Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhaba, ben yeni üye oldum ve yazılanlar 500 küsür sayfa olunca hepsini okuyamadım Dr Ümit Filiz hakkında yazılanlara baktım ama çok bilgi yok. Ben Ento da Ümit Bey ile Rhinolight tedavisine başladım alerji için ve ameliyat da olmak istiyorum. Dr Ümit Bey hakkında fikir verebileek olan var mı?
10 yıl önce Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde acilen ameliyat olmak zorunda kaldım ama hiç memnun kalamadım, burnum dudaklarıma indi nerdesye.4 yıldır alerjik rinit sebebiyle iyice beter oldum

daha önce açılmış bir konu var sanırım bu linkte :)

http://www.kadinlarkulubu.com/doktorlar-oneriler-sorular/217756-op-dr-umit-filiz-hakkinda-bilgi.html

Teşekkür ederim, baktım oraya da pek yorum yapılmamış..Ben şu alerji tedavimi bitireyim de en iyisi Ege Üniversitesi doktorları ile de görüşeyim

Bu arada, deneyimlerimizi paylaşalım başlığı olduğu için ben de kötü deneyimimi yazmak istiyorum ki düşünenler dikkatli olsunlar.
20 gün kesilmeyen burun kanaması sebebiyle Eskişehir Tıp Fakültesine gimiştim zaten hiç nefes de alamıyordum, içeride bir kemiğin yamulduğunu ve damarları kestiğini söylediler hemen ameliyat önerdiler. Oldukça güzel bir burnum vardı ve şekil değişikliği olmayacağını 1 hafta sonra normal hayatıma devam edeceğimi söylediler.Ama ameliyat olduktan sonra öğrendim ki beni sürekli muayene eden doktor benim ameliyatımı yapmamış, o da ameliyat da bulunmuş ama başka bir doktorun doçentlik tezi olmuşum ben malesef. Ameliyattan çıktığımda kokteyli vardı zaten. ve bu doktor hiç beni ziyaret etmedi yaptığı burna bakmadı yani beni kim ameliyat etti bilmiyorum. burnum 1 yıl sızladı, hala o kemikten küçük bir parça var(MR çektirdim), hala düzgün nefes alamıyorum, güzelim burnum şu an çok çirkin,sanki ucunda kıkırdak yok gibi. tabi o zamanlar 18 yaşındaydım ve güzelliğimi düşünemeyecek kadar hastaydım. ama şimdiki aklım olsa estetik ameliyat da isterdim aynı zamanda. doktorunuzun isteklerinizi anladığından emin olmanız çok önemli.

Geçmiş olsun...Bencede dr. isteklerinizi anlıyabiliyorsa iş tamam....Yoksa tasarım da yapılsa bişey ifade etmiyor bence....Ama senin başına gelen olay sadece estetikte yada burunda değil genel olarak her ameliyatta benim korkulu rüyamdır...Üniversite hastanelerinde daha önce farklı ameliyatlarda benzer tecrübeleri yaşayan yada yaşadığını düşünen pek çok yakınım var....Ameliyata gerçekten kendi dr.um mu girdi/girecek yoksa asistanlarmı? Bu şüphe hoş olmasa gerek...eyvahedigeldismile bilmiyorumkismile

mika do 35 senin doktorun haric begendigim bir doktor daha var sadullah karun var o da tasarim yapmiyormus. Her iki doktorunda yaptiklari cok guzel. Ama sanirim ben su anda psikoljik olarak hazir degilim. hele gormeden burnumun alacagi sekli ameliyat masasina yatamam gibi geliyor. Belki de sacmaliyorumdur ama bu ameliyatin geri donusu yok acilarida cabasi... kotu oldumu eski burnumu bile mumla aramak istemem. Nedense yaptirmadan oalcagi sekli gormeyi doktorla tartismayi cok isterim cokda secici ve pimpikliyim belkide begenmeyebilirim. Burnumda oyle kemer kriik fln yok yanlizca gulerken burun ucun yukari dogru cekilip cirkin bir goruntu olusturuyor ayrica ondan burnum cok etli biraz daha incelsin isterdim hafif kavisli bir burunda guzel olurdu. Oyle cok cok aman aman cirkin bir burnumda yok... belki gerek bile yoktur tasarima ama iste cok heyecanliyim korkudan oluyorum diyebilirim

merhaba hanımlar ben aranıza yeni katıldım ilk ameliyatımın 1 yıl önce oldum şimdi nefes alamadığım için 2. yapmak lazım mış çapa da olmayı düşünüyorum aranızda üniversite de olan varmı bana yardımcı olurmusunuz kafamçokkarıştı

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de bundan üç ay önce burun estetik ameliyatı oldum.ameliyatım çok rahat geçti ciddi ağrı ve morluklarım olmadı.istanbul da ünlü bir doktora oldum....şişliklerim hala geçmedi..her sabah kalktığımda daha fazla ödem oluyor..bu da benim canımı fena halde sıkıyor.pek hoş bi burun olmamış beğenmiyorum.revizyon içinde aynı doktora gitmek istemiyorum.dr ibrahim oskuı hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum...

Az önce albümüne baktımda :)) Fotoğraflar yakından olmasada bence senin burnun çok güzelki...:) maşallah..:)Sağlık probleminde yoksa zaten bence hiç bulaşma... Ama çok rahatsız oluyorsan botox la falanda giderilebilir belki...En iyisi bir uzman dr. fikri almak galiba...
Bu arada Allah mutlu, sağlıklı ,sevgi dolu günler nasip etsin eşinle çok mutlu ol inşallah :)
Birde genel bilgi olarak söylüyorum...Görüntüde ameliyat sonrası morluklar falan iyi bir izlenim bırakmasada kesinlikle ağrı sızı olmuyor...Tek sıkıntı 1-2 gün ağızdan nefes almak gerekebilir..Oda grip olduğunuzdan çokda farklı değil...O anlamda korkulacak bir acı ve sıkıntıdan bahsedemem yani :)

Mika do tsk ederim canim ama burnum benim cok etli ve ucu yusyuvarlak gulunce hepten yukari cekip cirkin olyuo(( o yuvarliklik azicik giderilse cok guzel olur ins bakalim gorusmek lazim belki zor bile olmaz ameliyatim senin onerdigin doktora ve sadullah karuna bir gosterecegim. Tasarim olayi icinde artik cesaret etmeye calisiyorum benimki dupeduz burnum nasil oalcak korkusu.Agrilar sizilar gozumu korkutuyor tabikide ayrica nefes problemlerim simdide var umarim burnumun icinide rahatlatacak bir doktora duserim. Senin doktoruna hemen gider gitmez gorusmeye gidecegim zaten 15 gun sonra IZMIR deyim burayada yazarim zaten doktorumuzun ne onerdigini,..... kizlar cok korkuyorum ama yaaa odum kopuyor tir tir titreme geliyo bana dusundukce. Biliyorum ameliyat olanlar gulecektir su anki dusuncelerime ama narkoz olupta uyanamaz olursem diye korkuyorum benDDD komik dimi.... birde durmayan burun kanamalari vs... urkutuyor beni ama gidip doktorlarla gorusecegim ins zorlu bir ameliyat olmaz

:)))Korkmana gerek yok gerçekten :))) Yani tabiki risk var ama trafikte araçla yada yaya dolaşmaktan daha fazla değil..Yada bir uçak yolculuğundan..v.s v.s...
İyi bir dr. seçimi ve narkoz öncesi tahlillerin tam yapıldıktan sonra herhangi bir terslik çıkacağını sanmıyorum...Hem en iyisi iyi düşünmek ki her şey iyi olsun :)

Arkadaşlar bana yardım edin üçüncü defa burun ameliyatı olacağım ve çok korkuyorum burnum kötü değil fena değil fakat kalınca büyükçe burnumda bir iki ufak kusur var fakat asıl küçük ve düzgün bir burun istiyorum.Kime ameliyat olayım en doğru kararı vermem lazım.Düşündüğüm üç isim var Naci Çelik, Barış Çakır, Emre ılhan .Emre ilhanla görüştüm ameliyat olmadan tasarım yapmıyor kendisi burnumun yeni halini görmeden nasıl ameliyata karar vereyim ,Barış çakırlada iki kez görüştüm o hemen tasarım yaptı sağolsun ama tam karar veremedim üçüncü olarak Naci çelik parasız normal tasarım yapıyor muhtemelen ama üç boyutlu makinesi varmış 200 lira verip ona üç boyutlu tasarım yaptıracağım bu ayın 12sinde saat 17.30 da ondan sonra karar vereceğim , lütfen sizde bana yardımcı olun bu konu çok çok zor.

tasarim isi icin bende ayni seyi dusunuyorum ama gelgelim ist da bir sadullah karun var ve mika do 35arkadasimizin Izmirde yaptirdigi bir doktor var adini hatirlayamadim .. IKi doktorda harikalar yaratmis zaten... Emre ilhan evet cok unlu ama bu doktorlar hem daha ucuz fiyatlari 2500-3000 arasi hemde cok guzel isler yapmislar. Emre ilhan bey neden tasarimi amerliyattan sonra yapiyormus?? anlamadim ameliyat olmaya karar verirsen mi demek istedi.. elbette sen burnunun seklini goremeden ameliyat olamasin bu senin en dogal hakkin. Naci hocada guzel isler yapiyormus...sen bir bu doktorlarlada gorus hangisi icine sinerse...

Ayy bende iciyorum yaaa uffff( Doktorum ameliyat oncesi birakmami soylemisti ama ben birakamadim sadece son gun icmedim Ve bundan dolayi genel anestesim zor gecmis anestezi uzmanini baya bunaltmisim herhalde( Benimde en korktugum sey narkozdu zaten, ameliyattan sonra doktorum kesinlikle birakin sigarayi dedi, ben o korkuylan 8 gun icmedim icemedim daha dogrusu:) Atelimin ciktigi aksam basladim tekrardan malesef, iradesizim diyorum artik ne bilim( Suan bile pofur pofur iciyorum, ve bundan dolayi iylesme surecimin dahada uzayabilecegini bildigim halde.

Mikado sende iciyorsun ama masallah senin iylesme surecin iyi ilerliyor sanki sisliklerin gecmis gibi sanki?

Canım birinci ameliyatı devlette oldum tasarım şansım hiç olmadı hatta nasıl bir burun istediğimi bile söyleyemedim ,ikincide özelde oldum ama o doktorda tasarımı çok özensiz geçti sadece yandan bir iki dk önden hiç yapılmadı bende hiç bilinçli değilmişim bilmiyorum söylemedim ya da basiretim bağlandı.Ve doktor istediğim küçük ve düzgün burnu yapamadı hem onca para hem onca eziyet boşa gitti.O yüzden üçüncüsünden çok çok çok dikkatli ve bilinçli olmalıyım.Tasarımı iyice görüp beğenip herşeyi iyice konuşup öyle girmeliyim.Bu arada Emre İhan gayet iyi bir doktor ama ameliyata karar vermeden tasarım yapmaması iyi birşey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…