Sabır sabırrr ya sabırrr! 7.ay oldu ve halen şiş...beyhude bir bekleyiş mi acaba? Bu saatten sonra iner mi fazla yoksa gerçekten önden burnum kalın mı kalacak...offf offffffffffff
aynı durumdayız. benimki yamuk bir de üstelik.ayrıca çok tuhaf gözüküyor. manasız...
(( moral zaten bozuk arkadaşım... Burnum kalın derili ondan biraz umudum var...gec iniyormuş kalın derililerin ...bekleyelim bakalım bir müddet daha sabırla (
ilk defa duydum, sen söyledin şimdi sanki agzım kapalı olunca burnumdan ses geliyormuş gibi geliyor. benim ameliyatım seninki gibi değil ama sürekli kendimi dinliyorum şimdi :))
canm gecmıs olsun sana . kıyamam ya allahın cezaları yapamıcaksan yapma dımı kac kısıden duydum . kımdı senn doktruncnm ben iki kere amelıyat oldum..allahın belası doktorum ılkınde yapamadı..ıkıncısınde de yapamadı..şuan burnumun ucu şiş..tıp dılınde kıkırdak kemerlı burun dıyorlarmıs..pıskolojını anlatamam sana ..o derece yanı..aklın varsa eger aynı doktorun hatasını düzeltmesıne ızın verme..ya dava aç.. yada başka doktora gıt..ve yaptırırken uyar, anlat durumu..bu arada aradan 2,5 yıl geçti hala ucu kalın ve şiş !!! ve standart zaman en fazla 3 ay dır
cnm ben iki kere amelıyat oldum..allahın belası doktorum ılkınde yapamadı..ıkıncısınde de yapamadı..şuan burnumun ucu şiş..tıp dılınde kıkırdak kemerlı burun dıyorlarmıs..pıskolojını anlatamam sana ..o derece yanı..aklın varsa eger aynı doktorun hatasını düzeltmesıne ızın verme..ya dava aç.. yada başka doktora gıt..ve yaptırırken uyar, anlat durumu..bu arada aradan 2,5 yıl geçti hala ucu kalın ve şiş !!! ve standart zaman en fazla 3 ay dır
kıkırdak kemerli burun dediğin burun tam ucu böyle cadı burnu gibi olan burun mu?tam ucunda kemer var gibi çok tuhaf duruyor.benimki de öyle de ordan biliyorum
gecmıs ollsun cnm doktrun kım bıde foton varmıkızlarr ameliyatımn üzerinden bir bucuk yıl gecti ama nefes alırken hala çok sorun yasıyorum. ki amlttan önce böyle bir problemim yoktu.amelyttan sonra tampon koymadı doktor zamanla gecer ankaranın havası nemli değil ondan filan dedi ama cııkk nefes almakta zorlanıyorum
kızlarr ameliyatımn üzerinden bir bucuk yıl gecti ama nefes alırken hala çok sorun yasıyorum. ki amlttan önce böyle bir problemim yoktu.amelyttan sonra tampon koymadı doktor zamanla gecer ankaranın havası nemli değil ondan filan dedi ama cııkk nefes almakta zorlanıyorum
canm gecmıs olsun sana . kıyamam ya allahın cezaları yapamıcaksan yapma dımı kac kısıden duydum . kımdı senn doktrun
hala edebılırsın elınde faturan vs yokmu. bılındk bırı deıl ozamn kbb mı estetısyenmıcnm valla ismini hatırlamıyorum adi insanın...allaha havale ettim , en iyi o cezalandırır, ama pişman oldugum tek şey,şikayetçi olmayışım, bir de özel doktor düşün yani...
hala edebılırsın elınde faturan vs yokmu. bılındk bırı deıl ozamn kbb mı estetısyenmı
tekrar dusunuyomusn pkıyok be cnmm...vala fatura falan vardı..ama şuan kimbilir nerde..ben çok geç kaldım..
tekrar dusunuyomusn pkı
ben emre ılhan dusunuyorm kımse sıkayt etmıo bımıorm amaevet cnm..ama ne zaman allah bilirr..adam gibi bi doktor bulucam ve önceki deneyimlerimi anlatıcam, ve uyarıcam eger olmazsa faturanın kendısıne patlayacagını söylucem...
ewet ya bn de dsnuyorm ama ya yuzumre yakıstıramazsa dıe korkuyorumbende duydum o doktoru ve sitesıne baktım ıyı görünüyor...Eki Görüntüle 318017 buda kıkırdak kemerlı burun...emre ılhanın sıtesınden aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?