Bir kelimeyle memurluğumu sorguluyorsunuz engel değil demekki memur olmaya bu ben çok çok yüksek bir puanla atandım çalışmaktan beynim kısa devre yapmiş demekki takılmayın size göre saçma gelebilir konu işin içine girince farklı oluyor en kötü çalışıp başka bir kuruma geçerim sıkıntı yok Allah beyin versinEski iş yerimi de özlüyorum. BEGENMEDIM işimi onun da etkisi var ...
Allah ım memurlar bile Türkçe yazamıyor ve kadının tek derdi Bursa yi sevmiyorum.
Bursa'nin bundan haberi var mı bari?
Alın tayininizi gidin madem.
Ya da istifa edin ihtiyacı olanlar seve seve çalışır yeşil Bursa da ..
'te allam ya !
Bir kelimeyle memurluğumu sorguluyorsunuz engel değil demekki memur olmaya bu ben çok çok yüksek bir puanla atandım çalışmaktan beynim kısa devre yapmiş demekki takılmayın size göre saçma gelebilir konu işin içine girince farklı oluyor en kötü çalışıp başka bir kuruma geçerim sıkıntı yok Allah beyin versin
+1Bursa'nin bundan haberi var mı bari?
Evet bende öyle düşünüyorum 1 yıl ztn görev süremiz Var alışamassak gideriz diyoruzDaha cok yeni. 1 ay nedir ki hele 1 sene bir bitsin hala alisamadiysaniz sehir degistirin
Umarım deniyecem :)Canım bende bursaya gelin geldim. Ama çok sevdim bursayı alıştım yani :) nilüfer de oturuyorum.. acaba orda aklın mi kalıyor yani deden ve kız kardeşinde? Biraz komşu falan edinsen iş yerine alışmaya çalışsan eşinde destek olsa aslında bursa çok güzel bi şehir ben çok seviyorum umarım sende zamanla seversin
çok komiksiniz troller
Ulaşım kolay diyorsunuz ama trafik nasıl felaket haberiniz vardir sanirim. 10 dk uzağa 50 dk da gidiliyor. Ayrica hastane konusunda sorunlu bence çocuk hastanesi acilinde 600 hasta oldugunu duydum.Bende Bursa’da oturuyorum ve cok güzel bi şehirdir Bursa. Ulaşımı hastanesi olanakları hiçbi şehirde bu kadar kolay ulaşım görmedim izmire de gittim İstanbul’a da ama Bursa gibisi yok yani siz alısamadıgınız için öyle geliyo daha çokta yeni yani evliliğiniz bence Bursa’yı biraz keşfedin gezin tozun ben Bursa’yı hiçbi şehire kolay kolay değişmem her açıdan o yüzden işinize ve evliliğinize zaman tanıyın daha cok yenisiniz
Belkide bebeğim olsa alışırım ama şuan anne olmayada hazır hissetmiyorumIstanbuldan sonra başka şehire alışmak kolay değil , buranin enerjisi çok başkaymış bende başka şehire evlenince anladım . Ama bursada yine iyi zamanla alışirsin. 2 sene oldu ,bebeğim olduktan sonra evlendiğim şehire alıştım. Ailem istanbulda benimde. Bi zaman sonra İstanbul senin için aile ziyareti alışveriş metropol hayatı , Bursa da senin için dinlenme şehri olacak.
Aslında evimi seviyorum balkonum ormana bakıyor havası temiz suyu musluktan içiyoruz tek derdim özlem bnm arabamız olduğu icin sıkıntı olmuyo her yere gidiyoruzTeleferik tarafı biraz mahrumiyet bölgesı Bursa'nın. Kent merkezine yakın otursan daha rahat ederdin. Bursa İstanbuldan çok çok güzeldir 1 seneye alışırsın hatta İstanbul'dan sıkılırsın .
2 haftada 1 ailemin yanına gidiyorum yoksa kafayı yerim heralde en azından yakın diye teselli buluyorum sızınki daha zormuş sabır diliyorum size hangi kurumdasınızBen de nefret ediyorum Bursa dan . Ha deyince gidemeyiz biz de memuruz eşimle.
insanları aşırı soğuk bir şehir . 1bucuk yıldır burdayim ama hala alışamadım. Eşimle doğudaki ilçeyi daha çok seviyor ve özlüyoruz. Onun işindeki güvenlik sorun u olmasa kalacaktık bir süre daha ama işte koşullar el vermiyor bazen. Senin ailen yakın en azından benimkiler 12 saat uzakta. Uçak desem sabiha Gökçen den almak gerekiyor. Son geldiklerinde dönerken ucagi kaçırdı annemler tekrardan 1000 tl uçak parasi vermek zorunda kaldilar. Oturdum ağladım. Yaşlı annem yetişmek umuduyla nefes nefese koşmuş ama kaçırdılar maalesef
Birim değiştirmek istedim kabul etmediler daha çok sinir oldum başka sınavlara çalışmaya başladım bendeBen kongre için geçen sene 4 5 gün Bursa da kalmıştım ve çok beğendim şehri. Gene fırsat olsa da gidebilsem diye bakıyorum. Hele o iskenderi kebabı yok mu
Teleferik neresi oluyor bilmiyorum ama ormana bakıyor balkonum diyorsunuz daha ne olsunçok güzel gezilecek yerleri var Bursa'nın gezin tozun biraz alışırsınız. İşinize alışamazsanız uygun zaman olduğunda birim değiştirirsiniz. Dedeniz kardeşiniz canınız tabi özleyip arıcaksınız ama daha çok kısa zaman geçmiş ona da alışırsınız. Beğenmedim dedikçe daha çok gözünüze batar herşey yapmayın öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?