Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

çok teşekkür ediyorum :dance: eski burnum hiç güzel değildi hatırlamak bile istemiyorum. :) dr. yusuf bey size hastane olarak 3-4 alternatif sunuyor hastaneye görede fiyatı değişiyor 3.500 4.000 gibi. :teytey::teytey:

resimlerim bölümünden bakabilrsin orda fotolarım var :))

merhaba arkadaslar bende dun onep te naci celikle gorustum ...ameliyat tarihini kararlastirdik ikinci ameliyatim olcak ... baris cakir ve teoman dogan arasinda gidip gelirken naci celikte dun karar kildim ... cok yardimci oldu bana tasarladigi burun hemen hemen baris cakirin yapacagi burunla ayniydi hatta burun delikleri daha guzel oldu ... yine ameliyata 1 hafta kala son bir tasari yapacaz iki secenek sundu bana resimlerde ... oraya gelen bazi hastalar wardi 1 bayanin burnu cok guzel olmustu ... ama bir bayan daha wardi yuzunu gomek istemezdiniz acaba onep te mi oldu die merak ettim ?belki baska yerde olmus olabilir oraya duzeltirmeye de gelmis olabilir ama burnun en ust sirt kismi ile burun ucuna kadar olan kisim yandan bakildiginda mesafe ayni... mesela yandan bakildiginda burunun basladigi yer 1cm se asagi dogru indikce mesafe genisleyecegine hep ayni kalio dumduz duruyodu ... ama naci celik cok ilgililendi ameliyati da anadolu yakasinda safak hastanesinde yapacak ... hepimiz hakkinda hayirlisi ve en iyisi olsun sekerler ... gercekten zor bir karar doktor secimi ve ameliyat olma durumu ...

naci çelik ne kadar fiyat verdi cnm:uhm:

canim fiyati solemimde sole soyliyim sana ... benim ikinci ameliyatim oldugu icin daha pahali olmasina ragmen durumum pek iyi degil ve burnumun da duzelmesi gerekio ... o yuzden biras acitasyon yaptim saolsun oda cok ilgilendi gercekten fiyati cok dusurttu ... eger onepe gideceksiniz iyi pazarlik yapin cunku ilk rakam cok astronomik ama pazarlik karsisinda cok dusuo ... bana dedigi hastane ve onep te ameliyat olmanin maliyeti ayn sayilir ama naci bey hastanede yapalim dedi ...bide amerikan hastanesi var ama orasi cok ucuk ... bide fiyatlarla onep teki doktorlar ilgilenmio bi bayan war fiyati o werio sana onunla iyi pazarlik yapin ... benim ameliyatim burun ucu ile ilgili genelde kemer alinmisti ve iyi yapmislar orayi dedi sadece burun ucunu becerememisler orayla oynayacak ...

selam tili,
yazdıkların bana çok yakın geldi. yaşımız da düşündüklerimizde aynı. bende eğer olmazsam ömür boyu acaba olsa mıydım diye düşünücem eminim. fotoğraflarda çok kötü görünüyorum. birisine yan dönüp oturmak istemiyorum yakın mesafede.
umarım eskisini aramayız ameliyat sonrası ve umarım hiç pişmanlık duymayız

elmali turta resimlerine baktim ve cok guzel olmus, yanliz onden biraz yamukmu? kusura bakma seni uzmek yada sey yapmak icin degil !! skn yanlis alama .. ama onden hala boylemi yksa sisligi indide duzeldi filanmi ????

Arkadaslar tili ve ahsenyaren bende sizle ayni problemdeyim : ya eski burnum gibi lmazsa onu ararsam diye kara kara dusunmekteim

Burda Yazamiyorsanda Bana özelden Msj Atarmisin...naci Beyin Hersey Dahil Fiyatini Merak Ettim....

teşekkür ediyorum önden çekilmiş fotom ameliyat öncesiydi artık yamukluk yok :dance::dance::dance::icecream:

dr yusuf bey Ataşehir şifa,kadıköy şifa, acıbadem,florance nıghtıngale bu hastanelerde ameliyatlarını yapıyor hastaneye göre fiyatta değişiyor ben ataşehir şifa da oldum.:teytey::teytey:a.s.a.s.

meraba elmalı turtacm bu doktorun adını pek duymamıştım genc mı bi de cnm sen büyük foto koymuşmuydun foruma ben göremedim de bana özelden yollar mısın rica etsem ,tekrar geçmiş olsun öpüyorum..a.s.

elmali turta yamukluk gercekten yok olmus ... yeni burnunla ins cok mutlu olursun gecmis olsun canim ... ne kadar oldu ameliyat olali acba?

teşekkür ediyorum önden çekilmiş fotom ameliyat öncesiydi artık yamukluk yok :dance::dance::dance::icecream:

Ayy bende diyodum ki kızcağızın burnu yandan çok güzel de,önden niye böyle?Neyse ki önceki halinin fotosuymuş,güle güle kullan canım..Gayet hoş olmuş:içelim:

Ahsenyaren ve tili arkadaşlarım siz kime karar verdiniz bu arada?Uzun zamandır
araştırmadasınız,gerçi bende öyleydim,neyseki karar verdim..valla tez yazıcaz bu konuda artık nerdeyse:roflol:

merhaba canım çok teşekkür ediyorum. resimlerim bölümüne ameliyat öncesi ve sonrası fotolarım var ordan bakabilrsiniz. dr. yusuf can 92 cerrahpaşa mezunu :)
a.s.

elmali turta yamukluk gercekten yok olmus ... yeni burnunla ins cok mutlu olursun gecmis olsun canim ... ne kadar oldu ameliyat olali acba?

yaklaşık 6 ay oluyor hem görüntü hemde sağlık açısından çoooook memnunum :) darısı sizlerin başına inşallah sizlerde çok mutlu olursunz istediğinz sonuçları alırsınz :):dance:
a.s.a.s.

Selam arkadaslar,

Ben iki gun once ameliyat oldum!
Dunyanin en iyi, en sevimli ve samimi doktoruna ameliyat oldum. Ameliyat oncesi ve sonrasinda doktorum beni surekli arayarak ilgilendi.

Ameliyathaneye girdigimizde cok heycanliydim, doktorum narkoz verilirken elimi tutarak beni sakinlestirdi.

Revizyon oldugu icin agir bir ameliyat gecirdim, normalden biraz fazla kanamam oldu. Doktorum bunun olabilecegini bana onceden soylemisti. Narkozdan cok cabuk ayildim, hic agrim olmadi, biraz burnum tikaliydi. Burnumu surekli temizliyorum, buz kompresi yapiyorum... Burnumun ucu kalkik durmuyor, her noktasinda his var, sadece biraz akiyor, o kadar. Cignemekte zorluk cektigim icin cok iyi yemek yiyemiyorum, bol bol corba iciyorum bu yuzden.

Yarin burnumdaki silikonlari cikarttirmak icin tekrar doktoruma gidecegim.
Sonucu cok merak ediyorum!

merhaba canim!

Merak etigim hangi doktorda oldun ameliyat? Ve silikonmu koydular burnuna?

selamlar
selvicikkk

ben henüz tam kararımı veremedim canım. bazen kesin barış çakırı tercih edicem diyorum. sonra naci çelik hakkında çok iyi bir yorum okuyunca acaba diyorum. ismail kuran prof. olduğu için aklımın bir köşesinde sürekli. benim kararım haziran ayı itibariyle barış çakır, ismail kuran, naci çelikle tekrar son bir kez görüşüp kesinleştirmek. ona göre de tarih almak istiyorum 13 eylül için.
bu arada fatih dağdelen le hiç görüşmedim. onunla görüşmeyi de düşünüyorum
sen kime karar verdin

kim yaptı ameliyatını?
çok geçmiş olsun. umarım bir an önce iyileşip güzel burnuna kavuşursun

Canım ben Barış Bey de karar kıldım hatta ameliyat günümü aldım,haziranın sonunda oluyorum ameliyatı..sen zaten tarih alsan da benden sonraya alacakmışsın,ben anlatırım başımdan geçenleri artık inşallah..

resimlerim bölümünden bakabilrsin orda fotolarım var :))

cnm çok geçmiş olsun harika olmuş burnun benim 24. günüm burnunu çok beğendim yalnız fotolarını göremedim gözlerim görmedi kör oldum:roflol:nerde bulabilileceğimi başlığı söylersen sevinirim:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…