Alışmak için herşeyi yapıcamSağlıkla oturun inş bence çok yeni zamanla alışacaksınız aile ne yazıkkı her zaman yanında olamıyor evlenip arada bir sokak olan insanda bazen bu sıkıntıları yaşıyor sürekli düşünüp üzmeyin kendinizi
İnsallahhhh alışmak için herşeyi yapacağımBursa yaşanabilecek en güzel şehir bence zamnla alışıp çok seversiniz inşallah
Kendi evini kiraya verip başka şehirde kirada oturan çok canımEve 70.000 tl masraf yaptık herşey benim zevkime göre oldu o evi bırakıp taşınmam abes olur evde sorun yok mutluyum belki biraz uzak ama havası ormanı bana iyi geliyor arabamızda Var sorun olmyo bnm sıkıntım ailemden uzak olmak Evim cok güzel her bayanın isteyeceği bir ev
Birimimi değiştirmediler çok kira getirisi olmuyor o yüzden vermek istemiyoruz ve içi çok yeni sıfır işi idare edicem o zmna kdr başka sınavlara çalışmayı düşünüyorum acıkcasıKendi evini kiraya verip başka şehirde kirada oturan çok canım
Eşinle aran iyiyse iş yerini düzeltmeye bak derim belki iş yerindeki sorunlar nedeniyle orada mutlu olamıyorsun
Belki iş birim değişimi seni olumlu etkiler
İş yerinde mutlu olmak en az eşinle mutlu olmak kadar önemli
Offfff offffff zor zaman lazım sanırımAilenizi özlemeniz sorununa yapabileceğimiz bir şey yok. Baba evine dönün madem bu kadar özlüyorsanız ama bence abartıyorsunuz. Daha 1 aydır evlisiniz, Bursa istanbul arası zaten maximum 2 buçuk saat sürüyor
Hayat öyle evet belkide alışacağım zamanlaAlışırsın merak etme.hatta daha nelere alışırsın.sen bile şaşırırsın.
6 yıldan önce maalesef yok. Geleli 1 buçuk yıl oldu henüz.İnsallah tayin isteme durumunuz yokmu
İnsallah öyle olur dediğiniz gibi çünkü herşeyBir yere alışmak için bir sene süre vermek lazım. Hem şehrin hem evin hem işin değişmiş. Kolay değil ki alışırsın ve sonra zaten sen o kadar gitmek istemeyeceksin. Yerin yuvan evin var anne baba evi artık sana öyle gelmeyecek.
Alışırsınız inş nerde oturuyorsunuz bursada6 yıldan önce maalesef yok. Geleli 1 buçuk yıl oldu henüz.
Ben Balat’tayım,çevreyolunu çok sık kullandığımız için (iş için) burayı tercih ettik. Burada belli başlı mekanlar var farklı kitlesi olan :)Bende istanbuldan buraya gelin geldim aynen şuan en büyük hedefim nilüfer tarafı özellikle beşevler istiyorum tam şehrin ortası...
İstanbuldan sonra burada oturulacak en güzel yer batı tarafı kısmet bakalım semt olarak neresi daha aktif sizce
Sağlıkla oturun inş balat duyduğum kadarıyla fiyatları biraz yüksek evlerinBen Balat’tayım,çevreyolunu çok sık kullandığımız için (iş için) burayı tercih ettik. Burada belli başlı mekanlar var farklı kitlesi olan :)
Fsm tarafları daha aktif gibi,bulvarda pek bişey kalmadı ama podyumpark iş görür. Şimdi yeni favori parkora iyi mekanlar oraya gelmiş. Bu bölgeye yakın heryerde oturulur :) beşevler gayet güzel,ulaşımı heryere kolay.
Henüz çok erken alışmak için ben doğup büyüdüğüm yere tayinim çıkınca 1 yılda zor alıştım ailem burada olmasına rağmen. Eski komşularım, mahellemi, iş ortamımı özledim. Sokaklarda beni tanıyan tanıyabileceğim kimse var mı diye bakar nerden olsun diyip hüzünlenirdim. Eski çalıştığım il küçüktü. Her çıktığımda ya bir öğrenci mi yada arkadaşımı görürdüm. 1yıl sürdü melankolik halim alıştım çevrem de genişledi alıştım. Zaman verin kendinize evlilik zaten tam anlamıyla bir değişiklik. Zamanla oturur herşeyKızlar bursaya gelin gittim 1 ay oldu memurum ne işimi beğendim ne şehri ailemide özlüyorum napıcam bilmiyorum boğulacak gibi oluyorum bazen lütfen akıl verin bana evimizi yaptırdık bursada masraf yaptık onca istanbulda sil baştan olucak sağlıklı düşünemiyorum siz bnm yerimde olsanız napardınız
NOT:Ailem İstanbulda bende İstanbulda doğup büyüdüm tek sorunum ailemi özlemem
Hiç bşy değişmiyo çok zorlanıyorumHenüz çok erken alışmak için ben doğup büyüdüğüm yere tayinim çıkınca 1 yılda zor alıştım ailem burada olmasına rağmen. Eski komşularım, mahellemi, iş ortamımı özledim. Sokaklarda beni tanıyan tanıyabileceğim kimse var mı diye bakar nerden olsun diyip hüzünlenirdim. Eski çalıştığım il küçüktü. Her çıktığımda ya bir öğrenci mi yada arkadaşımı görürdüm. 1yıl sürdü melankolik halim alıştım çevrem de genişledi alıştım. Zaman verin kendinize evlilik zaten tam anlamıyla bir değişiklik. Zamanla oturur herşey
FSM ye yakınız Mudanya yoku üzerinde. inşallah ben de alışmayı çok isterim.Alışırsınız inş nerde oturuyorsunuz bursada
Yaşınız kaç arkadaş olabiliriz aslında :)FSM ye yakınız Mudanya yoku üzerinde. inşallah ben de alışmayı çok isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?