Zaten istenbuldayım şuanAilenden hic mi ayrilmadin evlenene kadar ? Ne bileyim universite vs ? 2 saat mesafedesiniz.Keske gitseydiniz bu h.sonu mesela.
Değiştirmediler bölümümüFazla icsellestiriyor olabilir misiniz? Ne is yaptiginizi bilmiyorum. Is yerinizde psikolojik baski ve skintilar yasiyorsaniz amirinize uygun bir dille yerinizi degistirmek istediginizi anlatabilirsiniz. 1 ay cok kisa bir zaman karar vermek icin. Is yerinde kafalarinizin uyustugu kimse yok mu? Ya da ortami yumusatmak adina evde kek borek tarzi bir sey yapip goturebilirsiniz.
Ev kendimizin gelememTeleferikte oturursan alışamazsın tabi :) Gelmen lazım Nilüfer’e.. Arkadaşlar edinirsin vakit geçirirsin.. Doğru yerleri bulursan İstanbul’u hatırlamazsın bile. Ama acilen batı tarafa gel.
BelkideEvine ve evliliğine, yeni düzenine alışman en az 6 ayı bulur.Çok acele ediyosun bence.
Şu İstanbul’a temelli gitseniz keşke. Bursa da kurtulsa, siz de...Kızlar bursaya gelin gittim 1 ay oldu memurum ne işimi beğendim ne şehri ailemide özlüyorum napıcam bilmiyorum boğulacak gibi oluyorum bazen lütfen akıl verin bana evimizi yaptırdık bursada masraf yaptık onca istanbulda sil baştan olucak sağlıklı düşünemiyorum siz bnm yerimde olsanız napardınız
NOT:Ailem İstanbulda bende İstanbulda doğup büyüdüm tek sorunum ailemi özlemem
Ne güzel dert:) zamanla alisirsiniz hicbirsey hemen olmaz hayattaKızlar bursaya gelin gittim 1 ay oldu memurum ne işimi beğendim ne şehri ailemide özlüyorum napıcam bilmiyorum boğulacak gibi oluyorum bazen lütfen akıl verin bana evimizi yaptırdık bursada masraf yaptık onca istanbulda sil baştan olucak sağlıklı düşünemiyorum siz bnm yerimde olsanız napardınız
NOT:Ailem İstanbulda bende İstanbulda doğup büyüdüm tek sorunum ailemi özlemem
Istanbulda olsaydiniz da ailenizden ayrildiginiz icin adaptasyon sorunu olacakti.o yuzden az zaman az sabirDemekki önceden kestiremedim tamam dedim tam düşünmeden tek hatam bu
İnsIstanbulda olsaydiniz da ailenizden ayrildiginiz icin adaptasyon sorunu olacakti.o yuzden az zaman az sabir
KesŞu İstanbul’a temelli gitseniz keşke. Bursa da kurtulsa, siz de...
Eski iş yerimide özlüyorum Beyenmedim işimi onunda etkisi var
Aksiyon filmi çekilir :)))))Aklima İstanbullu gelin diye dizi geldi. Siz de bursali gelin olmuşsunuzbir dizi çekilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?