malesef ben henüz doktora karar veremedim. aklımda dört kişi var. aklımdaki sıraya göre söylersem barış çakır, ismail kuran, fatih dağdelen ve emre ilhan. barış çakır ve ismail kuranla görüştüm daha önce. diğerleriyle görüşmedim.
ben eylüle kadar zamanım olduğu için kendime bir ay bu konuyu düşünmeme hakkı tanıdım. haziranın ikinci haftasından itibaren aklımdaki doktorlarla görüşüp ameliyat tarihime karar vericem. çünkü ben senelik iznimi şimdiden aldım. eylülün 12sinde izne çıkıyorum. 13 eylülde ameliyat olmak istiyorum kısmetse.
sen ne zaman olmayı düşünüyorsun?
kızlarrr çıldırıciiiiim yaa ameliyatıma 2 gün kaldı 2 dr dan randevu aldım ve ikisi de aynı günde.önce birinde sonra ötekinde mi olsamkafamçokkarıştısırnaşık şey.arkadaşlar F mi B mi yaaa yardım edin lütfeeeeeeeeeeeeen.
F ye git cnm ben onu ve başka bi doktoru düşünüyorum
bi dk cnm yaa sen 2 doktordan da ameliyat için gün mü aldın yoksakafamçokkarıştı
F ye git cnm ben onu ve başka bi doktoru düşünüyorum
bi dk cnm yaa sen 2 doktordan da ameliyat için gün mü aldın yoksakafamçokkarıştı
selvicikkk çok teşekküür ediyorumm, çok incesin. :) özöz cüm bak sende ameliyat olduktan sonra böyle güzel sözler duyacaksın :) herkes iltifat ediyor ve beni gören estetik olmak istiyor. :teytey: dokturcuğuma borçluyuym :)
kasım ayında burun ameliyatı oldum. hiç korkulacak bişey yok.doktorunuza güvenin yeter :) iyiki olmuşum nefes alabiliyorum. önceden merdivenleri çıkarken nefes nefese kalıyordum şimdii koşarak inip çııyoruumm :icecream::icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?