Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

işe yarıyor ama işte bakıosun bakıosun degışen bırşey yok gibi gelıyor yanı bana en azından oyle gelıyor.Arkadaşlar bırşey sorucam burun zamanla incelıyormu.Yanı ben şimdiden daha revızyon duşunmeye başladım.2,5 ay oldu.Burnum eskısı gibi hareket ettıremıyorum burnum eskı esneklıgıne ne zaman kavuşur tecrubelı arkadaşlardan tavsıye beklıyorum.Yoksa eskıye donuş için bir yol araştırcam.Nerden neyı alıcaklar bilmiyorum aynı şeylerı yaşamakta çok kotu offf offf varmıymış ya dogallık gibisi ne kadar kotu olursa olsun burnum benım burnumdu ama şimdi (((((

Arkadaşlar ,ameliyattan ne kadar süre sonra kendi burnumuz gibi dokunabiliyoruz, herhangi bir ağrı sızı olmadan. Bir de bu dikişler ne zaman kendiliğinden eriyor.

Arkadaşlar ,ameliyattan ne kadar süre sonra kendi burnumuz gibi dokunabiliyoruz, herhangi bir ağrı sızı olmadan. Bir de bu dikişler ne zaman kendiliğinden eriyor.

Aynen aynı cevapları ben de merak ediyorum, bir aksilik olmazsa pzt günü ben de ameliyat olacağım :) Geçmiş olsun :)

ben ameliyat olalı 3 ay oldu ama bugün markette bi bayanla karşılaştım. dediğine göre 1-2 sene sürmş uyuşukluğu. 7-8 ay sonra bile daha tam oturmamıştı burnum falan dedi.. yani bende artık endişelenmek istemiyorum.. baktığım anladığım kadarıyla genel olarak herkeste süreç bu şekilde.

Arkadaşlar selam, ben yeni üye oldum ve bir süredir burayı takip ediyorum, burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum ancak gerçekten kafam çok karıştı burdaki yorumları okudukça... Nazım Bey için hep standart burunlar yapıyo, çok düz ve uzun oluyo diye hep yorumlar okudum, Barş Bey için de yaşı küçük ve Nazım Bey gibi bir Doçentin, Türkiye'deki burun alanında tek otoritenin seviyesine gelmesi için daha çok çalışması lazım diyorlar... Artı olarak çalışan bir kadınım, iyileşme süreci için çok zamanım yok, 1 hafta izin alabiliyorum, Nazım bey tamponsuz ve alçısız yapıyormuş ameliyatları, iyileşme süreci daha hızlıymış, Barış Bey'in tamponluymuş, daha uzun oluyormuş süreç, ama tabi önemli olan sonuç ve çıkan işin bukadar eziyete deymesi... İki doktor konusunda fikri olan, bunlardan birine ameliyat olan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum arkadaşlar, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, uykularım kaçtı artık resmen, kafam allak bullak...

Uyuşukluk falan önemli değil de , sağa sola bastırmak ,sümkürmek ,ağrı sızı olmadan rahat rahat dokunmak için ne kadar bir süre istiyor acaba bunu öğrenmek isterim. Sizin 3 ay olmuş ,bu söylediklerimi rahat rahat yapabiliyor musunuz?

bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum..okulda btün gün toz toprak içinde kalıyorum..burnum akınca ne yapacağım diye kara düşünmeye başladım bile((

bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum..okulda btün gün toz toprak içinde kalıyorum..burnum akınca ne yapacağım diye kara düşünmeye başladım bile((

kızlar ben ameliyat olalı henüz 3 ay olmadı ama bu bahsettiğiniz konularda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum , uyuşukluğum da , dokunulduğundaki ağrı ve hassasiyet hissi de kalmadı ...

kızlar ben ameliyat olalı henüz 3 ay olmadı ama bu bahsettiğiniz konularda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum , uyuşukluğum da , dokunulduğundaki ağrı ve hassasiyet hissi de kalmadı ...

Selam benım amelıyat olalı 2 ay 20 gun oldu,dokunabılıyorum sılebılıyorum ama eskı burnum gibi deıl yanı henuz oturmadı hala odemler var tabıkı,bastırınca acıyor tabıkı sanırım bu bunyeden bunyeye degışıyor.

Kizlar alcidan sonra burun ustu felaket. Cilt bakimina 2 aydan once gidemezsin eee yikamakta yetmiyor. Ne yapacagiz bu siyah noktalara???

Bi siyah nokt bandi (nivea vs) var ya onu kullanabilir miyiz sizce?? 14-15gunlukken.

Kizlar alcidan sonra burun ustu felaket. Cilt bakimina 2 aydan once gidemezsin eee yikamakta yetmiyor. Ne yapacagiz bu siyah noktalara???

Bi siyah nokt bandi (nivea vs) var ya onu kullanabilir miyiz sizce?? 14-15gunlukken.

öncedn de var mıydı siyah noktaların?
bende de olur mu acaba..olursa şayet piiling falan yaparız..bant kullanmayalı uzun yıllar oldu çok çekiştiriyor muydu acaba?

fataldanger ve lies yorumlarınız için tşkler öncelikle. benim 5. ayım dolmak üzere acaba bu burun şişliğim tamamen indikçe o kemik iyice belli olucakmı onun korkusu içindeyim bide burnumun ucu hala sert ne zaman eskisi gibi olucak? ne zormuş beklemek... hala burnumu kulak pamuguyla temizliyorum iyicene temizlenmesi icin sabır gerektıren bi bekleme surecıymış bu arada burun ucum cok asırı kalkık dıye üzülmeyin burdan sesleniyim yeni operasyon olan arkadaşlara 3 aya kadar ıyce dusuyo burun.hatta her ay bıraz bıraz daha ödemler ındıkce burun daha uzun durmaya baslıyo inceldigi icin. ilk zaman benim burnumun ucu mınımınnacık duruyodu suanda gayet normal.kalkıklıgı ıyı hatta. sadece kemik iyi torpulenmemıs tek sıkıntım o

teşekkürler bilgiler için:)
benim de şu anda domuz burnu gibi kalkık..alçıdan sonra da böyle kalkık kalacak diye de ödüm patlıyordu..aman düşsün biraz o kadar dik olması hoş değil:) bir de burun ve dudak mesafesi çok uzun duruyo bu yüzden.tecrübeli arkadaşlara soruyorum..ameliyattan tam bir ay sonra burnunuzu rahat kullanabildiniz mi..ben öğrencilerimin karşısına gayt normal ve sağlıklı çıkabilecek miyim?

Burnunu kullanıyorsun ancak şiş olıyor,bır de eskısı gıbı dokunabılmek için 1 ay az,şiş olucak yanı

evettt arkadaşlar bende bu forumun sıkı takipçilerindenim burda her detayı öğrendim burun estetiğine dair :)ben 14 ocakta ankara onepte hıfzı beye ameliyat oldum.çok kaygılıydım çok korkuyordum neredeyse ameliyat günü vazgeçecek duruma gelmiştim ama ekip olarak beni çok rahatlattılar ameliyat odasında umduğumdan kat kat sakindim onların sayesinde.zaten baktım radyo çalıo falan dedim oh ne güzel müzkle çalşysnz iyidi yani ortam :)yattım amlyt masasına ans doktorum geldi sakin ol seni bulutların üstünde uçurcaz falan dio ama ben hiç bişi umrumda değil derken bi taraftan tansiyon aletini takıyorlar bi taraftan kalp için gerekli kabloları yapıştırıyorlar kollarımı bağladılar ben ışıklara bakarken uyumuşum bile herhangi bi uyuşukluk falan hissetmeden hemn uyumuşum:)sonraaaa geldi uyanmaya ben sesler duyyorum takur tukur burnumla uğraşıyolar hala amelyt bitmmş meğer :)ama hiç ağrı sızı yok sesler geliyor fakat anlayamıyorum sonra gözümü açtım bitmişşşş:)ben aaa noldu bittimi hiç korkulcak bişi yok die konşyrm hemşireyle falan çok mutluyum bi görceksnz sanki bu kız amlyt olmmş güle oynaya çktım yani odama nasl gttm hatrlmyrm ama uyumşm demmki o ara :)ben hala iyiyim hatta anneme diyorum anne şunu ara elif çıktı die bunu ara çok komik ya telde konşyrm çok iiyim sizde geln yaptrn die espriler falan bişler yapyrm am meğer bunların hepsi narkozn etksylymş sonra pek hatrlmydm ne konştğmu :)2 saat anca kaldık klinikte sonra eve gttk hafif burnumdan sızıntılar gelio burnumda ağrısızı yok hala buz koymaya devam ama uykn var uyymysn onun yüzünden çok kötü oluo dedim sonunda yeter ya morarsada şişersde uyucam dayanamdm :)ama gece ben başldım şişmye ertesi gün devam gölzrmn şekli kaydı alçıda baskı yapıo göze burnun değil gözlrn acıo.sonra 4 günde inmeye başlıo benm morarmam fazla olmdı bugün 7. günüm hiçbişi yok yüzümde.amelytnn asla korkmyn asıl sıkıntı 2. gün oluo ben çıkrn şunu atın dayanamyrm artık die bunalıma girmştim ki fazla şişmeme rağmen. ha birde uyumak çok sorun acaip horlysn o sese kendn uynysn o kadar yani hem ağzın boğazn kalkysn çok fena kurumş bu da çok acı verio ağzım dudakalrım aft dolu hala zaten bunlar sıkıntı işte ama burnunz asla ağrmyo acımıo korkmayn am bunlarda az şey değil yani :)burnumun içinde hala silikon tamponlar duruyor durmyada devam 2. hafta alckmş çok zor oluo hala nefes alamyrm ve ben grip oldum 3 . günde düşünün yani bu sürecn çabuk geçemsini istyrm çıkarsnlar şu silikonlarıda şöle bi nefes alıyım mis gibi iğne deliği kadar bile alsanz çok mutlu olynsz. olcak arkadaşlarım amlyttn asla ve asla korkmayn sonrası biraz sıkıntı ama buna hazrlklı olun

:)))ben de 16 sında ameliyat oldum..o kadar detaylı anlatmışsın ki canım aaa bende öyle aaa ben de böyle oldum diyip durdum okurken..özellikleşu horlama sesiyle uyanma kısmında koptum:))) sağlam horladım ilk 4 gün..şimdii horlamam durdu çok şükür..ama uyanıp ağzımın kuruluğunu hissetme aşaması..sanki dilimde dikenler var yutkununca da boğazım aynı d,kenler batıyordu..o da azaldı şükür..
sanırım seninle tek farkımız tampon meseles..benim tampon ikinci gün alındı.sonra hastaneden çıkardılar beni..senin neden öyle uzun süre tuttular acaba?tab ameliyatlar farklı olabilir..geçmiş olsun hepimize:))

kızlar burun ucu ameliyatı olan var mı aranızda varsa neler yaşadığını ağrı sızı şişme olaylarını anlatabilir mi bende yaptırmayı düşünüorum ama çok korkuyorum burnumda belirgin bir kemik de olmadığı için burun ucu yaptırmak istiyorum tecrübelerinizi paylaşırmısınız

ben kemikle beraber yaptım..burun ucu ameliyatı diye bir başlık açmışlardı ordan da bakabilirsin..bizimkine göre daha kolay bi ameliyat olduğu kesin ama:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…