bu 3 ameliyat da burun ameliyatı mıydı ?biliyorum hiçbişey hissetmicem uyuyup uyanıcam ama yine de o gerginliği bi türlü atamıyorum üstümden.son zamanlarda bununla yatıp bununla kalkıyorum.
Çok sağol cnm...Tek tesellim burnnumun kalın derili olması..İnce derililere göre bayağı bir farkediyorumuş inme süreci....Bu forumda kalın derili olupda 7.8.ayda memnun kalmayan ama 1 sene geçince memnun olanlar var mı? onu merek ettim
evet maalesef 3 üde burun ameliyatıydıİlk ameliyathaneye girişimde bende korkudan titriyordum doktorum şaşırdı hatta bu derece korkmama masadan kalkıp gitmeye çalıştım çünkü o derece korkmuştum.Narkozu vermeden önce gevşemek için damar yolundan ilaç veriyorlar benim bayılmadan önce en son hatırladığım kahkahalar attığımdı hatta ben dahil hemşireler ve doktorumda gülüyordu artık ne anlatıyosam Yani korkulcak birşey kesinlikle yok hatta ben narkoz verildiği zamanları çok seviyorum diğer 2 ameliyatımda masaya gayet rahat bir şekilde yattım kendinizi gevşetin ameliyata nasıl bir ruh halinde girerseniz o şekilde ayılıyorsunuz bu yüzden rahat girmek önemli
benım de 20 günüm kaldı korku arada geliyo arada gidiyo ameliyat sonrasından korkmuyorum açıkçası tek derdim hastaneye gitmek ve de o ameliyathaneye girmek,ben canlı canlı burun ameliyatı videoları izledim başıma gelecekleri biliyorum keşke izlemeseydim ve daha rahat girseydim :S bi an önce olup kurtulmak istiyorum.sen istanbulda mı yaşıyosun gratella?
evet canım .istanbulda yaşıyorum. sendemi istanbuldasın? az kalmış seninde ameliyat gününe. ikimiz içinde hayırlısı olsun canım. doktorun kim? ameliyat kısmı çok kolaymış.. sonraki süreç biraz sancılıymış.. sabır işiymiş :) beklemek yani..
ben bursada yaşıyorum gratella,eğer git gel sıkıntı olmasaydı ya da istanbulda bi yakınım olsaydı kesin emre ilhana yaptırırdım ama sürekli gidip gelmeyi göze alamadıgım için bursada bi estetisyene yaptırıyorum.senin doktorun kim peki?
benim doktorum hüseyin altun canım.. o gün gelsede olsam bu stres bitsin artık diyorum. böle beklemek çok gıcık bi durum :)
evet gerçekten çok gıcık bi durum bu düşünceyle yatıp kalkıyorum sürekli aklımda bu var.ben 21 ocakta oluyorum ameliyat sanırım sen de benden bi hafta sonra falan olcaksın.inş acısız sancısız bi ameliyat olur.sonuçlar da mükemmel olursa ne ala
yeni burnumla hiç mutlu değilim kavis sıfır ve burnumun sağ tarafında bir şişlik var etmi yoksa şişlikmi bilmiyorum ama burnum yamuk duruyor off
:)durumumuz aynı. aklımda hep bu düşünce var..aynalara barışık yaşamak istiyorum artık.burun sırtı biraz geniş benim,kemerli. en iyisi sabırla beklemek. bu düşünceleri kafamızdan atmak. başka şeylerle meşgul olmak. o gün gelip çatacak nasıl olsa dimi :) ben şubatın ilk haftası olcam. sen benden önce olacaksın.. haberlerini bekliyorum tamammı :)
yeni burnumla hiç mutlu değilim kavis sıfır ve burnumun sağ tarafında bir şişlik var etmi yoksa şişlikmi bilmiyorum ama burnum yamuk duruyor off
saol canım ama o sağ taraftaki şişlik sonradan oluştu bu resimleri çektirdikten sonra yani.kavis istediğimi doktora özellikle belirtmiştim halbuki.burnum sanki yüzüme göre büyükmüş gibime geliyor.umarım biraz küçülür.heralde bundan fazlada kavis olmaz????
benım cok sorunlu degıl, burun ucu dusuk degıl hatta burnum cok ınce kemerı aldıklarında ufacık bısey kalmasından korkuyorum doğal olsun ıstıyorum,benım 21 ocakta amelıyat eskı ve yenı fotolarımı yuklıcem amelıyattan sonra
canım burundaki ödemler indikcee burun kemiğine deri daha cok yapışacaktır ve aradaki ödemlerde gectiğinden dahada cok incelcek daha kibar olacaktır üzülme zamanla olacak bişey sana kaba gelen burnun ilerde cok nazik ve kibar olcak:) takma kafana
sakın üzülme benimde aynı dediğin şekildeydi masajla düzeliyo sende masajlarını düzenli olarak var benim yamuktu yamukluğu düzeldi bugün doktor baya sert bi masaj yaptı ama şişlik hala var oda geçicek zamanla seninde geçer
jelyb ama ben senin burnunu çok beğendim,yüzündeki ifade değişmeden burnun güzelleşmiş.bu benim en çok istediğim şeydi mesela,ama olmadı. seninkinde bu başarılmış bu çok güzel birşey.benim ifadem değişti,görüntüme alışamıyorum aynalarda mesela. kavisli olanların ifadesi bozuluyor genellikle,mesela benim bakışlarım çok boş boş gibi geliyor ameliyattan sonra ablak bi ifade var yüzümde:)
inan çok güzel olmuş burnun.. daha yeni olmasına rağmen.. aylar geçtikçe daha güzel olcak. ameliyat sonrası nasıl? narkozdan uyanınca acı çektinmi? ben en çok o andan korkuyorum ::)arkadaşlar çok teşekkür ederim ya nasıl bir ruh haliyse resmen gel gitler yaşıyorum bir bakıyorum çok güzel burnum var bir bakıyorum kocaman:)ama sizin güzel yorumlarınızı okudukça ısınıyorum yeni burnuma.eskisine göre muhteşem tabiki ama doyumsuzluk var işteumarım en kısa sürede alışırım bu burnuma.
inan çok güzel olmuş burnun.. daha yeni olmasına rağmen.. aylar geçtikçe daha güzel olcak. ameliyat sonrası nasıl? narkozdan uyanınca acı çektinmi? ben en çok o andan korkuyorum ::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?