elmalı turta avatarından bakılırsa burnun çok güzele benziyo,başka resim koyabilirmisin buraya sakıncası yoksa tabi:uhm:
elmalı turtacm geçmiş olsun ne cesaretlisin tebrikler ve geçmiş lsun güzel görünüyo uzak olsada resmin acaba kime yaptırdın biz düşünenlere yardım açısından açıklarmısın öpüyorum..a.s.
Canim Yusuf Can Kbb Ci Deilmi Estetiktede Basarilimi Ilk Defa Duyuyorum Ismini Bide Nekadara Mal Oldu Ameliyatin Canim Bu Arada Cok Yakişmiş Burnun Yüzüne
selam elmalı turta bende ameliyat olacağım ama senin söylediğin dr. netten baktım şimdi KBB nasıl karar verdin ben şimdiye kadar araştırıyorum ama bana hep KBB de değil Plastik Cerrahda olmam söylendi. Sana Kim Tavsiye Etti o dr'u senden başka olan var mı onlar memnun mu?
Çok Soru Sordum Herhalde Kusura Bkma
bende aynı konuyu sık sık düşünüyorum neşe ve bir türlü rahat edemiyorum bu konu hakkında. kendimi kötü hissediyorum, çevreden gelen bakışlardan rahatsızım, psikolojimi olumlu etkileyecek diye düşünüyorum ama bir yandan da ya günahsa diye içim içimi yiyor.
slm kızlar,
bu konuda ben en iyi sizi anlarım çünkü benim küçük bir burnum var ve yüzüme göre gayet uyumlu ...ama yamuk hafif her gören burnun hafif yamuk diyor...eee buda beni sinir ediyor...çok güzel ama biraz saga kaymış gibi gayet sinir edici yorumlar vardı...ben bu yorumlar hep sineye cektim aman bosver ben nasılsa evlendim beni begenen begendi niye burnumu yaptırıcam diyor dum ki!!!sonra aynada profilimin güzel olmadıgını fark ettim tamam önden resimlerim iyi ama profil kötü:)))birde üstüne üstlük hafif yamuk ...yani 28 yasına kadar bastırdığım kabul etmedigim burun gercegiyle karsılastım...Kabul etmeliydim aslında çok güzel bir burnum yoktu ve ben bundan rahatsızdım her nekadar eşim bana bu konuda destek olmasada...ben takmıştım....
ve en sonunda burun ameliyatı olmaya karar verdim...İnan çok korkuyorum ama bu dünyaya birdanha gelmeyecegim begenmedigim bir yeri degistirmek benim hakım..28 yıl erteledim gene su yüzüne çıktı...demekki ben gerçekten burnumdan memnun degilim....
Acaba yaptırsa mıydım?demektense yaptırmayı tercih ediyorum...
ekim ayında izinimi aldım Allah kısmet ederse ameliyat oluyorum...Umarım Eski Burnumu aramam.....
ben eski burnumu hiç aramıyorum emin ol sende aramıyacaksın gülüşünü bile değiştiriyor, kendine güvenin geliyor aynalarla fotoğraf makineleriyle barışık oluyorsun ben öyleyim :) :dance::dance::dance::dance::dance::dance:slm kızlar,
bu konuda ben en iyi sizi anlarım çünkü benim küçük bir burnum var ve yüzüme göre gayet uyumlu ...ama yamuk hafif her gören burnun hafif yamuk diyor...eee buda beni sinir ediyor...çok güzel ama biraz saga kaymış gibi gayet sinir edici yorumlar vardı...ben bu yorumlar hep sineye cektim aman bosver ben nasılsa evlendim beni begenen begendi niye burnumu yaptırıcam diyor dum ki!!!sonra aynada profilimin güzel olmadıgını fark ettim tamam önden resimlerim iyi ama profil kötü:)))birde üstüne üstlük hafif yamuk ...yani 28 yasına kadar bastırdığım kabul etmedigim burun gercegiyle karsılastım...Kabul etmeliydim aslında çok güzel bir burnum yoktu ve ben bundan rahatsızdım her nekadar eşim bana bu konuda destek olmasada...ben takmıştım....
ve en sonunda burun ameliyatı olmaya karar verdim...İnan çok korkuyorum ama bu dünyaya birdanha gelmeyecegim begenmedigim bir yeri degistirmek benim hakım..28 yıl erteledim gene su yüzüne çıktı...demekki ben gerçekten burnumdan memnun degilim....
Acaba yaptırsa mıydım?demektense yaptırmayı tercih ediyorum...
ekim ayında izinimi aldım Allah kısmet ederse ameliyat oluyorum...Umarım Eski Burnumu aramam.....
...umarım canım ekim derken 4/5 ay sonra o zaman...peki şu açıdan düşünüyomusunuz hiç? şimdi ameliyatınızı oldunuz diyelim? çevre nasıl karşilicak sizi rahatsız eden bakışlar olursa üzerinizde '' aa işte kadına bak burun ameliyatı olmuş'' vs gibisinden ben butür eleştirilerdende oldukça korkuyorum rahatsız olurum daha çok sinirim bozulur ..sizin çevre nasıl bilmiyorumda bizimkiler biraz geri kafalı bu konularda bunu psikolojik bi sorun diğilde keyfiyen güzellik uğruna yaptırdığımızı düşünür ve bu şekilde algılarlar sabit fikirli çoğu değilse bile alay ederler dalga geçerler insanın yüzüne karşı diğil ama arkamızdan yani en azından şuan böyle düşünüyorum tabi yaşamadan bilemeyiz..
..bilmiyorum elmalı turta tabiki doğal olması çok önemli aslında yanlış anlaşıldım birazda,eleştiri yapıcak daha doğrusu yapabilicek kapasitede olan tanıdıklarımızdan bahsettim,yoksa yoldan geçenin anlayıp anlamaması o kadarda önemli diğil canım,mesela iş yerinde..eski halimi bilip yeni halimi görünce arkamdan konuşucaklarından 100 de yüz emin olduğum insanlar var akrabalarımdada öyle arkadaş çevremdede öyle,hani insanların doğasında vardır ya bi çekememezşk durumu veyahut dedikodu sevdası? yani böyle yorumlar gelince insan ameliyat olduğunada pişman olur bence ,bu durumun oluşmasındanda korkuyorum açıkcası? acaba nasıl karşılarlar? sonuçta insan psikolojisi bu herşeyden nem kapabilir...
cnm bence sen istiyorsan ailen karşı gelmiyosa,kime ne demek düşer ki:sm_confused: bırak konuşsunlar,emin ol niyeti dedikodu olan insan başka şeyler de bulur dedikodu yapacak..ama dini boyutuna bişi diyemem caiz olmadığı kesin ama acaba kabul edilemez şeylerden mi? ben olucam inş.,hem nefes alamıyorum hemde görüntüsünü beğenmiyoruma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?