Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaşlar 15 günlükken çok şiş oluyor çünkü daha yeni ameliyattan çıktığı için şiş oluyor, benm şuan 1 ay oldu, 15.günde bnm de moralim bozuluyordu ama çok şiş çok kalkık gözüküyordu gözüme ama her geçen gün daha iyiye gidiyr, benm kafama takılan tek soru acaba zamanla şişler daha da indikçe burundaki kavis artıyor mu yoksa azalıyor mu?

canım üzülmen için cok erken bence 15 burun daha cok ödemli olur ve yamuk yumuk gözükmesinin nedenide ödemler cünki bi taraf daha erken inerken bi taraf daha gec inince bakıldığı zaman yamuk gibi gelebilir.burun ameliyatı sabır işi beklemek gerekiyor ve doktorunuzun verdiği masajları ihmal etmeyin hem ödem hemde şekilin oturması için önemli ama senin 15gün olmuş daha masaj vermez sanırım..benim burnum alcıdan cıktığında yamuk yumuk gibi cıktı ve cok fena ödemliydi görünce aglayacak duruma geldim ama doktorum düzelceğini zaman içinde oturcağını söyledi.ve gercektende öyle oldu.masajlarımı verdiği ilaçları hiç ihmal etmedim.yani ameliyat olmak bişey değil ameliyat sonrası bakım ve doktorun dediklerini yapmak kontrolleri ihmal etmemek cok önemli bide 6 ay ve 1 yıl olmadan burunun gercek şekli belli olmuyor.6 aylıkken bile tam oturmuş olmuyor.hemen üzülmeye gerek yok tek yapacağınız sabırla beklemek

Merhaba. Ben de önümüzdeki aylarda ameliyat olmayı düşünüyorum izmideyim ve devlet hastahanesinde olacağım.Ama doktorumun yaptığı burunları gördüm gerçekten süper... ve benim sadece törpülenecek az bireşy kemer var. Ama tek korkum ameliyattan sonra kusmak.Daha önce 2 defa ameliyat oldum kol ve bacaktan kusmadım ama burun ameliyatında olabiliyormuş diye duydum..Lütfen bana yardım edebilir misiniz olan arkadaşlar kusma yaşadılar mı yazabilirler mi sadece korkum bu.. fobi denebilir yani

ben de 3 hafta önce oldum amleiyat kusma yaşamadım, ben ameliyata girmeden önce narkozdan korkuyordum ama korkulacak bir şey yokmuş, en son kapıdan çıkarken hatırlıyorum kendimi nasıl uyuduğumu bile hatırlamıyorum, canım ameliyatın bitti sesiyle uyandım, tabi ilk 2 gün ağrı oluyor az biraz ama ağrı kesiciler sayesinde zaten genelde uyudum onu da pek hissetmedim, yani 2 gün sonra ağrılar bitiyo tamamen ama taburcu olduktan sonra doktorumun verdiği tüm ilaçları düzenli olarak kullanıyorum, şimdi ameliyat olduğumu bile hissetmiyorum hiç ağrım yok, sadece her sabah burnuma doktorun verdiği merhemle 5 dk masaj uyguluyorum, ve ilk 2 hafta şapkasız dışarı çıkmadım gözlerimdeki morluklar kalıcı olmasın diye şimdi hepsi geçti

ayy çok sevindim.. inşallah benimkide öyle geçer kan kusanlar olmuş o yüzden endişelerimde arttı benimde.. teşekkürler cevap için içime bir kere daha su serpildi :)

ayy çok sevindim.. inşallah benimkide öyle geçer kan kusanlar olmuş o yüzden endişelerimde arttı benimde.. teşekkürler cevap için içime bir kere daha su serpildi :)
yok doktoruna güveniyorsan korkulacak bir şey yok, çekeceğin ağrı ve sıkıntıntılar maximum 2 bilemedin 3 gün sürüyor, o da zaten ağrı kesiciler sayesinde hafifliyor, çok fazla burun ameliyatı olan kişi tanıdım, hepsi de çok kolay atlatmış, inşallah sen de hayırlısıyla biran önce atlatırsın ve çok güzel olur canım

Birşey daha sormak istiyorum tamponlar çıkarken çok can yakıyor mu?

Birşey daha sormak istiyorum tamponlar çıkarken çok can yakıyor mu?
l
benim hiç canım yanmadı tamponlar çıkartılırken ama doktorun verdiği pomatı, deniz suyuyla temizlemeyi filan hiç aksatmadan günde 3 kez uyguladım, çok kuru kalırsa can yanabiliyomuş, ben hiç kusmadım valla, sadece ilk gün burnumdan biraz kan geliyodu onu da sargı beziyle kapatıyolardı, alçım çıkarken biraz acıdı sadece o da abartı bir şey değildi, korklulacak bir şey canım en basit ameliyatmış burun ameliyatı

senin işlemin neydi ki o kadar ağır geçmiş sonrası kusmalar falan benim sadece törpü olacak kemerim hafif yani, ama seninki ağır bir işlem sanırım

Hayır çok basitti benimkisi... Septum deviasyonu ve konka büyümesi... Gerekirse estetik yapacaktı doktorum ama yapmamış çünkü zaten küçük ve düzgün bir burnum vardi

kızlar sağlık sorunum yüzünden 13 ay önce ameliyat oldum o zmanlar doktora kendi burnum değişmesin diyodum fakat şimdiki burnum çok hoşuma gidiyo daha değişim olur mu?olmaz mı?Mesela etleri falan büyür mü?ucu düşer mi?:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…