Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhaba kızlar bende salı günü ameliyat oldum bu gün tamponlarım çıkacak merak ettiğim şey nezaman banyo yaptınız bide şişlikler kaç günde geçti çok morarma yok ama gözlerim biraz fazla şişti sanki

benim tam olarak oturmuştu bir ayım bittiğinde..birdaha da çok değişmedi..ilerde kabuklanmalar olursa doktordan merhem iste..ilk etapta teramicin kullandım sonra başka merhem..hem yumuşatıyo için hem nefes almanı sağlıyo canım..

sanıırm temizliği nasıl yaptıgın öenmli cnm koparmamn lazım diye bilioırum ben banyoda burnumu temzliorum en rahatı orda oluo ama kesinlikle koparmıorum..

yaa bnm 14 ünde 1 ay bitecek ve hiç bişey kalamdı 1 hftada imkanı yok inmez bu şşişliklerr...sanırım sen cok sanslıymışşsınn benimlki değişiyor ama yavaş bir şekilde doktorum 6 aya otururr sabırlı ol dedii..merhemim var kuruluk hissettikce sürüorum ilk başta terramicin bende kullandım şu an bactroban kulalnıorum..ama daha bnde öle yogun kabuklanma yok acıkcası bakalım bnm vücudumda zzor iyileşir bakalımm nolacakk..tavsiyelerin için ok teşkler cnm :)

gecmiş olsun cnm..daha 3 gün olmuşş bu günler en yogun gecer sonra yavaş yavaş azalırr inan cogumuzda öel oldu gözler kısıldıkca kıslıo tampon cıktıktan sonra belki birzcık daha morarman olur bende öle olmuştuu 1 haftaya kendini cok daha iyi hissedeceksinn.. banyoo işte beni en cok yoran şey bandaj varan giremiodum daha dogrusu yüzümü ıslatmadan yapıordum duşu yukarı kafanı geriye dogru uzatt cok rahat yıkarsın sacını da kendini dee...

eğer mümkünse ameliyattan 2 hafta sonra işe başlaman daha doğru olur ama izin problemi varsa bir hafta sonra başlıyabilirsin bantlarla işe gitmen sorun değilse tabi eğer yanında refakatçi olursa iyi olur ama olmazsada sorun olmaz çok zaten hemşireler hastabakıcılar çok yardımcı oluyor özel hastanede oluyorsan devlette nasıl bilemem ben özelde oldum annem yanımdaydı ama olmasada olurmuş çok yardımcı oluyorlar görevliler zaten cnm

Ne yazık kı forumlarda kımseyı bulamıyorum

arkadaşlar açıklama yapmış bol bol..sen de bulamıyorsan artık:))
burun ameliyatı öyle çok zor korkulacak bir ameliyat değil..benim canım çok naziktir..iğne yaparken bil tansiyonum düşer..ama atlattım gtti..eskiyi düşününce tüylerin ürperir hani canın acımışsa..işte o bende burun konusunda kesinlikle olmuyor..demekki hiç ciddi bir acı çekmemişim..
3 haftada gayet sağlıklı bir şekilde güle oynaya işbaşı yapabiliriz.

Merhaba, bende geçtiğimiz çarşamba ameliyat oldum. Ameliyata saat 10:10 da girdim 13:00 de çıktım, tabi beklemeler filan içinde. Hastanede yatmadım, iyi olduğum için doktor eve gidebilirsin dedi. Benim korkum tamponların alınmasıydı. Tamponlar silikondu, dün çıkartıldı çokta canım yanmadı ama böyle biraz bayılır gibi oldum, o da benim biraz panikliğimden kaynaklandı, Doktorum bile korktu :). Çok şükür güzel geçti bugüne kadar. Morluk ikinci günde başladı sağ burun deliğimden nefes alamadığım için sağ göz altım sola nazaran biraz daha fazla morardı. Ama yinede çok kötü bir morluk yok, gayet iyi çok şükür. Benim burnum çok kemerliydi birazda nefes problemim vardı, şuan yukarıdan bakıldığında biraz belli oluyor kemik gitmiş güzel bir düzlük var diyor bakanlar, Doktorum da çok güzel bir burun olcak diyor. Bakalım hayırlısı inşallah güzel olur. Salı günü alçı diyemiycem sanırım oda silikon, onlar ve dikişler alınıcak sonra sadece bant koyulacak, o zaman belki biraz görürüm.
Ameliyatı Devlet hastanesinde oldum. Doktor ismi, doktorumla konuştukdan sonra verebilirim.

Anlıyacağınız korkulucak birşey yok, heleki narkozdan ohh mis gibi uyuyorsun, ameliyat sanki 2 dk. sürdü gibi. ben burnumun kan akmasından bile korkardım, hala korkuyorum. Bu halde, panik halimde bu ameliyatı olduysam siz hayli hayli olursunuz. tek gereken yanınızda size cesaret verecek birisi olması bana göre, benim vardı çok da iyi oldu. Neyse benden bukadar. memnunum şuan da inşallah memnunluğum devam eder. İyi günlerr

ARKADAŞLAR ÇOK ACİL YARDIM VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM!!!
Benim dudağımda yaklaşık 3-3,5 hafta önce bir uçuk çıktı.Ve bütün krem vs. kullanmama rağmen geçmiyor.Şu an vectavir kullanıyorum.
Şu an ki görüntüsü uçuktan ziyade bezelyeden çok daha küçük bir beze gibi, sanki içi iltihap ama sıkılmıyor..
Doktorumla önceki görüşmem de uçuk olduğunda ameliyat yapamıyoruz dedi.Deneyimi olanlar paylaşabilirler mi?
Neden olunmuyor?Sivilce vs. nin ne gibi sakıncası var?
En kötüsü burnumdan estetik olabileceğim en uygun zaman bu,başka bir vaktim yok.Çok üzülüyorum bir sorun olur mu sizce??

Canım lazere falan gitmişmiydin 1 gün önce? Benişmde başıma benzer bir olay gelmişti bende uçuk sanmıştım

Hayır canım lazere gitmedim :S Stresten falan mı çıktı acaba diyorum..Uzun süredir geçmiyor.Uçuk yüzünden ameliyat olamazsam
çok üzülürüm.Şanssızlığın böylesi

dur canim ya, bozma moralini, imkanin varsa bir cildiyeye göster, yoksa eczaneden yeni bir krem sor.
sivilce, ucuk, apse filan bazen uzun sürüyor. belki agiz calkalaman gerek bazi özel solüsyonlarla, veya baska bir krem sürmen gerek,
bünyeye göre bazen ilac degistirmek gerekebilir, yeterki dogru bir degisiklik yapilsin.
en iyisi tabi doktor önerisiyle degistirmek.

kızlar yaklasık 1ay once burun amelıyatı oldum burnumum sol tarafı sag taraftan farklı duruyo daha sıs ve yandan daha kotu duruyo uzun sıvrı gıbı ondende yamuk gıbı sankı gozume kaba buyuk gelıyo hala sızce 1ay sonradan burun kuculurmu yamuk yuluk duruyo moralım cok bozuk doktor burnun kuculdugu ıcın derının kendını toparlaması bıraz zaman alıcak dedı :44:ıkı kasımın bıraz aıtında kucuk bır ız vardı kucuklukten kalma o bıraz assagı ınmıs :44 tekrar yerıne gelecekmı dedım derıyı kesıp germe olanagımız olmadıgı ıcın derı zamanla toplucak felan dedı sızce derı kendını toplarsa burun kuculurmu of ya

cnm bnm kendine zzamann ver birazz lütfen daha 1 ay olmuş aynı zamnlarda olmuşuzz şişlik olması normal baktın mı bnm fotolarımı bilmiorum ama var bende de ben bunu sorun etmiorum bu uzun bir süreç tabikii zamanla azalacakk benim derim kendini yeniledi bnmde benim vardı ama biliorum yeri değişti mii bence takılma lütfen evet bazı arkadaşlarımız 1 aylık fotoları mükemmel olabilir :) ama napalımm demekki cabuk düzeliyorlar..mesela ben cuma işe başladım cok sıcakkk silifkedeyimm mahvoldum sanki daha da şiştii tabi banada öle gellio olabilirr bilmiorummm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…