- 2 Aralık 2014
- 914
- 2.405
- 63
Canım benim ya...ne karışırlar dimiii.benim kızıma doğumumda kaynanam küstü evimize hiiiççç gelmediler.tek gelinim.bana hiç bakmadı gelmedi yardım etmedi.oğluma doğumumda kayınbabam küslük çıkardı.yine gelenimiz gidenimiz olmadı.tek oğlunuz ya bu neyin kini.hatta oğlum 20 gün gün yoğun bakımda kaldı.arayıp sormadılar gelmediler.ben günlerce hergün süt götürmeye dikişlerim ağrırken giderken yardıma ihtiyacın var mı demediler bile.gayet zenginler bir tatlı bile almadılar.hediyeyi bırakın.şimdi normal davranıyorlar ve benden kendilerine çok sıcak olmamı bekliyorlarzeliha ve halis isimleri.ya ben koymak zorundamıyımArkadaşlar merhaba,
Herkese akıl verirken kendime akıl bulamadım.
Güzel giden bir evliliğim var.
Daha evlenmeden önce bunun için bir konu açmıştım ve gün geldi hamile olduğum haberini aldım.
Eşim ve sevgili kayınvalidem eşimin babasının ismi konulması GEREKTİĞİNİ dile getirdiler.
Bu arada eşimin babası hiçbirşeye karışmayan, vasıfsız, konuşmasını bilmeyen, herşeyi benim babamdan bekleyen kendisi hiçbirşey yapmayan çıkarcı bir adam.
Keşke seve seve tamam diyebilseydim ayrıca Allah affetsin ama çokta kötü bir ismi var. Bir de nedense aynı isim de olursa aynı kişilikte olur gibi geliyor çocuğum çıldıracağım
İçime dokunuyor gerçekten.
Şimdiden herşeyden soğudum.
Sizce eşimi kırmadan nasıl ikna edebilirim.
İki isime de karşılar bu arada. Ve benim eskiden beri hayalim olan bir isim vardı.
Çok mutsuzum
Babamı kaybettim 1 ay sonra oğlum doğdu, herkes babanın adını koy dedi ki o ortamda eşim de bişey demezdi buna ama biz önceden ismini belirlemistik, duygusallığın acının dibinde bile ben eşimle aldığım karardan dönmedim, belki annem kardeşim kırıldı buna ama eşim de var arada, şimdi ben kadın olarak bu dirayeti göstermişken yarın eşim bana ezilip büzülse anam babam şöyle böyle diye, alırım allı güllü bir entari veririm eline
Kıssadan hisse şu: esin çözsün
Ben olsam eşime miktirsinler koymuyorum derdim :)))) Evli olsam yeminle adam beni 2 günde boşardı :))(
Konu sahibesi ihale neden size kaldı başka torun yok mu?
Koymayın bence sevmediğiniz birinin adını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?