Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

malesef ben henüz doktora karar veremedim. aklımda dört kişi var. aklımdaki sıraya göre söylersem barış çakır, ismail kuran, fatih dağdelen ve emre ilhan. barış çakır ve ismail kuranla görüştüm daha önce. diğerleriyle görüşmedim.
ben eylüle kadar zamanım olduğu için kendime bir ay bu konuyu düşünmeme hakkı tanıdım. haziranın ikinci haftasından itibaren aklımdaki doktorlarla görüşüp ameliyat tarihime karar vericem. çünkü ben senelik iznimi şimdiden aldım. eylülün 12sinde izne çıkıyorum. 13 eylülde ameliyat olmak istiyorum kısmetse.
sen ne zaman olmayı düşünüyorsun?

inşallah canım... bizim için hangi doktor doğru tercihse onu seçeriz inşallah ve ameliyat olduğumuz için hiç pişmanlık duymayız umarım.

kızlarrr çıldırıciiiiim yaa ameliyatıma 2 gün kaldı 2 dr dan randevu aldım ve ikisi de aynı günde.önce birinde sonra ötekinde mi olsamkafamçokkarıştısırnaşık şey.arkadaşlar F mi B mi yaaa yardım edin lütfeeeeeeeeeeeeen.

Ben karar veremiyorum ki.fisfisfis Her gün fikrim değişiyor. Ben buraya girene kadar Oğuz Çetinkale'yi düşünüyordum. Bir ablam var ameliyat olmayı düşünüyordu ve annesi de göğüsten ameliyat olacak O.K. ile yüz yüze görüşmüşlerdi ve olursan muhakkak ona ol diyordu.
Buraya girince Fatih Dağdelen'e karar vermiştim ki bu seferde Barış Çakır çıktı. Ben temmuzun sonunda olamyı düşünüyorum. Okul açılana kadar hem ben alışayım hemde yüzüm yerine otursun. Bakalım yinede ya kısmet...

Eeee bu durumdan onların heberi var mı?

Ameliyat mı muayene mi?

Bende o düşündüğün 2 kişiyi düşünüyorum ama daha yüz yüze görüşmedim Muhakkak birinden biri ile görüşünce karar veririm diye düşünüyorum...

Ama bundan sonra sen kime olursan buraya muhakkak yazda ben de ona göre düşüneyimyerimseniben

Senin karar vermen konusunda ise burada o kişilerle amliyat olan kişlerle görüş istersen yadaaaa yazı tura at iyisi mi sen...sırnaşık şey

Şimdiden geçmiş olsun bizi haberdar et ama lütfen...a.s.

F ye git cnm ben onu ve başka bi doktoru düşünüyorum

bi dk cnm yaa sen 2 doktordan da ameliyat için gün mü aldın yoksakafamçokkarıştı

Kızlar 2 gün kaldı dedim ama 5 gün daha var.Evet ikisiyle de görüştüm ve B daha çok içime sindi.Diğeri de iyi ama...Sorun şu kiiii B nin hastanesi bana uzak bi yerde..Kalma sorunu gidip gelsem yol sorunu.Hem o halimlefisfisfisDaha masraflı çıkacak yani (1 milyar kadar daha....)Bir de F nin çok hastası sık ameliyatları var üstünkörü üzerinden geçilsin istemiyorum.Benim burnumun zor olduğunu kendisi söyledi.Türkiye de bunu yapacak ancak 3 dr çıkar dedi yaaaaaabenneyaptımki

kasım ayında burun ameliyatı oldum. hiç korkulacak bişey yok.doktorunuza güvenin yeter :) iyiki olmuşum nefes alabiliyorum. önceden merdivenleri çıkarken nefes nefese kalıyordum şimdii koşarak inip çııyoruumm :icecream::icecream:

elmalı turta hiç korkulacak bişey yok demişsin ama ben korkudan gidip amaliyat günü bile alamıyorum ya amaliyat masasına yatmaktan o narkozu almaktan sonra kalkıncaki durumdan ayyyy hepsinden korkuyorum bütün gece rüyamda görüyorum ama amaliyat olmayı küçücük burnum olmasınıda çok istiyorum sen neler yaptın kendini nasıl telkin ettin anlatırmısın

geceleri nefessiz kalıp uyanıyordum,doğru düzgün bi yere gidemiyordum yürüdüğümde tıkanıp kalıyordum sürekli ağızdan nefes aldığım için kalbimde çarpıntı yapmaya başlamıştı. bir ömür boyu bunlara katlanmaktansa 1 hafta ağrısını çekerim sonra kurtulurum dedim. cesaret verdim kendime doktorunuz da çok önemli tabi. bide benim ameliyatım çok zordu 3.5 saat sürmüş. ameliyattan sonra 2 gün tampon kalıyor sürekli ağızdan nefes aldığınz için ağız kuruluğu oluyor onun dışında hiç bi problemle karşılaşmadım :) hem görüntü itibariyle hemde sağlık açısından çook memnunum iyiki olmuşum diyorum :) :teytey::dance::teytey::dance::teytey::dance::dance:

ya herşey tamam doktorla görüştüm iş yerini ayarladım izin için bi tek amaliyat günün alacam ama o cesaret bi türlü gelmiyo 3 haftadır hergün yarın ararım diye erteliyorum

selvicikkk çok teşekküür ediyorumm, çok incesin. :) özöz cüm bak sende ameliyat olduktan sonra böyle güzel sözler duyacaksın :) herkes iltifat ediyor ve beni gören estetik olmak istiyor. :teytey: dokturcuğuma borçluyuym :)

özöz bende mersinde olmak istiyorum ameliyatı mı doç.dr emrah aslan hakkında bir araştırma yaptın mı

elmalı turtacm geçmiş olsun ne cesaretlisin tebrikler ve geçmiş lsun güzel görünüyo uzak olsada resmin acaba kime yaptırdın biz düşünenlere yardım açısından açıklarmısın öpüyorum..a.s.

Canim Yusuf Can Kbb Ci Deilmi Estetiktede Basarilimi Ilk Defa Duyuyorum Ismini Bide Nekadara Mal Oldu Ameliyatin Canim Bu Arada Cok Yakişmiş Burnun Yüzüne

selam elmalı turta bende ameliyat olacağım ama senin söylediğin dr. netten baktım şimdi KBB nasıl karar verdin ben şimdiye kadar araştırıyorum ama bana hep KBB de değil Plastik Cerrahda olmam söylendi. Sana Kim Tavsiye Etti o dr'u senden başka olan var mı onlar memnun mu?

Çok Soru Sordum Herhalde Kusura Bkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…