ilk bebeğimde hiç sorun yaşamamıştım. ilk ay hemen hamile kalmıştım. sonrasnda da kürtajla sonuçlanan bi gebeliğim olmuştu. ona da hemen ilk ay hamile kalmıştım.
şimdi 7 aydır hala hamile kalamadım.
endişelenmeye başladım açıkçası. nedir nedendir bilemiyorum.

bir kızım var, inşallah bir tane daha yavrum olursa, çok mutlu olacağız..
ama nedense olamadı gitti.

hem yumurta takibi yaptırmak hem de çatlatma iğnesi olarak, tam yumurtlama zamanımı bilmek istiyorum.buna da her doktor sıcak bakmıyor. çatlatma iğnesinin sakıncalarından falan dem vuruyorlar hemen... yani ben öyle duyuyorum.
henüz bi doktora gidip, bi baktırmış değilim kendime. bu konudan da hiçbir doktora bahsetmedim. ama istiyorum.
varsa, buna sıcak bakacak bir doktorunuz.. bana tavsiye eder misiniz lütfen?
çok acil!
çünkü regl olmak üzereyim, test yaptım yine negatif. bu ay artık şu yumurta takibi meselesine başlamak istiyorum. daha fazla zaman kaybetmiyim boş yere...
lütfen... bilgi verebilir misiniz?

dr.nihat göke gidenler yorumlarınızı bekliyorum
ben nihat bey'e gidiyorum cnm şimdilik gayet memnunum sakin ve insanı rahatlatan bi tavrı var.Ben sormadan açıklama yapan bir doktor ama doğumla ilgili benim de bilgim yok.Doğumunu Nihat beyin yaptığı arkadaşların yorumlarını ben de bekliyorum.

konusması rahatlatıyo gerçekten insallah doğumda da iyidir de bebislerimizi sağlıkla alırız kucağımıza

benim şu korkularımı yenmem lazım bir an önce..inşallah iyi bir doktordur. şevket yılmazdayken de bayağı hastası varmış

benim şu korkularımı yenmem lazım bir an önce..inşallah iyi bir doktordur. şevket yılmazdayken de bayağı hastası varmış
Ben de Bursaya gelin olarak geldiğim için doktorları fazla tanımıyordum herkes Şevket Yılmazı önerdi ama orası da bize çok uzak.Sonra hamile bi arkadaş
Nihat beyi önerdi internetten de araştırdım hakkında olumsuz bişey görmedim. Bir de Zübeyde Hanımda doğum yapanların hikayelerini duydukça Nihat beye koşa koşa gittim :) Ama sen içini rahat tut, olumlu şeyler düşünürsek herşey olumlu olur

haklısın olumlu düşünelim olumlu olsun. doğumun ne zaman senin..bende olumsuz bişey duymadım hakkında arkadaşın önerdiğine göre demekki memnun kalmış, benim çevremde o dr.a giden hiç yoktu o yüzden sanırım korktum biraz..

Kısmetse martın 20sinden sonra yaklaştıkça korkular artıyor :) Doktor seni de 15 günde bir çağırıyor mu?

Ya bende nihat gok tavsiyesi aldim.ama erkek die istemedim jale gurlulere gidiyorum bu ay ilk tedavi yontemi klomen bakalim nolcak memnun kalmazsam bikac ay nihati denerim heralde bende

arkadaşlar şevket yılmaz hastanesinden murat kadıoğlu bilgisi olan varmı acaba ?

Kısmetse martın 20sinden sonra yaklaştıkça korkular artıyor :) Doktor seni de 15 günde bir çağırıyor mu?

evet beni de 20 günde bir çağırıyor, hatta yeni hamile kalan bi arkadaşım var o da nihat bey'e gidiyor onu da 20 günde çağırıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…