1.5 ay mı erken değil mi?? benim 23. gnmbugün ama şişliklerim sol tarafta cok yogunn hiç snmıorum 1,5 aya insin bence oturması cok daha fazla sürecekk ama tbi bu bnm için cünkü biraz sıkıntılıydı bnmki nefes sorunumda vardı o da halledildi..hep miii?? zmanala düzelmeyecek mi?? ben bıraktımm cnm gerek yok dedi doktorum ama tbi bazen tıkanıorummm..
arkadaşlar bende oldum ameliyat 2,5 ay oldu. içindeki kabuklanmalar yavaş yavaş çıkıyor ama ben kendimde temzilğini yapıyorum bu bi sorun olurmu acaba çok az kaldı daha rahat nefes alıyorum şimdi.varmı böyle yapan
benim tam olarak oturmuştu bir ayım bittiğinde..birdaha da çok değişmedi..ilerde kabuklanmalar olursa doktordan merhem iste..ilk etapta teramicin kullandım sonra başka merhem..hem yumuşatıyo için hem nefes almanı sağlıyo canım..
merhaba kızlar bende salı günü ameliyat oldum bu gün tamponlarım çıkacak merak ettiğim şey nezaman banyo yaptınız bide şişlikler kaç günde geçti çok morarma yok ama gözlerim biraz fazla şişti sanki
Ne yazık kı forumlarda kımseyı bulamıyorum
Tesekkur ederım
Canım lazere falan gitmişmiydin 1 gün önce? Benişmde başıma benzer bir olay gelmişti bende uçuk sanmıştım
ARKADAŞLAR ÇOK ACİL YARDIM VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM!!!
Benim dudağımda yaklaşık 3-3,5 hafta önce bir uçuk çıktı.Ve bütün krem vs. kullanmama rağmen geçmiyor.Şu an vectavir kullanıyorum.
Şu an ki görüntüsü uçuktan ziyade bezelyeden çok daha küçük bir beze gibi, sanki içi iltihap ama sıkılmıyor..
Doktorumla önceki görüşmem de uçuk olduğunda ameliyat yapamıyoruz dedi.Deneyimi olanlar paylaşabilirler mi?
Neden olunmuyor?Sivilce vs. nin ne gibi sakıncası var?
En kötüsü burnumdan estetik olabileceğim en uygun zaman bu,başka bir vaktim yok.Çok üzülüyorum bir sorun olur mu sizce??[/QUOc
cnm bunu en iyi doktorun bilir ama cidden ucuk ya da stresten cıkan vbişeyde olabilir rahatla lütfenn eger rahatlayamazsan hiç gecmezz
kızlar yaklasık 1ay once burun amelıyatı oldum burnumum sol tarafı sag taraftan farklı duruyo daha sıs ve yandan daha kotu duruyo uzun sıvrı gıbı ondende yamuk gıbı sankı gozume kaba buyuk gelıyo hala sızce 1ay sonradan burun kuculurmu yamuk yuluk duruyomoralım cok bozuk doktor burnun kuculdugu ıcın derının kendını toparlaması bıraz zaman alıcak dedı :44:ıkı kasımın bıraz aıtında kucuk bır ız vardı kucuklukten kalma o bıraz assagı ınmıs :44 tekrar yerıne gelecekmı dedım derıyı kesıp germe olanagımız olmadıgı ıcın derı zamanla toplucak felan dedı sızce derı kendını toplarsa burun kuculurmu of ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?