İnş ben de bu ayın 27sinde ameliyat olcam arkadaslar lutfen benim için dua edin...Allah hepimizin yardmcısı olsun...
ya korkjulacak hiç bişi yok arkadaşlar bugün 23 gün oldu ameliyat olalı.ne ağrı ne sızı oldu bebek gibi uyudum uyandım ve bitti herşey korkmayın
Yakınmış tarih..Hadi hayırlısı umarım iyi geçer..Aradğına kavuşursun:)
Kime ameliyat oluyosun?
çoooook güzel olmuşsun canım. geçmiş olsun. darısı başıma inşallah
nasıl karar verdin doktor konusunda. seni hangi özelliği etkiledi.
burnunun önceki halinde sorun neydi. nefes alma problemin var mıydı.
darısı benim başıma inşallah:)
açık teknikle mi oldun kapalı teknikle mi?Ayrıca dr.un tasarım yaptı mı?yaptıysa eger yaptıgı tasarımın aynısı yada benzeri gibi mi oldu?
kusura bakma çok soru sordum ama ben de inş bu ayın sonunda ameliyat olcam onun için soruyorum..
tesekkur ederim canım...
Ankara Onepte ameliyat olcam inş...
:1hug: çokkkk teşekkür ederim cnm. oh morel oluo bana valla :) iisalla senin de dilediğin gibi olurr. herkesin olsun iisalla :)
doktora karar vermem uzun sürdü aslında ta ki serhat beyi buluna kadar.iyi ki de acele etmemişim diyorum.
serhat beyi bir yakınım önerdi bana. thy de hostes. hosteslerden serhat beye ameliyat olanların sonuçların çok doğal ve güzel olduğunu söylemişti. o şekilde gittim ve çok kafama yattı. genç ve deneyimli. istediklerimi dinledi ve ortak bir karar oluşturdu. önceden görüştüğüm bir doktor vardı ki çok ünlü bir doktor ve yaşlı. beni dinlemediğini kendi kafasında ne belirlediyse onu yapmak istediğini farkettim. burnumda deviasyon vardı. düzeldi şuanda nefesimden cok memnunum :) serhat bey gerçekçi ve açık. neyin güzel olacağını neyin olamayacağını anlatıyor. bir de gerçekten doğal yapıyor. başka olan birkaç kişinin de gördüm.
serhat beyle ilk görüşmemden cıktıktan sonra arkadasıma kesinlikle karar verdim bu doktora ameliyat olmak istiyorum demiştim. :)
Arkadaşlar Burun ameliyatında genelmi yoksa local anesteziyimi seçmeliyim ?
Genel anestezi tehlike boyutu yüksekmi acaba?
Localin sakıncaları varmı?
cok gusel olmus burnun bambamcim gule gule mutlu mutlu gunlerde kullanman dilegiyle :) unlu bir doktora gittim demissin bende o unlu doktora ameliyat olabiirim bu ayin sonunda kim acaba solermisin ? tecrubeleri paylasmak cok rahatlatiyo karar werme asamasinda anliyosundur beni canim ... hepimiz icin en iyisi olmasi dilegiyle ....
Bambam merhaba...Fotonu eklediğin için çook teşekkürler..Cesaret ve özveri işi tabi buraya eklemek..
Seni gördükten sonra bir an önce ameliyat olmak istedim:)
Gerçi şu zamana kadar hep güzel sonuçlar gördüm.
Seninkide çok güzel olmuş..Ne güzel sevindim senin adına.E sen zaten kendin fıstık gibi kızmışsın.:)
..Maşalah diyim..
İstanbul sanırım ameliyat..
Keşke ilk halinide ekleseydin..Çok iyi olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?