canım adanada bunu yapan doktorun adı ne??
sonunda ben de Nebil Bozdoğan a ameliyat oluyorum.
korkuyorum. biliyorum herkes aynı durumda olmuyor.ama bu yazılanlar 17gündür iyileşmeyen ödem yapan aylarca süren şiş burunlar...Nebil Beye ameliyat olan var mı? bir de arkadaşlar ameliyat öncesinde ve sonrasında ayrıntılı bana önerileriniz var mı.. lütfen yardım
merhabalar
burun ameliyatı düşünene yaşayan yaşamayan herkesi korkutacak bir hikayem var benim
24 nisan 2010 hacettepenin proflrından seçkin biri tarafından ankarada özel bir hastanede ameliyt oldum. burnumun içinden et alınacak aynı zamanda kemiği kırılacak şekli düzelticek vs idi.
ameliyat çok başarılı geçti ameliyat sonrası semptomları biliyorsunuz zaten hepiniz. yüzdemorluk şişlik tamponların baskısı vs. bunlar hepsi normal yaşandı ameliyatın üzeirnden 4-5 gün geçmişken doktoruma kontrole gittik içinde burnumu tıkayan şeyleri temizleyecekti. doktoru beklerken sızıntı şeklinde burnum kanadı. doktor normal old söyledi ama gelen kan nasıl anlatsam ameliyatın başından beri kanlı su sızıyordu ama farklıydı temiz kandı yani. neyse akşamı eve döndüğümde şiddetli bir kanama oldu. yani düşünün ellerimde bir tomar peçete ile burun deliğimi tutuyorum ve kan kollarımdan akıyor o kadar şiddetli. neyse doktorumla görüştüm normal dedi otriven sık buz koy yüzüne vs tavsiyelerde bulundu. neyse böyle böyle 4-5 kanama oldu şiddetli. bu arada ben yaşadığım şehre dönüp göreve başladım. iş yerinde de bir iki kanama oldu. en son artık doktorum yaşadığım yerde bir doktor önerdi o beceriksiz doktorun ismini vermeyeceğim adanada çok tanınmış bir doktordur. burnuma kamera ile baktı açık dmar var dedi yakalım dedi. ve yanlış yerleride dahil olmak üzere burnumu komple yaktı.
akşam kaldığım misafirhaneye döndüm iki deliğimden birden kan patladı burada bana müdahale eden doktoru aradığımda burnuna sakın sprey sıkma elleme hastaneye geç geliorum dedi. tam 45 dk kan kaybettim. gece durdurulamayan bir kanamayla acil ankaraya sevk edildim. gece yarısı hacettepeye ulaştım.
ikinciş kez 9 mayısta ameliyata alındım. günlerden pazar acilen ameliyata alındım. kan seviyen hayati sınırlara dayanmış. ölecekmişim. düşünün artık.
sonra doktorumun yerinde müdahaleleriyle kıl payı kurtulmuşum. vs vs vs
yaşadıklarımı kimse yaşamasın Allah düşmanıma yaşatmasın. gece acilen giderken kan kusmaya başladım. baygınlık geçirdim hacettepeye bilinçsiz ulaştım. düşünün.
işin özü şu:
1. doktorunuzu çok çok iyi seçin, olası riskleri olası sonuçları iyice düşünün konuşun tartışın.
2. yaza doğru bana kalırsa kesinlikle olmayın bana sıcak çok çok baskı yapardı boğulurdum.
3. gerçekten bu ameliyatı isteyip istemediğinizden emin olun.
açıkçası en pişmanım hayatımdan olacaktım ki yaşadığım acıları anlatamam ama her neyse
herkese şimdiden geçmiş olsun
mg_love çok geçmiş olsun şu an iyisindir umarım,
sen ilk ameliyatı hacettepe de mi oldun yoksa doktorun muayenehanesinde mi, onun adını vermen mümkünmü
bi de sen hatanın nerde olduğunu düşünüyosun yani ilk hatanın, hacettepe deki doktor mu bişeyi yanlış yaptı?
arkadaslar bende 9 gün önce ameliyat oldum ilk gün hic bir agrım veya morartım olmadı fakata 2. ve 3. günler şişlikler ve morluklar doruk noktasında oluyor sonra hızla iniyo siz bile şaşırıyosunuz ama arkadaslarında dedigi gibi buz uygulamasını düzenli yapmak şart ben 3. güne kadar yaptım...bugün alcım cıktı ve bi sürü korkuyla gittim ya begenmezsem alcı cıkınca diye özellikle dikişlerin alınmasından falan korkuyodm canm yanıcak diye,,birazcık psikoljk olarak bi acı hissettm ama inanın 3 dk bile sürmüyo,,alcı cıktıgnda bant yapıstırılmadan önce hemen baktm nasıl olmus diye,,hep şiş olcak derlerdi benm bekledgm gibi olmadı hatta doktora sordm bu şiş halimi smdi yoksa daha şişicekmi diye hyr şiş hali diynce şaşrdm =) bence gerckten rahatszsanz düşünmeyin bile derm ,,ilk 3 gün lanet ediyosnz kendinize küfrediyosnz=) nerden oldm kendm ettm kendm buldm diyosnz ama sonra emin olun hatırlamıcaksnz bile :) önemli olan iyi doktor secimi kesnlkle
21 Mayıs da İzmir 'de dr Can Kopal 'a ameliyat oldum..Ama 4.5 saat süren ameliyat sonrası gayet dinç ve neşeli bir şekilde uyandım...Bende hiç ağrı olmadı....20 dk aralıkla buz uygulamasını hiç aksatmadan yaptığımız için çok fazla şişme ve morlukda olmadı...Uzun yıllardır burnumdan nefes alamadığım için ameliyat sonrasında ağızdan nefes alma kısmıda beni çok rahatsız etmedi...laelaelaelaelae sanırım bende bir tuhaflık var :))) Yani arkadaşların çoğunun şikayetleri bende nerdeyse hiç yaşanmadı....
Aklımdaki tek olumsuzluk ameliyata girerkenki açlık hissimdi :) Çıkıncada yememe izin vermediler çünkü senağlama
bu gün 19. günüm .Akşam fotoğraflarımı ekliyeceğim..Bir çok olumlu yorum yapılıyor burnum için...Ama benim en çok hoşuma giden yüzüme mutlu bir ifade verdiği yorumu oldu...Gerçekten iri ve şekilsiz bir burun insana asabi ve mutsuz bir hava katıyor...En azından bende öyleydi...
Neticede ben iyiki ameliyat olmuşum diyorum. Bu kadar kolay ve sonucunda bu kadar keyifli olacağını bilseydim çok uzun yıllar önce olurdum....
Problem olan arkadaşlar bence imkanınız varsa hiç ertelemyin...Sadece doğru bir dr. ve iyi bir hastane seçin..Yanınıza benim yaptığım gibi keyifli akraba ve arkadaşlarınızı alın ...Güle oynaya ameliyata girin...
Sonrada sonucun keyfini çıkarın ..:)kaydirigubbakcemile3
canımgeçmiş olsun... bende doktor ve fiyat araştırıyorum...nekadara mal oldu ameliyatın sorması ayıp!bilmiyorumkismile
merhaba
bende Ege Ünv. oldum ameliyat bugün 3. günüm UFUK BİLKAY yaptı ameliyatımı tabi 3 gün sıkıntılı geçti ama bugün daha rahatım tabiki ama kesinlikle tavsiye ederim Ufuk beyi ama çok kalabalık başı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?