Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

canim bende pendikte oturuyordum evlenmeden once.bende burun icin arastirma yapiyorum.bize en yakin kadikoyde emre ilhan var.forumda okuduysan cok memnun herkes.4500 tl dedi. yaklasik 2500 euro

hmm peki sigorta karsiliyormu?acaba buda önemli hernekadar almanyadanda yazsam sigorta olsa daha ii olur

bende hem ameliyat acılar vs kısmını düşününce tırsıyorum ama öte yandan burnum çirkin bana antipatik bir hava katıyor ve beni mutsuz ediyor...

bende hem ameliyat acılar vs kısmını düşününce tırsıyorum ama öte yandan burnum çirkin bana antipatik bir hava katıyor ve beni mutsuz ediyor...

Canım ağrı,sızı acı kişinin bünyesine göre değişir.
Ben anzlı bi tipimdir canım tatlıdır ama
çok azcık ağrı oluyo kesinlikle dayanılmayacak derecede değil
topu topu 6 tane ağrı kesici içtim. bayanssulusmile

yaklaşık 6 yıl önce olmuştum bende..ılk 1 hafta kamyon çarpmış gibi dolaştım.yüzüm gözüm mosmordu..ama daha sonra geçti..şuan olsa cesaret edemezdım..ama ıyıkı yaptırmışım.

hayir canim ozele girdigi icin karsilamiyo.ben saglik sorunu nedeniyle almanyadada oldum ama oradada duzeltme yapmiyolar eksta para odemelisin

bende almanyadayim suan simdi baskasi görse bunu dicekki almanlyadasn ve sigortali hastane istiyosun paran yokmu diyebilirler ama durum karsik neyse iste bugn babamlada konustum herhastane saglik kismini halleder ama sekil bozuklgunun degisimi özele gircegi icin ekstra para istenr dedi simdi merk ettgm hic mi düzetlme yapmazlar ?uff ya hayallrm suya düstü düsecek:Skafamçokkarıştıturkbayragibi kiyak yap tr

merhaba.bende 13.04.2010 tarihinde burnumdan estetik operasyon geçirdim.öncelikle burnumdaki eğrilik sebebiyle nefes problemi yaşıyordum bunun için birkaç doktora gittim onlarda bana burnun içini düzeltirken dışınıda düzeltelim dediler ve karar verdim ameliyat olmaya.araştırmalarım neticesinde içime sinen tek doktor Op.Dr.Haluk DUMAN oldu.Kendisi İstanbulda GATA'da öğretim görevlisi aynı zamanda.doktora güvenmek çok önemli ve doktorum bana bu güveni verdi.sorduğum her soruyu içtenlikle cevapladı tüm nazımı çekti.bana doğallıktan yana olduğunu burnu çok kaldırmayacağını söyledi.burnumdaki kemeri almanın ve ucunu biraz yuvarlatmanın yeterli olacağını söyledi.ameliyatımı ataşehir acıbadem hastanesinde oldum.hastane şartları da gercekten çok iyidi.ameliyatımın üzerinden yaklaşık 1.5ay geçti burnumun şişleri indi.şekli prtaya cıktı yavaş yavaş.önecelikle ben çok beğendim mükemmel bir iş çıkardı doktorum.ayrıca yakın çevrem de çok beğendi.burnumun estetik olduğu hiç belli olmuyor.iiki ameliyat olmuşum diyorum.

bende arastirdim yapmiyolar canim ama yapan bulursan banada haber ver:sm_cool:

arkadaşlar ben de burun estetiği için nebil beye muayane oldum.
muhasebeden bana fiyatlar sundular. ışte muayenehanede olursa şu kadar, tıp merkezinde olursa şu kadar, hastanede olursa şu kadar..

sonuçta diğer yerlerdede dr yapıyormuş. sadece konfor farklılığı oluyor dediler.

sizler nerede yaptırdığınız.muayenehanede mi, tıp merkezinde mi,hastanede mi..Nerede olmayı önerirsiniz.

Sağlık hayatta en önemli şey dolayısıyla hastanede ol bence daha fazla para vereceksin ama buna değer....

kesinlikle hastanede olun, hafif te olsa mutlaka anestezi alıyorsunuz tansiyonunuz düşebilir, bişey olabilir her ameliyat bir risktir. benim ameliyat sonrası ilk saatlerde tansiyonum düştü bol sıvı verdiler damar yoluyla yoksa ayağa kalkıp eve gidemicektim o gün.

27 temmuz 2007 yılında 3 saat suren bır amelıyat gecırdım amelıyatdan sonra ne agrı ne morluk hıc bısey yoktu hemsıre oldugum ıcın aksamı hastanede bıle gecırmedım burunum uzerındekı alcıyı aldıktan sonra ısımede hayatı mada kaldıgım yerden devam ettım hıc bır zorlukla karsılasmadım eskıden yan profılden fotograf cektırmeyen ben sımdı o kadar mutluyum kı en az 10 yas genc lestırdı benııı bu burnumla yasamak daha guzel kendıme olan oz guvenım geldı

arkadaşlar yazın ameliyat olanlar var mı acaba mesela temmuzda, ben çok kararsızım havalar sıcak olduğu için daha çok şiş olur mu bütün yazım gider mi tecrübelerinizi bnmle paylaşırsanız sevinirim:sinifsinif:

merhabalar
burun ameliyatı düşünene yaşayan yaşamayan herkesi korkutacak bir hikayem var benim
24 nisan 2010 hacettepenin proflrından seçkin biri tarafından ankarada özel bir hastanede ameliyt oldum. burnumun içinden et alınacak aynı zamanda kemiği kırılacak şekli düzelticek vs idi.
ameliyat çok başarılı geçti ameliyat sonrası semptomları biliyorsunuz zaten hepiniz. yüzdemorluk şişlik tamponların baskısı vs. bunlar hepsi normal yaşandı ameliyatın üzeirnden 4-5 gün geçmişken doktoruma kontrole gittik içinde burnumu tıkayan şeyleri temizleyecekti. doktoru beklerken sızıntı şeklinde burnum kanadı. doktor normal old söyledi ama gelen kan nasıl anlatsam ameliyatın başından beri kanlı su sızıyordu ama farklıydı temiz kandı yani. neyse akşamı eve döndüğümde şiddetli bir kanama oldu. yani düşünün ellerimde bir tomar peçete ile burun deliğimi tutuyorum ve kan kollarımdan akıyor o kadar şiddetli. neyse doktorumla görüştüm normal dedi otriven sık buz koy yüzüne vs tavsiyelerde bulundu. neyse böyle böyle 4-5 kanama oldu şiddetli. bu arada ben yaşadığım şehre dönüp göreve başladım. iş yerinde de bir iki kanama oldu. en son artık doktorum yaşadığım yerde bir doktor önerdi o beceriksiz doktorun ismini vermeyeceğim adanada çok tanınmış bir doktordur. burnuma kamera ile baktı açık dmar var dedi yakalım dedi. ve yanlış yerleride dahil olmak üzere burnumu komple yaktı.
akşam kaldığım misafirhaneye döndüm iki deliğimden birden kan patladı burada bana müdahale eden doktoru aradığımda burnuna sakın sprey sıkma elleme hastaneye geç geliorum dedi. tam 45 dk kan kaybettim. gece durdurulamayan bir kanamayla acil ankaraya sevk edildim. gece yarısı hacettepeye ulaştım.
ikinciş kez 9 mayısta ameliyata alındım. günlerden pazar acilen ameliyata alındım. kan seviyen hayati sınırlara dayanmış. ölecekmişim. düşünün artık.
sonra doktorumun yerinde müdahaleleriyle kıl payı kurtulmuşum. vs vs vs
yaşadıklarımı kimse yaşamasın Allah düşmanıma yaşatmasın. gece acilen giderken kan kusmaya başladım. baygınlık geçirdim hacettepeye bilinçsiz ulaştım. düşünün.
işin özü şu:
1. doktorunuzu çok çok iyi seçin, olası riskleri olası sonuçları iyice düşünün konuşun tartışın.
2. yaza doğru bana kalırsa kesinlikle olmayın bana sıcak çok çok baskı yapardı boğulurdum.
3. gerçekten bu ameliyatı isteyip istemediğinizden emin olun.
açıkçası en pişmanım hayatımdan olacaktım ki yaşadığım acıları anlatamam ama her neyse
herkese şimdiden geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…