Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

(( moral zaten bozuk arkadaşım... Burnum kalın derili ondan biraz umudum var...gec iniyormuş kalın derililerin ...bekleyelim bakalım bir müddet daha sabırla (

cnm ben iki kere amelıyat oldum..allahın belası doktorum ılkınde yapamadı..ıkıncısınde de yapamadı..şuan burnumun ucu şiş..tıp dılınde kıkırdak kemerlı burun dıyorlarmıs..pıskolojını anlatamam sana ..o derece yanı..aklın varsa eger aynı doktorun hatasını düzeltmesıne ızın verme..ya dava aç.. yada başka doktora gıt..ve yaptırırken uyar, anlat durumu..bu arada aradan 2,5 yıl geçti hala ucu kalın ve şiş !!! ve standart zaman en fazla 3 ay dır

Son düzenleme:
1. adım :) KEndi profiline tıklıyorsun ve arkadaşlar kısmının hemen altında albüm ekle var oradaya tıklıyorsun

2 -cıkan baslık kısmına albumune bır ısım ver ve değişikleri kaydet de

3- sag tarafda resım yukle yazıor oraya tıklıyorsun

4- yukarıda su yazıyor hemen acılan sayfada ( Dosya Ekle tuşuna basarak yeni dosyalar ekleyin veya aşağıdan daha önce yüklediğiniz bir dosyayı seçin) ve hemen yanında dosya ekle yazıyor oraya tıklıyorsun hemen altında dosya sec diyor bilgisayarında hangi klasöründe fotograf varsa o klasörü seçiyorsun seç dedikden sonra upload files diyorsun allt kısma fotograf gelıyor zaten en aşşagıda bitir yazıor oraya tıklıyorsun fotograflar yuklenıyor cnm ok mu her adımı anlattım

ilk defa duydum, sen söyledin şimdi sanki agzım kapalı olunca burnumdan ses geliyormuş gibi geliyor. benim ameliyatım seninki gibi değil ama sürekli kendimi dinliyorum şimdi :))

:)) kikirdaginda delik olsa anlardin zaten canim. milyonda bir o da bana denk geldi lanet. doktoruma kizmak istiyorum ama kizamiyorum burnumun sekli, iyilesme surecim herseyim cok rahat gecti adama haksizlik etmis gibi olurum heralde.

canm gecmıs olsun sana . kıyamam ya allahın cezaları yapamıcaksan yapma dımı kac kısıden duydum . kımdı senn doktrun

kıkırdak kemerli burun dediğin burun tam ucu böyle cadı burnu gibi olan burun mu?tam ucunda kemer var gibi çok tuhaf duruyor.benimki de öyle de ordan biliyorum

kızlarr ameliyatımn üzerinden bir bucuk yıl gecti ama nefes alırken hala çok sorun yasıyorum. ki amlttan önce böyle bir problemim yoktu.amelyttan sonra tampon koymadı doktor zamanla gecer ankaranın havası nemli değil ondan filan dedi ama cııkk nefes almakta zorlanıyorum

kıkırdak kemerli burun dediğin burun tam ucu böyle cadı burnu gibi olan burun mu?tam ucunda kemer var gibi çok tuhaf duruyor.benimki de öyle de ordan biliyorum

aynen cnmın içi...elındeyse dava aç doktora ben yapmadım sen yap...resmen taktım burnuma başkaları belkı açıkça söyleyemıyordur ama , ben kör değilim gözlerim çok sağlam allahıma şükür..ruh halını anlayabılıyorum...benım 2 yıl geçti aradan..ve amelıyat oldugumun 5. ayı da aynı , ılk zamanı da...vakit geçirme şikayetçi ol...hakkın var buna.. düzelir umuduna sakın kapılma...amleıyat oldugunda burnunun her yeri şiş olur bı kısmı değil!!!!....inanma düzelir hıkayelerıne..

Son düzenleme:
gecmıs ollsun cnm doktrun kım bıde foton varmı

gecmıs ollsun cnm doktrun kım bıde foton varmı

canm gecmıs olsun sana . kıyamam ya allahın cezaları yapamıcaksan yapma dımı kac kısıden duydum . kımdı senn doktrun

cnm valla ismini hatırlamıyorum adi insanın...allaha havale ettim , en iyi o cezalandırır, ama pişman oldugum tek şey,şikayetçi olmayışım, bir de özel doktor düşün yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…