Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaşlar üçünce kere ameliyat gibi çok zor bir karar vermeye çalışıyorum lütfen bana ameliyattan önceki ve sonraki düz ve yan resimlerinizi özelden gönderin çok iyilik yapmış olursunuz

malesef çok şansizim Ameliyatimi Ankara'da Olmak Zorundayim!!!istanbul'da Fatih Dagdelen Bariş çakir Emre Ilhan Gibi Secenekler Var Ama Ankara'da Cok Yok Gibi(((( önceden şans Işi Biraz Da Falan Diyodum Ama Ameliyat Gunum Yaklaştikça Bunaliyorumm!!!seçim Yapamiyorum Siz Nelere Diikkat Ettiniz Arkadaslar Dr. Secerken?

arkadaşlar 5 yıl önce 19 yaşındayken ameliyat oldum.burnum kemerliydi ve bu durum beni rahatsız ediyordu. hem nefes darlıgı çektiğim için kemiklerin alınması gerekiyordu. suan çok memnunum. doktorumdan da çok memnun kaldım.yüzüme uygun bir burun yaptı.ben hiç karışmadım. bana bugune kadar soran olmadı burnun estetik mi diye. çünkü çok doğal duruyor. zaten önemli olanda bu.eger sizi rahatsız eden bir burnunuz var ise yaptırmanızı tavsiye ederim. ben eski halimi hatırlamıyorum bile :)

beril sen kime oldun bi de resmini atarmısın önceki ve sonraki hallerini

marmara üniversitesi hastahanesinde selçuk inanlı ameliyatımı yaptı. üzgünüm canım ama resmimi koymak istemem. eger düşünüyorsun ameliyatı doktorla görüşmeni tavsiye ederim. benim tavsiyemle 3 kişi daha yaptırdı aynı doktora.

Canım ya ben de Barış Bey e burun estetiği olacağım. Fakat merak ettiğim bir şey var acaba sen de solunum problemi var mıydı yoksa estetik amaçlımıydı?Ameliyat sonrası solunum problemimim düzelir mi diye endişe ediyorum. Yardımcı olusan sevinirim.Teşekkür ederim

canım ferruh bingül e benim arkadaşım olmuştu.Çok memnun kaldı.ayrıca burdakı yorumları da okursan en ıyısının o olduğunu anlayacaksın.Bi git muayemehanesıne bence.Kendin gör rahat et.

arkadaşlar bana istanbul içinde,hem burun etini alabilen hem de estetik yapan bi doktor önerirmisiniz?
mikrocerrahiyle yapanlardan,hani daha az morarma falan oluyomuş die

Bende de deviasyon ve estetik sorunu vardı,ayrıca burun etlerim de normalin 2 katı büyüklükteymiş tatlicadiarzu,
burun etlerinin de fonksiyonel açıdan önemi olduğundan onları almadan ve zarar vermeden sadece küçültme işlemi için radyofrekans diye bir yöntem uygulandı,internetten de araştırabilirsin bu konuyu.Benim estetiğe ilaveten fonksiyonel açıdan daha çok sorunum olduğu için sevgili doktorum Emre İlhanı tercih etmeyi uygun gördüm.Emre beyin hasta doktor ilişkisi görülmeye değer bence,sadece bilgi almak için ön görüşme yaparak çok şey öğrenebilirsiniz,yoğun temposuna rağmen ben ameliyat olana kadar son 5 gün içinde 3 görüşme yapmıştık kendisiyle.Ameliyata giderken kafamda hiçbir soru olmadan güvenerek gitmiştim.

Bence aklınızda sona bıraktığınız birkaç doktorla mutlaka yüzyüze görüşüp öyle karar verin derim.Her hastanın beklentisi ve istekleri farklıdır.şimdiden geçmiş olsun a.s.

Son düzenleme:
ege2001'in de dediği gibi etleri yani konkaları aldırmak iyi değilmiş arkadaşlar radyofrekansla küçültüyorlar onu tercih edin, yani görüşmelerde bu şekilde konuşun bence et sorunu olanlar.

benim solunum şikayetim vardı.sürekli agzımdan nefes alıyordum.asıl amaç buydu. bu ameliyatı olmusken estetikte yaptırayım dedim.ameliyattan sonra nefes alışımda cok az ilerleme oldu.neredeyse aynı gibi.umarım yardımcı olmusumdur.

arkadaslar cok kotu seyler oldu

bugun estetik cerrahla konusmaya gittim ve bana ameliyat olabilmem icin hemencecik 3 hafta sonraya gun verdi.

dr. un diplomalarini suyunu buyunu gormedim ama adam cok bilmisti.. cok iyi seyler anlatiyordu yani guvenimi kazandi. isinden emindi bikere!

Yanliz zaman yaklastikca acayip korku sardi!!!!!

Pisman olma korkusu:
1-ya simdiki burnumdan dahada cirkin olursa, yakismazsa?
2-ya yaptigi seyi begenmezsem, pisman olursam?
3-En onemLISI .... AlLahin verdigi burunla yetinmeyip burnumu yaptirmam ve cok degisik bi burunla hayatima devam etmenin PISMANLIGI!!!!!!!!!
cok kotugum arkadaslar birde durumumuz cokda kotu degil ama evde calisan tek babam var onunda parasini benim guzelligim icin yatirmak istemiyorum

COk terreduutteyim yardim edin onerileriniz varsa

Arkadaşım bence bu zamana kadar bu foruma deneyimli arkadaşlar çok yazı yazmışlar sağolsunlar,onları güzelce bir oku,ayrıca doktor seçimi çok önemli,düşündüğün doktor hakkında burda yazı var mı bunu kontrol et doktor,öneriler,sorular linkinden.Bir de bu gittiğin doktor Türkiye' de mi yoksa yurtdışında mı?Çünkü oradaki doktorlar hakknda olumlu şeyler yazılmadı ama gene de bilemem,yurtdışındaki arkadaşlar belki fikir verirler,bunu da belirtirsen.Tabii ki bir kere yaptırıcaksın iyice araştır soruştur,iyi bir dr.olsun ki,yazık olmasın dediğin gibi babacığına.

Burnum kemerli olduğu için ameliyata karar verdim.12.05.2008 pazartesi günü saat 3 te girdim ameliyata 6 da çıktım.ameliyathaneye götürdüklerinde sedyede oltaya takılmış balık gibi titriyodum korkudan.bana sürekli korkmamam gerektiğini 3 saat sonra hiç bişi hatırlamıcamı kesinlikle hiç bi ağrım olmucanı solediler asistan arkadaşlar.ve o an geldi serumu verdiler veee uykuya geçtim uyandığımda odamdaydım.yatağımda yatıyodum.suratınıza konulan buzlardanda çok fazla morarma olmuyo.bi saat sonrada arkadaşlarım ziyaretime geldi.güldük eğlendik.hakikaten ne ağrım ne sızım oldu.1 gece kaldım hastanede salı günü taburcu oldum.zaten size verilen ilaçlardan 3 gün sürekli uyumak istiyosunuz.zaten 16.05.2008 dede tamponum alındı.kesinlikle hiç bişi hissetmedim bile alınırken.20.05.2008 dede yepyeni burnumla yeniden doğdum şimdi annem minik burunlu kızım die seviyo beni yani ameliyat olcak ve korkan arkadaşlara tavsiyem korkmayın hiç bişi yok ve bidaha olmam gerekirse bi daha olurum.

Ben de yurtdışındaki doktorlara ameliyat yaptırmanın doğru olmadığını düşünüyorum,bir kere özellikle avrupalı insanların burun yapısı Turk insanından çok farklı,çoğu biblo gibi ve küçük olup burun ameliyatlarına ihtiyaç duymuyorlar, bizim doktorlar gibi hergün ameliyata da girmediklerinden doktorlarının yeterli deneyim ve tecrübelerinin olduğu meçhul.Burun dediğin karakteristik durmalı ve doğal olmalı...

kac gunluk canım şiş görunmuyo pek eskı halını bılmedıgım için bişi demicem ama yüzüne yakışmış o kesin güle güle saglıkla kullan canım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…