kızlar merhaba. bende 18 ekimde rinoplasti oluyorum .doktorum ameliyatın çok zor olacağını burnumun içinde ve dışında sorunlar olduğunu söyledi ve açık teknik uygulamak zorundayız dedi. ameliyat gunu yaklaştıkça çok korkuyorum .deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olucam
bana da gittiğim bütün doktorlar açık teknik olmak zorunda diyorlardı. ameliyatımı yapan doktor da dahil ameliyattan çıktım hiçbirşey söylenmedi sadece dişlerini fırçalarken çok dikkatli ol sıcak bişey yeme içme dedi alçıyı çıkarmak için on gün sonra gidince dikişleri göremiyorum onlar nerede diyince açık yapma gereği duymadım kapalı yaptım dedisanırım ameliyatı olduğundan zor gösterip hem sonrasında oluşabilecek pürüzler için kendilerini korumaya alıyorlar hemde parasal açıdan zor ameliyat pahalı olur diyip sıvışıyorlar gibi geldi bana :) çok morarıp şişti benim yüzüm 15. günde morluklar yokolmuştu . ama burun ucum sızlıyor hala 15 gün kadar tıkanıklık vardı şimdi 21 . günüm rahat nefes alabiliyorum . ameliyattan sonraki 6, günümde anasınıfı öğretmeniyim 25 tane çocukla uğraşmaya başladım bile . ameliyat çok rahattı benim için 2 . günden itibaren sıkıntılar başladı bende . ameliyat günü aralıksız uyudum
nazar saol walla sayende biraz içim rahatladı .bakalım burnunun seklı oturduğunda beğenecekmısın gelişmelerden haberdar edersen sewinirim çook geçmiş olsun ii cesaret bence burun ameliyatı.guzel bı burnuna kawuşmak için okadar eziyete katlanmaya değer heralde dimi?bide tampon warken nefes almak cok zor olmuomuof off umarım korktuğum gibi deildir
Merhaba bende ameliyat oldum herşey bitmiş uyandım ,burnumda acaip bir sızlama anne diye ağlıyorum,sanki ciğerlerim nefessiz kalmış gibi derin derin nefes alıyorum,orada ekip sakin ol gözetim altındasın dediler,bende burnum ağırıyor diyorum ağlıyorum,etrafa bakacağım gözlerime birşey sürmüşler açsamda göremiyorum,aceleyle yukarı çıkardılar,serum taktılar,ağrılarım dinsin diye iğne vurdular.o esnada miğdem acaip bulandı ikikere kan kustum miğdeme dolmuş ameliyat esnasında.ölü gibiydim,çok zor ya.Gecede dörde kadar uyuyamadım bir ara kapatmışım gene uyandım.Sabah annem az az kahvaltı yaptırdı,ben burnum sabaha kadar kanadı diye ağlamaya başladım,hastanede balıkesirli bir hemşire var sarıldı ban burnu kanıyor diye ağlanırmıymış dedi:))) Çok komikti.ne yapayım heryerim şiş burnum kanıyor moralim bozuldu.Bir haftaya toparlandım şu an iyiyim.Bende sağlık sorunu vardı mecbur oldum ameliyat.Necdet bey burun kanallarını açmak için çok uğraşmışlar dedi.üç saat sürdü ameliyat kapalı teknikle oldu.sorularınız olursa cevaplarım
Gecmis olsun insallah en kisa zamanda eski sagligina kavusursun
Kızlar ben de yarın sabah ameliyat oluyorum. Düşündükçe karnıma ağrılar giriyor gülesim geliyor. Önlüğü giydirip sedyeye yatırdıklarında iki ihtimal var heyecandan ya gülme krizine girerim ya da ağlamaya başlarım bakalım büyük ihtimalle duygusallaşıcamOnun dışında evde koymak için minik buz torbalarım hazır,sonra anneme sölicem bana maydonoz kaynatsın vs yani hazırlıklarım tamam :)
Sedyeye yatınca bi güzel cesaret iğnesi yapıyolar ne gülmeye ne ağlamaya vaktin kalıyor emin ol :) Ben asansöre gidişimi bile hatırlamıyorum :))
İçini ferah tut, hiçbir şey anlamayacaksın. Ameliyattan sonra 1 kere ağrım sızım olmadı. Hep iyi düşün iyi olsun. Geçmiş olsun şimdiden güle güle kullan burnuşunu :)
ayy inşallah yaa ameliyathaneye gitmeden önce uyutsunlar mı artık naparlarsa yoksa iyice korkarım ben :) çook teşekkür ederim moral verdin bana canım aminn diyorum insaşşal güzel olsun sorunsuz atlatayım da başka birşey istemiyorum :)
Kızlar ben de yarın sabah ameliyat oluyorum. Düşündükçe karnıma ağrılar giriyor gülesim geliyor. Önlüğü giydirip sedyeye yatırdıklarında iki ihtimal var heyecandan ya gülme krizine girerim ya da ağlamaya başlarım bakalım büyük ihtimalle duygusallaşıcamOnun dışında evde koymak için minik buz torbalarım hazır,sonra anneme sölicem bana maydonoz kaynatsın vs yani hazırlıklarım tamam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?