- 5 Kasım 2010
- 108
- 43
- 298
arkadaşlar bende ayın 14ünde olmuştum..burnum halen şiş..burnum önceden kemerliydi..o kemiği kırmış doktor..o yüzden sol tarafım şiş..büyük gibi geliyor önden..off ne zaman inecek şu şişler..16. günlük fotoları koymuştum..sol tarafa masaj verdi..ama galiba ben çok az masaj yapıyorum.. kaç dk yapıyorsunuz günde..eşim de doktor diyorki masajın amacı kan dolaşımını hızlandırmak ve şişlerin daha hızla inmesini sağlamak diyor..
Arkadaşlar merhaba bende aranıza yenı katıldım,
2 ay once Tuba Erdogan a burun amelıyatı oldum.O zamanlar bogazıcınde çalışıyordu şimdi ayrılmış.Şekle gelecek olursak ,psikolojım alt ust durumda.Kotu mu oldu hayır ancak ben alışamadım.Burnumun ucu çok kalkık ve kavıslı.Doktorum ınecegını soyledı.bu ayın sonunda gel ona uygun masaj verıcem dedı.Aslında burnum oyle kemerlı falan degıldı,yamuk duran bır kemık vardı onu duzelttı.Burnumun ucu sert havada,sabahları burnum bir başka akşamları başka oluyor.O kadar çok aglıyorum kı artık ne yapacagımı bılemedım.Keşke olmasaydı oyle yamuk kalsaydı dıyorum.Bu kavıs ve şişlikler burun ucumun kalkıklıgı ınermı arkadaşlar zamanla(( Herkes 6 ay deyıp duruyor nolucak kı 6 ıcınde burnum evrım mı gecırecek.Çok çok uzgunum ((((
sana söz.. bende foto yüklüyeceğim.arkadaşım olduğun için oluşturacağım albümü görebileceksin.. zaman geçmek bilmiyo. başka şeylere konsantre olmaya çalışıyorum. hayırlısı :)
arkadaşlar bugün tüm bandajlarım çıktı..burnuma bayıldım..şiş olmasına rağmen çok güzel..sanırım şişi inince daha güzel olacak..Allah tüm isteyenlere nasip etsin..bundan 1 ay önce bende bu siteden okuyordum ama şimdi benimde bir güzel burnum oldu..darısı başınıza..bu arada soranlar için yazayım cerrahpaşadan bir doçent yaptı..kbbci..
benim ayın 14.ünde oldum..iyileştim çok şükür..nefes alabiliyorum. bende korkuyordum..eşim doktor benim..arkadaşı yaptı ameliyathaneye girdik..doktor dedi uzan böyle..doktor eşi güçlü olur dedi..sonra anestesi doktoru geldi..bağladılar 2 kere nefes aldım daha hatırlamıyorum..çıktığımda üşüyor ve orhannnnn diye ağlıyordum :))
acaba cerrahpaşada hangi doktora ameliyat oldunuzzzzzzzzz
lütfen yazabilirmisiniz...durumum çok acil..nefes alamıyorum
c
fotolarına nerden bakabılırım canm
canım merhaba..doç dr. emin karaman..feysten.. ekle beni Hatice Bozkurt Kerimova..
arkadaşlar mrhba.... daha öncede bu sayfada korkularımı dlie getirmiştim belki htrlayanlarınız vardr....bende salı günü ameliyat oluyorum...4 günüm var...2 gün önce anestezi tahlilllerim yapıldı burnumun deişik açıdan fotoları çekildi...şimdi bekleme aşamasındayım.... ameliyat olacaklar için aşamalarımdan bahsetmek istiorum.... sonrasındada yaşadıklarımı anlatıcam kısmet olursa.... psikolojm alt üst çok korkuorum.... ama hastaneye alışmaya çalışıorum şimdiden. hastaneye uzaktan baktıımda bile korkmama yetiyor....ama hastanenin içine girince kabullendm gerçei sanırım gülüorum... korkularımı öyle gizliorum sanırım..doktorlara şaka yapıorum fln... enteresan duygular içindeym....bi aneztezi almaktan korkuorum.. sonra o korkuyu atlatıorum dönüyorum burnum nasıl olcak ya kötü olursa hissine kapılıorum.... ondan korkuorum netice itibaryle her türlü korkuorum....umarım herşey yolunda gider.... salı sbhı 7 de ameliyata hazırlanıcam bian önce o gün gelsin istiorum çünkü beklemek daha stresli.... burda ameliyat olan arkadaşlarımın yorumlarını okuyorum rahatlatmaya çalışıorum kendmi...burda bunnarı paylaşmamın sebebide bnm gbi çok korkan arkadaşlar için ön izleme olsun :) umarım sonrasında herşey yolunda giderde bnm gbi takıntılı bi insandan destekleyici cümleler duyarsınız....ameliyat olacakların allah yardmcısı olsun olmuş olanlarada geçmiş olsun diorum... şimdilik iyi akşalar herkese.......
ben de 14 gün sonra oluyorum ameliyat bi an acaba bu yazıyı ben mi yazdım diye düşündümaynı korkular bende de var ama gün gectıkce korkularım azalıyo benım tahlillerim ameliyat günü yapılcak 3 saat önce gidicem,doktordan doktora hastaneden hastaneye degısıyo sanırım bu durum.inş istedigin gbı bı amelıyat surecı ve de sonrası gecırırsın,sonucta hepımız maddi manevi sıkıntıya giriyoruz sonuç bunlara değer,şimdiden geçmiş olsun umarım stressiz bi ameliyat öncesi ve morluksuz şişsiz bi ameliyat sonrası geçirirsin
saol cnm amin inşallahhhhh..Allah razı olsun:) yok son 2 gün kaldı diebilirim ameliyata salı gününü saymıorum.... korku kendni heyecana bırakıo zmn daraldıkça.....bian önce olsun bitsin herşey diorum.....bazen etrafıma aileme bakıp acaba bunlar son birlikteliklermz mi diorum ya ayılamazsam ama herkes aynı duygulara kapılıormuş helallk fln alıolarmış.. bende alıcam o kesin..:/.. ama madem sennde zamanın az kalmış...ameliyat sonrası mutlaka buraya an an herşei yazıcam.....sennde şimdiden Allah yardımcın olsun bekleme süresi ameliyat anından daha ürkütücü.....umarım ikimizinde gönlüne göre sorunsuz bir burnu olur.. ve tüm isteyenlerin....Allah kimseye pişmanlık vermesin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?