Buruk hamilelik

Kayınvalidem 2. isimde senin babanın ismi olsun diyor ama babamın ismi ne alaka yani bunu söylemesinin nedeni de çok istediğinden değil babam herşeyimize yardımcı oldu diye bence ayıp davasına diyor yani.
Zaten ben yok dedim ne kendi babamın ne onun babasının ismini istemiyorum.
Ben herşeyi göze alıp kavga edecem sanırım bu konuyla ilgili hem eşim ile hem kayınvalidem ile

Bir de ya çıldıracam eşimin ismi tek erkek çocuk olmasına rağmen dedesinin adı değil.
Neymiş kayınbabamın babası ile arası pek iyi değilmiş sanki bizim çok iyi.

Kavga etme de sadece istemiyorum, begenmiyorum de konuyu kapat. Ne soylerlerse soylesinler istemiyorum de. Yildirirsin belki bi zaman sonra. Baktilar tartismaya da gonlun yok kabullenirler belki.

Bir de ya çıldıracam eşimin ismi tek erkek çocuk olmasına rağmen dedesinin adı değil.

Neymiş kayınbabamın babası ile arası pek iyi değilmiş sanki bizim çok iyi.

Son düzenleme:
Dogrudur. Ben de duymustum ama kizlarda Nur erkeklerde Muhammed ismi agir geliyor seklinde. Esim tarihe olan ilgisinden meyilli. Bakalim belki kiz olur :)

Benimkisi de turancı illa türk ismi olsun diye tutturdu. Alparslan olmasın Giray, Mete, Timuçin olsun dedim yok istemiyor. :/

Benimkisi de turancı illa türk ismi olsun diye tutturdu. Alparslan olmasın Giray, Mete, Timuçin olsun dedim yok istemiyor. :/

Umarim ijinizin de memnun kalacagi bir orta yol bulursunuz. Iki ismin biri senin digeri de onun istedigi falan olsa belki.

Allhatn bizimkilerde kp adini buyuk abisi koymus. kv nin isminide teklif edemezler zaten.
kizimin adini ben koydum, ikinci cocuk nasip olursa esimin guzel bir teklifi olmazsa yine ben koymayi dusunuyorum.
artik isim mevzusuna aileler karismasa ne guzel olur.

Umarim ijinizin de memnun kalacagi bir orta yol bulursunuz. Iki ismin biri senin digeri de onun istedigi falan olsa belki.

Sadece Alparslan değil ki bir de Alparslan Kuthan istiyor. Annesi de babamın adını koyun diyor o da İzzet. Hadi ben de başta Aras demiştim. Artık Alparslan Kuthan Aras İzzet olacak

Dogum kagidini alip nufus mudurlugune git ve istedigin isimde kimlik cikart. Cocuk senin kime ne. Sahsen ben boyle yapmistim.

Sadece Alparslan değil ki bir de Alparslan Kuthan istiyor. Annesi de babamın adını koyun diyor o da İzzet. Hadi ben de başta Aras demiştim. Artık Alparslan Kuthan Aras İzzet olacak

Cok iyi ya 5 isimli falan oluyor :)) cocuk okula baslayinca kodlayana kadar sinav bitecek :) saka bi yana, o birini secsin den de bi tane begen oylesi makil olan

Sinir oluyorum şöyle isim konusunda anneyi hiçe sayıp emrivaki yapanlara. inadına başka isim koyasim geliyor, iki isim falan koyup da alttan alamazdim sanırım bu saygısızlığı.

hiç sevmiyorum şu ana baba isimlerinin şart gibi torunlara verilmesini
ve denildiği gibi bunu yapan genelde erkek aileleri

benim de ilk ismim babaannemin ismi hiç sevmiyorum hatta lisedeyken mahkeme açıp isim değiştireceğim diyordum beni sinir etmek isteyen olursa ilk ismimle hitap ederlerdi
Allahtan ikinci isim verilmiş bana oradan kurtarmışım o bile benim için zordu
ayrıca iyice saçmalanıyor yok saygı gereği yok verilmesi gerekir saygı gereği ise kadının anne babasının ismi verilsin tek yaptıkları şey gelininin hayatına burnunu sokmak veya onu çileden çıkarmak olan kayınvalide ve kayınbabaların isimleri konulmaya zorlanması baskı yapılması apayrı bir şey
hem çok iyi bir insan olsa bile insan çocuğuna kendi isim vermek ister dünyaya bir uzantı gelmiyor ayrı bir birey geliyor

En en en en nefret ettigim olay cunku bende anneanne kurbaniyim. Huseyin cok guzel isim tabikide ama ben cocuguma kendim isim koymak istiyorum de. Ya kvdeye Ne oluyor anlamadim omu yapmis cocugu omu buyutecek. Istemedigini hem esine hemde kvye soyle acik acik.

Ya adamın adı Celil, Hayri, Fahri, Ziya yada Şerafettin olsaydı?

Hüseyin isminin nesi çok da kötü yaa

Yosma diye erkek ismi gördüm ben!

Yani sevmeyenilirsiniz de çok da kötü denecek bir isim değil. Hele ki böyle kalabalık bi platformda!

Istemiyorsanız eşinizle konuşacaksınız, buradan ne akıl verebilir insanlar size! Kocanızı en iyi siz tanırsınız, nasıl ikna edileceğini siz bilirsiniz!

Yosma mı? Erkek ismi mi? Yosman olmasın o

kadın zaten başta yanlış anlaşılmamak için özellikle ismi yazmamıştı, millet sorunca yazdı.
ne kadar güzel olursa olsun zorlandığı zaman soğumuştur, zaten kayınpederi de sevmiyormuş yani.

Şahsen ben kabul etmezdim, bizde de isim konusu açıldığında kv hemen kulak kabartiyo her isme bi kulp buluyor modern isim bulun falan diyor ama ilerleyen günlerde bir isim önerisi gelecek gibi geliyor bana. Ama asla ne eşim kabul eder öyle bir şeyi ne de ben, heleki isim konusunu eşim bana birakmisken. Tatlım 280 gun biz taşıyoruz meleklerimizi sakin karistirtma kimseyi, şöyle de ilk bebegimiz, ilk heyecanimiz isminede biz karar verelim falan de

Kp dolayı gıcık kapmışsınız belli ki.. bizim adımızı da amcamlarımız koydu annem maalesef sesini çıkaramadı. Şimdi diyor benim istediğim farklı isimler vardı diye. İşte insanın içinde kalıyor böyle. Sizinde içinizde kalmamasın eşinizi ikna edin. Sonuçta sizin evladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…