Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhaba arkadaşlar 1hafta önce ameliyat oldum alçı ve dikşler dün açıldı şişlikler oldugu için midir nedir alışamıyorum sanki başka birinin burnunu yapıştırmışın gibi.sizler ameliyat olduktan sonra hemen alışabilinz mi yeni görüntünüze bide şişlikler nezaman geciyor uc kısmı inanılmaz kalkık zamanla iniyor mu??

iniyor canım merak etme, benm de öyleydi şimdi 1 ay oldu tam güzel şuanda kavis daha arttı, kalkıklığı azaldı, şişliklerden kaynaklı..

arkadaşlar ben haydarpaşa araştırmadan SELÇUK ÖZTUNÇ a ameliyat oldum başlarda çok şüpheliydim hatta alçıdayken pişman oldum muhammed dilbere emre ilhana olsaydım die ama alçı bi çıktı burun yerine bir oturdu inanamadım harika bir burun yapmış zaten kendinden çok emin acayip iyi bir cerrah 30 yıllık plastik cerrahı.mesela bazı burunları görüyorum önden düz kesilmiş gibi benimki hiç öyle değil doğal ve kalkık bir burun çok hafifte kavisli ve çk doğal şimdi emre ilhan ın yaptığı beyendiğim buurnlara bakıyorum beyenmiyorum bence ameliyat düşünüyorsanız birkere olsun selçuk beyle de bir görüşün zaten lokal ile ameliyat oldum ve dişçiden çıkar gibi çıktım eve gittim ve en ufak bir ağrı hisstemedim harıka bir ameliyat sonrası dönem geçridm :))))

kızlar bişey sorucam burnumu kavisli istememe ragmen bugun 15. gunum bandajlar acılalı 5 gun oluyor burnum dumduz şişliklerden dolayı mı şeklı görunmuyor düz olan burun sonradan kavisli oluyor mu moralım cok bozuk yaa başkalarına bakıyorum bandajlıyken bıle kavıslı duruyor burnu benımkı öyle deıl(

merhaba canım sen izmirde burun ameliyatını yapan hangi doktordu ne kadar biçti yardımcı olurmusun

kızlar ameliyat esnasında birdenbire ayıldım ben. yani bilinç açıldı, söylenenleri duyuyordum ve yapılan işlemleri hissediyordum ama bi şey yapamıyordum gerçekten dehşet vericiydi. allah korusun, felç gibiydi. gözümü açamıyor, kılımı kıpırdatamıyordum ama her şeyi hissettim hele çekiç gibi bi şeyle kemiği kırarken çok çok korktum. böyle bi şey yaşayan var mı aranızda ?

suan o kadar morel verdinki ya böyle yazman gercekten rahatlatti beni

hangi doktorda oldun ameliyatini????

slm gecmis olsun :) hangi dr yaptirdin ????

Lütfen doktorlarin adini söyleyin yoksa hiccc yardimci bir bilgi olmuyo (((

slm kime olacaksin????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…