Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

sevgili NUR ben 1 sene önce KBB uzmanına oldum.hem iç hem dış tertemiz yaptı doktorcum.çok memnunum.önceki sayfalarda yazılmıştı. ister KBB uzmanı olsun ister plastik cerrah olsun önemli olan bunlar değil. asıl önemli olan başarılı olması. plastik cerrah olupta başarısızlıklara sebep olan dr lar yok değil.

elmalı turta avatarından bakılırsa burnun çok güzele benziyo,başka resim koyabilirmisin buraya sakıncası yoksa tabi:uhm:

tşk ediyorumm gerçektende çok güzel oldu :)) resimlerim var bakabilrsin :):dance:

çok teşekkür ediyorum :) ameliyatımı KBB dr. Yusuf Can yaptı. çok başarılı bi doktor tavsiye ediyorum. :hooray:

Canim Yusuf Can Kbb Ci Deilmi Estetiktede Basarilimi Ilk Defa Duyuyorum Ismini Bide Nekadara Mal Oldu Ameliyatin Canim Bu Arada Cok Yakişmiş Burnun Yüzüne

teşekkürler a.s.
evet kbb doktoru. estetikte de çok başarılı bi doktor. benim burnumdan belli olmuyor mu :teytey: :dance::dance::dance:

canım senin soruna MÜEBBETSEVDAM çok güzel cevaplamış aslında :)

tabikide var hastaları eğer tanırsanız emin olun sizde memnun kalırsınz çok güleryüzlü bi doktor.:teytey:

Son düzenleyen: Moderatör:
dr yusuf bey Ataşehir şifa,kadıköy şifa, acıbadem,florance nıghtıngale bu hastanelerde ameliyatlarını yapıyor hastaneye göre fiyatta değişiyor ben ataşehir şifa da oldum.:teytey::teytey:a.s.a.s.

...ya bişiy sorucam hep soruyorum da zatenyardımcı olursanız sevinirim..arkadaşlar 24 yaşındayım bundan 1 yıl önce ameliyat paramı biriktirdim yaklaşık 2000 ytl, çok araştırdım okudum yazdım çizdim ama bazı konulardan dolayı bitürlü karar veremedim böyle bi operasyon geçirmek için... çevremde kendimin estetik burun ameliyatı olucağımı sölemeden fikir edinme amaçlı bu konuda sohbetler açarak insanların fikrini öğrenmeye çalıştım ve aldığım cevaplar gerçekten dini inançlarım gereği ruhen rahatsız ediciydi ,elhamdülillah hepimiz müslümanız ama konuşmalarımız esnasında karşı taraftan aldığım cevaplar doğrultusunda genel olarak burun ameliyatının cenab_ı hak katında günah olduğunu düşünüyolar çünki rabbim birtek insanoğlunun burnuna çok özenir ve yakışanı verirmiş,öyle olduğunada inanıyorum bu tartışmasız , ama bir yandanda psikolojik olarak burnumun şekli beni rahatsız etmekte,çalıştığım için sürekli göz önünde bulunmamdan dolayı oldukça sıkıntılıyım, kafamda ve içimde barındırdığım duygularım karmakarışık... bi akıl ol'' buda bi rahatsızlık ''diyor bi yandanda cenab_ı hakka karşı bi suçluluk duygusuna kapılıyorum böyle düşünerek! sizce ne yapmalıyım canı gönülden dürüstçe içinizden geldiği gibi olumlu yada olumsuz fikirlerinizle yardımcı olabilirmisiniz acaba buna çok ihtiyacım var çünki

Son düzenleme:
slm nesee,
bende senin gibi çok inançlı bir tipim merak etme bu sebeple internette bu konu ile ilgili arastırma yaptım ve inan hangi sitede oldugunu hatırlamayırom ama dini bir siteydi...
söyle yazıyordu.....
kişiler eğer ki kendilerine rahatsızlık veren bir kusurları varsa ve 3. kişiler tarafından bu yüzlerine vuruluyorsa ve buda kişiye manevi olarak mutsuz ediyorsa begenmedikleri yerleri degistirmelerinde sakınca yoktur yok durum böyle degilde sırf zevk olsun diye surekli kendilerini degistiriyorlarsa(keyfi yapılan estetik)bu günahtır yazıyordu.....
yani bundan anlasılan konu eger sen de seni rahatsız eden bir kusurun varsa degistire bilirsin...ama burnumu yaptırdım yok gögüsüm yok kalcam yok oram buram derken işin ucunu kaçırırsan bu günahtır zaten bööyle bir durumda da kişi çok mutlu olmaz komplekslidir......
bu benim okudugum ve nacizane düsüncelerim...kimse katılmak zorunda degil.....

bende aynı konuyu sık sık düşünüyorum neşe ve bir türlü rahat edemiyorum bu konu hakkında. kendimi kötü hissediyorum, çevreden gelen bakışlardan rahatsızım, psikolojimi olumlu etkileyecek diye düşünüyorum ama bir yandan da ya günahsa diye içim içimi yiyor.

...merebalar tili,evet keyfiyen diğil kesinlikle benim problemim canım ama işte o korku yokmu? insan neyin ne olucağını bilemiyoki,ben şu durumdan soyutlayamıyorum kendimi ''ya günahsa??'' okuyoruz araştırıyoruz hatta inanıyoruz çünki gerçekten seninde sunmuş olduğun düşüncelerin gibi oldukça mantıklı ve iç rahatlacı şeylerle karşılaşıyoruz...burnum rahatsız ediyo aileme gelince sana öyle geliyo yüzüne yakışan bi burnun var diyolar ama öyle diğil gerçekten çok rahatsız oluyorum her ne kadar umursamamaya çalışsamda!! çok kararsızım...

...evet yarencim aynı duyguları paylaşıyoruz? siz ameliyat olduuzmu düşünüyomusunuz?

slm kızlar,
bu konuda ben en iyi sizi anlarım çünkü benim küçük bir burnum var ve yüzüme göre gayet uyumlu ...ama yamuk hafif her gören burnun hafif yamuk diyor...eee buda beni sinir ediyor...çok güzel ama biraz saga kaymış gibi gayet sinir edici yorumlar vardı...ben bu yorumlar hep sineye cektim aman bosver ben nasılsa evlendim beni begenen begendi niye burnumu yaptırıcam diyor dum ki!!!sonra aynada profilimin güzel olmadıgını fark ettim tamam önden resimlerim iyi ama profil kötü:)))birde üstüne üstlük hafif yamuk ...yani 28 yasına kadar bastırdığım kabul etmedigim burun gercegiyle karsılastım...Kabul etmeliydim aslında çok güzel bir burnum yoktu ve ben bundan rahatsızdım her nekadar eşim bana bu konuda destek olmasada...ben takmıştım....
ve en sonunda burun ameliyatı olmaya karar verdim...İnan çok korkuyorum ama bu dünyaya birdanha gelmeyecegim begenmedigim bir yeri degistirmek benim hakım..28 yıl erteledim gene su yüzüne çıktı...demekki ben gerçekten burnumdan memnun degilim....
Acaba yaptırsa mıydım?demektense yaptırmayı tercih ediyorum...
ekim ayında izinimi aldım Allah kısmet ederse ameliyat oluyorum...Umarım Eski Burnumu aramam.....

...umarım canım ekim derken 4/5 ay sonra o zaman...peki şu açıdan düşünüyomusunuz hiç? şimdi ameliyatınızı oldunuz diyelim? çevre nasıl karşilicak sizi rahatsız eden bakışlar olursa üzerinizde '' aa işte kadına bak burun ameliyatı olmuş'' vs gibisinden ben butür eleştirilerdende oldukça korkuyorum rahatsız olurum daha çok sinirim bozulur ..sizin çevre nasıl bilmiyorumda bizimkiler biraz geri kafalı bu konularda bunu psikolojik bi sorun diğilde keyfiyen güzellik uğruna yaptırdığımızı düşünür ve bu şekilde algılarlar sabit fikirli çoğu değilse bile alay ederler dalga geçerler insanın yüzüne karşı diğil ama arkamızdan yani en azından şuan böyle düşünüyorum tabi yaşamadan bilemeyiz..

Son düzenleme:
söyle düsün zaten güzel yapılan estetik yüzde yapılmış gibi durmaz ki..kimse yüzün harmonisinin bozuldugunu anlamaz...sande bir güzellik var ama çıkaramadım der....yada onun gibi laflar...sen bence Doktoru iyi arastır...estetikten korkma doktordan kork...doktor kötüyse bu dedigin olur iyi bir doktorun elinden çıkan işi herkes begenir....

ben eski burnumu hiç aramıyorum emin ol sende aramıyacaksın gülüşünü bile değiştiriyor, kendine güvenin geliyor aynalarla fotoğraf makineleriyle barışık oluyorsun ben öyleyim :) :dance::dance::dance::dance::dance::dance:

benim burnumun estetik olduğunu hiç kimse anlamıyor ben söylüyorum bakıp şaşırıyolar çok doğal sevgili TİLİ ye katılıyorum. doğru doktoru bulmak çok önemli :)a.s.

..bilmiyorum elmalı turta tabiki doğal olması çok önemli aslında yanlış anlaşıldım birazda,eleştiri yapıcak daha doğrusu yapabilicek kapasitede olan tanıdıklarımızdan bahsettim,yoksa yoldan geçenin anlayıp anlamaması o kadarda önemli diğil canım,mesela iş yerinde..eski halimi bilip yeni halimi görünce arkamdan konuşucaklarından 100 de yüz emin olduğum insanlar var akrabalarımdada öyle arkadaş çevremdede öyle,hani insanların doğasında vardır ya bi çekememezşk durumu veyahut dedikodu sevdası? yani böyle yorumlar gelince insan ameliyat olduğunada pişman olur bence ,bu durumun oluşmasındanda korkuyorum açıkcası? acaba nasıl karşılarlar? sonuçta insan psikolojisi bu herşeyden nem kapabilir...

canım çok haklısın ama.o şunu der, bu bunu der diye neden kendi sağlığını mutluluğunu arka plana atasın ki. bende ameliyat olduğumda arkadaşalr neden oldun felan diyolardı ama şimdi kendileride ameliyat olmak istiyor. başkaları ameliyat olsan da olmasan da sürekli konuşurlar :) senin düşüncelerin önemli :):icecream:

..evet dmple herşeyin hayırlısı olsun umarım hiçbi sorun çıkmadan maddi manevi şu ruhsal durumdan en kısa zamanda kurtulup kararımızı verebiliriz...bende çok istiyorum canım bakalım zaman neyi göstericek olursamda kışa doğru artık kendimi maddi konuda biraz toparlamam lazım..

selam arkadaslar.... bildiginiz gibi bende bi doktorla konusmustum, yurt dsindayim ama en iyi burun cerrahin eline dusmusum.. gerci benim terredutte kaldigim nokta su: ya pisman olursam yaptirdigima (eskisi daha gzeldi diye)
ya pisman olursam yaradanin yarratigini bozdugum icin...Kendimle cok savasiyorum, bazi gunler cok yaptirmak gelior bazi gunler pisman olurum diye yaptirmaktan vazgeciyorum.. bu celiski icinde yasamakta beni olduruyor
DOktorum acisindan bi terredutum yok, yanliz o bana sunu demisti senin burnuna (petek dincoz burnu gib kalkik cukur ) burun gitmez, senin geldgin yer turkiye ve dogal bir burun olmasi lazim dedi..

Kizlarm yorumunuza cok ihtiyacim var buarada elmali turta resimlerini goremiorum once ve sonrasini bana yollayabilirmisin rica etsem?

Sevgiler..

..bide acaba ne kadar masraf gerekiyo şuanda,fiyatlarda değişmiştir sanırım geçen yıldan bu yana...aşağı yukarı bi rakam yazabilirmisiniz acaba bilen arkadaşlar?? bide ben gaziantepte oturuyorum tavsiye edebiliceğiniz iyi bi doktor varmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…