Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bambam geçmiş olsun. sen kime ameliyat oldun ve ne kadar ödedin öğrenebilir miyim.
umarım işe dönmeden geçer şişliklerin.

Arkadaşlar önümüzdeki hafta görev için İstanbul'a gideceğimden Teoman Bey'le irtibata geçtim, muayene öncesi genel bi bilgilendirme alabilmek için.

Burun ucumda sorun olduğunu ve çok büyük bir müdahale istemediğimi belirttim, minirinoplasti tekniği ile ilgilendiğimi de ifade ettim. Tabi muayene etmeden ve burnumu görmeden detaylı bilgi veremedi ama dikiş, tampon vb gibi şeylerin olmayacağını, müsait olup da gidebildiğimde kontrol edebileceğini, ameliyattan zaten normale çok yakın çıkacağımı söyledi. Sanırım bu operasyon gerçekten kolay geçecek ve umarım bu ameliyat benim için yeterli olur.

Eğer Teoman Bey'le frekansımız tutarsa ve ona güven duyarsam, hazır İstabul'da bulunuyorken önümüzdeki hafta sonuna doğru ameliyat olabilirim. Tedirgin değilim ve korkmuyorum desem yalan söylemiş olurum ama iyi bir doktor bunun için gerekli, güven sağlayıp beni rahatlatmak için.

ameliyatı zaten anlamıyor insan hiçbirşey hissetmiyorsun bi bakıyorsun olmuş bitmiş :) acısı yok yani.sadece ucunu yaptıracaksan bence sonrası da kolay geçecek senin için. ben ameliyat olalı 3 gün oldu ve kemiğim törpülendi. ona rağmen suan cok kotu deilim. içini rahat tut acı hissetmezsin. sekli için de tabi doktor seçimi çok önemli. istediğin gibi olsun iisalla :)

Hoi Maniac a.s

Acemi oldugum icin, fazla kurcalamadim sitedeki ayarlari.
Degistirdim simdi, ozel mesaj atabilirsin istersen.

Bence Turkiye de ol... Fiyat'ta cok fark ediyor. Ve Turk doktorlari daha tecrubeli... Ben iki hafta sonra Istanbulda dr. Emre Ilhan bey'e ameliyat olacagim.
:sm_cool:

Groetjes!

Doktor Teoman dogan ameliyat yaptiran varmi? Ve yaptirdikdan sonra iyimiydi? Benim icin cok onemli...

Herkesten cevap bekliyorum lutfen

Son düzenleyen: Moderatör:
yaaaaaaaaaa bende oldum ve burnumun ucunda sislik var ve yandan yamuk duruyo napcam ben. doktorumda normal dedi yolladı biay sonra gel dedi ama bariz sekilde burnumdaki sislik belli nasıl masaj yapılıyo umitto yardımcı olurmusunuz

nisanın 2 sinde oldum bugun 46 gun olması lazım ne tarz masaj yapılcak daha ayrıntılı sölermisiniz doktorum pek ilgili degil gecer diyip gecistiriyoCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU

nisanın 2 sinde oldum bugun 46 gun olması lazım ne tarz masaj yapılcak daha ayrıntılı sölermisiniz doktorum pek ilgili degil gecer diyip gecistiriyoCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU

canım gecmiş olsun nerde hangi dr.a ameliyat oldun?inş.gecer...
ama sabır gerekıyo burun ameliyatlarında yerine otrması için.doktoruna çok sinir oldum...klava:

bence eğer rahatsız olduğun bir durum varsa mutlaka git görüş doktorunla,ilgilenmek zorunda,sağlığın bu yani.

Son düzenleme:

merhabalar sen hangi doktorda ameliyat oldun? cok merak ettim zaten cok suan zorluk cekiyorum iyi bir doktor secmekle bide sizlere boyle bisey yazdikdan sonra korktum ne olur yazarmisiniz hangi doktor ve ya nerde yaptirdin?

Merhaba nurdan cok saol msjimi cevapladin diye. ben en iyisi fatih dagdelen telefon acsam daha iyi olur. ve nere geliyor almanyayin neresine tam,?

ARKADAŞLAR,
FORUMUN BU BÖLÜMÜNDEKİ ÜYELER GENELLİKLE İSTANBUL'DAN AMA YİNE DE SİZİN DE FİKRİNİZİ ALMAK İSTİYORUM ANKARA'DAN BURUN ESTETİĞİ KONUSUNDA İŞİNDE EN İYİ KİM VAR?EĞER DUYDUĞUNUZ,BİLDİĞİNİZ DOKTORLAR VARSA LUTFEN BANA BURDAN VEYE ÖZEL MESAJLARDAN BİLDİRİN...KAFAYI YEMEK UZEREYİMMM AMELİYATIMA AZ KALDIIIII BEN HALA DOKTOR SECEMEDİM!!!!!!!!!!!!

Zeytin kime ameliyat oldn?
ilk ay bendede vardı bi tarafa çekio gibiydi burun ucum şimdi çok hafif kaldı gibi sanki bazen var bazen yok gibi gelio. ama ilk aylar belirgn derecede vardı hatta aşırı eski burnmda kalkıktı ztn bide amyttn sonra ödemle birlite domuzck gibi olmştm. şimdi 6.5 ay geçti hala burnm taş gibi oturmş diil. ama seninkide ödemden dogru bi tarafa yönelme gibi geçici bi durumdur die umut ediorm. istersen özelden resmlerni görmek isterm

bide bazıları estetikten 10 sene sonra falan tekrar kemer çıkıyo diyo,bu herkeste olan bişey mi yani estetik ameliyatların belli bi ömrü mü var,yoksa hatalı yapılan ameliyatlardan mı kaynaklanıyo?

İyi yapılan bir estetikte sonradan burun kemerinin tabii ki çıkmaması lazım, hatalı ameliyattan kaynaklanıyordur, eğer kötü yapıldıysa 1 sene sonra bile çıkabilir o şey ki bir arkadaşımın 2.ameliyatından 1 sene sonra burnunda kemerimsi bişey oluştu malesef=(

Merhaba arakadaslar.

Fatih dagdelen cok iyi doktor oldugunu duyorum ama peki doktor teoman dogandan bilginiz varmi? Cok onemli benim icin

Karar vermek ne kadar zor bişey psikolojim bozuldu...
Ameliyat olan arakadaşlar siz nasıl karar verdiniz,kafanızda nasıl elediniz diğer dr.ları?

Benim de artik kafam karisti doktor fatih dagdelen yada teoman doganmi?

NE YAPICAMI BILMIYORUM NE OLUR YARDIM EDIN BANA.

arkadaşlar bana istanbul içinde,hem burun etini alabilen hem de estetik yapan bi doktor önerirmisiniz?
mikrocerrahiyle yapanlardan,hani daha az morarma falan oluyomuş die
BEN FATİH DAĞDELENE AMELİYAT OLDUM
25 NİSANDA ÇOK MEMNUNUM
ALLAHA ŞÜKÜR KIRKDA DÜZELDİ.

KİMSE ESTETİK OLDUĞUNU ANLAMIYOR.
İNANILMAZ DOĞAL OLDU.

BURUN ETİ İÇİN BİLMİYORUM AMA PENDİK İSTASYON SSK DA CENK EROL BEY VAR.
KBB Cİ VE ESTETİK CERRAH ONU ÇOK METH ETDİLER BEN KARAR VERMİŞDİM AMA TAM ARADIĞIN DOKTOR GİBİ GÖZKÜYOR.

MORARMALARI SORAN ARKADAŞLAR
BENİM AMELİYATDAN SONRA MORARMAM YOK DENİCEK KADAR AZ OLDU.
Kİ KIRIK DOLAYISIYLA BAYAĞI ZOR BİR AMELİYAT OLDUĞU HALDE.
AMA AMELİYATDAN SONRA İLK 12 SAAT BUZ KOMPRESİ UYGULADIK
ONUN ÇOK FAYDASI VAR BİR DE CİLT TİPİNE GÖRE DEYİŞİYOR.

ALLAH HERKESE GÖNLÜNE GÖRE DOKTOR VERSİN
BEN ÇOK MEMNUNUM HEM SAĞLIK HEM GÖRÜNTÜ AÇISINDAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…