Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben altı ay önce ameliyat oldum .... Doktorumdan da çok memnunum .....op dr Bülent koç .... Kbb uzmanı .... Burundan nefes alma yakınmamim geçmesi yanında gercekten aylar icinde gittikçe daha güzel görünen bir burnum oldu. Oncesinde nasıl bir burun istediğinizi anlatmanız cok önemli . Ben doktoruma internet sitesinden ulaşıp önce fotografımı yolladım hemen cevap verdi sonra gidip konuştum......xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Sitesi girip bir bakın bence...... Kafanızda hersey netleşiyor konuşunda zaten ...... Sorunuz olursa cevap yazarım uzman oldum bu konuda

Son düzenleyen: Moderatör:

mina1907 bırşey sorucam canım benım burnumun ucuda mınık ve top gıbı uruyor bu da burnumun gorunuşunu kısaltıyor.2 ay 22 gun oldu.Arasıra farkında olmadan aşağı çekıyorum onu.Çekmesem mı acaba ne kadar sure içinde ınıo?bırde ındıkçe bu mınık goruntu gıdıp eskısı gibi yayvanlaşıyormu uc nasıl olyur?

Ahh kardeşş sormaaa çekılen ızdırap psıkolıjının alt ust olması da cabası

togısım bu arada senın bır resmının altına yazmıştım sen revızyn olucaktın ,kmık gıdınce yerıne kalın bır goruntu gelıyor doktorun bunu nasıl duzeltıcekmış bahsettımı sana eskı ıncelıgıne nasıl kavuşturucakmış?

kızlar eskı ve yen resımlrımı ekledım yorumlarınızı beklıyorum :)eskı haller --yenı haller bu arada togısım arkadaşın yorumuna katılyıroum duzelteyım derken daha kotu yapmasınlar bence bu halı gayet guzel

bence çok başarılı olmuş ameliyatınız kaç insan var problem yaşayan..sizinkide psikolojik problem anlaşılan..:26:
eski halinizden daha güzel buldum ben kaça yaptırdınız acaba özeldende yazabilirsiniz..burdan yazmak istemezseniz...

evet canım benımkı tamamıyle alışamamamdan kaynaklanan sorunlar,daha çok yenı zaman gectıkçe benımseyecegımı duşunuyorum burdakı arkadaşların destegıyle.Benım doktorum eskıden bogazıcı tıp merkezındeydı orda yaptırdıgımda 2000 almışlardı ama şimdi kendısı ozel yerıne donmuş orda bıraz daha yuksek sanırım fıyatlar bır de kendısı de soyledı bana dogal burunlar yapıyor

cryptic ozelden yazamıyorum canım mesaj hakkım dolmadı dedıgım gıbı herşey 2000 e mal oldu ama doktorum şimdi kendı yerınde daha pahalıya yapıo sanırım ,ercan demirayın eşı galıba kendısı:S

canım dr a telde sordum 2400 fiat verdi ama pazarlık düşünüyorum iki gibi düşündüğüm fiyat birde sadece törpüleme istiyorum zaten takssit olayı varmı acaba..

verdiğin paraya göre burnun süper..ne ünlüler yaptırıyor çok kötü burunları estetikli olduğu belli ama seninki çok doğal..beğenmiyorsan değiştirebiliriz..gayet kavisli benimki

en son düşünecegim ameliyay ben ayagımdan ameliyat oldum gecen ay basparmagımın yanınıda kemik cıkmıstı onu törpülettim ama böle bi acı yok ve burun amelytındada kemiği kııroylr onun acısına hiç dayanılmaz ya benim ayagımdakı kemik cok büyümedginden sadece törpülendi ona ragmen acısından durmaadımmm 2 haftaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…