ama bır turlu dr karar veremedim
cnm bnm kendine zzamann ver birazz lütfen daha 1 ay olmuş aynı zamnlarda olmuşuzz şişlik olması normal baktın mı bnm fotolarımı bilmiorum ama var bende de ben bunu sorun etmiorum bu uzun bir süreç tabikii zamanla azalacakk benim derim kendini yeniledi bnmde benim vardı ama biliorum yeri değişti mii bence takılma lütfen evet bazı arkadaşlarımız 1 aylık fotoları mükemmel olabilir :) ama napalımm demekki cabuk düzeliyorlar..mesela ben cuma işe başladım cok sıcakkk silifkedeyimm mahvoldum sanki daha da şiştiitabi banada öle gellio olabilirr bilmiorummm..
Merhaba ben de 15 gün önce ameliyat oldum, ama burnum oldukça iri gözüküyor. Bazı arkadaşların 20 günlük burunları o kadar güzel dürüyor ki, kendimi kötü hissettim. Sebebi şişlik mıdır ne zaman iner bilmiyorum .
Merhaba ben de 15 gün önce ameliyat oldum, ama burnum oldukça iri gözüküyor. Bazı arkadaşların 20 günlük burunları o kadar güzel dürüyor ki, kendimi kötü hissettim. Sebebi şişlik mıdır ne zaman iner bilmiyorum .
bu arada cnm cok cok gecmiş olsunn inşallah istediğin gibi güzel bir burna kavuşursunn :)
Ya benim de bir haftalık daha bugün alçı alındı.Güzel mi değil mi anlayamadım.Bir garip.Sanki çok kalkık mı olmuş ooof.Şiş pek yok gibi benim öle herkesin abarttığı kadar da.
Şekli de böyle kalır herhalde.Olmak için can atıyordum şimdi çok düşünceliyim :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?