Burun alçısı ilk çıkarıldıgında mutlu olan yok mu?

Zeynneep2681

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
14
1
1
26
Genelde alcilar çıkarıldığinda çoğu kişi begenmedigini endiselendigini söylüyor.Benim ameliyatımın 6.gunu.Pazartesi alçı çıkacak endiselendim bende alcinin icinden guzel görünüyor aslında birde sosyal hayata donemeyecekmiyim daha ya

Valla bende alçı bantlar varken çok güzel duruyordu ne yalan söyleyeyim bantlar çıkınca aynaya bi baktım bu kim dedim ve çok kötü oldum tabi zamanla değişir şişler iner herkes bunu diyor mutlu olan var mıdır illa ki vardır

Benimde alçı çıkınca çok şiş ve ..cok kalkık gorundu kaviside gorunmuyodu ama bayag kuculmuştü onu farketmiştim..suan masallah binkere cok begeniyorum..canım doktoruma o kadar cok guvenerek gıttımkı..ıyıkide gitmişim

Nerde yaptırdınız kaç gün oldu

Ben olmadım daha 1 hafta sonra olacağım ama bu sitede yazılanlae yüzünden psikolojim cok bozuldu cok korkuyorum

Yol yakınken dönn..Çok samimi söylüyorum..İnanılmaz yıpratıcı bir süreç,aklın fikrin burnunda oluyor bir de yüzüne yakistirmazsan burnunu vay haline.. Sürekli burnunu koruma altına almaya çalışmak ya revizyon olursa korkuları da cabası
Yani benim önerim çok büyük sağlık sorunun yoksa sadece görüntü için olma bu ameliyatı..

Ah ah

Ya öyle diyorsun ama ben görüntüden ciddi derecede rahatsızım yani kesin olcam fikrim değişmez

Güzellik uğruna biraz sabredicez artık moralini bozma herkesin süreci farklı oluyor. Ben hiç pişman değilim iyi ki olmuşum. Zamanla şişler inince daha da iyi olucak tabi :)

Ne kadar surede kendine geldi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…