bambam geçmiş olsun. sen kime ameliyat oldun ve ne kadar ödedin öğrenebilir miyim.
umarım işe dönmeden geçer şişliklerin.
Arkadaşlar önümüzdeki hafta görev için İstanbul'a gideceğimden Teoman Bey'le irtibata geçtim, muayene öncesi genel bi bilgilendirme alabilmek için.
Burun ucumda sorun olduğunu ve çok büyük bir müdahale istemediğimi belirttim, minirinoplasti tekniği ile ilgilendiğimi de ifade ettim. Tabi muayene etmeden ve burnumu görmeden detaylı bilgi veremedi ama dikiş, tampon vb gibi şeylerin olmayacağını, müsait olup da gidebildiğimde kontrol edebileceğini, ameliyattan zaten normale çok yakın çıkacağımı söyledi. Sanırım bu operasyon gerçekten kolay geçecek ve umarım bu ameliyat benim için yeterli olur.
Eğer Teoman Bey'le frekansımız tutarsa ve ona güven duyarsam, hazır İstabul'da bulunuyorken önümüzdeki hafta sonuna doğru ameliyat olabilirim. Tedirgin değilim ve korkmuyorum desem yalan söylemiş olurum ama iyi bir doktor bunun için gerekli, güven sağlayıp beni rahatlatmak için.
Hey QeleBeQ!
hollandada kime ameliyat oldugunu ogrenebilirmiyim acaba?
genelde evet en fazla duydugumuz sey, hollandada pek bilgi sahibi olmadiklari...
bende Dr nolsta ameliyat olmayi dusunuyordum.. Amsterdam , scheveningen daki hastanelerdeydi sanirim! ama adam cok yogun, ama guzeli de yanliz burun operasyonu yapiyor.. ama insan dusunuyor genede Tr yede mi olsam filan, birde biliyorsun Holland birazdaha pahali :)
turkiyede nerde oturdugunu bilmiyorum ama, sanirim izmirde seyhan, cuneyt ve ufuk diye bi kac doktorun da iyi oldugunu okduum..
ama secmek , risico alman gerek yani, cunu onceden 'ha bu iyidir' diye secemiyoruz, Jammer genoeg :)
Sevgiler..
ps: sanirim ozel mail atma ayarin kapali , o yuzden ozelden mail atamadim
nisanın 2 sinde oldum bugun 46 gun olması lazım ne tarz masaj yapılcak daha ayrıntılı sölermisiniz doktorum pek ilgili degil gecer diyip gecistiriyoCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU
bence eğer rahatsız olduğun bir durum varsa mutlaka git görüş doktorunla,ilgilenmek zorunda,sağlığın bu yani.nisanın 2 sinde oldum bugun 46 gun olması lazım ne tarz masaj yapılcak daha ayrıntılı sölermisiniz doktorum pek ilgili degil gecer diyip gecistiriyoCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU
nisanın 2 sinde oldum bugun 46 gun olması lazım ne tarz masaj yapılcak daha ayrıntılı sölermisiniz doktorum pek ilgili degil gecer diyip gecistiriyoCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU
selam selvicik ben nurdan almanyadan canim bende eylülün sonunda istanbula ucucam burun ameliyati icin bende doktor fatih dagdelene ameliyat olucam cidden cok iyi isini yapan bir doktor bi cok arkadaslarim doktor fatih beyde ameliyat oldu ve cokda güzel sonuclar alindi hepside cok memnun istersen haziranin 15nde bana buraya yani almanyaya geliyor belcikaya cok uzak deyilim belcikaya, ön görüsme bile fatih beyle yapabilirsin ücretsiz sonrada en azindan kararini sabit verebilirsin istersen sana telimi vereyim tafsiye ediyorum sana ön görüsmeni yap doktorla ,arada bi geliyor fatih bey buraya. kendine iyi bak görüsmek üzere bye:içelim:
bide bazıları estetikten 10 sene sonra falan tekrar kemer çıkıyo diyo,bu herkeste olan bişey mi yani estetik ameliyatların belli bi ömrü mü var,yoksa hatalı yapılan ameliyatlardan mı kaynaklanıyo?
BEN FATİH DAĞDELENE AMELİYAT OLDUMarkadaşlar bana istanbul içinde,hem burun etini alabilen hem de estetik yapan bi doktor önerirmisiniz?
mikrocerrahiyle yapanlardan,hani daha az morarma falan oluyomuş die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?