- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 83
- 35
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
-
hayırlı olsun canım nereyi kazandın
Tebrik ederiim, çok güzel başarılı bir üniversite hayatınız olur inşallah :) Ama sadece derslerinizle ilgilenmeyin, üniversite hayatının tadını çıkarın aynı zamanda.
Arkadaşınız için de hayırlısı neyse o olsun, belki seneye çok daha iyi bi sonuç alır.
Tebrik ederim bolumunuz cok guzel :) grup arkadasliklarda hep olur giden ,gidemeyen bir daha hazirlanan vs o arkadasinizin da hakkinda hayirlisi olsun insallah seneye gonlundeki yeri kazanir.
tebriklerrr
Tebrik ederim bölümün gayet güzel. Üniversite yıllarının kıymetini bil hayatının en güzel dönemini geçirirsin umarım :)
Tebrik ederim. Dedigin gibi rabbim hayirlisiyla tamamlayip, ekmegini eline alacagin gunleri nasip etsin ins...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba Hanımlar
İyi akşamlar. Hayırlı kandiller
Bugün sınav sonuçları açıklandı. İstediğim bölümü kazandım. Bunun sevincini yaşayamadan en yakın arkadaşımın kazanamadığını öğrendim..
Çok çok mutluyum, ama bir yandanda hüznlü. Grup olarak hepimiz yerleştik tek o kaldı. üzüldüm..
Ama acısıyla tatlısıyla 1 yıl geçti.. İstediğim yeri kazandım. Mutluyum..
Sizede teşekkür ederim. Sınav stresimde, annemle kavgalarımda, annem yokken hasta oldugumda hep buraya yazdım
hep öğütler güzel tavsiyeler dinledim.
hayat işte. Bir yanı yaz bir yanı kış
Allahım kimseyi kışta bırakmasın kışı yaşatmasın inşallah..
Buruk da olsa mutluyum. Şükürler olsun
hayallernizden vazgeçmeyin. hersey koca evlilik değil kızlar. Bu hayat sevgilinin tribine bileklerini kesecek kadar kısa değil.
okumak kendi paranı kazanmak çok çok güzel şeyler
ben bu yolda ilk adımımı attım. Allahın izniyle devamınıda getirirm inşallah
insallah insallahmeslektaş olucaz demek ki
ben son adımı atarken sen ilk adımı atıyorsun hakkında hayırlısı olsun inşallah
insallahAllah kışı yaza çevirir iste bir anda.
Vatana millete hayirli ornek bi Türk kadini olman dilegiyle .
Sevgiler canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hatırlarsın sende bana az öğüt vermedinhayatta her şey kısmet canım ya üzülme arkadaşın için , arkadaşın da üzülmesin.
hiçbir şey bitmiş değil. seneye çalışır belki çok güzel bir üniversiteye bölüme girer. 1 yıl ki ne ki. onun için hayırlısı buymuş demek ki.
sana da üniversite hayatında başarılar dilerim.
insallah insallahtesekkür ederim
insallahteşekkür ederim
hatırlarsın sende bana az öğüt vermedinişte hayat kader kısmet herkes nasip olanı yaşıyor
teşekkür ederim
sabret falan dedin işteevet vermiştim hatırlıyorum seni, konularına yorum yazdığımı falan ama tam ne demiştim onu hatırlamıyorum.
umarım senin için hayırlı olur bölümün.
çok çook teşekkürlerTebrikler güzel bir bölüm.. Rabbim herkese emeklerinin karşılığını versin. Amin..
Tebrikler çok sevindim sizin adınıza bölümünüzde muhteşem darısı başıma artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?