Bursaya alışamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailenden hic mi ayrilmadin evlenene kadar ? Ne bileyim universite vs ? 2 saat mesafedesiniz.Keske gitseydiniz bu h.sonu mesela.

Hayatta herşey istediğimiz gibi olmaz ki, bu doğal bir şey.

Zorla gitmediyseniz Bursa' ya bu kadar sorun yapmayın gözünüzde. Zamanla alışırsınız .

Siz böyle yaparsanız kendinizin yanısıra eşinizi, dedenizi , kız kardeşinizi de üzmüş olursunuz.

Fazla icsellestiriyor olabilir misiniz? Ne is yaptiginizi bilmiyorum. Is yerinizde psikolojik baski ve skintilar yasiyorsaniz amirinize uygun bir dille yerinizi degistirmek istediginizi anlatabilirsiniz. 1 ay cok kisa bir zaman karar vermek icin. Is yerinde kafalarinizin uyustugu kimse yok mu? Ya da ortami yumusatmak adina evde kek borek tarzi bir sey yapip goturebilirsiniz.

Zamanla alışıp seversiniz, aileden Uzağa gelin giden çok kişi var ben de inegölden tokata geldim buradan sonraki yerimiz belli değil, ilk başlarda çok zor geliyor evet ama insan kabulleniyor bir süre sonra mecbur.
Ayrıca bursa güzel yer, İstanbul gibi ib büyük şehirlerden biri, köye gitseniz neyse.

Teleferikte oturursan alışamazsın tabi :) Gelmen lazım Nilüfer’e.. Arkadaşlar edinirsin vakit geçirirsin.. Doğru yerleri bulursan İstanbul’u hatırlamazsın bile. Ama acilen batı tarafa gel.

Bende Bursa’da oturuyorum ve cok güzel bi şehirdir Bursa. Ulaşımı hastanesi olanakları hiçbi şehirde bu kadar kolay ulaşım görmedim izmire de gittim İstanbul’a da ama Bursa gibisi yok yani siz alısamadıgınız için öyle geliyo daha çokta yeni yani evliliğiniz bence Bursa’yı biraz keşfedin gezin tozun ben Bursa’yı hiçbi şehire kolay kolay değişmem her açıdan o yüzden işinize ve evliliğinize zaman tanıyın daha cok yenisiniz

Değiştirmediler bölümümü

Şu İstanbul’a temelli gitseniz keşke. Bursa da kurtulsa, siz de...

Ne güzel dert:) zamanla alisirsiniz hicbirsey hemen olmaz hayatta

Eski iş yerimide özlüyorum Beyenmedim işimi onunda etkisi var

Eski iş yerimi de özlüyorum. BEGENMEDIM işimi onun da etkisi var ...
Allah ım memurlar bile Türkçe yazamıyor ve kadının tek derdi Bursa yi sevmiyorum.
Bursa'nin bundan haberi var mı bari?
Alın tayininizi gidin madem.
Ya da istifa edin ihtiyacı olanlar seve seve çalışır yeşil Bursa da ..
'te allam ya !

Aklima İstanbullu gelin diye olan dizi geldi. Siz de bursali gelin olmuşsunuz bir dizi çekilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…