- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
Yani onun sizin şehrinize gelme şansı yok muydu? Ben de evlenip eşimin memleketine gitsem seveceğim varsa da sevmezdim.Maliyeci Bursalı
1 yıl süre verdim kendime alışamassam dönücez diye anlaştık 1 aydır bursadayımCanım aynı konuyu devamlı açtığına göre alışamıyorsun.. Dön ailenin yanına madem bu kadar dert ediyorsun.. Burada çok küçük kasaba ve köylerde görev yapanlar dahi var.. Sen ülkenin büyükşehirinde vakit geçirecek, gezecek, eğlenecek bir yerler bulamadıysan, 15 günde bir eve gitmene rağmen olmuyorsa taşın.. Tekrar düzen kurulur.. Ama akıl sağlığın gitti mi gelmez daha
1 sonra alışamassam gideriz dıoruz tek çare bu 1 yıl beklemekİstanbul'dan Bursa'ya gitmişsin beğenmiyorsun bide.
İstanbul'da büyüyüp zorunlu hizmet görevi nedeni ile Bitlis'in minnacık bı ilçesine yerleşen biz napalim hemde bir bebekle:)
Valla eşimle burda uzun süreli kalacak bile diyoruz.ilk aylar nereye geldim diyip aglamistim ama şimdi çok seviyorum burayı.
Gitmek gibi bi imkanın yoksa mecbur alisacaksin yani başka çare yok
Vardı aslında ev var deyip ikna etti beni kira vermeyiz maddi olarak daha iyi oluruz diye istanbula yakın gidip gelirim diye kabul ettim bende ama işte şuan zorlanıyorum çok yeni alışamassam gidicez mecbur ama 1 yıl biyere kıpırdayamayızYani onun sizin şehrinize gelme şansı yok muydu? Ben de evlenip eşimin memleketine gitsem seveceğim varsa da sevmezdim.
Bende istanbuldan buraya gelin geldim aynen şuan en büyük hedefim nilüfer tarafı özellikle beşevler istiyorum tam şehrin ortası...Teleferikte oturursan alışamazsın tabi :) Gelmen lazım Nilüfer’e.. Arkadaşlar edinirsin vakit geçirirsin.. Doğru yerleri bulursan İstanbul’u hatırlamazsın bile. Ama acilen batı tarafa gel.
Bende yoldayım :))) bursaya dönüyorumBursalıyım bursada yaşıyorum hafta sonu düğün dolayısıyla nişanlımın teyzesine gelmiştik ve istanbul beni aşırı yordu kalabalığı insanları her yönden boğdu beni.Şuan yoldayım ve dört gözle bursaya girmeyi bekliyorumZamanla siz de alışacaksınız
Araba varsa cok sorun etmiyorum semti işyerim nilüferde ztnBende istanbuldan buraya gelin geldim aynen şuan en büyük hedefim nilüfer tarafı özellikle beşevler istiyorum tam şehrin ortası...
İstanbuldan sonra burada oturulacak en güzel yer batı tarafı kısmet bakalım semt olarak neresi daha aktif sizce
Neden öyle düşünüyorsunuz bizimde ev kendimizin çocuğum biraz büyüdükten sonra kreş e vericem kısmetse kendimde bir işe başlayıp direk nilüfer tarafına Rabbim nasip ederse..Ev kendimizin gelemem
Eve 70.000 tl masraf yaptık herşey benim zevkime göre oldu o evi bırakıp taşınmam abes olur evde sorun yok mutluyum belki biraz uzak ama havası ormanı bana iyi geliyor arabamızda Var sorun olmyo bnm sıkıntım ailemden uzak olmak Evim cok güzel her bayanın isteyeceği bir evNeden öyle düşünüyorsunuz bizimde ev kendimizin çocuğum biraz büyüdükten sonra kreş e vericem kısmetse kendimde bir işe başlayıp direk nilüfer tarafına Rabbim nasip ederse..
Bu arada ben de istanbuldan gelin geldim ve seni çok iyi anlıyorum biz oranın ortamına kalabalık oluşuna her yerinin merkezi oluşuna alışmışız oyüzden çok zor geliyor
Demekki önceden kestiremedim tamam dedim tam düşünmeden tek hatam bu
O zamam istanbuldan ayrilmayacaktin canimBenim özel durumum var dedem ben kızkardeşim üçümüz yaşadık annem babam ayrı onlardan uzak olmak koyuyor bana
Sağlıkla oturun inş bence çok yeni zamanla alışacaksınız aile ne yazıkkı her zaman yanında olamıyor evlenip arada bir sokak olan insanda bazen bu sıkıntıları yaşıyor sürekli düşünüp üzmeyin kendiniziEve 70.000 tl masraf yaptık herşey benim zevkime göre oldu o evi bırakıp taşınmam abes olur evde sorun yok mutluyum belki biraz uzak ama havası ormanı bana iyi geliyor arabamızda Var sorun olmyo bnm sıkıntım ailemden uzak olmak Evim cok güzel her bayanın isteyeceği bir ev
bursa benim en sevdiğim şehirlerden siz bence ön yargılısınız güzelliklerini görmeye çalışın gezinKızlar bursaya gelin gittim 1 ay oldu memurum ne işimi beğendim ne şehri ailemide özlüyorum napıcam bilmiyorum boğulacak gibi oluyorum bazen lütfen akıl verin bana evimizi yaptırdık bursada masraf yaptık onca istanbulda sil baştan olucak sağlıklı düşünemiyorum siz bnm yerimde olsanız napardınız
NOT:Ailem İstanbulda bende İstanbulda doğup büyüdüm tek sorunum ailemi özlemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?