burnun şekliyle nefes problemi doğru orantılı değildir.adı geçen dr.lar var ya önerilen,evet iyi hekim hepsi sözüm yok ama yanlış ameliyat kurbanı olmayacağınızın garantisi var mı?şekil için başınıza başka dertler almaya değer mi?ben bu insanlarla karşılaştım.tamam benim burnumun şekli iyi oldu solunum sorunu da yaşamıyorum.fakat ya yaşasaydım?ya şanssız kişilerden olsaydım?arkadaşlar kolay değil estetik ameliyatlar içinde en zor olanlardan biri.burda laylaylom yazılan yazılara bakmayın gidip özelde konuşun benim gibi burdakilerle konuştum resimlerini gösterdiler kafaları rahat değil birçoğunun.yine de kafaya koyanlar benim gibi zaten gidip ameliyat olurlar bu yazdıklarımdan etkilenmezler.
birbirimize yardımcı ve destek olmaya çalışıyoruz sadece... :sm_confused:
asla benim doktoruma gidin süper yapıo vs. demiyoruz..
sadece tecrübelerimizi yazıyoruz ve kimse ''aa falanca şuna yaptrmış hadi bende yaptırıym 'demiyo zaten,herkes emin ol bilinçlenmek için burada ..
kararsız ve aklında olan bir doktorun daha önce hastası var mı?
nası olmuş?
şuan nasıl...ws tecrübeler konuşuluyor..
hayatın hangi alanında risk yok kii?
karşıdan karşıya geçmen bile bir risk'tir..
BUGÜN ÇEKİLDİ RESMİMnevertry öncelikle geçmiş olsun.çok çok fazla bi sorun yok gibi gözüküyor eski resminde.ama son halin güzel olmuş:) açık teknikle mi kapalı teknikle mi oldun? ve bu resimler kaçıncı gün çekildi?burun kanatları kısmında halen şişlik gözüküyor da.
Fatih DAĞDELEN'e ameliyat oldum.Neverty geçmiş olsun...Daha yeni olmuşsun sanırım bence burnun gayet güzel gözüküyo..Kime olmuştun ameliyatı?
canım benimde pazartesi alınıyor bandajlarım bende tam şeklini o zaman görecegim şimdilik fena drumuyo gibi ama çok şiş:) senin şu anda durumun nasıl benim morarmam filan çok kalmadı gözkapaklarımda kaldı oda pazartesiye kadar geçer heralde agrım sızım da yok senin durumun nasıl umarım güsel olmuştur canım sanırım bi ara sende antepe gelmeyi düşünmüştüm dimikızlar tamponlar alındıktan sonra kanamam akıntı halinde kanamam oluyor kanda burnumu kuruyarak kapattı burnum kan dolu ve kupkuru oldu ne yapsam sizce korkuyorum temizlemekten burnumun ucuda dar
kızlar tamponlar alındıktan sonra kanamam akıntı halinde kanamam oluyor kanda burnumu kuruyarak kapattı burnum kan dolu ve kupkuru oldu ne yapsam sizce korkuyorum temizlemekten burnumun ucuda dar
canım benimde pazartesi alınıyor bandajlarım bende tam şeklini o zaman görecegim şimdilik fena drumuyo gibi ama çok şiş:) senin şu anda durumun nasıl benim morarmam filan çok kalmadı gözkapaklarımda kaldı oda pazartesiye kadar geçer heralde agrım sızım da yok senin durumun nasıl umarım güsel olmuştur canım sanırım bi ara sende antepe gelmeyi düşünmüştüm dimi
canım öncelikle geçmiş olsun ama bu kuruluk için elini çabuk tutmanda fayda var. dr ile görüşüp nemlendiri merhem veye spray istemen lazım.sprayi sıkmak daha kolay olacaktır.ucu ince olduğunu için kullanımda sıkıntı yaşamazsın bence geç kalmadan dr ile görüş.ben ameliyat sonrasında 1 hafta kullandım kuruluk nedir bilmedim o zaman.
geçmiş olsun sanada burun kemik kısmının fazla oyulmasıda bi hata gerçekten ...bide gözlerin arasında çok boşluk warmış gibi duruo...inş düzeltilebilir...bence ikinci ameliyatın okdr zor olmaz kemik eklenir ...benimde burnumun ucunda yamulma var ondan tekrar olucam dr. nekdr düzelir desede hiç sanmıyorum...bende ikinci ameliyattan korkuyorum...acıdan değil ameliyat stresii çok kötü ben acı çekicenni sanmam:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?