Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Çok içimi rahatlattınız, teşekkürler! :))

burun amelliyatında kesinlikle birşey hissetmiyorsunuz..
sonrasında çok hafif bir zonklama..ağrı kesici aldığınız anda btiyo o da birkaç gün sürüyo..acıdan yana sorun yokyaniibundan emn olabilirsiniz..
merak ve sabırsızlık biraz moralimizi bozuyor..ama burda birbirimize destek için varız..o da soun değil artık...
sizin ameliyatın şekli cinsi vs acıya açık olabilir..burda yüzlerce ameliyat olmuş insan fikrini açıkladı..rinoplastide kaydadeğer bir acı yok:))

yarın yorum yazaasan da ertesi gün korktuğum kadar yokmuş vs. diyeceksin..yarın için allah yardımcın olsun..

Ya başlangıçta ameliyattan hiç korkmuyordum, ama burada bir kaç tane kötü tarzda yorumları görünce korktum açıkcası özellikle ilk iki günün agrısından, ama doktorum da burnum çok agrımayan bi organ olduğunu söylüyor bakalım nasıl tecrübe edeceğimm:)

antiope merak ettim ben de albümünü görebilirmiyim??davet attım..

alçı çıkrı ama canımı da beraber çıkardılar sankii((o nasıl bir acıydı öyle...şekli şemali görmedim alçısız..ama bantlı hali müthiş:)))

alçı çıkrı ama canımı da beraber çıkardılar sankii((o nasıl bir acıydı öyle...şekli şemali görmedim alçısız..ama bantlı hali müthiş:)))

bende yaptırmak istiyorum 34 yaşımdayım eşimi ikna edebilirsem inşallahameliyat korkum yok zaten..daha önce burunumda kemik ve et vardı onu aldırmıştım..tampon sıkmıştı biraz..

bende yaptırmak istiyorum 34 yaşımdayım eşimi ikna edebilirsem inşallahameliyat korkum yok zaten..daha önce burunumda kemik ve et vardı onu aldırmıştım..tampon sıkmıştı biraz..

önemli bi sorun yoksa değmez derim ..ama takıntı yaptıysan ve o şekil daha güzel görüneceğini düşünüyorsan ikna çalışmalarına devam:))

taaa alçılar alındı birçoğumuzun..şimdi sıra geldi temizleme işine..okyanus suyu aldım ama korkuyorum daha elleyemedim..tezrübeli arkadaşlar biraz anlatsa çok sevinirim:))

canım aynı sorun bendede var bende keşke olmasaydım dıyorum ve benımkıde 2 ay oldu benımkıde aşırı derecedef kalkık ve havada duruyor .ilk zmaana göre birazcık ındı ama hala cok kalkık ve estetık oldugum cok cok bellı .COK PİŞMANIM OLDGUMA.HALA YENI HALIME ALIŞAMADIM COK DEĞİSTIM ben dogal burun ıstemıştım ama olmadı .herkes burnun cok kalkık dıo elımde gelse sımdı bıle amelıyat olurum ındırtmek ıcın.(sımdı ıse 4 ayın gecmeısnı beklıyorum ALLAHım sabırlar versın hepimize cok zor coooooooOOkkk .EN AZINDAN BURNU KALkık olup inen bırı varsa bıze yardımcı olsun bıraz tesellı olur belkı bana 4 aya kadar)

ne diyim canım Allah kurtarsın ama ben bu halıme alışamadım erkek arkadaşımda aılemde bır sene sonra konuş mdıyorlar bıktılar artık,gercı annem hayatta ızın vermez tekrardan amelıyat olmama,ılkıne de ızın vermedı keşke dınleseydım annecıgımı bır de o kadar kızdım kadına neden bana karışıyorsun dıye şimdi o kadar pışmanım kı kollarında aglıyorum annelerının sozu hep dınlenmelı istersen msn den ekle benı konuşalım dertleşelım orda hlya_ylmaz88@hotmail.com

Canım senin burnun çok kalkık değil ki öyle çok kavisli de değil hatta düz bir burun. çok doğal duruyor bence öyle abartı bir yanı yok. Sen niye panikledin ben anlayamadım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…