Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ben ameliyat olalı 24 gün oldu burnumdan cok memnunum açıkcası. ben dr.serhat tuncer'e ameliyat oldum. morluk olmadı hafif göz altımda sarılık oldu. o da uzun sürmedi geçti çabuk. çok erken olduğu için hala şişlik var burnumda. ama nefesimde sorun yok :) şuandaki halini bile seviyorum. şişlikler indikçe daha ii olacak iisalla. ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara fikir olması için 21.günde çektiğimiz fotoyu ekledim. şuanda bu fotodakinden daha iyi görünüyor. daha küçüldü. önceki hali için profilden çekilmiş fotomu bulunca eklicem profilime.bulmak zor olcak pek profilden çektirmezdim de :roflol:
umarım isteyen tüm arkadaşların başarılı geçer korkacak birşey yok sonrasında sadece 1-2 hafta dikkat edip sabretmek gerekiyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/picture.php?albumid=1959&pictureid=10297

Son düzenleme:
çoooook güzel olmuşsun canım. geçmiş olsun. darısı başıma inşallah

nasıl karar verdin doktor konusunda. seni hangi özelliği etkiledi.
burnunun önceki halinde sorun neydi. nefes alma problemin var mıydı.

:1hug: çokkkk teşekkür ederim cnm. oh morel oluo bana valla :) iisalla senin de dilediğin gibi olurr. herkesin olsun iisalla :)

doktora karar vermem uzun sürdü aslında ta ki serhat beyi buluna kadar.iyi ki de acele etmemişim diyorum.
serhat beyi bir yakınım önerdi bana. thy de hostes. hosteslerden serhat beye ameliyat olanların sonuçların çok doğal ve güzel olduğunu söylemişti. o şekilde gittim ve çok kafama yattı. genç ve deneyimli. istediklerimi dinledi ve ortak bir karar oluşturdu. önceden görüştüğüm bir doktor vardı ki çok ünlü bir doktor ve yaşlı. beni dinlemediğini kendi kafasında ne belirlediyse onu yapmak istediğini farkettim. burnumda deviasyon vardı. düzeldi şuanda nefesimden cok memnunum :) serhat bey gerçekçi ve açık. neyin güzel olacağını neyin olamayacağını anlatıyor. bir de gerçekten doğal yapıyor. başka olan birkaç kişinin de gördüm.
serhat beyle ilk görüşmemden cıktıktan sonra arkadasıma kesinlikle karar verdim bu doktora ameliyat olmak istiyorum demiştim. :)

darısı benim başıma inşallah:)
açık teknikle mi oldun kapalı teknikle mi?Ayrıca dr.un tasarım yaptı mı?yaptıysa eger yaptıgı tasarımın aynısı yada benzeri gibi mi oldu?
kusura bakma çok soru sordum ama ben de inş bu ayın sonunda ameliyat olcam onun için soruyorum..

Arkadaşlar Burun ameliyatında genelmi yoksa local anesteziyimi seçmeliyim ?
Genel anestezi tehlike boyutu yüksekmi acaba?
Localin sakıncaları varmı?

açık teknikle oldu. öncesinde tasarım yaptık. beraber resmin üzerinde konuştuk ama o resimden cok daha iyi sonuç cıkıyor. sonuçta resim 2 boyut ve sadece profilden görebiliorsun. ama dediim gibi resimdekinden cok daha doal oldu.
istediğin kadar sor soru her zaman cevap vermeye hazırım. çok iyi anlıyorum seni aynı seyleri ben de yaşadım:)

Bambam merhaba...Fotonu eklediğin için çook teşekkürler..Cesaret ve özveri işi tabi buraya eklemek..
Seni gördükten sonra bir an önce ameliyat olmak istedim:)
Gerçi şu zamana kadar hep güzel sonuçlar gördüm.
Seninkide çok güzel olmuş..Ne güzel sevindim senin adına.E sen zaten kendin fıstık gibi kızmışsın.:)
..Maşalah diyim..
İstanbul sanırım ameliyat..
Keşke ilk halinide ekleseydin..Çok iyi olurdu.

bambam burnun harika gözüküyor...rica etsem önden çekilmiş resmini ekler misin ?ameliyatını ne kadara oldun? teşekkürler canım....

cok gusel olmus burnun bambamcim gule gule mutlu mutlu gunlerde kullanman dilegiyle :) unlu bir doktora gittim demissin bende o unlu doktora ameliyat olabiirim bu ayin sonunda kim acaba solermisin ? tecrubeleri paylasmak cok rahatlatiyo karar werme asamasinda anliyosundur beni canim ... hepimiz icin en iyisi olmasi dilegiyle ....

Arkadaşlar Burun ameliyatında genelmi yoksa local anesteziyimi seçmeliyim ?
Genel anestezi tehlike boyutu yüksekmi acaba?
Localin sakıncaları varmı?

canim zaten genel anesteziden once bazi test yapiolar anestezi uzmanlari ona gore genel anesgtezi aliyorsun ...doktorlarin tercihi ve hastalarin tercihide genel anestezi oluyor cunku lokal anestezide hastanin ameliyat sirasinda gordukleri psikolojik olarak onu etkileyebilir ...bencde dogrusu genel anestezi olmalidir eger kisi genel anesteziye uygunsa ...

Arkadaşlar selam...
Öncelikle sadece üstüne alınması gerekenler alınsın bazı laflarımı..
diğerleri zaten dürüstlüğüyle kendini belli ediyorlar ..

biz bu köşede tecrübelerimizi,olduğu gibi,ve tarafsız bir şekilde paylaştık..
kimseden maddi ya da manevi bir çıkar beklemeden...
Lütfen doktorunuzu iyi araştırın,herkesin tavsiyesine güvenmeyin..
biliyorum doktor araştırma süreci çok zor,Allah hepinize yardım etsin.......

evt aynı doktordan bahsediorz cnm.yazdıklarını gördüm:) onep desem yeterli olur sanırım. ben aslında en basta en çok ona güveniordum olursam bi tek ona olurum diordum.yaptığı burunlar kesinlikle başarılı. olanların resimlerini gördüm. hatta gören insanlardan da aynı seyleri duydum. beni mutsuz eden sey dediğim gibi kendi belirleği seyi yapmak istemesi oldu. ben cok hafif kavis istedim o kesinlikle olmaması gerektiğini altın oranlara uymayacağını söyledi. bir de çenemin de geride olduğunu ona da doku enjekte etmesi gerektiğini söyledi. o zaman tam sonuç olurmuş. ama ben bu kdr değişiklik istemiyordum yaptığı resimdeki sonucu da beğenmedim, benden farklı biriydi gördüğüm. onun bakış açısına göre o güzeldi bana göre değildi. herkes için doğru doktor farklı bence. iyi bir cerrah olmasına ek olarak zevklerin ve düşüncelerin de uyuşmsı gerekiyor sanırım. karar verme aşaması dediin gibi çok zor çok iyi anlıyorum seni ama doğru doktor olduğuna inandığın anda işler hızlı ilerliyor sabırsızlanıyorsun olmak için. :) dilediğin gibi olur insalla senin cnm. :1hug: ayrıca çok teşekkür ederim :)

:1hug:
evt cnm istanbul.
eski halini de en kısa zmnda eklicem. ben de ameliyattan önce resim .çok aradım. öncesi-sonrası şeklinde. bu yüzden paylaşmakta sakınca görmedim. çok teşekkür ediyorum güzel yorumların için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…