Merhabalar bir iki sene evvel bizde iş icin Ankara'dan bursaya geldik memur degiliz ama iş değişikliği yapip geldik evimizi komple topladik oglum esim ben geldik..evet kiralar pahali,alisveris pahali,bir tek tanidik bile yok ama bursa şahane bir şehir dağ orman deniz yeşillik cami türbe asla canınız sıkılmaz bugunde buraya gidelim diyebileceginiz bir şehir..ikokula giden oglum icin egitimi ogretmeni gayet iyi devlet olmasina rağmen özel gibi ilgi alaka..komsu acisindan bir tek sıkıntı çekiyorm has bursalilar maalesef aşırı kaba ve kötü kalpli..kendilerinden olmayanlari asl kabul etmiyorlar dedikodu cekememezlik ne ararsaniz var(herkes ayni degildir eminim ama karsima cikan herkes oyleydi maalesef) bu sebepten komsuluk yapmiyorum cocugumu okula kurslara götürüyorum bos vaktimizde asla canimiz sikilmiyor gezilecek inanılmaz yerler var.bask merak ettiginiz seyler vars sorbilirsiniz hakkinizda hayırlısı olsun

bu arada inanılmaz huzurluyum herkesten uzak olunca

arabamizda yok hicte gerekli degil durumunuz iyiyse taksi ile heryere gidersiniz yoksa otobus metro taksi dolmus ile yine heryere gidiliyor araba asla şart degil bursada