çok teşekkür ederim kendi adıma, ben de şubat sonu ameliyat olacağım ,tüm bu sorular kafamdaydı.. yazdıklarını okurken hem gördüm hem de ayy kendimi görüyorum dedim açıkcası:)
benim sormak istediğim, evliyim eşimle yaşıyorum ama ailelerimiz çok uzakta.. eşim de çalışıyor gündüzleri evde olamayacak, bense rapor alacağım 10 günlük ama ancak..sence, ilk 3-4 günlük zor olan o süreci tek başıma atlatabilri miyim? yani birilerini ,annemleri falan çağırmam çok da şart mı , acil ihtiyaçlar oluyor mu kendi başına yapamadığın?
Arkaslar 7.gun alcidan sonra atel taktirmayan var mi? Sadece bandaj yetmez mi?? Sonucta pek bi faydasi yok, koruma amacli tabi. Dikkat etmek lazim. Normal hayata donmek istiyorum ben hemen yaaaa.. Revizyonda ozellikle.
İlk gunler yaninda biri olsun bencede. Tansiyon inip cikiyor surekli
Benim ameliyatımda 7. gün atel çıktı ve daha hiçbirşey takılmadı, çok rahat oluyor, gerçi benim doktorum tampon da kullanmadı, konforlu bir ameliyat sonrası yaşadım yani ...Arkaslar 7.gun alcidan sonra atel taktirmayan var mi? Sadece bandaj yetmez mi?? Sonucta pek bi faydasi yok, koruma amacli tabi. Dikkat etmek lazim. Normal hayata donmek istiyorum ben hemen yaaaa.. Revizyonda ozellikle.
İlk gunler yaninda biri olsun bencede. Tansiyon inip cikiyor surekli
ben anlamıyorum arkadaş. beceremeyeceğin işe niye kalkışıyorsun? burna kıkırdak eklemek kim sen kim? deki bana ben bunu yapamam, derin müsait değil, git başka doktora. bir yerin mi eksilir??? eğrilik gidecekti, hani??? daha beter yamuldu burnum... michael jacksonun kız versiyonuyum... hala bana bir şey yok diyorsun? taa trabzondan kalkıp geliyorum kontrole... bana hala bekle diyorsun... nesini bekleyeyim arkadaş? 10 tane doktorla mailleştim. gittim bizzat görüştüm kaçıyla istanbula geldiğimde. hepsi dediki burnun fazla kısaltılmış, revizyona ihtiyaç var. bunlar ağız birliği mi etti yoksa ??? ya da ben salak mıyım??? gözüm yok mu? aynayı elime alınca bana bakan koca bir yamukluğu, burnumun altındaki şemalsizliği, koyduğun o koca kıkırdak bombesini göremiyor muyum??? hani ben bilgisizdim, param yoktu. eşim yüzünden geldim sana oldum da, sendeki bu rahatlık nedir be arkadaş? hani ben yaptım bir hata bak kabul ediyorum sana olmakla da, sen neden hatanı kabul etmiyorsun??? zaten şansıma tüküreyim ben, senin yaptığın bir burunu gördüm burada o yüzden sana geldim. o arkadaşı ne güzel yapmışsın... şans bana vurdu zaten... bütün suç bende ben şanssızım (!) sihirli bir değnek bekliyorum şimdi gelse de bana dokunsa.... burnum düzelse....
:). Burun işi cidden oyle soylenıldıgı gıbı kolay falan degıl,gerçekçı olmak lazımmış,her sabah aynaya baktıgımda Allahım ne zaman eskı burnum gibi saga sola çekebılecegım bir hale gelıcek şu porselen gibi duran burun dıyorum.Ya sabır ya sabır işte bekleyıp gormekten başka bir çaremız yok.Bu kadar sabır gerektıren bır iş oldugunu bılmıyordum bılseydım onceden hazırladım kendımı en azından işte beklemektn başka yapacak bışey yok ,hepımıze gecmış olsun.teşekkür ederim. sanmam benim doktora ame. olduğunu... için rahat olsun...
:). Burun işi cidden oyle soylenıldıgı gıbı kolay falan degıl,gerçekçı olmak lazımmış,her sabah aynaya baktıgımda Allahım ne zaman eskı burnum gibi saga sola çekebılecegım bir hale gelıcek şu porselen gibi duran burun dıyorum.Ya sabır ya sabır işte bekleyıp gormekten başka bir çaremız yok.Bu kadar sabır gerektıren bır iş oldugunu bılmıyordum bılseydım onceden hazırladım kendımı en azından işte beklemektn başka yapacak bışey yok ,hepımıze gecmış olsun.
burnun çokmu kötü yaburnun düzgünse ne kadar şanslı olduğunu bilmelisin. her tarafından sorun fışkıran yamuk ve aşırı kısa bir burnum var. hergün aynada bunu görmek çok feci... hele de beklemekle düzelmeyeceğini bilmek daha da ffeci
burnun düzgünse ne kadar şanslı olduğunu bilmelisin. her tarafından sorun fışkıran yamuk ve aşırı kısa bir burnum var. hergün aynada bunu görmek çok feci... hele de beklemekle düzelmeyeceğini bilmek daha da ffeci
duzgun desem degıl yanı bılmıyorum dogallık gıbısı yokmuş bunu anladım ben.Yanı bırşey eksık oluyor,hergun aynaya baktıgında goruyorsun ,kıyafet degılkı bu çıkarıp ben bunu begenmedım deyıp degıstıresın.Uzerımden ne zaman atıcam bu psikolojıyı bılmıyorum.Çok zor bırşey senı çok ıyı anlıyorum ınsan kendını çok çaresız hıssedıyor.6 ay sonra belkı dıyorum belkı daha çok severım alışırım kendıme ama bilmiyorum işte.Allah sabır versın hepımıze.
çok teşekkür ederim kendi adıma, ben de şubat sonu ameliyat olacağım ,tüm bu sorular kafamdaydı.. yazdıklarını okurken hem gördüm hem de ayy kendimi görüyorum dedim açıkcası:)
benim sormak istediğim, evliyim eşimle yaşıyorum ama ailelerimiz çok uzakta.. eşim de çalışıyor gündüzleri evde olamayacak, bense rapor alacağım 10 günlük ama ancak..sence, ilk 3-4 günlük zor olan o süreci tek başıma atlatabilri miyim? yani birilerini ,annemleri falan çağırmam çok da şart mı , acil ihtiyaçlar oluyor mu kendi başına yapamadığın?
canım çok geçmiş olsun sana ama neden odanda sakinleştirici vermediklerini anlayamadım , normal şartlarda bu anlattığın gerginliğin yarısını bile yaşatmamaları lazım ...ben 10 yıldır panik atak hastasıyım, inanılmaz korktum, günlerce atak geçirdim ama hastaneye gidip tahlilleri yaptırdıktan hemen sonra sakinleştirici verdiler ve ameliyathaneye ilk indirdiklerinde hazırlık aşamasında bir ara gözümü açıp çalan parçayı beğenmemiş, istek şarkı yapmışımsizi biryere toparlayıp gerginliğinizi daha da arttırmaları kötü olmuş ama neyse atlatmışsın çok şükür ... ameliyat olacaklara senin yazdıklarına ilave olarak diyorum ki ; begümün yaşadığı gerginliğin yarısını bile yaşamıyorsunuz ...rahat olun , inanın sezaryen ameliyatı bile daha zor ...
sen de benim gibisin anlaşılan... hani hala yamuk olmasa, altı düzgün olsa, delikleri düzgün olsa. gerisini boşvericem doğallığa filan takılmıcam yani. keşke bunlar düzgün olsa da tek sıkıntım o olsaydı... neresinden tutsam bilmiyorum çünkü tutalacak bir tarafı yok... of of... senin ne kadar zaman oldu? kbb mi estetikçi mi kime oldun?
msn e. bakıyorum yoksun. kapalısın
Merhaba,benım 2 ay 13 gun oldu.Ilk ay doktor ıkı kaşın ortasındakı şişliğin inmesi için masaj vermıştı.Onu yapmıştım sureklı.Şimdi gecti gibi artık yapmıyorum.Kontrole gıttıgımde sorucam devam edıp etmemem gerektıgını.Bende şu an kalınlıgından ve burnumun ucundan dert yanıyorum.Doktoruna bir danış masaj verır belkı cnm,burun işi ciddi sabır gerektırıyor,çok gecmış olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?