Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Geçmiş olsun öncelikle.. ameliyat sonrası kusma yaşadın mı acaba? Bir de tamponlar alınırken acı oldu mu

Herkeslere merhaba kızlar. benim 32 günlük burunum var yeni. Necdet Uçar'a ameliyat oldum.

ilk 30 gün burnumun üst tarafında şişlik vardı. Doktorum masaj verdi. Aksatarak yaptım, faydasını gördüm. Şuanda hala var ama eskisine oranla çok az. Resimlerim mevcut 4 tane albümüm var. Olmak isteyenlere ve yeni olanlara yardımcı olabilir. Burun yapım sürekli değişiyor. Bugün itibari ile kemerim çok çok azaldı. Şuanda çok az. Ameliyat öncesi ve anı çok kolay. Sonrası da çok hızlı bir dönem. Tek yapmanız gereken sabır ve tevekkül. İnanın sürekli okuyordum, değişecek diye. Ama inanmıyordum. Şuan çok çok memnunum. Sorunlu bir burnum vardı diye belki de bilemiyrum. Ama böyle güzel değişim beklemiyordum. Kemerim şuan kalsa bile mutluyum çok şükür. Rabbim isteyen herkese yaşatsın memnuniyeti. İçinize sinen, burun yapılrı hoşunuza giden doktorunuzu belirleyin ve kendinizi Allah'a emanet edin.

Şunu da unutmayın arkadaşlar. Her doktor bence farklı burunlar yapıyor. Önemli olan sizin nasıl bir burun istediğiniz. Hastalarının resimlerine bakarak seçmenizi öneriyorum doktorunuzu.

arkadaşlar ameliyattan bir iki gün sonra dıştan sürülen cildiye ilaçları kullanmanın sakıncası varmıdır. ?

arkadaşlar ameliyattan bir iki gün sonra dıştan sürülen cildiye ilaçları kullanmanın sakıncası varmıdır. ?

En iyi doktorun bilir sanırım, ama zaten alçı var üst tarafında. Uçları da hep kan. Bana bepanten vermişlerdi, ben onu bile kullanmak istemedim. Kendi halinde iyileşti hemencecik.

kızlar benim ameliyattan 1 ay sonra yaralarım azdı resmen. alerji falan oldum sanırım. sürekli böyle sarı bir sıvı akıp kuruyor. doktorumla farklı ildeyiz ama arayıp sordum thiocilin sür serumla temizle dedi. burda bir doktora gidim mi bakmtırmaya diye sordum hayır muayene ederken bi alet sokuyolar burnunun şekli bozulur dedi. 2 gün geçti baktım düzelmiyo tekrar aradım antibiyotik alayım diye. kremi kes sadece serumla temizle dedi. ama kızlar inanılmaz kaşınıyor ve kesik yerim falan kızardı burun deliklerimde o sıvı kuruyor ve inanılmaz kaşındırıyor. böyle bir şey başına gelen var mı???

uyqulanacak masaj yanlış olmamalı ama dimi??? nasıl bir massajj yapmalıyız, ve nasıl yapmamalıyız bu konuda da bilginizi istiyorum ..

sayqılar .

kızlar herke kavisli istiyor ama ben kavisin gitmesini istiyorum bugün 25.günüm burnumun ucu top gibi olan bölüm inermi orası inerse kaviste azalıcak lütfen biri yardımcı olsun o bölüm inermi?

kızlar herke kavisli istiyor ama ben kavisin gitmesini istiyorum bugün 25.günüm burnumun ucu top gibi olan bölüm inermi orası inerse kaviste azalıcak lütfen biri yardımcı olsun o bölüm inermi?

valla canım demekki aynı durumdayız ben doktoruma dedim bu burun ucumdaki topluk inerse kavis azalırmı diye evet dedi oranın kavisi azalıcak göz aran kavislenecek dedi. o yüzden sabır etmeliyiz sanırım başka çaremiz yok

dalga geçiosn heralde ???? lokal anesteziyle yapmıslar senın amelytını bence.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…