ünlülerin doktoru falan mıy oksa
ben 2750 ye yaptırdım
ihtiyacın olduğundan eminsen ve de doktorundaannn kesinlikle yaptırmalısın...hiç acımıyo korkma:))
en son düşünecegim ameliyay ben ayagımdan ameliyat oldum gecen ay basparmagımın yanınıda kemik cıkmıstı onu törpülettim ama böle bi acı yok ve burun amelytındada kemiği kııroylr onun acısına hiç dayanılmaz ya benim ayagımdakı kemik cok büyümedginden sadece törpülendi ona ragmen acısından durmaadımmm 2 haftaa
en son düşünecegim ameliyay ben ayagımdan ameliyat oldum gecen ay basparmagımın yanınıda kemik cıkmıstı onu törpülettim ama böle bi acı yok ve burun amelytındada kemiği kııroylr onun acısına hiç dayanılmaz ya benim ayagımdakı kemik cok büyümedginden sadece törpülendi ona ragmen acısından durmaadımmm 2 haftaa
Yarın ben de olacağım, umarım son dakika da vazgeçmem:))
yarın yorum yazaasan da ertesi gün korktuğum kadar yokmuş vs. diyeceksin..yarın için allah yardımcın olsun..
evet canım benımkı tamamıyle alışamamamdan kaynaklanan sorunlar,daha çok yenı zaman gectıkçe benımseyecegımı duşunuyorum burdakı arkadaşların destegıyle.Benım doktorum eskıden bogazıcı tıp merkezındeydı orda yaptırdıgımda 2000 almışlardı ama şimdi kendısı ozel yerıne donmuş orda bıraz daha yuksek sanırım fıyatlar bır de kendısı de soyledı bana dogal burunlar yapıyor
alçı çıkrı ama canımı da beraber çıkardılar sankii((o nasıl bir acıydı öyle...şekli şemali görmedim alçısız..ama bantlı hali müthiş:)))
bende yaptırmak istiyorum 34 yaşımdayım eşimi ikna edebilirsem inşallahameliyat korkum yok zaten..daha önce burunumda kemik ve et vardı onu aldırmıştım..tampon sıkmıştı biraz..
Arkadaşlar merhaba bende aranıza yenı katıldım,
2 ay once Tuba Erdogan a burun amelıyatı oldum.O zamanlar bogazıcınde çalışıyordu şimdi ayrılmış.Şekle gelecek olursak ,psikolojım alt ust durumda.Kotu mu oldu hayır ancak ben alışamadım.Burnumun ucu çok kalkık ve kavıslı.Doktorum ınecegını soyledı.bu ayın sonunda gel ona uygun masaj verıcem dedı.Aslında burnum oyle kemerlı falan degıldı,yamuk duran bır kemık vardı onu duzelttı.Burnumun ucu sert havada,sabahları burnum bir başka akşamları başka oluyor.O kadar çok aglıyorum kı artık ne yapacagımı bılemedım.Keşke olmasaydı oyle yamuk kalsaydı dıyorum.Bu kavıs ve şişlikler burun ucumun kalkıklıgı ınermı arkadaşlar zamanla(( Herkes 6 ay deyıp duruyor nolucak kı 6 ıcınde burnum evrım mı gecırecek.Çok çok uzgunum ((((
canım aynı sorun bendede var bende keşke olmasaydım dıyorum ve benımkıde 2 ay oldu benımkıde aşırı derecedef kalkık ve havada duruyor .ilk zmaana göre birazcık ındı ama hala cok kalkık ve estetık oldugum cok cok bellı .COK PİŞMANIM OLDGUMA.HALA YENI HALIME ALIŞAMADIM COK DEĞİSTIM ben dogal burun ıstemıştım ama olmadı .herkes burnun cok kalkık dıo elımde gelse sımdı bıle amelıyat olurum ındırtmek ıcın.(sımdı ıse 4 ayın gecmeısnı beklıyorumALLAHım sabırlar versın hepimize cok zor coooooooOOkkk .EN AZINDAN BURNU KALkık olup inen bırı varsa bıze yardımcı olsun bıraz tesellı olur belkı bana 4 aya kadar )
ne diyim canım Allah kurtarsın ama ben bu halıme alışamadım erkek arkadaşımda aılemde bır sene sonra konuş mdıyorlar bıktılar artık,gercı annem hayatta ızın vermez tekrardan amelıyat olmama,ılkıne de ızın vermedı keşke dınleseydım annecıgımı bır de o kadar kızdım kadına neden bana karışıyorsun dıye şimdi o kadar pışmanım kı kollarında aglıyorumannelerının sozu hep dınlenmelı istersen msn den ekle benı konuşalım dertleşelım orda hlya_ylmaz88@hotmail.com
yarın yorum yazaasan da ertesi gün korktuğum kadar yokmuş vs. diyeceksin..yarın için allah yardımcın olsun..
bana yardım edecek kimse yokmu??? lokal4 sedasyon olan varmı
okyanus suyu yakar mı?? elimde bekliyorum şu an..burnumda yara var nasıl püskürteyim şimdiiii
bana yardım edecek kimse yokmu??? lokal4 sedasyon olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?