Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ewet ya bn de dsnuyorm ama ya yuzumre yakıstıramazsa dıe korkuyorum

doktor resmini çekiyor..yakışanı buluyor ve ayarlıyor...tabı senın ne gıbı yada kımın burnu gıbı bı burun ıstedıgını falan soruyor..korkma adam gıbı bı doktora gıdersen problem olmaz..

doktor resmini çekiyor..yakışanı buluyor ve ayarlıyor...tabı senın ne gıbı yada kımın burnu gıbı bı burun ıstedıgını falan soruyor..korkma adam gıbı bı doktora gıdersen problem olmaz..
bn kuckken dustugum ıcın sagdan burnm kuck soldan daha buyuk dengeleyebılırmı bılmıorm ıste

gazi üni.de yaptırdım canım doktorum serhan tuncerdi ameliyathanede bayılmadan önce kulakburun boğaz profosrde vardı ama... bi de asistanı vardı..acaba ona mı yaptırdı burnumu diye düşünmeden edemiyorum :44:

Merhabalar! bende aranıza heyecanla katılacak olanlardanım
Salı günü benimde ameliyatım var bugün tahlillerimde yapıldı.. Allah bana ve tüm dileyen hanımlara dilediği görüntüyü nasip etsin
biraz stresli ve gerginim o yüzden doktordan ameliyathaneye gitmeden,odada anestezi almamı rica ettim onayladılar..
içimdede korku var düne kadar harika cesaretim vardı gitti bugün.. :2:
neyse herkese sevgiler... :44:

ben korkudan bayılacaktım hatta anestezi filmindeki gbi herşeyi hisssedeceğime dair kuvvetli bir inanç vardı ama bayılıyorsun ve ayılıyorsun..şimdiden geçmiş olsun güzel bir buruna kavuşman dileğiyle...

benim ayın 14.ünde oldum..iyileştim çok şükür..nefes alabiliyorum. bende korkuyordum..eşim doktor benim..arkadaşı yaptı ameliyathaneye girdik..doktor dedi uzan böyle..doktor eşi güçlü olur dedi..sonra anestesi doktoru geldi..bağladılar 2 kere nefes aldım daha hatırlamıyorum..çıktığımda üşüyor ve orhannnnn diye ağlıyordum :))

ayy sendeki inancı aklıma bile getirmiyeyim kafayı yerim herhalde :18:
bide bana aynı anda çene implantıda takılcak çok teşekkür ederim inşallah çektiğimiz acılara değer

çok geçmiş olsun keşke benim eşimde öyle uzman olsa benden önce bayılır gider adam
doğumda bile gel video çek dedimde full tavanı görüntülerim dedi
sizin gibi bende rahat atlatırım inşallah kızlar ama ameliyat ortamını görmeden odada bayılmam farz oldu

bende duydum o doktoru ve sitesıne baktım ıyı görünüyor...Eki Görüntüle 318017 buda kıkırdak kemerlı burun...emre ılhanın sıtesınden aldım..

benimki de aynen bu şekil yaa tepeden kemerli olsa dtaha iyiydi,enazından doğaldı. bunun hem ameliyatlı olduğu belli,ameliyat hatası olduğu belli,hem çirkin

kızlar bende hüseyin alttun beye ameliyat olacağım. bir ayım kaldı.. başaralı bi doktor. yaptığı burunları canlı canlı gördüm.. bu sebeple içim rahat. pek korkmuyorum. bir ayım geçsede olsam diyorum artık :)

benım de 20 günüm kaldı korku arada geliyo arada gidiyo ameliyat sonrasından korkmuyorum açıkçası tek derdim hastaneye gitmek ve de o ameliyathaneye girmek,ben canlı canlı burun ameliyatı videoları izledim başıma gelecekleri biliyorum keşke izlemeseydim ve daha rahat girseydim :S bi an önce olup kurtulmak istiyorum.sen istanbulda mı yaşıyosun gratella?

ben tam 3 kere ameliyat oldum inan korkulcak birşey yok.Hatta narkoz verilirken hayatnda hiç olmadığın kadar rahat ve huzurlu oluyorsun

ben tam 3 kere ameliyat oldum inan korkulcak birşey yok.Hatta narkoz verilirken hayatnda hiç olmadığın kadar rahat ve huzurlu oluyorsun

bu 3 ameliyat da burun ameliyatı mıydı ?biliyorum hiçbişey hissetmicem uyuyup uyanıcam ama yine de o gerginliği bi türlü atamıyorum üstümden.son zamanlarda bununla yatıp bununla kalkıyorum.

Çok sağol cnm...Tek tesellim burnnumun kalın derili olması..İnce derililere göre bayağı bir farkediyorumuş inme süreci....Bu forumda kalın derili olupda 7.8.ayda memnun kalmayan ama 1 sene geçince memnun olanlar var mı? onu merek ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…