cnm çok geçmiş olsun harika olmuş burnun benim 24. günüm burnunu çok beğendim yalnız fotolarını göremedim gözlerim görmedi kör oldum:roflol:nerde bulabilileceğimi başlığı söylersen sevinirim:1hug:
Canım ben Barış Bey de karar kıldım hatta ameliyat günümü aldım,haziranın sonunda oluyorum ameliyatı..sen zaten tarih alsan da benden sonraya alacakmışsın,ben anlatırım başımdan geçenleri artık inşallah..
merhaba canim!
Merak etigim hangi doktorda oldun ameliyat? Ve silikonmu koydular burnuna?
selamlar
selvicikkk
arkadaşlar dünde yazmıştım daha yeni olduğum için resimlerimi siteye ekleyemedim.dün yazdığım gibi dr ilker manavbaşı şöyle bir tekniği var fotoğraf çalışmasında size ne çiziyorsa birkaç ay sonra fotoğraf çalışması ile aynısı oluyor resimlerimi göstermek isterdim. isteyenler bana mail adreslerini mesaj atabilir.maillerine fotoğraflarımı gönderirim..ben çok araştırmıştım ve sonunda istediğim sonuca ulaştım araştırma yapan arkadaşlara yardımcı olmak benide mutlu eder ben araştırma yaparken kimse yardımcı olmamıştı..burun diyip geçmeyin şekil ve nefes olarak çok önemli bir ameliyat..
Merhaba Gokkusağı, bende egede olmak istiyorum ama karar veremedim.
Gerçi karar verebilcek bi girşimim olmadı daha.
Ufuk Bilkay ve bide Cüneyt Özek var, oda profesörmüş gerçi prof. olup teoridede iyi olabilir yani, illa güzel estetik yapıcanı gösterirmi bilemem..Ben bi ameliyatını görmüştüm, gayet güzeldi. Heralde ben Özek'e olucam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?