Bursaya alışamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bursa yaşanabilecek en güzel şehir bence zamnla alışıp çok seversiniz inşallah

Alışmak için herşeyi yapıcam

Kendi evini kiraya verip başka şehirde kirada oturan çok canım
Eşinle aran iyiyse iş yerini düzeltmeye bak derim belki iş yerindeki sorunlar nedeniyle orada mutlu olamıyorsun
Belki iş birim değişimi seni olumlu etkiler
İş yerinde mutlu olmak en az eşinle mutlu olmak kadar önemli

Birimimi değiştirmediler çok kira getirisi olmuyor o yüzden vermek istemiyoruz ve içi çok yeni sıfır işi idare edicem o zmna kdr başka sınavlara çalışmayı düşünüyorum acıkcası

Ailenizi özlemeniz sorununa yapabileceğimiz bir şey yok. Baba evine dönün madem bu kadar özlüyorsanız ama bence abartıyorsunuz. Daha 1 aydır evlisiniz, Bursa istanbul arası zaten maximum 2 buçuk saat sürüyor

Ailenizi özlemeniz sorununa yapabileceğimiz bir şey yok. Baba evine dönün madem bu kadar özlüyorsanız ama bence abartıyorsunuz. Daha 1 aydır evlisiniz, Bursa istanbul arası zaten maximum 2 buçuk saat sürüyor
Offfff offffff zor zaman lazım sanırım

Bir yere alışmak için bir sene süre vermek lazım. Hem şehrin hem evin hem işin değişmiş. Kolay değil ki alışırsın ve sonra zaten sen o kadar gitmek istemeyeceksin. Yerin yuvan evin var anne baba evi artık sana öyle gelmeyecek.

İnsallah öyle olur dediğiniz gibi çünkü herşey
Bi anda değişti ev iş şehir

Ben Balat’tayım,çevreyolunu çok sık kullandığımız için (iş için) burayı tercih ettik. Burada belli başlı mekanlar var farklı kitlesi olan :)
Fsm tarafları daha aktif gibi,bulvarda pek bişey kalmadı ama podyumpark iş görür. Şimdi yeni favori parkora iyi mekanlar oraya gelmiş. Bu bölgeye yakın heryerde oturulur :) beşevler gayet güzel,ulaşımı heryere kolay.

Sağlıkla oturun inş balat duyduğum kadarıyla fiyatları biraz yüksek evlerin

Henüz çok erken alışmak için ben doğup büyüdüğüm yere tayinim çıkınca 1 yılda zor alıştım ailem burada olmasına rağmen. Eski komşularım, mahellemi, iş ortamımı özledim. Sokaklarda beni tanıyan tanıyabileceğim kimse var mı diye bakar nerden olsun diyip hüzünlenirdim. Eski çalıştığım il küçüktü. Her çıktığımda ya bir öğrenci mi yada arkadaşımı görürdüm. 1yıl sürdü melankolik halim alıştım çevrem de genişledi alıştım. Zaman verin kendinize evlilik zaten tam anlamıyla bir değişiklik. Zamanla oturur herşey

Hiç bşy değişmiyo çok zorlanıyorum (( umarım alşrm

Yıllar önce,erkek arkadasimdan memleketine gitmek konusunda cok baski yaptigi icin ayrilmistim.Cok genctim.Seviyordum ama ailemden ayrilmak da istememistim acikcasi.O yüzden bu emin olmadan verilen kararlar cok can acıtıyor.Belki donersiniz İstanbul a günün birinde yine.İşinizi de umarim seversiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…