Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

:) çok teşşekkür ediyorum sana da geçmiş olsun a.s.
fotoları silmiştim ama senin için geri ekliyorum :):dance::dance:

inşallah canım hayırlısıyla atlat da şu ameliyatı gerisi önemli değil. umarım herşey sorunsuz geçer. darısı başıma. ben ameliyat olduğumda sen ameliyat olduğunu bile unutmuş olacaksın belki de :bbo: :roflol:
ne kadar ödeyeceksin ameliyat için? ilk gece hastanede kalacak mısın?ben kalmak istiyorum çünkü. buz yapmak gerekiyormuş ya. ben evde olursam ihmal ederim ya da soğuğa dayanamayıp yapmam diye korkuyorum. hastanede kalırsam hem birşey olursa falan müdahale ederler diye içim rahat eder.

arkadaşlar size çok iyi bir haberim var 2 yıl boyunca burun ameliyatı için doktor araştırdım ve sonunda dr ilker manavbaşı na ulaştım ameliyat öncesi resim çalışması yaptı ve resimde nasıl çizdiyse burnum aynısı çıktı ve hiç morarma olmadı en çok korktuğum tampon olayıda yoktu şuan çok mutluyum ve çok doğal harika burnum var:)

arkadaşlar dünde yazmıştım daha yeni olduğum için resimlerimi siteye ekleyemedim.dün yazdığım gibi dr ilker manavbaşı şöyle bir tekniği var fotoğraf çalışmasında size ne çiziyorsa birkaç ay sonra fotoğraf çalışması ile aynısı oluyor resimlerimi göstermek isterdim. isteyenler bana mail adreslerini mesaj atabilir.maillerine fotoğraflarımı gönderirim..ben çok araştırmıştım ve sonunda istediğim sonuca ulaştım araştırma yapan arkadaşlara yardımcı olmak benide mutlu eder ben araştırma yaparken kimse yardımcı olmamıştı..burun diyip geçmeyin şekil ve nefes olarak çok önemli bir ameliyat..

merhaba canim!

Merak etigim hangi doktorda oldun ameliyat? Ve silikonmu koydular burnuna?

selamlar
selvicikkk

Merhaba Selvicikkk,

Doktorum Emre Ilhan Bey XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. Evet, silikon koydu burnuma. Hic rahatsiz etmiyor beni, nefes alip verebiliyorum (tabii temiz tutarsam burnumu). Suratim normalinden biraz fazla morardi, ama bunun olabilecegini onceden soylemisti bana. Revizyon oldugu icin, zor bir ameliyatti benimkisi, 3 ameliyati birden oldum. Buna da sukur diyorum... Ben gectigimiz Cuma gunu zannediyordum ama doktorum Pazartesi gunu silikonlari cikartacakmis (yani ameliyattan 5 gun sonra). Sali gunu de zaten Hollanda'ya ucuyorum...

Yeni burnumu cok merak ediyorum...!

Son düzenleyen: Moderatör:

şebnem sana mail adresimi göndermek istiyorum fotoğrafların için ama özel mesajın kapalı sanırım.
çok geçmiş olsun bu arada. senin adına çok mutlu oldum. darısı başımıza.

arkadaşlar uzun uğraşlardan sonra albüme resim ekleyebildim.. ameliyat öncesi sonra burun ameliyatının yanında ufak birkaç operasyon daha yaptırdım hepsi bir ameliyatta yapıldı ve ameliyattan 1 ay sonra bu hale geldim :)

Sinem,
çok guzel olmuş burnun maşallah
burnunun bu şekli alması ne kadar zaman aldı ayrıca acık teknikle mi oldun ameliyatı kapalı teknikle mi?

Arkdşlr ya fotograflarıda ekleseniz çok ii olur yani..yüzünüzün tamamını eklemenize gerek yokki..Sadece burnu ekleyin yeter..bize fikir veriyo, hatta biraz da cesaret..
Neyse ben olursam kesin eklicem..

Selam Bende burun amaliyati olmak istiyorum ama usakda kesinlikle olmaz izmir diye dusunuyorum ama genede hangi doktoru sececegime karar veremedim ufuk bilkay diye dusunuyorum ama genede kararsizim onun icinde pek ilgilenmiyor diyolarda bilemiyorum maddi durumdan degilde gidip gelmesi zor olacak benim icin onun icinde bir defada sorunsuz bi sekilde ameliyat olmak istiyorum sizede danisayim dedim sizce en iyi hangisi egede doktorlarin?

Merhaba Gokkusağı, bende egede olmak istiyorum ama karar veremedim.
Gerçi karar verebilcek bi girşimim olmadı daha.
Ufuk Bilkay ve bide Cüneyt Özek var, oda profesörmüş gerçi prof. olup teoridede iyi olabilir yani, illa güzel estetik yapıcanı gösterirmi bilemem..Ben bi ameliyatını görmüştüm, gayet güzeldi. Heralde ben Özek'e olucam...

evet dogrudur ama genede iyi arastirmak lazim sadece gorunusde onemli degil saglikda onemli tabikide bilmiyorum suan ya insan korkuyorda ilkinde kotu olursa milletin agzina duserim gitti burnunu yaptirmayada bozdurmus gelmis falan diye off napcem bilmiyom senağlama

Orası öle ama biraz riske girmek lazım, yani iyi bir doktor olduktuktan sonra risk bile olmaz bence.
Ben millete bakmıyorum, korkmuyorumda ama ailemi nası ikna edicem onu düşünüyorum açıkçası.
Sen ne zaman olmayı planlıyosun Gökkuşağı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…