- 5 Ağustos 2015
- 628
- 282
- 103
- 29
- Konu Sahibi Zeynneep2681
-
Anlıyorum,sizin adınıza sevindim umarım olmayı düşünen arkadaşınki de böyle rahat geçer:)Tabiki bunye ile de alakalı ama Kesınlıkle Reklam yapmıyorum doktoruma ameliyat olan herkes bu dusuncedeydı..
İnşallah..zorda gecse diyodumki..acısada öldürmez..yeterki bitsin artık bu kafadakı dusunce ol ve kurtulllllllAnlıyorum,sizin adınıza sevindim umarım olmayı düşünen arkadaşınki de böyle rahat geçer:)
Dosya yükle derseniz fotoğraf atabilirsiniz lütfen çok merak ettim :)Gercek ama ..suan ucu tas gıbı hıssetmıyorum 6ay en fazla 1yıl sonra inşallah eskı hislerine kavusacak.
Genel olarak sabır taşı olup bekleyeceğiz başka yolu yokAlçı çıkınca burun şiş oldugu için,
Bizde sabırsız oldugumuz için hemen mutsuz oluyoruz sanırım,
Burnum hergün bi şekile giriyor :)
Tam şeklini alana kadar hergün başka düşünecegim kesin.
Ameliyat kolay degilmiş ama gerçekten ilk 1 hafta yani alçı çıkana kadar bende pişmandım ama o zor süreci atlatınca şimdide iyiki oldum diyorum,
Olmasaydımda hep aklımda kalacaktı bakalım inşallah herkesin istedigi gibi olur.
Evet :)Genel olarak sabır taşı olup bekleyeceğiz başka yolu yok
Pıfff ne kadar zor birşey Ya niye tıp bu kadar ilerlemişken bu konuya bi çare bulmuyorlar kiEvet :)
Mesela bugün kenarları inmiş burnumun ama kemik kısmı şiş bombeli duruyo dünde tam tersiydi :)
Yarın bakalım ne bekliyor beni :))
eskiyi sök yeniyi tak gibimiPıfff ne kadar zor birşey Ya niye tıp bu kadar ilerlemişken bu konuya bi çare bulmuyorlar ki
15.gundesin sosyal hayatına döndün müEğer gerçekten çok rahatsız oluyorsan yaptır derim ama bil ki bu süreç öyle kolay geçmiyor,kendini sürece hazırla. Bu çok önemli cunku ben kendi adıma konuşayım çok hafife almıştım amaan ya olurum biter gider diye düşünüyodum ama öyle olmadı. Şuan 15. Günümdeyim ve o ilk bir hafta gerçekten aşşşırı zordu, psikolojikmen çok yıprandım,pişman oldum hergun. Ama alçı ve tampon çıktıktan sonra çok rahatladım,burnumun şeklinden de memnun kaldım şiş olmasına rağmen. Sonucu güzel ama sabır istiyor. Şimdiden geçmiş olsun:)
Ayneneskiyi sök yeniyi tak gibimi
Aslında 15. Günde kısmen dönülebilir fakat ben yaz ayında ameliyat olduğum için ve burnumun ozellikle ilk bir ay güneşe temas etmemesi gerektiğini için evden pek çıkmıyorum. Güneş kremi sürüp çıksam mi diye düşündum ama gerçekten dışarısı çok sıcak ve sıcak burunda ödem,şişlik yapıyor. Bı de dudak üstüm hala uyuşuk konuşurken sorun yaşıyorum ve ayakta biraz fazla dursam burnum sızlıyor. Tamamen sosyal hayatıma dönmek için 1 ayı devirmeyi planlıyorum15.gundesin sosyal hayatına döndün mü
Bence olmayın çok kötu bir burnunuz yoksa ben çok pismanimBen olmadım daha 1 hafta sonra olacağım ama bu sitede yazılanlae yüzünden psikolojim cok bozuldu cok korkuyorum
Canım kendini bu kadar üzme,biliyorum çok çok zor bir süreç fakat inşallah bu zor günleri atlatıcaz. Burnumuzun son halini görmek için daha çok vaktimiz var,böyle kalmayacaklar. Hem bence her türlü eski halinden iyi:))Hergün mutsuz uyanıyorum Ya çok kötüyüm psikolojik olarak pazartesi ameliyatım 2 hafta olacak belki çok erken ama aynaya her baktığımda kötü oluyorum yüzüme nolmuş yakışmamış diye bi tarafı eğri olması da üstüne cabası nasıl dayanıcam bilmiyorum ne zormuş Ya pişman oluyorum bazen
İnşallah zaman geçtikçe düzelir bide benim seneye yaz düğünüm olabilir çok kötü oluyorum düşündükçe Ya güzel olmaz düzelmez diye aklıma neler geliyoCanım kendini bu kadar üzme,biliyorum çok çok zor bir süreç fakat inşallah bu zor günleri atlatıcaz. Burnumuzun son halini görmek için daha çok vaktimiz var,böyle kalmayacaklar. Hem bence her türlü eski halinden iyi:))
İnşallah zaman geçtikçe düzelir bide benim seneye yaz düğünüm olabilir çok kötü oluyorum düşündükçe Ya güzel olmaz düzelmez diye aklıma neler geliyoCanım kendini bu kadar üzme,biliyorum çok çok zor bir süreç fakat inşallah bu zor günleri atlatıcaz. Burnumuzun son halini görmek için daha çok vaktimiz var,böyle kalmayacaklar. Hem bence her türlü eski halinden iyi:))
Öncelikle hayırlı olsun diyim canım:))) seneye yaza kadar burnun oturur ve güzelleşir bence hiç telaş etme:)İnşallah zaman geçtikçe düzelir bide benim seneye yaz düğünüm olabilir çok kötü oluyorum düşündükçe Ya güzel olmaz düzelmez diye aklıma neler geliyo
İnşallah canım benim çok sağol dua edelim birbirimizeÖncelikle hayırlı olsun diyim canım:))) seneye yaza kadar burnun oturur ve güzelleşir bence hiç telaş etme:)
İşte cok kötü bir burnum var sorun ordaBence olmayın çok kötu bir burnunuz yoksa ben çok pismanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?