Bursa’yı bilenler yorumlarınızı bekliyorum..

Aman kendileri çok mu kibarmis, ne kadar saçma ya genelleme olmasi, İzmirliler mesela elit kesimdir her yeri mi oyle, ayrıca o kaba dedikleri sanırım dağ köyleri, bi sürü arkadaşım var benim, öyle cana yakın iyi insanlar ki, keşke kaba olsa herkes onlar gibi olsa
Kesinlikle öyle kuzum o kadar haklısın ki..
Keşke o güzel kalplerini görebilseler ama nerde..
Görmek isteyen görür o güzel kalbin inceliğini 🙁

Kesinlikle öyle kuzum o kadar haklısın ki..
Keşke o güzel kalplerini görebilseler ama nerde..
Görmek isteyen görür o güzel kalbin inceliğini 🙁
Aynen öyle cnm, kendileri bilir valla, öyle yorum yapanlar istemeyenler gelmesin bursamiza gerek yok

Onlara daglı dıyoruz ıste kgflkgfk
Ben de daglıyım buarada.
Ama onlar cıdden kabalar haklısın.Onlar bıde kurnazdır:)Kendı ıcımızde koylu kurnazı deriz.
Bana banlar yuklenıyor suan gfişlfgşlf
Özür dilerim sizi kirdiysam eğer yorumu silmek yasak silemiyorumda ama gerçekten karşıma çıkanlar oyleydi.sokakta birlik olup beni disladilar oglumu disladilar yapayalniz kaldim sırf onlarla oturup konusmuyorum diye.cok üzücü bir durum herkes samimi olmak zorunda degil kendi hayatim var benim kendi özelim var 😢

Özür dilerim sizi kirdiysam eğer yorumu silmek yasak silemiyorumda ama gerçekten karşıma çıkanlar oyleydi.sokakta birlik olup beni disladilar oglumu disladilar yapayalniz kaldim sırf onlarla oturup konusmuyorum diye.cok üzücü bir durum herkes samimi olmak zorunda degil kendi hayatim var benim kendi özelim var 😢
Est ben Uludag koylusuyum,dediginiz dogru ama o tarafin insani oyle😑Heryerin iyisi kotusu oldugundan bizim de var.Uzuldum oglunuza ozellikle😢

Est ben Uludag koylusuyum,dediginiz dogru ama o tarafin insani oyle😑Heryerin iyisi kotusu oldugundan bizim de var.Uzuldum oglunuza ozellikle😢
Teşekkürler alıştık artık kurslara fln verdim herkes sokakta oynarken oglumu oynatmiyorlar cocuklariyla diye en cok yavrusu icin üzülüyor insan ama napalim

Merhabalar bir iki sene evvel bizde iş icin Ankara'dan bursaya geldik memur degiliz ama iş değişikliği yapip geldik evimizi komple topladik oglum esim ben geldik..evet kiralar pahali,alisveris pahali,bir tek tanidik bile yok ama bursa şahane bir şehir dağ orman deniz yeşillik cami türbe asla canınız sıkılmaz bugunde buraya gidelim diyebileceginiz bir şehir..ikokula giden oglum icin egitimi ogretmeni gayet iyi devlet olmasina rağmen özel gibi ilgi alaka..komsu acisindan bir tek sıkıntı çekiyorm has bursalilar maalesef aşırı kaba ve kötü kalpli..kendilerinden olmayanlari asl kabul etmiyorlar dedikodu cekememezlik ne ararsaniz var(herkes ayni degildir eminim ama karsima cikan herkes oyleydi maalesef) bu sebepten komsuluk yapmiyorum cocugumu okula kurslara götürüyorum bos vaktimizde asla canimiz sikilmiyor gezilecek inanılmaz yerler var.bask merak ettiginiz seyler vars sorbilirsiniz hakkinizda hayırlısı olsun 😍 bu arada inanılmaz huzurluyum herkesten uzak olunca😂 arabamizda yok hicte gerekli degil durumunuz iyiyse taksi ile heryere gidersiniz yoksa otobus metro taksi dolmus ile yine heryere gidiliyor araba asla şart degil bursada😍
aaaa sizin adınıza üzüldüm ben bursalıyım:) ailemin apartmanında cok guzel komsuluk var fakat yasları olgun. İnşallah siz de iyi komsularla karsılasırsınız.

Kültür sanat etkinliği aramıyorsanız Diyarbakır’da nerede oturduğunuza ve Bursa’da nereye yerleşeceğinize bağlı olarak değişir avantaj ve dezavantajlar. Bursa’da yaşıyorum. Diyarbakır’a en son geçen yaz gittim. Yeni yerleşim yerleri, caddeler Özlüceden güzeldi. Sadece Mihraplı Park bile yeter yaz akşamları için ama Cumhuriyet caddesinde, avmlerde Türkçe konuşan insan arıyoruz artık.

Ama eğitim derseniz koşun gelin derim.

Merhaba herkese öğretmenim yazın tayin hakkımız var Bursa’yı hiç görmedik ama giden bilen arkadaşlardan duyduğum kadarıyla güzel şehir..
En çok çocuklarımızın eğitimi için buralardan gitmek istiyoruz.(Bulunduğum şehir Büyükşehir aslında ama eğitim kültür açısından yeterli olduğunu düşünmüyorum)
Eşim özel sektörde çalışıyor Bursa’da kendi işiyle ilgili bi kuruma başvuruda bulundu kabul edildi görüşmeye gideceğiz
En kötü ihtimalle gezip geliriz diyorum ama sizce sadece eğitim için gidilir mi kurulu düzen bozulur mu ?
Eşimin ailesi de bulunduğumuz memlekette,Bursa’da akraba açısından yapayalnız olacağız.Evimiz şuan bizim orda kiracı olacağız..Kiralar buraya göre uçuk,iyi bi semtte oturmak istiyorum, kötü bi yerde oturmak istemiyorum,burda oturduğum semt ve site temiz güvenilir,ancak emsal bi yer olsun da dersek iki katı kira öderiz sanırım.
Eksileri şuan için daha çok gibi ama yine de sizlere de sormak istedim dediğim gibi en kötü ihtimalle gezip geliriz,hiç gitmedik Bursa’ya..
Gidince şuralara gidin diyenler de yorum yaparsa aşırı sevinirim,zahmet olmaz

Bursa'nın hangi ilçesine yerleşmeyi düşünüyorsunuz ona göre bir şey söyleyeyim

Namazgah, Teleferik, piremir, teferruc gibi yüksek yerlerinin havasi şahanedir, hatta buralarda yaşayıp aşağı bölgelerinde nefes alamadığınızı bile hissedebilirsiniz:)
Teleferik'te oturuyorum. Sokaktan gelen cocuk seslerinin hepsi Arapca. Hava iyi guzel de cekilecek bir yer degil artik.

Aksine gittik gördük içimize sinmedi insanlar birbirinden bihaber yaşıyor Arap çok..
Diyarbakır’da öyle bir keşmekeşlik yok henüz.
Maalesef oyle. Dogma buyume Bursaliyim. Niluferde oturmayacaksaniz gelmeyin daha iyi. Oranin da kiralari cok yuksek. Ayrica okuyacak olan cocuk her yerde okuyor.

Back
X