fataldanger ve lies yorumlarınız için tşkler öncelikle. benim 5. ayım dolmak üzere acaba bu burun şişliğim tamamen indikçe o kemik iyice belli olucakmı onun korkusu içindeyimbide burnumun ucu hala sert ne zaman eskisi gibi olucak? ne zormuş beklemek... hala burnumu kulak pamuguyla temizliyorum iyicene temizlenmesi icin sabır gerektıren bi bekleme surecıymış bu arada burun ucum cok asırı kalkık dıye üzülmeyin burdan sesleniyim yeni operasyon olan arkadaşlara 3 aya kadar ıyce dusuyo burun.hatta her ay bıraz bıraz daha ödemler ındıkce burun daha uzun durmaya baslıyo inceldigi icin. ilk zaman benim burnumun ucu mınımınnacık duruyodu suanda gayet normal.kalkıklıgı ıyı hatta. sadece kemik iyi torpulenmemıs tek sıkıntım o
bu burun ısı zormus kızlar memnun kalmayı okadar para gıttı
Ahh kardeşş sormaaa çekılen ızdırap psıkolıjının alt ust olması da cabası
bu burun ısı zormus kızlar memnun kalmayı okadar para gıttı
bence çok başarılı olmuş ameliyatınız kaç insan var problem yaşayan..sizinkide psikolojik problem anlaşılan..:26:
eski halinizden daha güzel buldum ben kaça yaptırdınız acaba özeldende yazabilirsiniz..burdan yazmak istemezseniz...
evet canım benımkı tamamıyle alışamamamdan kaynaklanan sorunlar,daha çok yenı zaman gectıkçe benımseyecegımı duşunuyorum burdakı arkadaşların destegıyle.Benım doktorum eskıden bogazıcı tıp merkezındeydı orda yaptırdıgımda 2000 almışlardı ama şimdi kendısı ozel yerıne donmuş orda bıraz daha yuksek sanırım fıyatlar bır de kendısı de soyledı bana dogal burunlar yapıyor
evet canım benımkı tamamıyle alışamamamdan kaynaklanan sorunlar,daha çok yenı zaman gectıkçe benımseyecegımı duşunuyorum burdakı arkadaşların destegıyle.Benım doktorum eskıden bogazıcı tıp merkezındeydı orda yaptırdıgımda 2000 almışlardı ama şimdi kendısı ozel yerıne donmuş orda bıraz daha yuksek sanırım fıyatlar bır de kendısı de soyledı bana dogal burunlar yapıyor
cryptic ozelden yazamıyorum canım mesaj hakkım dolmadı dedıgım gıbı herşey 2000 e mal oldu ama doktorum şimdi kendı yerınde daha pahalıya yapıo sanırım ,ercan demirayın eşı galıba kendısı:S
Yarın ben de olacağım, umarım son dakika da vazgeçmem:))
gönlünüzce olur inşallah..siz kaç liraya yaptırıyorsunuz acaba..
Tanıdık aracılığı olduğu için yaklaşık 4000tlye indirebildik
Yarın ben de olacağım, umarım son dakika da vazgeçmem:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?