bende dün ameliyat oldum çok kötyüm kafamı zor kaldırıyorum ama normal bu durum galiba bilmiyorum pişman olcam gibime geliyo bu gidişle ya çok morardı gözlerim inşallah geçer bilmiyorum moralim sıfırrrrrrrrrrrrrr
Geçmiş olsun..Sanırım sende biraz fazla problem yaratmış...bilmiyorumkismile
Buz uygulaması yapıyormusun ?Bende bu gün24. günüm ama kesinlikle senin dediğin kadar rahatsızlığım olmadı...Ve her baktığımda yada nefes aldığımda iyiki yaptırmışım diyorum.....
3. günden sonra şişliklerin ve morlukların hızla geçecek bu arada buz uygulamasını tekrar söylüyeceğim...İnanılmaz rahatlatıyordu beni....
ne güzel ya,senin adına çok sevindim..arasıra buz koyuyorum ama pek bir faydası olmuyor sanki,hiç indiğini görmedim aksine gittikçe dahada şişiyor,heran burnum ani bir harekette düşecekmiş gibi hissediyorum:S bide sana birsey sorcam,dikişlerin alındığında çok acıyormu,yada alçılar falan çıkarıldığında??
Her burun ameliyatı kendine has özellikler içeriyordur mutlaka ama...Bana hastanede kaldığım müddetçe 20 dk buzlu 20 dk buzsuz duracak şekilde buz uygulaması yapıldı..Refakatçim 24 saat hiç uyumuyarak yaptı.2. ve 3. günde yakınlarım aynı hassasiyeti gösterdi.....Evet bende morardım şiştim ama kesinlikle çok kötü değildim..Ve aynı tarihlerde ameliyat olanlardan iyiydim.... bunda sanırım dr. umun becerisinin yanısıra bizim ameliyat sonrası bakımlara uymamız da etkili oldu...
mesela ödem giderici bir ilaç ve antibiyotik verilmişti...Onları gayet düzenli kullandım...
Dr.umun tavsiyesiyle 1 şişe serum almıştım...Onu şırıngaya çekip iğnesini çıkardıktan sonra burnuma sıkıyordum...Kulak pamuğuyla ve gazlı bezce hafifçe burun içimi temizledim.Kanama ilk 2 gün hafifte olsa oldu ama bahsettiğim uygulamardanmıdır bilmiyorum çokda sıkıntılı değildim...Hatta ben yemek yerken yakınlarım dikkat et dikişlerin patlayacak diye endişeleniyordu....
Bence mutlaka dr. unuzu arayın ve sıkıntılarınızı anlatıp öneri vermesini isteyin...
Bu arada herkes burun ameliyatından sonra 2-3 kilo verirmiş..Ben 3 kilo aldım :)
Bahaneyle ilkkez 3 gün uzanıp dinlenme fırsatı buldum..Hafta sonuna denk geldiği için bütün dostlarımı gördüm..
feris merhaba.ist 2500 ytl 2 ay önce ben ameliyat oldum.medicana ümraniyede doktorum bahadır imer.gidip görüşmeni tavsiye ederim.ben çok memnunun.
ya ameliyat olmak istiyorum bende .doktorunun ismini söle de gitmeyelim ona.aynı şeyleri bizde yaşamayalımbnde hazran 12 sinde ameliyat oldum,tam 4 buçuk saat sürdü,burnumda küçüklükten kalan 3 kırık varmış,tabi bide eğriydi,ama hiçbir sekilde saglıgıma yansımıyordu,yani rahatlıkla nefes alıyordum sadece görünümü beni rahatsz ediyordu,bugün ameliyatan sonraki 3. gün.pişmanmısın derseniz; eveeeeeeeeeeett çok pişmanım,hayatımın bu kadar allak bullak olacağını bilsem yaptırmazdm,3 gündür ne uyuyabildim ne rahat oturabildim,hep aynı şekilde yatmak gerektiği için belim inanılmaz agrıyor,ve agızdan nefes aldığınız için ciğerleriniz ve soluk borunuz kuruyor,gögüs kafesimde agrıyor,yanlızca burnumda acı hissetmiyorum:)gözlerim o kadar şiş ve mor ki zorlukla görebiliyorum ve şişliklerin arasında kaybolmuş durumdalar.tabi kaç gündür bebek gibi annem mamayla kasık kasık besliyor beni,o kadar pişmanımki artık burnumun alacağı sekil pek de umrumda deil,biran önce normal hayata dönmek istiyorum sadece(( arkadaslarım gördüğünde bi yere düşüp bayılmadıkları kaldı yani ki benm kolay kolay moraran ve şişen bir cilt yapım da yok,sağlam biliyodum kendimi...
nyse kızlar sadece neler yaşadığımı paylaşmak istedim,belki benim gibi burnunu takıntı haline getirip ve iyi yorumları okuyup yaptırmak istiyenler bi daha düşünür...çok çook kötü deilse ve bir sağlık sorununuz yoksa yaptırmayın derim ben,değmez insanın bu kadar aciz duruma düşmesine...sevgiler..
ya ameliyat olmak istiyorum bende .doktorunun ismini söle de gitmeyelim ona.aynı şeyleri bizde yaşamayalım
özel muayenehanesinde yapıyor, lokal+ hafif sedasyon anestezisi ile, devlette de haydarpaşa numune de yapıyor, ister genel, ister lokal+ sedasyon anestezisi, ben genel olmadım ama genel kadar güzel uyudum çok rahattı.
bugün bandaj çıktı, bandajlı halinden biraz daha şiş. öyle ucu değil de yanları şiş sanki, bir de üzeri yara bere biraz sivilce olmuş, biraz toparlasın koyucam tekrar resim, bütün arkadaşlarım bu halini bile beğendi...bayanssulusmile
merhaba arkadaslar... bende burun estetigi olmak istiyorum bana onereceniz dr lar varmi.. fiyatini yazarmissiniz.. tsk
Arkadaşlar burun ameliyatım ile ilgili albüm oluşturdum...Orada da göreceksiniz..Korkulacak hiç birşey yok....Ama sonundada genelde iyiki yaptırmışım diyeceksiniz...Yani ben bu kadar kolay olacağını bilseydim kesinlikle bu kadar beklemezdim......
burnunuz cokguzel olmuş gule gule kullanın:)
burnunuz cokguzel olmuş gule gule kullanın:)
İzmir'de Can Kopal ı öneririm tabi izmir de olma imkanınız varsa....Albümümden görebilirsiniz neticeyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?