- 21 Mayıs 2010
- 593
- 18
- 298
canim bende pendikte oturuyordum evlenmeden once.bende burun icin arastirma yapiyorum.bize en yakin kadikoyde emre ilhan var.forumda okuduysan cok memnun herkes.4500 tl dedi. yaklasik 2500 euro
hmm peki sigorta karsiliyormu?acaba buda önemli hernekadar almanyadanda yazsamsigorta olsa daha ii olur
bende hem ameliyat acılar vs kısmını düşününce tırsıyorum ama öte yandan burnum çirkin bana antipatik bir hava katıyor ve beni mutsuz ediyor...
hayir canim ozele girdigi icin karsilamiyo.ben saglik sorunu nedeniyle almanyadada oldum ama oradada duzeltme yapmiyolar eksta para odemelisin
bende almanyadayim suan simdi baskasi görse bunu dicekki almanlyadasn ve sigortali hastane istiyosun paran yokmu diyebilirler ama durum karsik neyse iste bugn babamlada konustum herhastane saglik kismini halleder ama sekil bozuklgunun degisimi özele gircegi icin ekstra para istenr dedi simdi merk ettgm hic mi düzetlme yapmazlar ?uff ya hayallrm suya düstü düsecek:Skafamçokkarıştıturkbayragibi kiyak yap tr
yaklaşık 6 yıl önce olmuştum bende..ılk 1 hafta kamyon çarpmış gibi dolaştım.yüzüm gözüm mosmordu..ama daha sonra geçti..şuan olsa cesaret edemezdım..ama ıyıkı yaptırmışım.
bende emre ilhana olmak istiyorum. acaba memnun kalanlar varmı burada .tşk
arkadaşlar ben de burun estetiği için nebil beye muayane oldum.
muhasebeden bana fiyatlar sundular. İşte muayenehanede olursa şu kadar, tıp merkezinde olursa şu kadar, hastanede olursa şu kadar..
sonuçta diğer yerlerdede dr yapıyormuş. sadece konfor farklılığı oluyor dediler.
sizler nerede yaptırdığınız.muayenehanede mi, tıp merkezinde mi,hastanede mi..Nerede olmayı önerirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?