teşekkür ederimmm. burnumun ucundan yukarıya doğru bir masajım var ama ne kadar faydalı oluyo bilemiyorum. bu hafta kontrolüm var ne diyecek doktor bakalım. 3 aydır simetrisi bozuk delikler eşit değildi yeni yeni eşitlendi falan.. çok sabır gerekiyor ya
Arkadaşlar ,ameliyattan ne kadar süre sonra kendi burnumuz gibi dokunabiliyoruz, herhangi bir ağrı sızı olmadan. Bir de bu dikişler ne zaman kendiliğinden eriyor.
Arkadaşlar ,ameliyattan ne kadar süre sonra kendi burnumuz gibi dokunabiliyoruz, herhangi bir ağrı sızı olmadan. Bir de bu dikişler ne zaman kendiliğinden eriyor.
ben ameliyat olalı 3 ay oldu ama bugün markette bi bayanla karşılaştım. dediğine göre 1-2 sene sürmş uyuşukluğu. 7-8 ay sonra bile daha tam oturmamıştı burnum falan dedi.. yani bende artık endişelenmek istemiyorum.. baktığım anladığım kadarıyla genel olarak herkeste süreç bu şekilde.
Uyuşukluk falan önemli değil de , sağa sola bastırmak ,sümkürmek ,ağrı sızı olmadan rahat rahat dokunmak için ne kadar bir süre istiyor acaba bunu öğrenmek isterim. Sizin 3 ay olmuş ,bu söylediklerimi rahat rahat yapabiliyor musunuz?
bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum..okulda btün gün toz toprak içinde kalıyorum..burnum akınca ne yapacağım diye kara düşünmeye başladım bile((
kızlar ben ameliyat olalı henüz 3 ay olmadı ama bu bahsettiğiniz konularda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum , uyuşukluğum da , dokunulduğundaki ağrı ve hassasiyet hissi de kalmadı ...
Kizlar alcidan sonra burun ustu felaket. Cilt bakimina 2 aydan once gidemezsin eee yikamakta yetmiyor. Ne yapacagiz bu siyah noktalara???
Bi siyah nokt bandi (nivea vs) var ya onu kullanabilir miyiz sizce?? 14-15gunlukken.
kesinlikle moralini bozmak istemem ama kendi tecrübemi söyleyim,sende de aynısı olacak diye bişey yok belki masajlar sende olumlu sonuç verir.bende de vardı öyle bi çıkıntı,ne kadar masaj yapsam da inmedi,hala duruyor,ki şu an 1 yılımı doldurdum
fataldanger ve lies yorumlarınız için tşkler öncelikle. benim 5. ayım dolmak üzere acaba bu burun şişliğim tamamen indikçe o kemik iyice belli olucakmı onun korkusu içindeyimbide burnumun ucu hala sert ne zaman eskisi gibi olucak? ne zormuş beklemek... hala burnumu kulak pamuguyla temizliyorum iyicene temizlenmesi icin sabır gerektıren bi bekleme surecıymış bu arada burun ucum cok asırı kalkık dıye üzülmeyin burdan sesleniyim yeni operasyon olan arkadaşlara 3 aya kadar ıyce dusuyo burun.hatta her ay bıraz bıraz daha ödemler ındıkce burun daha uzun durmaya baslıyo inceldigi icin. ilk zaman benim burnumun ucu mınımınnacık duruyodu suanda gayet normal.kalkıklıgı ıyı hatta. sadece kemik iyi torpulenmemıs tek sıkıntım o
teşekkürler bilgiler için:)
benim de şu anda domuz burnu gibi kalkık..alçıdan sonra da böyle kalkık kalacak diye de ödüm patlıyordu..aman düşsün biraz o kadar dik olması hoş değil:) bir de burun ve dudak mesafesi çok uzun duruyo bu yüzden.tecrübeli arkadaşlara soruyorum..ameliyattan tam bir ay sonra burnunuzu rahat kullanabildiniz mi..ben öğrencilerimin karşısına gayt normal ve sağlıklı çıkabilecek miyim?
evettt arkadaşlar bende bu forumun sıkı takipçilerindenim burda her detayı öğrendim burun estetiğine dair :)ben 14 ocakta ankara onepte hıfzı beye ameliyat oldum.çok kaygılıydım çok korkuyordum neredeyse ameliyat günü vazgeçecek duruma gelmiştim ama ekip olarak beni çok rahatlattılar ameliyat odasında umduğumdan kat kat sakindim onların sayesinde.zaten baktım radyo çalıo falan dedim oh ne güzel müzkle çalşysnz iyidi yani ortam :)yattım amlyt masasına ans doktorum geldi sakin ol seni bulutların üstünde uçurcaz falan dio ama ben hiç bişi umrumda değil derken bi taraftan tansiyon aletini takıyorlar bi taraftan kalp için gerekli kabloları yapıştırıyorlar kollarımı bağladılar ben ışıklara bakarken uyumuşum bile herhangi bi uyuşukluk falan hissetmeden hemn uyumuşum:)sonraaaa geldi uyanmaya ben sesler duyyorum takur tukur burnumla uğraşıyolar hala amelyt bitmmş meğer :)ama hiç ağrı sızı yok sesler geliyor fakat anlayamıyorum sonra gözümü açtım bitmişşşş:)ben aaa noldu bittimi hiç korkulcak bişi yok die konşyrm hemşireyle falan çok mutluyum bi görceksnz sanki bu kız amlyt olmmş güle oynaya çktım yani odama nasl gttm hatrlmyrm ama uyumşm demmki o ara :)ben hala iyiyim hatta anneme diyorum anne şunu ara elif çıktı die bunu ara çok komik ya telde konşyrm çok iiyim sizde geln yaptrn die espriler falan bişler yapyrm am meğer bunların hepsi narkozn etksylymş sonra pek hatrlmydm ne konştğmu :)2 saat anca kaldık klinikte sonra eve gttk hafif burnumdan sızıntılar gelio burnumda ağrısızı yok hala buz koymaya devam ama uykn var uyymysn onun yüzünden çok kötü oluo dedim sonunda yeter ya morarsada şişersde uyucam dayanamdm :)ama gece ben başldım şişmye ertesi gün devam gölzrmn şekli kaydı alçıda baskı yapıo göze burnun değil gözlrn acıo.sonra 4 günde inmeye başlıo benm morarmam fazla olmdı bugün 7. günüm hiçbişi yok yüzümde.amelytnn asla korkmyn asıl sıkıntı 2. gün oluo ben çıkrn şunu atın dayanamyrm artık die bunalıma girmştim ki fazla şişmeme rağmen. ha birde uyumak çok sorun acaip horlysn o sese kendn uynysn o kadar yani hem ağzın boğazn kalkysn çok fena kurumş bu da çok acı verio ağzım dudakalrım aft dolu hala zaten bunlar sıkıntı işte ama burnunz asla ağrmyo acımıo korkmayn am bunlarda az şey değil yani :)burnumun içinde hala silikon tamponlar duruyor durmyada devam 2. hafta alckmş çok zor oluo hala nefes alamyrm ve ben grip oldum 3 . günde düşünün yani bu sürecn çabuk geçemsini istyrm çıkarsnlar şu silikonlarıda şöle bi nefes alıyım mis gibi iğne deliği kadar bile alsanz çok mutlu olynsz. olcak arkadaşlarım amlyttn asla ve asla korkmayn sonrası biraz sıkıntı ama buna hazrlklı olun
kızlar burun ucu ameliyatı olan var mı aranızda varsa neler yaşadığını ağrı sızı şişme olaylarını anlatabilir mi bende yaptırmayı düşünüorum ama çok korkuyorum burnumda belirgin bir kemik de olmadığı için burun ucu yaptırmak istiyorum tecrübelerinizi paylaşırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?