Aslında bu konuda biraz araştırma yaptım ben ama aklım daha çok karıştı çünkü 9 doktor buldum çook iyi denilen ben şimdi bunların arasında en iyisini bulmaya çalışıyorum sizce hangisi :44:
Faruk dinçşahin
Ziya çetin
Cenk aşkalli
Türkan yavuz
Nihat gök
Zuhal öder saylık
Özer kutlu
Demet haytoğlu
Nigar güler
türkan yavuz eğer jimerdeki doktorsa kesinlikle tavsiye ederim süper acayip ilgili bir bayan...
-
cenk bey şeker gibi adamdır,fakat ne yazık ki cerrahlıgından emin degilim,en azından benim cevremde onun yanında ne kadar sezeryan olan varsa biraz sorun yasadı(tuvaletini kacırma,bel agrısı vs gibi kalıcı sikayetler).Gozleri oldukca bozuk acaba ondan mı diye dusunduk ablamla ama belki de sadece ilk zamanların tecrubesizligidir ve simdi cok daha iyi bir doktor olmustur bilemiyorum.
bende önyargılıydım canım ama bu aralar ismini çok duyuyorum ve gitmeyi kafama koydum,yoğun olduğunu biliyorum peki yeteri kadar vakit ayırabiliyormu hastalarına acaba,birda ben henüz hamile kalamadım bu yüzden gidicem ve çok soru sorarım her soruma cvp alabilirmiyim acaba?birde zübeydehanım doğumevine yakınmı canım?oraları hiç bilmiyorum ondan soruyorum
canım doğum evine çok yakın daha üst sırasında çekirge dorukla yan yana sayılırlar 50 metre var aralarında
ziya her soruna karşılık alırsın her aradığında ulaşırsın evini ara cebini ara her yerden bulabilirsin ve çok iyi bi doktor
benim huyumu biliyor canım çok tatlı çok nazik davranıyor çok bilgili ilgili eşim çok seviyor her şeyi onada tek tek anlatıyor biz çok seviyoruz eşini ziya beyi çok iyi insanlar
ben nihat bey'e gidiyorum cnm şimdilik gayet memnunum sakin ve insanı rahatlatan bi tavrı var.Ben sormadan açıklama yapan bir doktor ama doğumla ilgili benim de bilgim yok.Doğumunu Nihat beyin yaptığı arkadaşların yorumlarını ben de bekliyorum.dr.nihat göke gidenler yorumlarınızı bekliyorum
ben nihat bey'e gidiyorum cnm şimdilik gayet memnunum sakin ve insanı rahatlatan bi tavrı var.Ben sormadan açıklama yapan bir doktor ama doğumla ilgili benim de bilgim yok.Doğumunu Nihat beyin yaptığı arkadaşların yorumlarını ben de bekliyorum.
Ben de Bursaya gelin olarak geldiğim için doktorları fazla tanımıyordum herkes Şevket Yılmazı önerdi ama orası da bize çok uzak.Sonra hamile bi arkadaşbenim şu korkularımı yenmem lazım bir an önce..inşallah iyi bir doktordur. şevket yılmazdayken de bayağı hastası varmış
Ben de Bursaya gelin olarak geldiğim için doktorları fazla tanımıyordum herkes Şevket Yılmazı önerdi ama orası da bize çok uzak.Sonra hamile bi arkadaş
Nihat beyi önerdi internetten de araştırdım hakkında olumsuz bişey görmedim. Bir de Zübeyde Hanımda doğum yapanların hikayelerini duydukça Nihat beye koşa koşa gittim :) Ama sen içini rahat tut, olumlu şeyler düşünürsek herşey olumlu olur
Kısmetse martın 20sinden sonra yaklaştıkça korkular artıyor :) Doktor seni de 15 günde bir çağırıyor mu?haklısın olumlu düşünelim olumlu olsun. doğumun ne zaman senin..bende olumsuz bişey duymadım hakkında arkadaşın önerdiğine göre demekki memnun kalmış, benim çevremde o dr.a giden hiç yoktu o yüzden sanırım korktum biraz..
Kısmetse martın 20sinden sonra yaklaştıkça korkular artıyor :) Doktor seni de 15 günde bir çağırıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?