Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

İzmir'de Can Kopal ı öneririm tabi izmir de olma imkanınız varsa....Albümümden görebilirsiniz neticeyi...

canım sen can kopal da mı oldun ameliyatı?birde revizyon muydu? o kadar güzellesmissin ki anlatamam çok güzel olmussun burnun harika olmus söyleyecek kelime bulamıyorum gülegüle kullan canım iyi günlerde....
aman nazar da değmesin

Çok teşekkür ederim :) Yorumlarınız benim için çok önemli..Çünkü bende kendimi (artk )beğeniyorum. :dance:Benim ilk ameliyatımdı.Evet dr. um Can Kopal.. Ben dr. umdanda çok memnum alkisalkisalkis

SLM,Ben 2 sene önce leventte özel bir klinikte ameliyat olmuştum burun ve göğüs ikisini aynı anda oldum.Şuanda doktorumun muayenehanesi bağdat caddesinde,google dan Hasan Fındık yazarsan sitesi çıkıyor :) Ben burnumdan ve göğsümden çok memnunum,sakın korkma :)

kızlar tampon alındıktan sonra burun içindeki kanları nasıl temizleyeceğiz. Yoksa alçınında çıkmasını mı beklemeliyim?

kızlar tampon alındıktan sonra burun içindeki kanları nasıl temizleyeceğiz. Yoksa alçınında çıkmasını mı beklemeliyim?

Ben dr. umun tavsiyesine uyarak 1 şişe serum ve şırıngalar almıştım..Şırıngaya serumu çekip iğnesiz bir şekilde burnumun içine sıkarak ve bazende kulak pamuğuna serumla ıslatılmış gazlı bez dolayarak temizlemiştim....
Ama en doğrusu dr.unuza danışmak olur herhalde...

arkadaşlar ameliyat olmadan önce sitenizde çok gezindim,doktor isimleri aldım vs şimdi ameliyat oldum 4 ay geçti.size öneride bulunmak için bu mesai yazıyorum.doktorumun adı osman karaaslan kendisi haseki hastanesinde çalışıyor.kbb uzmanı.ilk görüştüğümüz günden itibaren yaklaşımı çok iyi,hoşgörülü mütevazı nasıl söleyim süper biri ücreti uçuk değil herkesin verebileceği bi miktar bu operasyon için.burnum hem uzun öne doğru
(ucu etli hemde facia yani:) hemde kemerliydi.şimdi çok güzel ve doğal ve sanki hiç ameliyat olmamış gibiym denize giriyorum vs kbb uzmanı olduğu için nefes sorunlarımıda çözdü.ameliyattan sonra morarma ve şişkinlik oldu ama kesinlikle ağrı olmadı.tampon koymuyor burundan nfes alabiliyorsunuz ve yemek yerkende sorun olmuyor dolayısıyla.bu mesaı belki bir arkadaşım görürde doğru kişiye gider diye yazıyorum çünkü aynı şeyleri bende yaşadım ne yapacağını bilememek çok zor.bu site adminlerine de teşekkürler..alkisalkisalkis

yesim canım bende zonguldaklıyım.amelıyat olmak ıstıyorum cem payaslıya ama korkuorum bana amleyat dedi yuzume gore buyukms ve egrılık varmıs. 3 ay sonra okulkum var. ne kadar zamanda iyileşir..

"
"

canım bnde olucam ama korkuorum ust tarafuı bazılarının duz kalıomus gercekten olemi. sence olmalımıyım olmamalımıyı. burnum yuzume gore buyuk cunkı ve ust tarafta egrılık var..:=(

selam arkadaşlar..21 haziranda acıbadem bakırköy hastanesinde dr naser dadaşzade ye ameliyatımı oldum..24 saat hastanede kaldım ve kalışımda hiloterapy (buz maskesi )uygulandı..tabiki buz uygulamasına halen daha devam ediyorum..bgn 3.günüm..morluğum çok yok şişkinliğimde..ayrıca tıkanıklık için deniz suyu ve burun spreyi kullanıyorum birde burun merhemi..bunları uygulayınca herşey yolunda gidiyor..burnum çok yakıştı çokta güzel oldu,herkese tavsiye ederim doktorumu,işinin ehli gayette profesyonel biri..

SLM ben yazıları okuyunca karar verdim bi kbb cıya görünücem küçüklüğümden beri ben rahat nefes alamıyorum sürekli ağzımdan nefes alırken buluyorum kendimi ağzımın açıkkalmasına okadar alışmışımki biara kendime geldiğimde gün içinde kendimi çenem düşmüş vaziyette buluyorum ağzımı kilitleyip burnumdan nefes almak istediğimdeyse boğulcak gbi oluyorum 1 2 dk sabredemiyorum ble sizinde böyle şikayetleriniz oluyormuydu merakettim

hayrunnisam ben o durumdayim kendimi bildim bileli nefes alamm cölde su arayan avareler gibiyim ya amelyat olmak istiyorum bu yaza ama daha belli degill..

"
"

canım bnde olucam ama korkuorum ust tarafuı bazılarının duz kalıomus gercekten olemi. sence olmalımıyım olmamalımıyı. burnum yuzume gore buyuk cunkı ve ust tarafta egrılık var..:=(

Canım bu konuda en doğru kararı sen ve dr. un veririsin bence.....Ben 14 günde rahat bir şekilde gündelik hayatıma devam edecek kadar iyileşmiştim..Ufak tefek göz altı morluklarımı ise makyajla v.s gizliyebiliyordum....Ama kişiden kişiye iyileşme süreci değişebiliyor....Ben üzerine basa basa söylüyorum...Benim hiç ağrım sızım olmadı...
Bir takım sıkıntılar olsa bile 3. günden itibaren hızla geçiyor....
Dişimi bile çektirdiğimde çok daha kötü hissetmişimdir...
İstediğin gibi bir buruna en kısa sürede kavuşman dileği ile...

Bende özellikle son dönemlerde neredeyse hiç nefes alamıyordum........Özellikle geceleri uykuda v.s çok fena tıkanarak uyanıyordum....Bu nedenle kesintisiz uyuyamıyor erkenden uyanıp oturuyordum....Birde ek olarak çok sık başağrısı çekiyordum..Ayda 1-2 paket ağrı kesici bitiyordu...Dişlerime bakım yaptırdım geçmedi...
Ancak burun ameliyatından sonra uyku düzenim ve uyku kalitesi ciddi anlamda düzelmekle kalmadı 33 gün olduğu halde neredeyse hiç ağrı kesici kullanma ihtiyacımda olmadı
Bu durum ameliyat sonrası avantaj sağlıyor aslında..:) Yani ameliyattan sonra 1-2 gün ağızdan nefes almak gerekiyor.Çünkü burunda tampon v.s olduğundan nefes alma güçlüğü oluyor. Çoğu insanda ameliyat sonrası en çok bundan şikayet ediyor..Ancak ben normalde de ağızdan nefes aldığımdan pekde zorluk çekmedim bu dönemde...
En kısa sürede sağlığınıza kavuşmanız dileği ile...:1hug:

geçmiş olsun...Özellikle burun merhemi kısmını merak ettim ..bilgi vermeniz mümkünmü acaba...:kedi:

siccnasal die burun içine uygulanan bi merhem canm..bunu uygulayınca çok yakıo ama kısa bi süre sonra rahat nefes alabiliyorum..birde bişi sorucam ilk günler hep düzmü yattınız arkadaşlar?ben düz yatmaktan nefret ediyorum ama burnuma bişi olur diede yan dönemiyorum ?siz nasıl yattınız??

merhaba MiKaDo35 ben de izmirdeyim doktor araştırıyorum... yazdıklarının bi kısmını okudum can kopala a ameliyatın ne kadara maloldu hangi hastanede yapıyor ameliyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…