Bir de ya çıldıracam eşimin ismi tek erkek çocuk olmasına rağmen dedesinin adı değil.
Neymiş kayınbabamın babası ile arası pek iyi değilmiş sanki bizim çok iyi.
Dogrudur. Ben de duymustum ama kizlarda Nur erkeklerde Muhammed ismi agir geliyor seklinde. Esim tarihe olan ilgisinden meyilli. Bakalim belki kiz olur :)
Benimkisi de turancı illa türk ismi olsun diye tutturdu. Alparslan olmasın Giray, Mete, Timuçin olsun dedim yok istemiyor. :/
Umarim ijinizin de memnun kalacagi bir orta yol bulursunuz. Iki ismin biri senin digeri de onun istedigi falan olsa belki.
Sadece Alparslan değil ki bir de Alparslan Kuthan istiyor. Annesi de babamın adını koyun diyor o da İzzet. Hadi ben de başta Aras demiştim. Artık Alparslan Kuthan Aras İzzet olacak
Yosma mı? Erkek ismi mi? Yosman olmasın oHüseyin isminin nesi çok da kötü yaa
Yosma diye erkek ismi gördüm ben!
Yani sevmeyenilirsiniz de çok da kötü denecek bir isim değil. Hele ki böyle kalabalık bi platformda!
Istemiyorsanız eşinizle konuşacaksınız, buradan ne akıl verebilir insanlar size! Kocanızı en iyi siz tanırsınız, nasıl ikna edileceğini siz bilirsiniz!
Yosma mı? Erkek ismi mi? Yosman olmasın o
kadın zaten başta yanlış anlaşılmamak için özellikle ismi yazmamıştı, millet sorunca yazdı.Hüseyin isminin nesi çok da kötü yaa
Yosma diye erkek ismi gördüm ben!
Yani sevmeyenilirsiniz de çok da kötü denecek bir isim değil. Hele ki böyle kalabalık bi platformda!
Istemiyorsanız eşinizle konuşacaksınız, buradan ne akıl verebilir insanlar size! Kocanızı en iyi siz tanırsınız, nasıl ikna edileceğini siz bilirsiniz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?