Aynen. benim de 15 günlük, burnum kocaman ve yamuk yumuk. Bunalıma girdim girecem. Şişlikler var tabiki ama ne kadar iner ne kadar düzelir bilemiyorum.Şu an ki halimle eski burnumu arıyorum nerdeyse.İnş. olumlu gelişmeler olur ikimiz adına da
Canım cok teşekkür ederim, umarım bu kez son olur ben de kurtulurum, dua edin:)
Aynen. benim de 15 günlük, burnum kocaman ve yamuk yumuk. Bunalıma girdim girecem. Şişlikler var tabiki ama ne kadar iner ne kadar düzelir bilemiyorum.Şu an ki halimle eski burnumu arıyorum nerdeyse.İnş. olumlu gelişmeler olur ikimiz adına da
ben de 3 hafta önce oldum amleiyat kusma yaşamadım, ben ameliyata girmeden önce narkozdan korkuyordum ama korkulacak bir şey yokmuş, en son kapıdan çıkarken hatırlıyorum kendimi nasıl uyuduğumu bile hatırlamıyorum, canım ameliyatın bitti sesiyle uyandım, tabi ilk 2 gün ağrı oluyor az biraz ama ağrı kesiciler sayesinde zaten genelde uyudum onu da pek hissetmedim, yani 2 gün sonra ağrılar bitiyo tamamen ama taburcu olduktan sonra doktorumun verdiği tüm ilaçları düzenli olarak kullanıyorum, şimdi ameliyat olduğumu bile hissetmiyorum hiç ağrım yok, sadece her sabah burnuma doktorun verdiği merhemle 5 dk masaj uyguluyorum, ve ilk 2 hafta şapkasız dışarı çıkmadım gözlerimdeki morluklar kalıcı olmasın diye şimdi hepsi geçtiMerhaba. Ben de önümüzdeki aylarda ameliyat olmayı düşünüyorum izmideyim ve devlet hastahanesinde olacağım.Ama doktorumun yaptığı burunları gördüm gerçekten süper... ve benim sadece törpülenecek az bireşy kemer var. Ama tek korkum ameliyattan sonra kusmak.Daha önce 2 defa ameliyat oldum kol ve bacaktan kusmadım ama burun ameliyatında olabiliyormuş diye duydum..Lütfen bana yardım edebilir misiniz olan arkadaşlar kusma yaşadılar mı yazabilirler mi sadece korkum bu.. fobi denebilir yani
ben de 3 hafta önce oldum amleiyat kusma yaşamadım, ben ameliyata girmeden önce narkozdan korkuyordum ama korkulacak bir şey yokmuş, en son kapıdan çıkarken hatırlıyorum kendimi nasıl uyuduğumu bile hatırlamıyorum, canım ameliyatın bitti sesiyle uyandım, tabi ilk 2 gün ağrı oluyor az biraz ama ağrı kesiciler sayesinde zaten genelde uyudum onu da pek hissetmedim, yani 2 gün sonra ağrılar bitiyo tamamen ama taburcu olduktan sonra doktorumun verdiği tüm ilaçları düzenli olarak kullanıyorum, şimdi ameliyat olduğumu bile hissetmiyorum hiç ağrım yok, sadece her sabah burnuma doktorun verdiği merhemle 5 dk masaj uyguluyorum, ve ilk 2 hafta şapkasız dışarı çıkmadım gözlerimdeki morluklar kalıcı olmasın diye şimdi hepsi geçti
yok doktoruna güveniyorsan korkulacak bir şey yok, çekeceğin ağrı ve sıkıntıntılar maximum 2 bilemedin 3 gün sürüyor, o da zaten ağrı kesiciler sayesinde hafifliyor, çok fazla burun ameliyatı olan kişi tanıdım, hepsi de çok kolay atlatmış, inşallah sen de hayırlısıyla biran önce atlatırsın ve çok güzel olur canımayy çok sevindim.. inşallah benimkide öyle geçer kan kusanlar olmuş o yüzden endişelerimde arttı benimde.. teşekkürler cevap için içime bir kere daha su serpildi :)
yok doktoruna güveniyorsan korkulacak bir şey yok, çekeceğin ağrı ve sıkıntıntılar maximum 2 bilemedin 3 gün sürüyor, o da zaten ağrı kesiciler sayesinde hafifliyor, çok fazla burun ameliyatı olan kişi tanıdım, hepsi de çok kolay atlatmış, inşallah sen de hayırlısıyla biran önce atlatırsın ve çok güzel olur canım
ayy çok sevindim.. inşallah benimkide öyle geçer kan kusanlar olmuş o yüzden endişelerimde arttı benimde.. teşekkürler cevap için içime bir kere daha su serpildi :)
Birşey daha sormak istiyorum tamponlar çıkarken çok can yakıyor mu?
lBirşey daha sormak istiyorum tamponlar çıkarken çok can yakıyor mu?
Kan kusanlardan biride benim... 3 kez 3 poşet pıhtı pıhtı kan kustum. Çok kötüydü!
senin işlemin neydi ki o kadar ağır geçmiş sonrası kusmalar falan benim sadece törpü olacak kemerim hafif yani, ama seninki ağır bir işlem sanırım
arkadaşlar burun ile üst dudak arasında bli bir açı oranı varmış bigissi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?