Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

arkadaşlar Myasthenia Gravis hastası olup burun estetiği olan var mı.olmak istiorum ben ama korkuyorum bu yüzdenbilmiyorumkismile

Sadece bir kas hastalığı olduğunu biliyorum...Ama bence bunu mutlaka dr. larla konuşmalısın...Hem burun ameliyatını yaptırmayı düşündüğün hem de hastalığının takibini yapan dr. bu konuda en doğru yönlendirmeyi yapacaktır sana...
Geçmiş olsun diyorum....

Tam 1 ay oldu burun estetiği yaptıralı herşey yolunda fakat burnumun kıkırdak noktasında bir tümsek var bakanlar çok dikkatli baktığında anlayabiliyor aksi halde anlaşılmıyor ama ben elimle kontrol ettiğimde ve dikkatlice aynada baktığımda görüyorum.Birkaç arkadaş aynı şeyden bahsetmiş.Rica ediyorum sizlerinki daha uzun süre geçtiği için acaba bu tümsek geçtimi.Kapalı ameliyat yapmış ve masaj vermedi bana doktorum gerek yok hiçbir şekilde masaj yapma dedi ama ben sanki o tümseğe masaj yapsam sakıncası olmaz diye düşünüyorum ama lütfen bu konuda bilgisi olanlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim... Bir de doktoruma o tümseği sonradan gösterdiğimde 2-3 ay geçsin burnun tam otursun geçmezse basit bir operasyonla düzeltiriz demişti fakat ben yine basit veya ağır hiçbir şekilde burnuma ellemesini istemiyorum lütfen bu şekilde ameliyat sonrası 2. bir işleme gerek kalınan kısımlar oldumu bizzat yaşamış arkadaşlar cevap verirse çok memnun olacağım.

ya siz ameliyat olduktan sonra burun takintiniz gittimi? yani benim 1 ay oldu, burnumdan memnunum, ama yinede insanlarin burnuna bakiyorum CADIARZU

yeni bir burun ameliyatı çkmışş yılan zehiri ile yapılıyormşş etkisi 6 ay civarı sürüyomşş eğer begenirsen aynısını kalıcı yapıyorlarmışş

yeni bir burun ameliyatı çkmışş yılan zehiri ile yapılıyormşş etkisi 6 ay civarı sürüyomşş eğer begenirsen aynısını kalıcı yapıyorlarmışş

Sanırım yılan zehiri diye bahsettiğiniz botox..Botox un içeriği yılan zehiridir diye söylenti vardı bir dönem çünkü...Sanırım dr. Ahmet Karaca'lar yapıyordu bu uygulamayı...

buda öyle bir uygulamanın fotoğrafı.....

mika do 35 benim ailem IZMIR de su anda ben yurtdisinda yasiyorum. Izmirde iyi doktorlar oldugunu bilmyiordum. Istanbula bir yolculuk yapip doktorlari arastirmakti niyetim. Ben bornovada olacagim. Sana arkadaslik istegi gonderdim ama kabul etmedin sanirim fotolarini goremiyorum. Doktorunun adresii verirmisin canim ayrica ne kadar yaptirdin muayene ucreti veriyor musun? memnun musun? iyilesme sureci nasil vs bu sorularimida ozelden cevaplarsan cok sevaba girersin duacin olurum tsk ederim.

arkadslar ben bısı sormak ıstıyorum...estetık olanlarda burun cokmezı revızyon gbı sorunlar hangı zmn aralıklarında daha belırgın oluyor..ne zmndan sora bısı olmamıssa daha bırsey olmaz?yanı bnm 10 ay oldu..oyle bı sorunum yok..ama cokme sorunu yasayan cok kısı var...bnm sdce nefes problemım var..onuda 15 dakıkalık bı amlytla etlerı aldırcam aynı doktora...et amelıytaı olan varmı?sorularıma cvp alabılırmıyım..cok merak edıyorum..smdıden cok tesekkur ederım...

ameliyatını kime oldun canım

Selam :) Çok yoğun bir dönemime denk geldi .Ondan hemen yanıtlıyamadım canım...Arkadaşlık teklifini kabul ettim ancak albümü güncelliyeyim derken kaldırmıştım..Şimdi güncelliyerek koyuyorum yeniden...Can bey muayene ücreti almıyordu..Sanırım hala öyle...Detaylarla ilgili ilk fırsatta özelinize yazacağım..Herşey gönlünce olsun :)

Canim albumune baktim zaten cok guzelmis yuzun ama oeski burnun sanki takma burun gibiymis sana ait degilmis gibi duruyormus. Yaptirmakla en dogru karari vermissin arti cok cok guzel olmus , yuzunun guzelligi nasilda ortaya cikmis hemen bende gelir gelmez kosacagim Alsancaga:)) Bu arada yapmadan once resimlerini gosteriyor yapilcak burnun degil mi?? 3 boyutlu tasarim gosteriyomu?

Bildiğim kadarıyla tasarım yapmıyor.....Benimde böyle bir talebim olmamıştı zaten..Çünkü tasarımın gerçekliğine inanmıyorum açıkçası....

Bence tasarim cok onemli en azindan kafamizda birsey olusurdu. Tasarim olmadan gormeden nasil ameliyat olabilirim bilemiyorum. Naci celik ufuk bilkay vs IST dakilerin cogu yapiyor onlardanda cok guzel sonuclar alan var ama ben IST kimsem olmayacagi icin yaptirmak istemiyorum orada acikcasi fakat tasarimin onemli oldugunu dusunuyorum

arkadaşlar sigaranın ameliyata kötü etkilerini okudum ..benim doktorum bana birşey söylememişti ..gerçi benim ameliyatım aniden oldu..2 gün içinde karar verildi 3.gün ameliyata girdim..ameliyattan çıktım eve gittim ..yüzüm çok fazla şiş ve çok fazla morarmıştı etrafımdaki insanlar beni görünce şok olmuşlardı..gerçi bende aynaya çok şaşırmıştım..sadece 3-4 gün bantlar sargılar vs den sigara içememiştim..atel alındıktan sonra 5,6. günü sigara içmeye başladım..ve 10 günden sonra iyice arttırdım sigarayı..şuan 28 günlük ve neredeyse eskisi gibi yani 1 pakete yakın içiyorum.. bi yerde okumuştum burun estetiğinde sigara içildiği zaman kemikler yeni oluştuğu için kıkırdağı eritirmiş ve yamulma olurmuş... bana bişey diyen olmadı bu konuda..ameliyatlıyken sigara içen oldumu aranızda???

Övünerek değil üzülerek ben diyorum :)...46. günüm bu gün ve 2 pakete yakın sigara içiyorum..Sadece ameliyattan kısa bir süre önce içmeyi bıraktım...Atel alındıktan hemen sonrada içmeye başladım...Çok şükür şimdilik bir sorun yok gibi....

aman maaşallah sorun olmamasına çok sevindim..aynen bende öyleyim.. ya ne biçim nefistir anlamadım ameliyata girmeden 10 dk önce bile içtim fosur fosur içtim :kedi: ve dünde baya abartarak nargile içtim :kedi: umarım sana da bana da diğer içen arkadaşlara da bişey olmaz :)

Evet umarım içenlere sadece burunla ilgili değil genel olarak bişey olmaz ve en kısa sürede de bırakabilirler..:)))) Bende ameliyata girmeden 2 tane arka arkaya tüttürdüm...Refakatçim olan arkadaştan başka kimseye de söylüyemedim...:))) :kedi:
Ama ben kararlıyım bırakcam ......20. denemem falan olcak ama bırakcam..:):lepi:

aynen aynen:) kız kardeşim refakatçimdi doğal olarak hastane odasında sigara içmek yasak olduğu için cama çıktım :) o garibimde kapıda bekledi..içirtmiyodu da biraz duygu sömürüsü falan (ya ameliyattan çıkamazsam gözüm açık gider falan naniknanik ) inş bırakırsın bende 123587978 kez bırakma teşebbüsünde bulundum en son bıktım tozu aldım ama bıkamadım

neyse konuyu dağıttımkafamçokkarıştı :) herkesin hakkında hayırlısı olur inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…