Burun alçısı ilk çıkarıldıgında mutlu olan yok mu?

Alçı çıkınca burun şiş oldugu için,
Bizde sabırsız oldugumuz için hemen mutsuz oluyoruz sanırım,
Burnum hergün bi şekile giriyor :)
Tam şeklini alana kadar hergün başka düşünecegim kesin.
Ameliyat kolay degilmiş ama gerçekten ilk 1 hafta yani alçı çıkana kadar bende pişmandım ama o zor süreci atlatınca şimdide iyiki oldum diyorum,
Olmasaydımda hep aklımda kalacaktı bakalım inşallah herkesin istedigi gibi olur.

Genel olarak sabır taşı olup bekleyeceğiz başka yolu yok

Benim de hiç ağrım falan olmadı tek sıkıntı burnun tıkalı olması o da zaten tampon çıkınca baya baya rahatlıyor. Bir 5 gün işte ameliyatın en sıkıntılı kısmı. Sonraki zamanlarda kendini inceledikçe bişeyler çıkıyor :)

15.gundesin sosyal hayatına döndün mü

Hergün mutsuz uyanıyorum Ya çok kötüyüm psikolojik olarak pazartesi ameliyatım 2 hafta olacak belki çok erken ama aynaya her baktığımda kötü oluyorum yüzüme nolmuş yakışmamış diye bi tarafı eğri olması da üstüne cabası nasıl dayanıcam bilmiyorum ne zormuş Ya pişman oluyorum bazen

15.gundesin sosyal hayatına döndün mü
Aslında 15. Günde kısmen dönülebilir fakat ben yaz ayında ameliyat olduğum için ve burnumun ozellikle ilk bir ay güneşe temas etmemesi gerektiğini için evden pek çıkmıyorum. Güneş kremi sürüp çıksam mi diye düşündum ama gerçekten dışarısı çok sıcak ve sıcak burunda ödem,şişlik yapıyor. Bı de dudak üstüm hala uyuşuk konuşurken sorun yaşıyorum ve ayakta biraz fazla dursam burnum sızlıyor. Tamamen sosyal hayatıma dönmek için 1 ayı devirmeyi planlıyorum

Canım kendini bu kadar üzme,biliyorum çok çok zor bir süreç fakat inşallah bu zor günleri atlatıcaz. Burnumuzun son halini görmek için daha çok vaktimiz var,böyle kalmayacaklar. Hem bence her türlü eski halinden iyi:))

İnşallah zaman geçtikçe düzelir bide benim seneye yaz düğünüm olabilir çok kötü oluyorum düşündükçe Ya güzel olmaz düzelmez diye aklıma neler geliyo

İnşallah zaman geçtikçe düzelir bide benim seneye yaz düğünüm olabilir çok kötü oluyorum düşündükçe Ya güzel olmaz düzelmez diye aklıma neler geliyo

Öncelikle hayırlı olsun diyim canım:))) seneye yaza kadar burnun oturur ve güzelleşir bence hiç telaş etme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…