Benim dikişlerim de alınacakmış . Bildiğim kadarıyla eriyen dikişler de alınabiliyor tercihe göre . Erimesi baya bi sürüyor zaten , en az 3-4 hafta ...
Berginer , doktorumun ismini özel mesaj olarak göndermeye çalıştım ama sistem izin vermiyor . Yeterli mesaj sayısına ulaşmamışım .
salı günü necdet beye bende ameliyat oldum. bugün 3.günüm daha iyiym ağrım sızım olmadı hiç sadece azıcık şişlik ve morluk oldu gözümde o kadar. burunda tampon olması çok kötü. ama alıştım ben 3 günde. salı günü alçım çıkıcak bakalım burnuma çok merak ediyorum.
**yalnız bi sorum olucak kızlar??**
burnumdan kan ve sümüğe benzer akıntılar geliyo yarım saatte bir 3-4 damla şeklinde. sizin kanama daha doğrusu akıntınız ne zaman durdu?
14.04.2007 Cumartesi günü saat 2 de ameliyata girdim .Ameliyatım yaklaşık 3,5 - 4 saat sürdü Ameliyat sonrası göz kapaklarıma buz koydukları için çok aşırı morarma olmadı. Ameliyat sonrası kendime geldiğimde ağrılarım başlamıştı fakat kolumdaki serum sayesinde ağrılar hafifledi, o gece eve geldim ve rahat uyudum fakat 2 gün ağrım oldu kafam sürekli yukarı doğru olduğu için ve burnumda tamponun haricinde sargı bezi de olduğu için yemek yemek sıvı şeyler içmek bile çok zordu.Neyse ki bugün tamponlarım alındı biraz zordu ağrı olmadı ama garip bir his sıcaklık ile birlikte içimden birşeyleri söküp aldı sanki dr. tamponu çıkartırken. Tamponlar alındıktan sonra yemek yemenin bir zorluğu yok şuan sadece alçı var burnumun üzerinde ağrımda hafifledi. Ameliyatı düşünen arkadaşlar korkulacak birşey yok siz uyuyorsunuz sadece ameliyat sonrasında 1- yada 2 gün ağrınız oluyor ve tampon çıkartılırken garip bir his okadar. Sormak istediğiniz şeylerde bana yazabilirsiniz .teşekkür ederim
Revizyon geliyorum demeez, 6 ay sonra tekrar ameliyat olacağız bakalım, doktoruma güveniyorum, değiştirmedim hadi hayırlısı perşembe gününe kadar gergin anlar:)
canım şimdiden çok çok geçmş olsun..aylar ne de çabuk geçti değil mi..daha dün sanki konuşuyorduk ameliyat korkularımızı paylaşıyorduk..yine zaman çabuk geçer yine iyileşirsin çarçabuk inşallah..öpüyorum:)
​doktorun kim olucak canım.geçmiş olsun.inş cok iyi gecer.Merhaba. Bende uzun bi karar asamasndan sonra ameliyat olmaya karar verdim. Daha dogrusu ameliyat olmayi hep istiyordm ama kime olucagima karar veremiyordum. Artik o problemimde ortadan kalkti 17 temmuzda ameliyat oluyorum. Hepinizin yorumlarinisa okudum sislikler icin biraz sabir dicez :) bende bian once sali gunu olsun istiyorm heycnlyimmm.
merhaba,burun altından kesi olan ameliyatlar açık oluyor,senin ki büyük ihtimalle kapalı.doktorun kim ?geçmiş olsun.merhaba.. perşembe günü ameliyat oldum bugun tamponlarım çıktı, ameliyat sonrası 1dk bile ağrı çekmedim buna bugun tamponlarım çıkarken de dahil.. bukadar acısız olacagını tahmin etmemiştim.. cuma günü alçım çıkacak, burun deliklerim iyi görünüyor en azından orantılı bakalım diğer kısımlar nasıl oldu çok merak ediyorum.. benim cildim çok hassas oldugu için morarma da şişme de gerçekleşti, bunlar mühim değil şuan hafiflediler zaten önemli olan agrı olmaması ve doktorun temiz iş çıkarması.. ameliyat düşünen arkadaslar hiç korkmayın derim, ben en çok narkozdan korkuyordum doktorumla laflarken uyuyup gitmişim uyandıgımda herşey olup bitmişti.. benim tecrübeli arkadaslara sormak istediğim birşey var ben kapalı rinoplasti oldum kesi burun bitimi dudak baslangıcında olmuyor mu? bende dikiş gözükmüyor çünkü o kısım sapasaglam, burnumun üstüne dogru bant var dikiş onun altında olabilir mı acaba? kapalı değil açık rinoplasti sayılmaz mı?
merhaba.. perşembe günü ameliyat oldum bugun tamponlarım çıktı, ameliyat sonrası 1dk bile ağrı çekmedim buna bugun tamponlarım çıkarken de dahil.. bukadar acısız olacagını tahmin etmemiştim.. cuma günü alçım çıkacak, burun deliklerim iyi görünüyor en azından orantılı bakalım diğer kısımlar nasıl oldu çok merak ediyorum.. benim cildim çok hassas oldugu için morarma da şişme de gerçekleşti, bunlar mühim değil şuan hafiflediler zaten önemli olan agrı olmaması ve doktorun temiz iş çıkarması.. ameliyat düşünen arkadaslar hiç korkmayın derim, ben en çok narkozdan korkuyordum doktorumla laflarken uyuyup gitmişim uyandıgımda herşey olup bitmişti.. benim tecrübeli arkadaslara sormak istediğim birşey var ben kapalı rinoplasti oldum kesi burun bitimi dudak baslangıcında olmuyor mu? bende dikiş gözükmüyor çünkü o kısım sapasaglam, burnumun üstüne dogru bant var dikiş onun altında olabilir mı acaba? kapalı değil açık rinoplasti sayılmaz mı?
Merhaba ben de 15 gün önce ameliyat oldum, ama burnum oldukça iri gözüküyor. Bazı arkadaşların 20 günlük burunları o kadar güzel dürüyor ki, kendimi kötü hissettim. Sebebi şişlik mıdır ne zaman iner bilmiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?