- 8 Ağustos 2018
- 14
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi Zeynneep2681
-
Valla bende alçı bantlar varken çok güzel duruyordu ne yalan söyleyeyim bantlar çıkınca aynaya bi baktım bu kim dedim ve çok kötü oldum tabi zamanla değişir şişler iner herkes bunu diyor mutlu olan var mıdır illa ki vardırGenelde alcilar çıkarıldığinda çoğu kişi begenmedigini endiselendigini söylüyor.Benim ameliyatımın 6.gunu.Pazartesi alçı çıkacak endiselendim bende alcinin icinden guzel görünüyor aslında birde sosyal hayata donemeyecekmiyim daha ya
Gaziantep de oldum ben sizKime ameliyat oldunuz
Ben olmadım daha 1 hafta sonra olacağım ama bu sitede yazılanlae yüzünden psikolojim cok bozuldu cok korkuyorumGaziantep de oldum ben siz
Kime oldunuzz acabaBenimde alçı çıkınca çok şiş ve ..cok kalkık gorundu kaviside gorunmuyodu ama bayag kuculmuştü onu farketmiştim..suan masallah binkere cok begeniyorum..canım doktoruma o kadar cok guvenerek gıttımkı..ıyıkide gitmişim
Nerde yaptırdınız kaç gün olduBenimde alçı çıkınca çok şiş ve ..cok kalkık gorundu kaviside gorunmuyodu ama bayag kuculmuştü onu farketmiştim..suan masallah binkere cok begeniyorum..canım doktoruma o kadar cok guvenerek gıttımkı..ıyıkide gitmişim
Ben olmadım daha 1 hafta sonra olacağım ama bu sitede yazılanlae yüzünden psikolojim cok bozuldu cok korkuyorum
Valla biraz şans işi biraz da doktorun iyisini bulmak lazım yaptırıp memnun kalan çok kişi de var siz neyden şikayetçisinizBen olmadım daha 1 hafta sonra olacağım ama bu sitede yazılanlae yüzünden psikolojim cok bozuldu cok korkuyorum
Ah ahYol yakınken dönn..Çok samimi söylüyorum..İnanılmaz yıpratıcı bir süreç,aklın fikrin burnunda oluyor bir de yüzüne yakistirmazsan burnunu vay haline.. Sürekli burnunu koruma altına almaya çalışmak ya revizyon olursa korkuları da cabası
Yani benim önerim çok büyük sağlık sorunun yoksa sadece görüntü için olma bu ameliyatı..
Ya öyle diyorsun ama ben görüntüden ciddi derecede rahatsızım yani kesin olcam fikrim değişmezYol yakınken dönn..Çok samimi söylüyorum..İnanılmaz yıpratıcı bir süreç,aklın fikrin burnunda oluyor bir de yüzüne yakistirmazsan burnunu vay haline.. Sürekli burnunu koruma altına almaya çalışmak ya revizyon olursa korkuları da cabası
Yani benim önerim çok büyük sağlık sorunun yoksa sadece görüntü için olma bu ameliyatı..
Fotoğraf atar mısınız bakalımYa öyle diyorsun ama ben görüntüden ciddi derecede rahatsızım yani kesin olcam fikrim değişmez
Peki siz kime oldunuzzGüzellik uğruna biraz sabredicez artık moralini bozma herkesin süreci farklı oluyor. Ben hiç pişman değilim iyi ki olmuşum. Zamanla şişler inince daha da iyi olucak tabi :)
Atamam ki utanırımFotoğraf atar mısınız bakalım
Benimde alçı çıkınca çok şiş ve ..cok kalkık gorundu kaviside gorunmuyodu ama bayag kuculmuştü onu farketmiştim..suan masallah binkere cok begeniyorum..canım doktoruma o kadar cok guvenerek gıttımkı..ıyıkide gitmişim
Ne kadar surede kendine geldi acabaBenimde alçı çıkınca çok şiş ve ..cok kalkık gorundu kaviside gorunmuyodu ama bayag kuculmuştü onu farketmiştim..suan masallah binkere cok begeniyorum..canım doktoruma o kadar cok guvenerek gıttımkı..ıyıkide gitmişim
Ben olmadım daha 1 hafta sonra olacağım ama bu sitede yazılanlae yüzünden psikolojim cok bozuldu cok korkuyorum
Valla Benim ki de kocamandı canım buranın amacı zaten fikir almak çekinme istiyorsan özelden at bende atayım :)Atamam ki utanırımama baya büyük burnum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?