Bursaya alışamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok haklısınız ama İnanın ben bu hayatı çok zor kazandım zor şartlarda okudum çalıştım anne baba yok yetim büyüdüm dedem ve babaannem baktı herşeyin bilincindeyim bazen insanın basireti bağlanıyor ve sorguluyor

Bursayı ben de sevmiyorum haklısınız.İzmir de öğrencilik hayatım boyunca 5 yıl yasadım yıne orada yasamak isterdim.

Aslında evimi seviyorum balkonum ormana bakıyor havası temiz suyu musluktan içiyoruz tek derdim özlem bnm arabamız olduğu icin sıkıntı olmuyo her yere gidiyoruz
Çocukken orada yaşadım. Çok güzeldir ama alısman 1 yılını alır,alısınca da İstanbul'a alışamazsın. Bursa her anlamda İstanbul'dan çok çok güzel.

Doğrudur işinizle ilgili yazarken kimbilir ne zorluklarla elde etmiştir diye düşündüm.Kolayda değildir biliyorum.Bende çok zorluklarla elde ettiğim kadrolu işimi bırakıp yurtdışına geldim eşimin yanına.Bazen çok üzülüyorum,çok özlüyorum işimi,ailemi,arkadaşlarımı.Burda 6 aydır yalnızım akraba Yok,arkadaş yok.Ama devamlı bunları dillendirsem benim için çok daha zor olur alışması.Ailemde ki herkes sağlıklı,eşimle çok mutluyum diyip kendimi teselli ediyorum.

Nerdesiniz ülke olarak Almanya fln mi

Doğduğun yer değil doyduğun yer demişler büyüklerimiz boşuna dememişler

2 haftada 1 ailemin yanına gidiyorum yoksa kafayı yerim heralde en azından yakın diye teselli buluyorum sızınki daha zormuş sabır diliyorum size hangi kurumdasınız
Mebde. Okulum da yeni kesinleşti görevlendirme çalışıyordum bundan önce. Belki bundan sonra biraz daha iyi olurum. Sürekli farklı okul farklı veli kendini kabul ettirme öğrencilerin alışması vs zor oldu . Aileme yazın gidebiliyorum geçen sene subat tatilinde 8 günlük gittik bu sene gitmeyeceğim bebeğim henüz 1 aylık. onlar da gelemiyor. ancak nisanda gitme planımız var. yani 4 ay maalesef göremeyeğim

Ben hiç mızmızlanmim ozmn cok zor hasret çekmek bebeğinize sarılın iyi gelir o size bn sık sık gidiyorum üşenmeden iyi geliyor Allah tan

Ben hiç mızmızlanmim ozmn cok zor hasret çekmek bebeğinize sarılın iyi gelir o size bn sık sık gidiyorum üşenmeden iyi geliyor Allah tan
Evet artık o yoldaşım olacak, bence sizin için böyle yakın olması güzel en azından hafta sonlari için etkinlik gibi olur zaten yol da uzun değil istanbul a. inşallah bir gün ben de yakın olurum aileme.

Evet artık o yoldaşım olacak, bence sizin için böyle yakın olması güzel en azından hafta sonlari için etkinlik gibi olur zaten yol da uzun değil istanbul a. inşallah bir gün ben de yakın olurum aileme.
İnsallah tayin isteme durumunuz yokmu

Bir ayda Bursayı gezemezsiniz bile. Sevip sevmediğinize karar vermek için erken daha. Tavsiyem her haftasonu İstanbula dönmeyin. Öyle yapınca alışamazsınız. 2 haftada bir gidin. Diğer haftasonunu şehri tanıyıp gezmeye ayırın. Bir hafta Nilüfer taraflarını öğrenin Fsm olsun Ertuğruldaki cadde olsun Bağdat caddesi gibidir. Bir hafta gidin Mudanya'da balık yiyin. Bir hafta teleferikle oteller bölgesine çıkın. Birgün tophane'yi setbaşını gezin. Fırsat bulunca bursa kent müzesini görün, kent müzesi diyince beklenti düşüyor ama cidden orjinal düzenlemesi olan biryer. Şehir tiyatrosunu takip edin çok iyi oyunlar var. Ucuz kumaşçıları, ipekçileri vs. Öğrenin. Yerel lezzetleri deneyin. Ehirdeki kaplıcaları gezin karıkoca. Önce bunları yapın. Sonra istanbuldan eşinizi dostunuzu çağırır bol bol gezdirirsiniz. Gurbette böyle zaman geçer. Siz şimdi ilk defa şehrinizden ayrıldığınız için zor geliyor ama çok şanslısınız Bursa her tür imkana sahip bir şehir. Benim ailem de İstanbuldan tayinle geldiler Bursaya. Çok sevdikleri için emeklilik sonrası kalmaya devam ettiler. Siz de alışacaksınız belki ayrılamayacaksınız bile ileride.

Tavsiyenize uyacağım önümüzdeki hafta keşfe çıkacağım bursayı :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…