salı günü necdet beye bende ameliyat oldum. bugün 3.günüm daha iyiym ağrım sızım olmadı hiç sadece azıcık şişlik ve morluk oldu gözümde o kadar. burunda tampon olması çok kötü. ama alıştım ben 3 günde. salı günü alçım çıkıcak bakalım burnuma çok merak ediyorum.
**yalnız bi sorum olucak kızlar??**
burnumdan kan ve sümüğe benzer akıntılar geliyo yarım saatte bir 3-4 damla şeklinde. sizin kanama daha doğrusu akıntınız ne zaman durdu?
arkadaşlar ameliyattan bir iki gün sonra dıştan sürülen cildiye ilaçları kullanmanın sakıncası varmıdır. ?
öncelikle çok geçmiş olsun.Çok iyi yapmışsın.benim sana ve burun ameliyatı olmayı düşünen tüm arkadaşlara bir tavsiyem olucak.öncelikle bu kesinlikle korkulacak bi ameliyat değil fakat iyi bir doktor ve güvenilir bir hastane bulmanız gerekiyor.çok önemli bir konu daha var.bir başka arkadaşada cevap olarak yazmıştım, ameliyat sonrası masaj çok çok önemli.Eğer yeteri kadar yapmassan burnunda ödem kalabilir.ağrınız oluyor diye masajınızı yapmayı sakın ihmal etmeyin. Şişlikleriniz daha çabuk iner ve burnunuzda ödem kalmaz.benim sol tarafımda çok hafif bi ödem kaldı çok dikkatli bakınca anlaşıldığı için hiç rahatsız olmuyorum.Bu nedenle masajınızı ihmal etmeyin derim.
kızlar herke kavisli istiyor ama ben kavisin gitmesini istiyorum bugün 25.günüm burnumun ucu top gibi olan bölüm inermi orası inerse kaviste azalıcak lütfen biri yardımcı olsun o bölüm inermi?
kızlar ameliyat esnasında birdenbire ayıldım ben. yani bilinç açıldı, söylenenleri duyuyordum ve yapılan işlemleri hissediyordum ama bi şey yapamıyordum gerçekten dehşet vericiydi. allah korusun, felç gibiydi. gözümü açamıyor, kılımı kıpırdatamıyordum ama her şeyi hissettim hele çekiç gibi bi şeyle kemiği kırarken çok çok korktum. böyle bi şey yaşayan var mı aranızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?