Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Selam kızlar uzun zamandir forumu takip edemiyordum isler cok yogundu malum yilsonu :/ Ameliyat olacaklara simdiden gecmis olsun , olmuslara da ( ve tabii bana da ) sabirlar diliyorum, zira asil sabri ameliyattan sonra gostermek gerekiyor ... Bu arada benim sislerim ( ya da kemer artik hangisi oldugunu zaman gosterecek) hala inmedi, doktorum bana masaj da vermedi , nasil inecek bilmiyorum artik ...

arkadaşlar bende ayın 14ünde olmuştum..burnum halen şiş..burnum önceden kemerliydi..o kemiği kırmış doktor..o yüzden sol tarafım şiş..büyük gibi geliyor önden..off ne zaman inecek şu şişler..16. günlük fotoları koymuştum..sol tarafa masaj verdi..ama galiba ben çok az masaj yapıyorum.. kaç dk yapıyorsunuz günde..eşim de doktor diyorki masajın amacı kan dolaşımını hızlandırmak ve şişlerin daha hızla inmesini sağlamak diyor..

benımde kemıgı kırdı 2 bucuk ay oldu ucundakı sıs ınmedı top gıbı ucu doktor 4 ay daha beklıyelım dedı ınmeyenlerde varmıs korkuyorum tecrubelı varsa yazın lutfen

fotolarına nerden bakabılırım canm

Arkadaşlar merhaba bende aranıza yenı katıldım,
2 ay once Tuba Erdogan a burun amelıyatı oldum.O zamanlar bogazıcınde çalışıyordu şimdi ayrılmış.Şekle gelecek olursak ,psikolojım alt ust durumda.Kotu mu oldu hayır ancak ben alışamadım.Burnumun ucu çok kalkık ve kavıslı.Doktorum ınecegını soyledı.bu ayın sonunda gel ona uygun masaj verıcem dedı.Aslında burnum oyle kemerlı falan degıldı,yamuk duran bır kemık vardı onu duzelttı.Burnumun ucu sert havada,sabahları burnum bir başka akşamları başka oluyor.O kadar çok aglıyorum kı artık ne yapacagımı bılemedım.Keşke olmasaydı oyle yamuk kalsaydı dıyorum.Bu kavıs ve şişlikler burun ucumun kalkıklıgı ınermı arkadaşlar zamanla(( Herkes 6 ay deyıp duruyor nolucak kı 6 ıcınde burnum evrım mı gecırecek.Çok çok uzgunum ((((

benim de burnum çok kalkık görünüyordu yandan,ilk zamanlarda .şimdi gözüm mü alıştı yoksa biraz indi mi bilemiyorum ama hoşuma bile gidiyor.yenilerde fotoğraf çekip kıyaslama fırsatı bulamadım.fotolar herkese açık bak istersen

Evet ben de şimdi resimlere bakıyordum tabi bellı mesaj saYısını doldurmadıgım için sadece kapak resımlerıne bakıyorum şimdilik:) Senın ne kadar oldu canım ? Herkes 6 içinde yuzune oturucak dıyor,formda yazanların nerdeyse hepsını okudum.Valla bılemıyorum bır an once gecsın bıtsın eskı esnek burnuma kavuşayımm başka bışey ıstemıyorum.2 hafta sonra yıne gıdıcem doktoruma bakalım nasıl bir masaj verıcek.Boyle kavıslı ve havada durunca sankı oyulmuş gibi saçma sapan gozukuyor off Allahım ((

sana söz.. bende foto yüklüyeceğim.arkadaşım olduğun için oluşturacağım albümü görebileceksin.. zaman geçmek bilmiyo. başka şeylere konsantre olmaya çalışıyorum. hayırlısı :)

ben de başka şeylere konsantre olmaya çalışıyorum ama sürekli aklımda ameliyat var,artık iyice kafayı sıyırmış bulunmaktayım öğretmenim ve sürekli çocukların burunlarını inceliyorum elimde değil.bi an önce olsam da rahatlasam hayırlısıyla

slm....ameliyattan memnun kaldıysan doktorun adını yazabilir misin lütfen..........
çok ihtiyacım var deli gibi doktor arıyorumm....nolurrr..........hale_svn@hotmail.com
msn adresim yazarsan çooook sevinirim

acaba cerrahpaşada hangi doktora ameliyat oldunuzzzzzzzzz
lütfen yazabilirmisiniz...durumum çok acil..nefes alamıyorum

c

arkadaşlar mrhba.... daha öncede bu sayfada korkularımı dlie getirmiştim belki htrlayanlarınız vardr....bende salı günü ameliyat oluyorum...4 günüm var...2 gün önce anestezi tahlilllerim yapıldı burnumun deişik açıdan fotoları çekildi...şimdi bekleme aşamasındayım.... ameliyat olacaklar için aşamalarımdan bahsetmek istiorum.... sonrasındada yaşadıklarımı anlatıcam kısmet olursa.... psikolojm alt üst çok korkuorum.... ama hastaneye alışmaya çalışıorum şimdiden. hastaneye uzaktan baktıımda bile korkmama yetiyor....ama hastanenin içine girince kabullendm gerçei sanırım gülüorum... korkularımı öyle gizliorum sanırım..doktorlara şaka yapıorum fln... enteresan duygular içindeym....bi aneztezi almaktan korkuorum.. sonra o korkuyu atlatıorum dönüyorum burnum nasıl olcak ya kötü olursa hissine kapılıorum.... ondan korkuorum netice itibaryle her türlü korkuorum....umarım herşey yolunda gider.... salı sbhı 7 de ameliyata hazırlanıcam bian önce o gün gelsin istiorum çünkü beklemek daha stresli.... burda ameliyat olan arkadaşlarımın yorumlarını okuyorum rahatlatmaya çalışıorum kendmi...burda bunnarı paylaşmamın sebebide bnm gbi çok korkan arkadaşlar için ön izleme olsun :) umarım sonrasında herşey yolunda giderde bnm gbi takıntılı bi insandan destekleyici cümleler duyarsınız....ameliyat olacakların allah yardmcısı olsun olmuş olanlarada geçmiş olsun diorum... şimdilik iyi akşalar herkese.......

ben de 14 gün sonra oluyorum ameliyat bi an acaba bu yazıyı ben mi yazdım diye düşündüm aynı korkular bende de var ama gün gectıkce korkularım azalıyo benım tahlillerim ameliyat günü yapılcak 3 saat önce gidicem,doktordan doktora hastaneden hastaneye degısıyo sanırım bu durum.inş istedigin gbı bı amelıyat surecı ve de sonrası gecırırsın,sonucta hepımız maddi manevi sıkıntıya giriyoruz sonuç bunlara değer,şimdiden geçmiş olsun umarım stressiz bi ameliyat öncesi ve morluksuz şişsiz bi ameliyat sonrası geçirirsin

saol cnm amin inşallahhhhh..Allah razı olsun :) yok son 2 gün kaldı diebilirim ameliyata salı gününü saymıorum.... korku kendni heyecana bırakıo zmn daraldıkça.....bian önce olsun bitsin herşey diorum.....bazen etrafıma aileme bakıp acaba bunlar son birlikteliklermz mi diorum ya ayılamazsam ama herkes aynı duygulara kapılıormuş helallk fln alıolarmış.. bende alıcam o kesin..:/.. ama madem sennde zamanın az kalmış...ameliyat sonrası mutlaka buraya an an herşei yazıcam.....sennde şimdiden Allah yardımcın olsun bekleme süresi ameliyat anından daha ürkütücü.....umarım ikimizinde gönlüne göre sorunsuz bir burnu olur.. ve tüm isteyenlerin....Allah kimseye pişmanlık vermesin....

şimdiden geçmiş olsun canım umarım herşey yolunda gider.anesteziden de korkma sonuçta herşey kontrol altında olacak bir sorun olmayacak.ameliyattan sonra kusabilirsin bu da kanlı şekilde olacak korkmana gerek yok.bu süreçte özen göstermen gereken şey buz koyman.başında kim sana refakat edecekse söyle sen ameliyattan çıkar çıkmaz buz koymaya başlasınlar alnına falan sık sık.ben çok yararını gördüm morluklarım şişliklerim normal süreçten çabuk geçti.güzel haberlerini bekliyoruz:)

bu yorumları okuyunca içim rahatladı biraz çok teşekkürler..
ben çok korkak ve heyecanlı biriyim ameliyat öncesi gece hiç uyuyamıcam biliyorum
kızlar sizce uykusuz girmek sorun olur mu bünye daha mı yorgun düşer tecrübeli arkadaşlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum..
ben emre ilhan düşünüyorum..

arkadaşlar ben burnumdan ameliyat olalı 5 ay oldu. 4 ayı doldurdum artık. benım burnumda önceleri bayagı uu kalkık ve kucuk duruyordu. v birde ablak duruyordu.şişkindi. şimdi şişlikler iyicene gitti birtek ucunda şişlik kald sanıyorum. ama burnumu guzel gosterende suanda ucu ucunun ödemi geçerse düşük olucak çünkü doktorum burun kemigimi iyi törpüleyememiş((((((((( kemik şişikliği kalmış biraz. oraya bastır zamanla biraz düzelir dedi doktor ama zamanla duzeldgı yok. aksine zama geçtikçe ödemler geçtikçe daha blirgin olmaya basladı bi nokta yer var cıkıntılı olan ve hafif sola dogru.doktor parmagınla oraya bas demişti. bende krem sürerek bastırıyorum iniyo. aradan bir süre sonra yine kemik uç veriyo(( hani sanki burnumun orasını carpmışım gibi duruyor sizce masajla bastırdıgım halde iner mi arkadaşlar moralim çok bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…