Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

canım adanada bunu yapan doktorun adı ne??

kendisi buranın sayılı özel hastanelerinden birinde üstelikte akademik rütbesi olan ( Doç. Prof. ) bir doktor. o doktor spreyimi sıkmama izin verseydi kanama gene duracakmış hacettepeye geçerken yolda sıkmışlar kanama anında durmuş spreyimi yasakladı burnumun içine yaptığı müdahale 3-4 damarda açılmaya sebep olmuş. kıkırdağımın henüz oturmadığını belirtmeme rağmen burnuma beni bağırtarak ağlatarak sıkıştırdığı tamponlar kıkırdakların bozulmasına sebep olmuş vs vs vs
ama katiyen kararlıyım ismini vermeyeceğim üzgünüm. nedne sorduğuna bağlı olarak özelden yazabilirim sana adanadasın sende ama onun dışında veremem. ne hali varsa görsün allahından bulsun.
ama burada kendisiyle ilgili inanılmaz övgüler duydum.

çok çok geçmiş olsun canım umarım suan iyisindir Allah kimseye yaşatmasın tabiki yasadıkların çok zormuş,tekrar geçmis olsun

sonunda ben de Nebil Bozdoğan a ameliyat oluyorum.
korkuyorum. biliyorum herkes aynı durumda olmuyor.ama bu yazılanlar 17gündür iyileşmeyen ödem yapan aylarca süren şiş burunlar...Nebil Beye ameliyat olan var mı? bir de arkadaşlar ameliyat öncesinde ve sonrasında ayrıntılı bana önerileriniz var mı.. lütfen yardım

Son düzenleme:

canım yukarıyı okumuşsundur

buna ayrıca ameliyat öncesi için işlerini bitir derim bir süre eğilemeyeceksin rahat hareket edemeyeceksin buna hazırlıklı ol güneşe çıkamayacaksın

ameliyat sonrasıiçin ise çıktığın andan itibaren sürekli gözlerinin burnuna dahandığı noktadan itibaren yüzüne komple buz uygula

sıcak yerlerde asla durma asla diyorum 1-2 dk bile sürekli klimalı ortamda bulun

acı şeyler yeme benim boğazım yanınca burnumdan su geliyordu birinde d ekanamam öyle başladı ama ilgilimi tam net bilemiyorum fikrim bu sadece

bence bu kadar pekçok şeyi engelleyemeyeceksin panik olma burnunda acaip bir baskı hissedersin tamponlar durduğu müddetçe tamponlar çıkıncada tıkanacak bir süre

yüzün şişecek moraracak dudaklarından alnına kadar vs vs aklına bişi gelirse sor

et kemeık amelıyatı olmustum 3 sene once burumdakı tampon bogazıma ınmıstı tekrar burnumda cıkartıılar ogunden sonra dedım asla devlet hastanesı bana uzak olsun suan amelıyat olmayı dusnuom kı burnmda daha cok sorun cıktı fakat estetıkte olcam bakalm

mg_love çok geçmiş olsun şu an iyisindir umarım,

sen ilk ameliyatı hacettepe de mi oldun yoksa doktorun muayenehanesinde mi, onun adını vermen mümkünmü

bi de sen hatanın nerde olduğunu düşünüyosun yani ilk hatanın, hacettepe deki doktor mu bişeyi yanlış yaptı?

canım ya çok üzüldüm gerçekten.. inşallah şimdi iyisindir.. off..

bEN COK korktum kizlar ,ya banada olursa(( zaten tirsak bir insanim hayatimdan olmak istemem bir burun icin

Ben de temmuzda Ege Üniversitesinde ameliyat olacağım geçen sene başka bir arkadaşım ameliyat olmuştu. Burnu çok güzel olmuştu ve şişlik filanda 1 haftada geçmişti.Benimde burnumda çocukluğumdan kalma bir kırık var ve gittikçe kötüleşiyor aynı zamanda et :çok üzgünüm: Ağzım açık uyuyorum tam 14 yıldır . Mecburen yazın olmam gerekiyor görevim sebebiyle ve kapalı ameliyat olacağım doktorum alanında çok iyi bir doktor. 1 hafta sonra denize bile girebileceğimi söyledi yazın ameliyat olacaklar varsa haberleri olsun sositososito
Merak ettiğim Ege Ünvde başka burun ameliyatı olanlar var mı? Yorumlarınız neler....

hacettepedeki doktorumla ilgili net değilim aslında çok seçkin bir hekimdir alanında ismini goggle a yazınca bile sayısız çalışması eseri çıkar. 1500 civarı ameliyatı varmış sadece burunda şekil ve nefes sıkıntıları üzerine ve ilk defa böyle birşey yaşamış.
burada yaşadığım kanamalı gece sırasında saat 1 de 3 te 4 te aradı düşünün biz aramadık kendisi aradı, keza gece yarısı hacettepeye ulaştığımda saat 1 civarıydı kendiside bekliyordu 4 asistan 3 hemşirre ile bu kadar hastaya saygısı vardı. gelmese kim ne diyebilirdi.
yani işini bildiğini düşünüyorum ancak burada müdahale yapılmadan önce de kanamalar vardı. bence ilk ameliyatta eksik kalan bişiler vardı ve buradaki müdahale sıkıntıyı 2 ye 3 e hatta 5 e katladı. buradaki doktordan %100 emininm hatalıydı bilgisizdi beceriksizdi.
öyleee
bu arada soranlara söyleyeyim özel bir hastanede oldum seçk,n pekçok Profun hastasını ameliyat ettiği ankaranın sayılı KBB hastanelerinden birisi.

bende 12 haziranda ameliyat oluyorum ankarada nebil bozdoğana.ilk ameliyatım olacak o kadar korkuyorum ki..arkadaslarımda çok acı çekersin vazgeç diyorlar,ne yapacağımı bilmiyorum,sonucun kötü olmasından çok korkuyorum her an vazgeçebilirim(çok üzgünüm:

21 Mayıs da ızmir 'de dr Can Kopal 'a ameliyat oldum..Ama 4.5 saat süren ameliyat sonrası gayet dinç ve neşeli bir şekilde uyandım...Bende hiç ağrı olmadı....20 dk aralıkla buz uygulamasını hiç aksatmadan yaptığımız için çok fazla şişme ve morlukda olmadı...Uzun yıllardır burnumdan nefes alamadığım için ameliyat sonrasında ağızdan nefes alma kısmıda beni çok rahatsız etmedi...laelaelaelaelae sanırım bende bir tuhaflık var :))) Yani arkadaşların çoğunun şikayetleri bende nerdeyse hiç yaşanmadı....
Aklımdaki tek olumsuzluk ameliyata girerkenki açlık hissimdi :) Çıkıncada yememe izin vermediler çünkü senağlama
bu gün 19. günüm .Akşam fotoğraflarımı ekliyeceğim..Bir çok olumlu yorum yapılıyor burnum için...Ama benim en çok hoşuma giden yüzüme mutlu bir ifade verdiği yorumu oldu...Gerçekten iri ve şekilsiz bir burun insana asabi ve mutsuz bir hava katıyor...En azından bende öyleydi...
Neticede ben iyiki ameliyat olmuşum diyorum. Bu kadar kolay ve sonucunda bu kadar keyifli olacağını bilseydim çok uzun yıllar önce olurdum....
Problem olan arkadaşlar bence imkanınız varsa hiç ertelemyin...Sadece doğru bir dr. ve iyi bir hastane seçin..Yanınıza benim yaptığım gibi keyifli akraba ve arkadaşlarınızı alın ...Güle oynaya ameliyata girin...
Sonrada sonucun keyfini çıkarın ..:)kaydirigubbakcemile3

arkadaslar bende 9 gün önce ameliyat oldum ilk gün hic bir agrım veya morartım olmadı fakata 2. ve 3. günler şişlikler ve morluklar doruk noktasında oluyor sonra hızla iniyo siz bile şaşırıyosunuz ama arkadaslarında dedigi gibi buz uygulamasını düzenli yapmak şart ben 3. güne kadar yaptım...bugün alcım cıktı ve bi sürü korkuyla gittim ya begenmezsem alcı cıkınca diye özellikle dikişlerin alınmasından falan korkuyodm canm yanıcak diye,,birazcık psikoljk olarak bi acı hissettm ama inanın 3 dk bile sürmüyo,,alcı cıktıgnda bant yapıstırılmadan önce hemen baktm nasıl olmus diye,,hep şiş olcak derlerdi benm bekledgm gibi olmadı hatta doktora sordm bu şiş halimi smdi yoksa daha şişicekmi diye hyr şiş hali diynce şaşrdm =) bence gerckten rahatszsanz düşünmeyin bile derm ,,ilk 3 gün lanet ediyosnz kendinize küfrediyosnz=) nerden oldm kendm ettm kendm buldm diyosnz ama sonra emin olun hatırlamıcaksnz bile :) önemli olan iyi doktor secimi kesnlkle

cok geçmiş olsun canım beğendiğine çok sevindim doktorun kimdi?

canımgeçmiş olsun... bende doktor ve fiyat araştırıyorum...nekadara mal oldu ameliyatın sorması ayıp!bilmiyorumkismile

arkadaşlar izmir ekol hastanesi doktor yahya beye ameliyat olan veya hakkında bilgisi olan var mı?muayeneye gidicem.bilgisi olan varsa acil cevap bekliyorum!

merhaba
bende Ege Ünv. oldum ameliyat bugün 3. günüm UFUK BıLKAY yaptı ameliyatımı tabi 3 gün sıkıntılı geçti ama bugün daha rahatım tabiki ama kesinlikle tavsiye ederim Ufuk beyi ama çok kalabalık başı..

canımgeçmiş olsun... bende doktor ve fiyat araştırıyorum...nekadara mal oldu ameliyatın sorması ayıp!bilmiyorumkismile

Canım Can bey muayene ücreti almıyor bildiğim kadarıyla...Fiyatı direk kendisinden alsan sanırım daha doğru olur...Çünkü ben çenemdeki benimide aldırmıştım...(özelden mesaj atamıyorum hala ) Hem muayenehanesinde yüzyüze görüşürsen aklındaki herşeyide sorabilirsin....
Kesinlikle çok sabırla yanıtlyor ve fiyatta yardımcı oluyor.Sabırlı olduğu konusunda özellikle vurgu yapıyorum...Çünkü burnumu ne zaman karıştıracağımı bile sormuştum kaydirigubbakcemile3

Özet olarak kesinlikle uygun fiyat veriyor hemde özel hastane ve tek kişik oda gibi artılarına rağmen...Herşey dahil yani fiyata ameliyat anestezi hastane giderleri muayene ve sonraki kntroller v.s

Teşekkürler Megle ben de Temmuzda Raşit Beye olacağım.UfuK Bilkayın ismini ben üniversitenin sitesinde görmedim bilmiyorumkismile . Ben de fikir olsun diye burda ameliyat sonrası memnuniyet ve memnuniyetsizliklerimiz yazarım. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…