- 13 Kasım 2016
- 129
- 69
- 98
- Konu Sahibi Zeynneep2681
-
Evet kalın derili olunca biraz geç oluyor sanırım normale dönmesi ama fazla düşünmemeye çalış canım burnunu daha erken ya normal hepsi akşamları yarım saat yürüyüş yap istersen o iyi gelir belki biraz.17.gün ama hiç iyi hissetmiyorum kendimi. Kalın derili olduğum için mi geç iyileşiyorum acaba ya da cok mu takiyorum,hiçbirşeyi kestiremiyorum artık: (
Tek sen değilsin canım aynı şeyleri bende yaşıyorum bunun üstesinden nasıl gelicez bilmiyorumAynen ben de öyleyim. Burnumda biraz sızı hissetsem bosveremiyorum saatlerce takıyorum burnumu inceliyorum.Icini rahat rahat temizleyemedigim için huzursuzum,nefesim yerinde değil,ödemler sanki burnuma ağırlık yapıyo. Evde bi iş yapamıyorum,dışarı çıkamıyorum. Hayat kalitem bozuldu resmen
10 günde normal yaşantısına dönen insanlar bunu nasıl başardı bilmiyorum yoksa bende ters giden biseyler mi var korkuyorum: (
Bende senin gibiyim ki,Aynen ben de öyleyim. Burnumda biraz sızı hissetsem bosveremiyorum saatlerce takıyorum burnumu inceliyorum.Icini rahat rahat temizleyemedigim için huzursuzum,nefesim yerinde değil,ödemler sanki burnuma ağırlık yapıyo. Evde bi iş yapamıyorum,dışarı çıkamıyorum. Hayat kalitem bozuldu resmen
10 günde normal yaşantısına dönen insanlar bunu nasıl başardı bilmiyorum yoksa bende ters giden biseyler mi var korkuyorum: (
Bende senin gibiyim ki,
Burnum emanet gibi geldigi için bi yere çıkmak istemiyorum,
Bide dışarıda burnum iyice şişiyo sani yada bana öyle geliyor :/
Doktor haklı böyle devam edersek normal hayata dönüşümüz zor,Başımıza dert aldık resmen
Buarada doktora gittim doktor burnumun içine baktı ve sümük varmış onları temizledi ve çok kızdı bana. Siz böyle takarsanız, böyle yaparsanız sizin burnunuz düzelmez dedi. Rahat olun hayata karışın herşey yolunda siz bu şekilde devam ederseniz bunda benim de yapacak bişeyim yok dedi bayaaa bi kalayladı beni: ) Hele rapor alıcam işe baslamicam dedim hayır başlayacaksınız yok öyle bişey dedi: )
Aa evet Ya bende ruj sürdüm agzımı oynatmakta baya zorlandım ama zararı olacağını sanmam çok ağır bi hareket olmasa da dikkat etmek lazım :)Kızlar bugün ruj sürdüm ve bizim klasik ruj yayma hareketini yapıyım dedim ama zorlandım resmen,
Acaba bi zararı olurmu ki buruna ?
Uzun bi süre bida tekrarlicamı sanmıyorum bu ruj yayma hareketini :)
Doktor Haklı canım ama biz biraz takıntılıyız yani ben çok takıntı ediyorum inşallah insan içine çıkmayı başarırız en kısa zamandaBaşımıza dert aldık resmen
Buarada doktora gittim doktor burnumun içine baktı ve sümük varmış onları temizledi ve çok kızdı bana. Siz böyle takarsanız, böyle yaparsanız sizin burnunuz düzelmez dedi. Rahat olun hayata karışın herşey yolunda siz bu şekilde devam ederseniz bunda benim de yapacak bişeyim yok dedi bayaaa bi kalayladı beni: ) Hele rapor alıcam işe baslamicam dedim hayır başlayacaksınız yok öyle bişey dedi: )
Şu yediriyoruz ya ruju üst dudagım inmiyo assagıAa evet Ya bende ruj sürdüm agzımı oynatmakta baya zorlandım ama zararı olacağını sanmam çok ağır bi hareket olmasa da dikkat etmek lazım :)
Evet evet bende de aynısı oldu biraz zorladım o refleksle umarım sorun olmaz demek ki hala esnekleşmedi çok yeni olduğu içinŞu yediriyoruz ya ruju üst dudagım inmiyo assagı
Doktoruna sor bence en iyisini o bilir. :)Kızlar ben havalar soğuyunca dermapen tedavisi düşünüyordum sizce kaç ay sonra yapılır zararı olur mu ?
Kızlar bugün ruj sürdüm ve bizim klasik ruj yayma hareketini yapıyım dedim ama zorlandım resmen,
Acaba bi zararı olurmu ki buruna ?
Uzun bi süre bida tekrarlicamı sanmıyorum bu ruj yayma hareketini :)
Ay hiç bilmiyorum herşeyi kafaya takıyorum,Ya acele mi ediyoruz acaba iyileşmek için ya da çok mu pimpirik yapıyoruz. Ve doktorlara da çok kolay mı geliyo iyileşme süreçleri bence. Ameliyatı yaptım herşey iyi oh süper turp gibisin modunda bütün doktorlar.
O hareketi yapamazsın çünkü ağız kaslarımız normale dönmüş değil, bir zorluk hissediyoruz sonuçta. Birşey olmamıştır ama bişey olduysa endişesi yetiyo
Yaşadıklarımı özetlemişsin desem demek ki aynı pskolideyiz aynı şeyleri bende düşünüyorumAy hiç bilmiyorum herşeyi kafaya takıyorum,
Takmamaya çalışsamda takıyorum,
Ne olcak böyle bilmiyorum,
Dışarı çıkmak istemiyorum evde rahatım diye,
Gerçekten robot gibi oldum,
İnsanları öpmüyorum,
Uzanan olursa uzaktan uzaga sarılıyorum.
Çok konuşmuyorum içimde konuşma istegi yok,
Çok gülmüyorum eskisi kadar rahat gülemedigimden sanırım cünkü dikişler falan sızlıyor hemen,
Bakalım ne zaman normale dönecegim.
O ilaçları kimse tavsiye etmiyor ama bende düşündüm zararlı olduğunu söylüyorlar uyuşturup alışkanlık haline getirirmiş bu da ne kadar doğru bir tedavi olur bilemiyorum yada bunun Üstesinden nasıl geleceğizBen sanırım psikolojik destek alacağım tek başıma üstesinden gelemiyorum. Burnumu düşünmekten durmadan tuhaf şeyler hissediyorum burnumda. Agri desem değil,zonklama desem değil değişik değişik şeyler. Yani burnum rahat değil, normal değil.Hep huzursuzum bu yüzden. Psikiyatra gidersem vereceği ilaçlarla belki kafam rahatlar da kurtulurum.
Ama işte 1 yıl da az süre değil canım hep vesvese yapıyoruz millet ne der ne düşünür diye takınca daha kötü oluyor evet ama aynı şeye devam ediyoruz keşke yapmasakNe kadar karamsarsınız..1yılınızı bir doldurun bakalım bi.Böyle olmaz kızlar burun derken baska hastalıga tutulacaksınız.
Ne kadar karamsarsınız..1yılınızı bir doldurun bakalım bi.Böyle olmaz kızlar burun derken baska hastalıga tutulacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?