Bursaya alışamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım aynı konuyu devamlı açtığına göre alışamıyorsun.. Dön ailenin yanına madem bu kadar dert ediyorsun.. Burada çok küçük kasaba ve köylerde görev yapanlar dahi var.. Sen ülkenin büyükşehirinde vakit geçirecek, gezecek, eğlenecek bir yerler bulamadıysan, 15 günde bir eve gitmene rağmen olmuyorsa taşın.. Tekrar düzen kurulur.. Ama akıl sağlığın gitti mi gelmez daha

İstanbul'dan Bursa'ya gitmişsin beğenmiyorsun bide.
İstanbul'da büyüyüp zorunlu hizmet görevi nedeni ile Bitlis'in minnacık bı ilçesine yerleşen biz napalim hemde bir bebekle:)
Valla eşimle burda uzun süreli kalacak bile diyoruz.ilk aylar nereye geldim diyip aglamistim ama şimdi çok seviyorum burayı.
Gitmek gibi bi imkanın yoksa mecbur alisacaksin yani başka çare yok

1 yıl süre verdim kendime alışamassam dönücez diye anlaştık 1 aydır bursadayım

1 sonra alışamassam gideriz dıoruz tek çare bu 1 yıl beklemek

Yani onun sizin şehrinize gelme şansı yok muydu? Ben de evlenip eşimin memleketine gitsem seveceğim varsa da sevmezdim.
Vardı aslında ev var deyip ikna etti beni kira vermeyiz maddi olarak daha iyi oluruz diye istanbula yakın gidip gelirim diye kabul ettim bende ama işte şuan zorlanıyorum çok yeni alışamassam gidicez mecbur ama 1 yıl biyere kıpırdayamayız

Bursalıyım bursada yaşıyorum hafta sonu düğün dolayısıyla nişanlımın teyzesine gelmiştik ve istanbul beni aşırı yordu kalabalığı insanları her yönden boğdu beni.Şuan yoldayım ve dört gözle bursaya girmeyi bekliyorum Zamanla siz de alışacaksınız

Teleferikte oturursan alışamazsın tabi :) Gelmen lazım Nilüfer’e.. Arkadaşlar edinirsin vakit geçirirsin.. Doğru yerleri bulursan İstanbul’u hatırlamazsın bile. Ama acilen batı tarafa gel.
Bende istanbuldan buraya gelin geldim aynen şuan en büyük hedefim nilüfer tarafı özellikle beşevler istiyorum tam şehrin ortası...

İstanbuldan sonra burada oturulacak en güzel yer batı tarafı kısmet bakalım semt olarak neresi daha aktif sizce

Bende yoldayım :))) bursaya dönüyorum

Araba varsa cok sorun etmiyorum semti işyerim nilüferde ztn

Ev kendimizin gelemem
Neden öyle düşünüyorsunuz bizimde ev kendimizin çocuğum biraz büyüdükten sonra kreş e vericem kısmetse kendimde bir işe başlayıp direk nilüfer tarafına Rabbim nasip ederse..

Bu arada ben de istanbuldan gelin geldim ve seni çok iyi anlıyorum biz oranın ortamına kalabalık oluşuna her yerinin merkezi oluşuna alışmışız oyüzden çok zor geliyor

Eve 70.000 tl masraf yaptık herşey benim zevkime göre oldu o evi bırakıp taşınmam abes olur evde sorun yok mutluyum belki biraz uzak ama havası ormanı bana iyi geliyor arabamızda Var sorun olmyo bnm sıkıntım ailemden uzak olmak Evim cok güzel her bayanın isteyeceği bir ev

Demekki önceden kestiremedim tamam dedim tam düşünmeden tek hatam bu

Teleferik eski yerlesim yeri .havasi temiz manzara ok ama fazla bir numarasi yok

Nilufer taragina yerlesin hareketli bir yer

Diycem ama eve de masraf yaptik demissiniz.

Bastam baska bir sehri kabul etmissiniz
Yapacak fazla sey yok

Her haftasonu istnabula gidin en iyisi

1 ay daha alışmak için çok kısa bir süre. Kendinize biraz zaman verin...

Sağlıkla oturun inş bence çok yeni zamanla alışacaksınız aile ne yazıkkı her zaman yanında olamıyor evlenip arada bir sokak olan insanda bazen bu sıkıntıları yaşıyor sürekli düşünüp üzmeyin kendinizi

bursa benim en sevdiğim şehirlerden siz bence ön yargılısınız güzelliklerini görmeye çalışın gezin

Bursa da dogdum büyüdüm b nde başka bir şehirde yaşayamam ama insan bir mahalleden bir mahalleye evlenince bile alışması zor oluyor.

Alışmak içinde 1 ay kısa bir süre bence şehri sevmemek değil sizin sorununuz aileniz uzakta ondan bu kadar mutsuzsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…